تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دلى كه در آن حكمت نيست، مانند خانه ويران است، پس بياموزيد و تعليم دهيد، بفهميد و ن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815527405




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا مسن‌ترین‌های جهان زن هستند؟


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: بررسی‌ها نشان می‌دهد بسیاری از افرادی که حداقل ۱۱۰ سال عمر کرده‌اند یک ویژگی مشترک دارند که زن بودن آنهاست.

به گزارش تراز ،به گفته کارشناسان دانشگاه استنفورد، ۹۵ درصد افراد مسن در جهان زن هستند.

در حال حاضر مسن‌ترین فرد در جهان «جرالیئن تالی» اهل «دترویت» آمریکاست که ۱۱۵ سال سن دارد. او در ماه آوریل این عنوان را از «گرترود ویور» ۱۱۶ ساله گرفت و از آن خود کرد. اما تاکنون هیچ فردی بیش از «کالمنت» از فرانسه که در سال ۱۹۹۷ در سن ۱۲۲ سالگی فوت کرد، عمر نکرده است.

کارشناسان دانشگاه استنفورد در این خصوص به بررسی‌های پیشین که هورمون استروژن در زنان را فاکتور موثر می‌دانستند، اشاره کردند. در نتایج یک مطالعه آمده‌ است که استروژن تعداد سلول‌های بنیادی در موش‌های ماده را افزایش می‌دهد و در نهایت به بالا رفتن ظرفیت بازتولید سلول‌های بنیادی در مغز منجر می‌شود در حالی که در یک مطالعه دیگر مشاهده شد موش‌های نر با کمک مکمل‌های استروژن عمر طولانی‌تری دارند.

در مطالعه دیگری که توسط متخصصان دانشکده پزشکی دانشگاه بوستون انجام گرفت، مشخص شد زنانی که پس از سن ۳۳ سالگی صاحب فرزند می‌شوند در مقایسه با زنانی که آخرین فرزند خود را پیش از ۳۰ سالگی به دنیا می‌آورند احتمال دارد عمر بیشتری داشته باشند.

در عین حال مطالعه انجام شده توسط متخصصان دانشکده پزشکی دانشگاه دوک در سال ۲۰۱۴ آشکار ساخت که استرس برای قلب زنان اثرات مخرب‌تری دارد به گونه‌ای که در مواقع استرس‌زا جریان خون به قلب زنان ۵۷ درصد کاهش می‌یابد در حالی که این نسبت در مردان ۴۱ درصد برآورد شده است.

«توماس پرلز» از مرکز پزشکی بوستون گفت: عادت ماهانه به کمبود آهن منجر شده اما زمانی که با کم‌خونی توام نشود ممکن است برای بدن مفید باشد. آهن در توانایی سلول‌های بدن برای تولید رادیکال‌های آزاد اکسیژن نقش مهمی دارد که اگرچه در مقابله با عفونت حائز اهمیت است اما در پیشبرد روند پیری نیز تاثیر دارد. این مولکول‌های واکنشی می‌توانند موجب آسیب دیدن DNA و ساختارهای دیگری شوند که در بالا رفتن سن نقش دارند. بنابراین با وجود آهن کمتر، بدن زنان رادیکال‌های آزاد اکسیژن پایین‌تری تولید کرده که می‌تواند با کاهش سرعت پیری و خطر بیماری‌های مرتبط با افزایش سن مرتبط باشد.

در عین حال برخی کارشناسان نیز بر این باورند که توجه بیشتر زنان به وضعیت جسمی و حتی وضعیت ظاهری‌شان می‌تواند در این زمینه موثر باشد.

به گزارش لایوساینس، یکی از اساتید دانشگاه استنفورد معتقد است که طبیعت، نقش محوری در طول عمر زنان دارد و می‌گوید: طبیعت برای گونه‌های ماده ارزش بیشتری قائل می‌شود زیرا آن‌ها برای مراقبت از فرزندان باید شانس بقای بیشتری داشته باشند در حالی که وجود گونه‌های نر فقط در لحظه مورد نیاز است.


منبع: ایسنا



جمعه 22 خرداد 1394 ساعت 19:30





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 106]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن