واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
طرح توسعه و نوسازی ناوگان عمومی مسافری ابلاغ شد
معاون حمل و نقل سازمان راهداری از ابلاغ طرح توسعه و نوسازی ناوگان عمومی مسافری خبر داد و گفت: در طرح نوسازی، جایگزینی صرفا بر اساس خروج یک دستگاه ناوگان فرسوده صورت میگیرد.
به گزارش حوزه راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، اسماعیل غلامی با بیان اینکه در راستای توسعه و نوسازی ناوگان حملونقل عمومی مسافری و ایجاد تسهیلات برای تقویت بنیه مالی متقاضیان وسیله نقلیه جدید، طرح توسعه و نوسازی ناوگان با استفاده از تسهیلات بانکی تدوین شد، گفت: در حال حاضر اعطای تسهیلات در خصوص توسعه ناوگان و خریداری ناوگان جدید فقط برای خودروهای سواری کرایه و ون امکانپذیر است.
وی با بیان اینکه میزان تسهیلات اعطایی به متقاضیان به تفکیک نوع ناوگان در دو بخش توسعه و نوسازی مشخص شده است، افزود: متقاضیان میتوانند ناوگان عمومی فرسوده برون شهری خود اعم از اتوبوس، مینیبوس و سواری کرایه را در مراکز اسقاط معین از رده خارج کنند.
معاون سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای ادامه داد: دراین راستا بر اساس بخشنامه هیات وزیران در تاریخ ۱۳ اسفند ماه سال ۹۳ در ازای فروش ناوگان فرسوده به وارد کنندگان خودروهای شخصی و پذیرش آن در مراکز اسقاط معین، برگه رسید از رده خارج کردن ناوگان عمومی فرسوده را دریافت کرده و به یکی از شرکتهای تعیین شده تحویل میدهند تا از مزایای از رده خارج کردن وسایل نقلیه فرسوده در طرح های نوسازی ناوگان سازمان راهداری و حملونقل جادهای استفاده کنند.
غلامی یادآور شد: متقاضیان باید پس از تخصیص وسیله نقلیه توسط شرکت های خودروساز طرف قرارداد و پس از تائید اولیه بانک عامل یا لیزینگ مبنی برامکان اعطای تسهیلات به آنها، نسبت به از رده خارج کردن وسیله نقلیه فرسوده اقدام کنند. در طرح نوسازی، جایگزینی صرفا براساس خروج یک دستگاه ناوگان فرسوده صورت میگیرد.
وی اظهار کرد: با توجه به نوپا بودن فعالیت حمل و نقل روستایی و محدودیت ناوگان حمل و نقل عمومی روستایی در سال جاری تفاهم نامه هایی با شرکت های خودرو سازی و برای تامین ناوگان مورد نیاز حمل و نقل روستایی و صندوق کار آفرینی امید برای تامین تسهیلات و منابع مالی مورد نیاز توسعه ناوگان روستایی مبادله شده است. بر این اساس پیش بینی می شود تعداد ۳۰۰۰ دستگاه ون و ۴۵۰۰ دستگاه سواری وارد عرصه حمل و نقل روستایی شوند.
معاون سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با بیان اینکه هدایت تسهیلات اشتغال زایی سایر نهادها به سمت توسعه ناوگان حمل و نقل روستایی از دیگر اقدامات است، گفت: در این راستا مقرر شده است تعداد یک هزار دستگاه شامل ۲ هزار دستگاه ون و ۸ هزار دستگاه وانت دو کابین با استفاده از تسهیلات خود اشتغالی کمیته امداد امام خمینی (ره) به ناوگان حمل و نقل روستایی اضافه شوند.
غلامی با اشاره به اینکه کل ناوگان پیش بینی شده در طرح توسعه ناوگان روستایی طی یک سال آینده ۱۷۵۰۰ دستگاه است، بیان کرد: همچنین در خصوص نوسازی ناوگان باری تقریبا با اکثر کارخانه های خودرو سازی داخلی قرارداد منعقد شده و دراین زمینه تسهیلات با نرخ سود مناسب در نظر گرفته شده که متقاضیان می توانند با مراجعه به ادارات استانی از فرآیند کار مطلع شوند.
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
قیمت بلیت مسافری جادهای تغییر نمیکند
کاهش 35 درصدی تلفات جادهای در 10 سال گذشته/ ایران رکورددار تلفات جادهای در میان کشورهای در حال توسعه است
نظارت دقيق بر عملكرد مديران فني شركتهاي مسافربري در استان تهران
فروش حضوري بليت نوروزي اتوبوس ها آغاز مي شود
۲۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]