محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1853465478
۴ اصل مدیریت اقتصادی امام (ره) و وجه تشابه آن با اقتصاد مقاومتی
واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: حمایت از تولید داخل، خودکفایی و قطع وابستگی به خارج، جلوگیری از واردات بی رویه کالا و تکیه اقتصاد بر توان مردم و ظرفیت داخلی چهار اصل مدیریت اقتصاد از نگاه امام خمینی (ره) است که از مهمترین سیاستهای اقتصاد مقاومتی هم هست.
به گزارش تراز ، اقتصاد مقاومتی به معنی تشخیص حوزههای فشار و متعاقباً تلاش برای کنترل و بیاثر کردن آن تاثیرها است و در شرایط آرمانی تبدیل چنین فشارهایی به فرصت است، همچنین برای رسیدن به اقتصاد مقاومتی باید وابستگیهای خارجی کاهش یابد و بر تولید داخلی کشور و تلاش برای خوداتکایی تأکید گردد. مطابق تعریف اقتصاد مقاومتی، ضرورت مقاومت برای رد کردن فشارها و عبور از سختیها برای رسیدن به نقاط مثبت ملی نیاز است.
حال با این تعریف از اقتصاد مقاومتی و لحاظ کردن اصول مدیریت اقتصاد از نگاه حضرت امام خمینی(ره) باید دید آیا شاخص های اقتصاد مقاومتی برگرفته از نگاه اقتصادی امام خمینی (ره) است؟
یکی از نکات حائز اهمیت در نگاه اقتصادی حضرت امام کاهش وابستگی اقتصادی است. در نگاه حضرت امام اگر مملکت شما در اقتصاد نجات پیدا نکند وابستگی اقتصادی درهمه زمینه ها حتی وابستگی نظامی و سیاسی ایجاد می شود.
*اعتماد به نفس و توجه به تولید داخلی
به اعتقاد کارشناسان اقتصادی یکی از مسائلی که در رسیدن به پیروزی اقتصادی میتواند راهگشا باشد داشتن اعتماد به نفس برای اجرای فعل "ما می توانیم" است. حضرت امام خمینی (ره) در هدایتگری های خود به ملت در مبارزه با استعمار بارها بر اعتماد به نفس مردم تأکید کردند و نتیجه آن چیزی جز پیروزی حق علیه باطل نبود.
اکنون در شرایط فعلی وقت آن است که ملت آن اندیشه را به کار گیرند و در تولید داخلی بر اندیشه ها و مغزهای داخلی تکیه و اقتصاد را توسعه دهند. در بحث استقلال اقتصادی "ما می توانیم" در صحبت های مقام معظم رهبری هم نمود دارد. حضرت امام در این زمینه می فرماید: "آنها که این صنعت های بزرگ را درست کردند، آنها هم انسانهای یک سر و دو گوشی هستند که مثل سایر انسانهایند؛ منتها قبل از ما بیدار شدند و ما را خواب کردند، قبل از اینکه ما بیدار شویم آنها بیدار شدند و هم خوشان را صرف این کردند که با ایادی خودشان مستقیماً یا به طور غیر مستقیم ما را غافل کنند، ما را خواب کنند و به ما تزریق کنند به اینکه شما نمی توانید".
در شرایط فعلی جا دارداین تذکر امام سرحوله راه قرار گیرد. در شرایط کنونی توجه به تولید داخلی و جلوگیری از تعطیلی مراکز تولیدی تنها راه نجات کشور از وابستگی اقتصادی است که میباید سرلوحه حرکت اقتصادی جامعه باشد. از مسائل دیگر مهم و حائز اهمیت دراقتصاد حمایت از تولید داخلی است.
خودکفایی از اساسی ترین ارکان استقلال اقتصادی است. امام خمینی(ره) در اهمیت آن چنین فرمودند: "شما می دانید که اگر یک مملکت در اقتصاد، خصوصاً این رشته اقتصاد که نان مردم است؛ در این، احتیاج به خارج پیدا بکند و یک احتیاج مبرمی که نتواند خودش را اداره کند خودش را و باید دیگران او را اداره کنند. این وابستگی اقتصادی آن هم در این رشته، موجب این می شود که ملت ایران، مملکت ایران، تسلیم بشود به دیگران".
ایشان با تأکید بر اولویت خودکفایی در کشاورزی و به تبع آن حمایت برنامه ریزی شده و همه جانبه از تولدات داخلی کشاورزی می فرماید:"چقدر برای یک مملکت عیب است و سرشکستگی که دستش را دراز کند طرف آمریکا که گندم بده، کشکول گدائیش را باز کند پیش دشمنش و از او بخواهد که رزقش را بدهد. چقدر برای ما سرشکستگی دارد، تا این ملت بنایش را بر این نگذارد که کشاورزیش را تقویت کند و بسازد به آنکه خودش به دست می آورد، نمی توانیم استقلال پیدا کنیم".
در دیدگاه حضرت امام، تکیه بر استعدادهای داخلی برای خودکفایی در اقتصاد اعم از بخش کشاوزی و صنعت، از ضروریات استقلال اقتصادی (که لازمه استقلال سیاسی و فرهنگی است) است. بنیانگذار جمهوری اسلامی چه قبل و بخصوص پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی بر آن پای می فشارد و در این مسیر اعتماد به نفس ملت ایران و جوانان آن و روحیه عزت طلبانه و شرافتمندانه آنان را به کمک می طلبد. برای ملتی که درس آزادگی را در مکتب حسین بن علی (ع) آموخته شایسته نیست برای مایحتاج خویش با وجود شرایط طبیعی بسیار مناسب کشور بخصوص در بخش کشاورزی و دیگر بخش ها، دست نیاز به سوی دشمنان خویش بگشاید.
این امر آنجا بسیار دردناک است که به علت برنامه ریزیهای غیر اصولی و ناصحیح، تولیدات داخلی رو به افول و نابودی بروند و درعوض بازارهای کشور به روی اجناس خارجی که مشابه آن در کشور تولید می شود، باز گردد. آیا وضعیت تولید منسوجات ما امروز به علت عدم حمایت از مراکز تولیدی و نیز ورود بی رویه این کالا از خارج رو به وخامت نگذاشته است؟ آیا تولید لوازم خانگی و برقی به میمنت ورود رسمی و غیر رسمی محصولات خارجی در این عرضه زمینگیر نشده اند؟ آیا ورود بی رویه محصولات کشاورزی و ماندن دست رنج کشاورزان بر روی زمین باعث نابودی تولیدات در این زمینه محصولات دیگر کشورها در بازارهای داخلی نمی شود؟
حال نگاهی می اندازیم به دیدگاه مقام معظم رهبری درباره تولید داخل که ریشه اقتصاد مقاومتی است:
استقلال اقتصادى در گرو تولید ملى
«اگر این ملت بخواهد این استقلال سیاسى را، این عرض اندام فرهنگى را در مقابل سلطه گران عالم حفظ کند، باید پایه هاى اقتصادى خود را محکم کند؛ این، ریشه دواندن استقلال در کشور است و این وابسته است به تولید، به کار، به شکوفایى کار، به نوآورى در بخشهاى مختلف کار. اساس مسأله، تولید است،تولید، اساس اقتصاد است.»
ستون اصلى تولید؛ کارِ کارگر
«اگر ما دنبال توسعه اقتصادى هستیم، باید کار را تقویت کنیم، بدون کار نمى شود. مرتب صحبت از سرمایه گذارى است، بنده نقش سرمایه گذارى را قبول دارم، بدون سرمایه گذارى هم کارى صورت نمى گیرد، اما سرمایه گذارى یک رکن کار است، رکن اساسى، کارِ کارگر است. قشر کارگر زحمتکش، ستون اصلى تولید در کشور هستند.»
