تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 7 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر خانه‏اى كه ميهمان بر آن وارد نشود، فرشتگان واردش نمى‏شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1818860063




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تخصیص منابع ارزان برای توسعه ناوگان کشتیرانی/تحریم‌ در شرکت ملی نفتکش منجر به افزایش توانمندی داخلی شد


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: ساطعی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
تخصیص منابع ارزان برای توسعه ناوگان کشتیرانی/تحریم‌ در شرکت ملی نفتکش منجر به افزایش توانمندی داخلی شد
عضو هیات مدیره شرکت ملی نفتکش ایران با اشاره به اینکه شرکت ملی نفتکش از محدودیت های ناشی از تحریم نهایت استفاده را برای افزایش توانمندی های خود بعمل آورده است گفت: این شرکت فعالیت وسیع و گسترده را برای توسعه فعالیتها در دستور کار خود قرار داد.


علی رضا ساطعی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران؛ گفت: شرکت های کشتیرانی ایرانی خصوصاً شرکت ملی نفتکش از محدودیت های ناشی از تحریم نهایت استفاده را برای افزایش توانمندی های خود بعمل آوردند و ساز و کارهایی را طراحی و اجرا کردند که آنها را قادر ساخت تا بدون وابستگی به نظامات بین المللی که تبدیل به ابزاری برای ایجاد محدودیت و فشار بر کشتیرانی های ایرانی شده بودند، به فعالیت خود در سطح وسیع و گسترده ای ادامه دهند.
 
ساطعی گفت: در نگهداری از ناوگان موجود با استانداردهای ایمنی دریانوردی و محیط زیست دریایی موفق بودند در مواردی هم توانستند ظرفیت ناوگان را در زمینه های مورد نیاز توسعه دهند.   
 
عضو هیات مدیره شرکت ملی نفتکش ایران در خصوص توسعه ناوگان کشتیرانی کشور در بخش تجاری و نفتی در بستر اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: اولین و مهمترین عامل برای توسعه ناوگان دسترسی آسان و راحت به منابع ارزان مالی است . با توجه به محدودیت هایی که در اثر تحریم ها برای استفاده از منابع مالی خارجی پیش آمده ، لازم است تا این خلاء توسط بانک های داخلی پر شود.
 
ساطعی تصریح کرد: در این خصوص چند نکته مهم وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرد اولاً بانک های داخلی فاقد منابع کافی و ارزان قیمت برای اختصاص به شرکت های کشتیرانی داخلی هستند و لذا باید منابع کافی و مورد نیاز و ارزان قیمت از صندوق توسعه ملی مشابه وام هایی که بانک های خارجی به کشتیرانی ها و کشتی ساز ها می دهند در اختیار پروژه های توسعه ناوگان قرار گیرد.
 
وی تاکید کرد: مقررات مربوط به تضامین مورد درخواست بانک ها و فرآیند های استصوابی آنها بطور اساسی تغییر کند تا بتوانند مشابه عرف و رویه موجود در سطح بین المللی در خصوص تأمین منابع مالی مورد نیاز برای توسعه ناوگان کشتیرانی داخلی مشارکت کنند در غیر اینصورت شرکت های کشتیرانی داخلی قادر به حفظ و افزایش ظرفیت های خود در مقایسه با رقبای قدرتمند جهانی خود نخواهند بود و بدون تردید بسیاری از فرصت ها را از دست خواهند داد.
البته در کنار تأمین منابع مالی، توانمند سازی کشتی سازی های داخلی و همچنین ایجاد یک موسسه معتبر رده بندی ملی و تقویت و حمایت از بیمه کلوپ ایرانی مالکان کشتی ها P&I و راه اندازی ثبت کشتی در مناطق آزاد کشور می تواند در این زمینه بسیار مؤثر باشد.
 
انتهای پیام/


اخبار مرتبط

پیش‌بینی 10.96 میلیارد تن تجارت حمل‌ونقل دریایی در جهان
سرنوشت ناوگان دریایی را به کشتی‎سازان داخلی گره نزنیم/ ایران دارنده بزرگترین ناوگان حمل نفتی
بازارهای از دست رفته را باز پس خواهیم گرفت/ ایران با 15.5 میلیون تن بزرگترین ناوگان دنیاست
تاخیر صدرا در ساخت سه فروند کشتی نفتکش




۰۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن