واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۳ خرداد ۱۳۹۴ (۱۱:۱۱ق.ظ)
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي: تقويت فيلمهاي سينمايي با موضوع «نماز» در الويت ماست موج - وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در دهه تکريم مساجد گفت: فيلمهاي سينمايي که هدف نماز را تحقق ميبخشد و در جهت رشد فضائل اخلاقي گام بر ميدارد، بايد اين فيلمها را تقويت کرد و ما اين موارد را در اولويت خود قرار ميدهيم.
به گزارش سينماپرس، علي جنتي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي با بيان اينکه مسجد محلي براي اقامه نماز جماعت است که همه اقشار مختلف جامعه در کنار هم قرار ميگيرند، به ستاد خبري دهه تکريم و غبارروبي مساجد گفت: افراد در حالي که در مسجد نماز ميخوانند، مسائل را با يکديگر مطرح ميکنند و به صورت جمعي به بحث و خطابه گوش ميدهند، در واقع مسجد يک نقش اجتماعي دارد.
وي با تأکيد بر اينکه مساجد تنها جايگاه اقامه نماز نيست، افزود: بسياري از فعاليتهاي اجتماعي ميتواند در مسجد صورت بگيرد، از جمله همين کانونهاي فرهنگي هنري مساجد! ما حدود ۲۰ هزار کانون فرهنگي هنري در کشور داريم و کمک ميکنيم که کتابخانهها در مساجد فعال شود و به جايگاهي براي مطالعه کتاب و آگاهي بخشي جامعه تبديل شود.
جنتي با اشاره به ديگر فعاليتهايي که کانون فرهنگي هنري مساجد ميتوانند، داشته باشند، ابراز داشت: فعاليتهاي هنري، توزيع سي.ديها و دي.وي.دي در مسجد و پخش فيلم در اين مکان ميتواند انجام شود تا مردم به مسجد بروند و ببينند، بنابراين مسجد چنين جايگاهي ميتواند داشته باشد يا حلوفصل مشکلاتي که در جامعه پيدا ميشود، بايد در مساجد بحث شود و ميزگرد بگذارند و روي مسائل اجتماعي بحث کنند.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي با بيان اينکه هدف از اقامه نماز در جامعه گسترش فضائل اخلاقي و محو شدن رذائل اخلاقي است، اظهار داشت: فيلمهاي سينمايي که هدف نماز را تحقق ميبخشد و در جهت رشد فضائل اخلاقي گام بر ميدارد، بايد اين فيلمها را تقويت کرد، حتي هنرهاي نمايشي و تجسمي در امر اقامه نماز کمک و ياري کنند و ما اين موارد را در اولويت خود قرار ميدهيم.
وي درباره چالشهايي که اقامه نماز با آن در جامعه روبر است، گفت: متأسفانه برخي افراد، ظاهري نماز ميخوانند و عملشان باعث ميشود که افراد را از نماز دور کنند، اين افراد که به ظاهر نماز ميخوانند، اما؛ به راحتي دروغ ميگويند، خيانت در امانت، نقض وفاي عهد، تهمت زدن به ديگران و غيره را هم انجام ميدهند، بنابراين اين دوگانگي در عمل و گفتار آنها وجود دارد.
جنتي با بيان اينکه برخي از شبکههاي اجتماعي و ماهوارهاي هم بر ترويج سبک زندگي غيرديني دامن ميزنند، خواستار برخورد مناسب با اين جريان شد و اظهار داشت: در آيات قرآن بحث «الَّذِينَ إِن مَّکَّنَّاهُمْ فِي الْأَرْضِ أَقَامُوا الصَّلَاةَ وَآتَوُا الزَّکَاةَ وَأَمَرُوا بِالْمَعْرُوفِ وَنَهَوْا عَنِ الْمُنکَرِ وَلِلَّهِ عَاقِبَةُ الْأُمُورِ» به عنوان وظيفه بر عهده دولتمردان و کساني که در حاکميت قرار گرفتهاند مطرح شده است، به گونهاي که در اين آيه به بحث اقامه نماز در بعد اجتماعي اشاره دارد.
وي با اشاره به اينکه بداخلاقيها در جامعه ناشي از ناديده گرفتن اقامه نماز است، ادامه داد: فسادهاي مالي و اختلاسهايي که صورت ميگيرد، در راستاي آيه «الَّذِينَ إِن مَّکَّنَّاهُمْ فِي الْأَرْضِ أَقَامُوا الصَّلَاةَ...» نيست، بايد فکري براي اقامه نماز کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 208]