محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844955251
مسعود کیمیایی با بچه جماعت کار نمی کند
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
مسعود کیمیایی با بچه جماعت کار نمی کند
کافی بود نگاهی به جمعیت بیاندازی؛ گروهی مستندساز، جمعی خبرنگار و کلی هوادار عاشق. فن های کیمیایی که تقریبا هرجا او باشد، کنارش هستند. دوستش دارند و تا می گویی سینمای کیمیایی شروع می کنند به روایت از «استاد».
هفته نامه تماشاگران امروز - مهدیه جباری: مستر کلاس استاد! آمار رسمی اعلام شده از سوی برگزارکنندگان جشنواره بین المللی فیلم شهر؛ بیش از 300 نفر است اما تصاویر بخوبی نشان می دهد این سالن هرچند تعداد زیادی دوستدار مسعود کیمیایی را در خود جای داده بود اما به سختی می توانسته 300 مهمان داشته باشد.
هرچه بود، عصر پنجشنبه، هشتم خرداد، مسعود کیمیایی سوار بر سانتافه مشکی رنگ، با کت اسپرت، شلوار پارچه ای تک و کفش کلاسیک مردانه، به روال همیشگی اش آرام قدم زد و خود را به سالنی رساند که کلی سینه چاک انتظارش را می کشیدند. استاد برای هواداران قراربود از سینما بگوید؛ از کارگردانی.
در جمع فن های همیشگی آقای استاد
کافی بود نگاهی به جمعیت بیاندازی؛ گروهی مستندساز، جمعی خبرنگار و کلی هوادار عاشق. فن های کیمیایی که تقریبا هرجا او باشد، کنارش هستند. دوستش دارند و تا می گویی سینمای کیمیایی شروع می کنند به روایت از «استاد». از قیصر تا متروپل. از ترسیم زوایای خارج از ادراک سینمایی مورد علاقه عوام. از تکنیک های ناب او در مصداق سازی و قاب بندی هایش و...
آنها دور هم جمع شده بودند تا این بار چهره در چهره از استادشان رمز و راز این تکنیک های ناب را بپرسند و پاسخ هایش را سرمشق کنند برای آینده. سوال ها و ریتم پرسش ها به خوبی گویای این بود که خیلی های شان او را سال ها و در جلسات و تریبون های مختلف دنبال کرده اند «من در چند فیلم دستیار استاد بودم...»، «این سعادت نصیبم شده که در فیلم... برای استاد جلوی دوربین بروم.» «مفتخرم که شاگردی استاد را در فیلم...» و البته از میان این جمع تنها یک بود که استاد چهره اش را به یاد آورد و چاق سلامتی گرمی با او داشت.
امان از گذشت زمان
سه ساعت حرف زدن تقریبا مداوم برای مردی که حالا دهه هشتم زندگی اش را هم تقریبا به نیمه رسانده کار خیلی ساده ای نیست به خصوص اگر میکروفنی کابل دار در میان باشد که استاد خیلی علاقه ای به آن ندارد. میکروفونی که کابلش مدام زیر پا گیر می کند؛ «سن که بالا می رود عوارض زیادی دارد. یکی از مهمترین هایش این است که در تخمین فاصله ها اشتباه می کنی و اجسام بیشتر از آنچه که می بینی با تو فاصله دارند.» او اما اگر چند بار با میکروفن برخورد کند و تمرکزش هم به هم بریزد، باز حرف های زیادی برای زدن دارد.
حرفه هایی که برای آنها که برایش به تالار پردیس سینمایی ملت رفته اند، حتما جذابیت دارد. «راستی استاد؛ شما که مدام می گویید قصه دیروز با قصه امروز فرق دارد، چرا همیشه فقط یک قصه را روایت می کنید؟» این یکی از پرسش ها بود، یکی از پرسش هایی که پرسشگرش می گفت سابقه همکاری با کارگردان سرشناس سینمای ایران را داشته است. حالا فارغ از اینکه استاد او را به یاد بیاورد یا نه، پاسخ به سوال این بود: «هنوز هم می گویم و باز تکرار می کنم قصه دیروز را نمی شود امروز گفت اما چرا من؟ من همان آدم هستم.
یک خواننده همیشه با یک صدا می خواند. فقط شعرهاست که عوض می شوند. روایت های داستان من هم عوض می شوند اما فضای کارم همان است. اگر این سبک را کنار بگذارم دیگر کیمیایی نیستم.» او این جمله را می گوید اما هنوز بسیاری از منتقدان فیلم های آخر استاد معتقدند او همان قصه را در فضایی مشابه تکرار می کند. فقط قاب ها عوض می شوند اما تم قصه یکی است.
فن بازی گیری استاد
این مسعود کیمیایی است که همیشه می گوید نقش را برای بازیگری می نویسد، برای تک تک نقش هایش اول شخصیت را در قالب هنرپیشه می بیند و کاراکترش را می سازد، او چطور از بازیگرانش بازی می گرفته؟؛ «قرار بود فیلمی از کارگاه آموزش بازیگری ام برای تان بیاورم تا ببینید چه تکنیک هایی برای بازی گرفتن از هنرپیشه ها داریم اما خب امکانات اینجا اجازه نداد.» و استاد چطور بازیگر انتخاب می کند؟ او می گوید: «بخش مهمی از بازی بازیگر وقتی است که نقش او نوشته می شود و هنوز به دست خود بازیگر نرسیده است.
در این کوچه پس کوچه های حروف است که کارگردان باید دقت کند که کدام بازیگر می خواهد این حروف را بیان کند. قبل از اینکه بازیگر به بازیگری برسید، بازی او در متن نوشته شده است. ممکن است برخی این گونه کار نکنند اما من نه! به همین دلیل طبقه ای که در آن زندگی می کند، نوع لهجه، بیان و... در انتخاب یک بازیگر برای من مهم است.
وقتی قرار است بازیگری نقش فردی از یک طبقه اجتماعی را بازی کند، باید راه رفتن و آهنگین بودن واژه ها و نحوه بیان او شکل شهری به خود بگیرد. حرکات یک آدم از جمله حرکت دست های او می تواند به خوبی بیانگر طبقه اجتماعی او باشد و در سینما لازم است این مهم مورد توجه قرار گیرد، چرا که اگر اتفاقی غیر از این بیفتد کار غلط است. زمانی که برای یک بازیگر دیالوگ های 15-10 خطی نوشته می شود همین که بازیگر از حفظ کردن این دیالوگ ها نترسد بخشی از کار اتفاق می افتد.
خسرو شکیبایی می گفت تو بازی را روی صورت بازیگر نقاشی می کنی.» تشبیه ها و مثال های استاد حسابی دوست دارانش در کلاس را سر ذوق می آورد تا تشویقش کنند.» اینها حرف های کسی است که چهره های متعددی را به سینما معرفی کرده و البته بسیاری از نوبازیگرانش بلافاصله قید شده اند. حرف های استادی که مدام بازیگران جوانی را از کارگاه بازیگری اش جلوی دوربین می برد و البته بعد رها می کند. کار برای آنها همان جا به پایان می رسد.
نابازیگر و بازیگر خردسال از منظر استاد
«واژه ای مانند نابازیگر را درک نمی کنم. وقتی می گوییم نابازیگر در تضاد کامل قرار دارد و به همین دلیل من واژه تازه وارد را به جای آن انتخاب می کنم.» او می گوید بازیگر باید توان بازی داشته باشد و این قدر برایش جزئیات اهمیت دارد اما همین مسترکلاس پر است از بازیگران نقش چندمی که در فیلم های استاد جلوی دوربین رفته اند، دوربین استادی که می گوید برای نقش های فیلمش روی تک تک دقایق فکر کرده اما حالا اغلب بازیگرهایش را حتی به یاد هم نمی آورد.
آکتورهایی که خیلی هایشان برای همین فیلم های آخر کیمیایی هم هستند. اما بازیگر خردسال چطور؟ استاد می گوید از سنش گذشته و حال سروکله زدن با بچه جماعت را ندارد؛ «برای من با بچه ها کارکردن سخت است، چون زبان مشترکی نداریم. نمی توانم اندازه یک کودک شوم و با او ارتباط برقرار کنم، من اصلا زبان مشترک با کودک ندارم و حوصله کار با کودک را ندارم. برای همین من با بچه ها کار نمی کنم.»
هنر خلق جزئیات
کمی استراحت بین دو بخش کلاس، چند نخ سیگار، چای و دوباره شروع به گفتن. این بار سوالی دیگر و دوباره یکی از آنها که قبلا سابقه همکاری با کیمیایی را داشته است. سوژه این بار هنر خلق جزئیات است. پرسشگر می گوید: «من در دو فیلم مختلف افتخار دستیاری کارگردانی را در فیلم های استاد داشتم. بهترین لحظه های این تجربه همکاری، لحظاتی بود که ایشان جزئیات را خلق می کردند. وقتی یک بازیگر در گفتن دیالوگ ها اشتباه می کرد، ایشان اصلا اعتقادی به کات دادن نداشتند.
دورخوانی را هم که اصلا قبول ندارند و آن را کاری بیهوده می دانند.» و حالا پاسخ استاد کیمیایی درباره این مدح زیبا؛ «در شیوه دورخوانی فیلم نامه، آدمی که قرار است آرام آرام در شکل بازیگر شکل بگیرد یک باره از بین می رود حتی اگر آن آدم پیدا هم شود در ذهن بازیگر پس از مدتی کهنه شده و از بین می رود، اما بازیگری که می داند چه خواهدشد می تواند آرام حرکت کند و دیالوگ ها را تر و تازه تحویل دهد. هیچ وقت یک بازی را از دو جا نمی گیرم. نباید حس بازیگر را سرگردان کرد. این دوباره کاری ها حس بازیگر را هم سرگردان می کند.
اگر بازیگر تپق هم بزند به هیچ عنوان بازی او را قطع نمی کنم حتی اگر نگاتیو هم مصرف شود این کار را نمی کنم و بعد از مدتی دوباره آن صحنه را می گیرم اما در نهایت اتفاق بهتری می افتد. دوستی می گفت به حدی نزدیک شده ام که حتی دارم دوربین را از سینما می گیرم، اما آن که دیگر سینما نیست. در دوره ما نزدیک شدن به دوربین مراحلی داشت و باید حتما فضایلی می داشتی تا به دوربین نزدیک شوی اما حالا در جشن تولد هر بچه ای هم دوربین هدیه می دهند. اگر نگاه به سینما تغییر کرده بخشی از آن به دلیل تغییر در جهان پیرامون ماست و من مطمئنم روزی انسان خود را از کامپیوتر پس خواهد گرفت و به سختی هم پس می گیرد.»
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]
صفحات پیشنهادی
مستر کلاس مسعود کیمیایی در جشنواره شهر برگزار شد به بازیگردانی در سینما اعتقادی ندارم/من سینما درس نمی دهم، سی
مستر کلاس مسعود کیمیایی در جشنواره شهر برگزار شدبه بازیگردانی در سینما اعتقادی ندارم من سینما درس نمی دهم سینما را یاد میدهممسعود کیمیایی در مسترکلاس جشنواره فیلم شهر با موضوع کارگردانی در سینما عنوان کرد به بازیگردانی اعتقادی ندارم این کار مانند این است که در هنگام رانندگی فچه موقع در قیامت انسان احساس خسارت و پشیمانی نمی کند؟
حجت الاسلام کرمی مطرح کرد چه موقع در قیامت انسان احساس خسارت و پشیمانی نمی کند حرص و غرور و تکبر و حسد در جوانی تازه است و اگر جوان کمی زحمت بکشد اینها به راحتی از بین می رود مرض های اخلاقی زمانی به جایی می رسد که دیگر قابل درمان نیست به گزارش خبرنگار قرآن و عترت باشگاه خبرعطاءالله بهمنش دیگر مصاحبه نمیکند