وظایف مردم: مصرف تولید داخل
«شما وقتى کالاى داخلى را مصرف مى کنید، به کارگر ایرانى دارید کمک مى کنید، اشتغال ایجاد مى کنید، به سرمایه ایرانى هم دارید کمک مى کنید.(وقتى) شما آن (جنس خارجى) را انتخاب مى کنید، یک کارگر ایرانى را بیکار مى کنید و یک کارگر غیرایرانى را به کار وادار مى کنید. مگر بیکارى امروز، مشکل عمده جامعه ما نیست. وقتى شما این طور کردید، بنده این طور کردم، آن برادر دیگر، آن خواهر دیگر و یکى یکى از این روش پیروى کردیم، نتیجه چه مى شود؟ نتیجه، ورشکستگى کارخانه داخلى، بیکارى کارگر داخلى و در نهایت باعث ناامیدى سرمایه گذار داخلى مى شود.»
با این توضیحات به راحتی میتوان دریافت که نگاه اصول مدیریت اقتصادی امام خمینی (ره) همان نگاه اقتصادی مقام معظم رهبری در اقتصاد مقاومتی است.
* گرشاسبی: نگاه اقتصادی امام خمینی همان اقتصاد مقاومتی است
سعید گرشاسبی، کارشناس مسائل اقتصادی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، درباره نگاه حضرت امام خمینی نسبت به اقتصاد مقاومتی می گوید: بر اساس تعریفی که مقام معظم رهبری از اقتصاد مقاومتی داشته اند: اقتصاد مقاومتی به معنی آن اقتصادی است که در شرایط فشار، در شرایط تحریم، در شرایط دشمنی ها و خصومت های شدید می تواند تعیین کننده رشد و شکوفایی کشور باشد.همانطوریکه از تعریف فوق بر می آید یکی از الزمات اقتصاد مقاومتی، اتکا به توان داخلی اقتصاد و داشتن استقلال اقتصادی است.
وی ادامه میدهد: حضرت امام خمینی وابستگی اقتصادی را منشأ همه وابستگی های فرهنگی، سیاسی و اجتماعی میدانند؛ و اعتقاد دارند که بدون دستیابی به استقلال اقتصادی نمیتوان به استقلال سایر زمینه ها دست یافت.به همین دلیل دستیابی به این امر را یکی از اهداف مهم نظام اقتصادی میدانند و میفرمایند،«شما حالا باید از اول شروع کنید و قصدتان این باشد که خودتان مستقل در همه چیز باشند؛ در فرهنگ مستقل باشید، در صفت مستقل باشید، در زراعت مستقل باشید. وقتی که بنای بر این معنا گذاشتید و با این عزم وارد میدان شدید، میتوانید که کشور خودتان را نجات بدهید و کشور خودتان را مستقل کنید و بیمه کنید استقلال کشور خودتان را برای همیشه.»
گرشاسبی بیان میکند:بنابراین حضرت امام (ره) لازمه ی استقلال و عدم وابستگی را تولید به اندازه ی نیازها و خودکفایی در کالاهای استراتژیک دانسته اند. ایشان در دیداری که با وزیر صنایع وقت و معاونین وی داشتند، می فرمایند: "ما در مرحله ای هستیم که تازه متولد شدهایم و من میگویم: اگر ما گرسنه باشیم و پیاده راه برویم و منزوی باشیم و به طرف خودکفایی حرکت کنیم، این بهتر از این است که وابسته و مرفه باشیم. و مهم این است که اعتقاد به آن نیت و ارزش های اسلامی و استقلال اقتصادی پیدا کنیم. "
این کارشناس اقتصادی اعتقاد دارد:بنابراین رسیدن به خودکفایی و در واقع تاکید بر تولید داخلی و حمایت از آن که یکی دیگر از ازالزامات اقتصاد مقاومتی است نیز در صحبتها و رهنمودهای رهبر کبیر انقلاب اسلامی دیده می شود. ایشان در پیامی که به مناسبت پایان جنگ تحمیلی و آغاز دوران سازندگی دادند بر بازسازی مراکز تولیدی صنعتی تاکید کردند و در عین حال خودکفایی در حوزه کشاورزی را نیز لازم دانسته اند:" توجه به بازسازی مراکز صنعتی نباید کوچکترین خللی بر ضرورت رسیدن به امر خودکفایی کشاورزی وارد آورد، بلکه اولویت و تقدم این امر باید محفوظ بماند و مسؤولین بیشتر از گذشته خود را مکلف به اجرای آن سازند و در امر احیای اراضی و مهار آبها و ایجاد سدها و تشویق کشاورزان و دامداران و استفادۀ هر چه بیشتر از نعمتهای بیکران الهی در طبیعت تلاش نمایند که مطمئناً خودکفایی در کشاورزی مقدمهای است برای استقلال و خودکفایی در زمینههای دیگر."