یکشنبه ۱۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۲ ۳۴ حال عمومی استاد عطاءالله بهمنش این روزها خوب است اما دیگر امکان مصاحبه برای برگشت به خاطرات گذشته را ندارد به گزارش خبرنگار سرویس تلویزیون و رادیو خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا عطاءالله بهمنش هر چند در حال گذراندن روزهای 93 سالگی خود است اما اوارشاد مجوز ميدهد حوزه هنري اكران نميكند |اخبار ایران و جهان
ارشاد مجوز ميدهد حوزه هنري اكران نميكند سازمان سینمایی گویا قدرت لازم را برای مقابله با تصمیماتی که ازسوی گروههای مختلف برای سینمای ایران گرفته ميشود ندارد کد خبر ۵۰۶۶۳۶ تاریخ انتشار ۱۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۸ ۴۴ - 07 June 2015 اوایل اردیبهشت امسال مسئولان حوزههنری اعلام کردند کهتقدیر از عکاسان مراسم ارتحال امام(ره) صلاحی: هر کس برای کشور، مردم و مذهب کار میکند، سرباز ظهور است
تقدیر از عکاسان مراسم ارتحال امام ره صلاحی هر کس برای کشور مردم و مذهب کار میکند سرباز ظهور استرئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران گفت هر کس برای کشور مردم و مذهب کار میکند و تمام کسانی که در دفاع مقدس جنگیدند و شهید شدند سرباز ظهور و سرباز امام زمان عج هستند ما با عکاقلیت ها را جزء مردم نمیدانم/ دوست دارم با فرهادی کار کنم
سپند امیرسلیمانی در گفتگو با باشگاه خرنگاران اقلیت ها را جزء مردم نمیدانم دوست دارم با فرهادی کار کنم امیر سلیمانی گفت اقلیتی که به بعضی آثار معترضند نشان دهندهی همهی مردم نیستند بلکه آنها تنها مانند تماشاگر نماهایی در این عرصهاند سپند امیرسلیمانی بازیگر سینما و تلویزیکارتونیست مشهور مراکشی در گفتوگو با فارس کسی که درباره فلسطین کاریکاتور نکشد کاریکاتوریست نیست/نمیتوانیم درب
کارتونیست مشهور مراکشی در گفتوگو با فارسکسی که درباره فلسطین کاریکاتور نکشد کاریکاتوریست نیست نمیتوانیم درباره یمن سکوت کنیمناجی بناجی کارتونیست مشهور مراکشی معتقد است امروز کاریکاتور به مقاومت الصاق شده و میگوید کاریکاتوریستی که به مسئله فلسطین و اسرائیل و مقاومت توجه نکند ودو روش برای واگذاری باشگاه در نظر داریم آذرگون: محجوب به فرمانداری انزلی اعلام کرد که دیگر با ملوان همکاری نمی
دو روش برای واگذاری باشگاه در نظر داریمآذرگون محجوب به فرمانداری انزلی اعلام کرد که دیگر با ملوان همکاری نمیکندعضو هیأت مدیره باشگاه ملوان گفت سیروس محجوب به فرمانداری انزلی اعلام کرده که دیگر با باشگاه ملوان همکاری نخواهد داشت محمود آذرگون در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبآذرگون: محجوب دیگر با ملوان همکاری نمیکند
آذرگون محجوب دیگر با ملوان همکاری نمیکند عضو هیأت مدیره باشگاه ملوان گفت سیروس محجوب به فرمانداری انزلی اعلام کرده که دیگر با باشگاه ملوان همکاری نخواهد داشت به گزارش "ورزش سه" و به نقل از فارس محمود آذرگون در مورد وضعیت باشگاه ملوان گفت سیروس محجوب به فرمانداری امکانی: الهلال بارسلونا هم باشد مقابل ما هیچ کاری نمیتواند کند
کارشکنی عربستانیها مهم نیست مکانی الهلال بارسلونا هم باشد مقابل ما هیچ کاری نمیتواند کند دروازهبان تیم فوتبال پرسپولیس گفت الهلالیها اگر بارسلونا هم باشند مقابل انگیزه بازیکنان ما هیچ کاری نمیتوانند انجام دهند به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز سوشا مکانی در خصوص دیدار پرسپولحجتالاسلام برنجکار: مسجد باید نیازمحور طراحی شود/ امام جماعت نباید درونگرا باشد
حجتالاسلام برنجکار مسجد باید نیازمحور طراحی شود امام جماعت نباید درونگرا باشداستاد دانشگاه قرآن و حدیث گفت همانگونه که اقتصاد باید مشتریمحور باشد مساجد نیز باید نیازمحور باشند و بر اساس نیاز جوانان و مردم منطقه نسبت به برگزاری جلسات مختلف اقدام کنند به گزارش خبرگزاری فارسخوش چهره: اگر بازگردم به سال 84 از احمدی نژاد حمایت نمی کنم /نمی توانیم او را با شهید رجایی مقایسه کنیم /این ا
خوش چهره اگر بازگردم به سال 84 از احمدی نژاد حمایت نمی کنم نمی توانیم او را با شهید رجایی مقایسه کنیم این افتخار نیست وزیر کابینه روزی 14 ساعت کار کند نماینده سابق مجلس می گوید اگر باز گردم به سال 84 با این اطلاعاتی که در حال کنونی از خصوصیات ایشان و همراهانشان دارم قطعا هیچدیدار مریلا زارعی و مسعود کیمیایی پس از سالها
مسعود کیمیایی کارگردان باسابقه سینمای ایران و مریلا زارعی بازیگر که در سربازهای جمعه همراه بودند در یک جشنواره سینمایی با یکدیگر روبرو شدند مریلازارعی برای بازی در سربازهای جمعه جایزه بهترین بازیگر زن نقش مکمل را از آن خود کرد و اصلا آن حضور تصویری متفاوت از این بازیگر درمکانی: الهلال هیچ کاری نمیتواند کند
مکانی الهلال هیچ کاری نمیتواند کند دروازهبان تیم فوتبال پرسپولیس گفت الهلالیها اگر بارسلونا هم باشند مقابل انگیزه بازیکنان ما هیچ کاری نمیتوانند انجام دهند خبرگزاری فارس سوشا مکانی در خصوص دیدار پرسپولیس مقابل الهلال اظهار داشت فکر میکنم این بازی مهمترین دیدار ما در چند«طلب فیض» نادیدنیها را برای مخاطب آشکار میکند
مهرداد فراهانی طلب فیض نادیدنیها را برای مخاطب آشکار میکند خبرگزاری پانا فیلم مستند طلب فیض در خانه هنرمندان ایران به نمایش در آمد ۱۳۹۴ شنبه ۱۶ خرداد ساعت 12 52 به گزارش سرویس فرهنگی پانا در ادامه سلسله برنامههای انجمن تهیهکنندگان سینمای مستند سهشنبه 1مسعود کیمیایی به تماشای تازهترین نمایش محمد رحمانیان نشست
مسعود کیمیایی به تماشای تازهترین نمایش محمد رحمانیان نشست فرهنگ > تئاتر - ایسنا نوشت نمایش «سینماهای من» کار محمد رحمانیان شامگاه 16 خرداد ماه با تقدیر از کارکنان لابراتوارها به صحنه رفت و این اجرا به مسعود کیمیایی تقدیم شد این نمایش که هر روز درپیمانکار حکم پرداخت مطالبات کارگران اخراجی فولاد زاگرس را اجرا نمیکند | خبرگزاری ایلنا
پیمانکار حکم پرداخت مطالبات کارگران اخراجی فولاد زاگرس را اجرا نمیکند ایلنا شرکت خوان گل پیمانکار کارخانه فولاد زاگرس پس از گذشت نزدیک به دو سال مطالبات معوقه کارگران اخراجی این واحد تولیدی را پرداخت نکرده است این شرکت پیمانکاری در سال ۹۲ طبق حکم اداره کار قروه موظف به پردا-
سینما و تلویزیون
پربازدیدترینها