این کارشناس اقتصادی می گوید: به هر حال تأکید بر تولید داخلی و خودکفایی از نکات مهمی است که از صحبتهای حضرت امام به مناسبت های مختلف به دست می آید. رویکرد ایشان به نحوی است که حتی محاصره و تحریم اقتصادی را نیز یک هدیه الهی می دانند و آن را عاملی در جهت اتکا بیشتر به تولید داخلی می دانند. ایشان راهکار رهایی از وابستگی در حوزه ی اقتصاد، سیاست و ... را دستیابی به خودباوری می دانند.همچنین ایشان توجه به اسلام، اتکای به خدای بزرگ و وحدت امت اسلامی را از عوامل مؤثر در این زمینه میدانند.
این کارشناس اقتصادی می افزاید: آخرین نکته این است که ایشان محاصره اقتصادی را عامل مؤثری در دستیابی به این امر و تلاش در رهایی از وابستگی دانسته و می فرمایند:«این محاصره اقتصادی را که خیلی از آن می ترسند، من یک هدی های میدانم برای کشور خودمان، برای اینکه محاصره ی اقتصادی معنایش این است که «مایحتاج» ما را به ما نمیدهند. وقتی که مایحتاج را به ما ندادند، خودمان میرویم دنبالش ... مهم این است که ما بفهمیم که دیگران به ما چیزی نمیدهند، ما خودمان باید تهیه کنیم.»
گرشاسبی به فساد اقتصادی در برخی ارگان ها اشاره می کند و می گوید: فساد اقتصادی در برخی نهادها و حتی مردم عادی دیده می شود که باید مد نظر قرار گیرد. از دیگر مواردی که حائز اهمیت است واردات کالاهای لوکس است. اینکه اتومبیل های گران قیمت وارد کشور میشود اگر میزان این واردات کاهش یابد، ارز آوری به خارج از کشور کم میشود، خروج ارز از کشور برای اقتصاد کشور مناسب نیست. اما از آنجایی که این واردات سود کلانی را برای عده ای دارد که از این طریق کسب درآمد میکنند مانع از انجام کاهش واردات میشوند. این مسئله نشان دهنده نوعی فساد است که باید مورد توجه قرار گیرد.
این کارشناس اقتصادی با بیان اینکه مسئولین نقشه راه عملیاتی برای تحقق اقتصاد مقاومتی نداشتند می افزاید:تا کنون مسئله و نقشه راه عملیاتی تعریف نشده است, برنامه موفقی نبوده است که به طور مثال بگوییم برای رسیدن به جایگاه افق 1404 باید فلان برنامه ها انجام شود.شاید در بودجه 94 اتکا به درآمد نفتی کاهش یافته است اما این مسئله به دلیل کاهش اتکا به درآمد نفتی نبوده است بلکه به دلیل کاهش قیمت نفت است. در صورتی که این موضوع می تواند به این صورت عملیاتی شود که هر ساله 10 درصد از درآمدهای نفتی فاصله بگیریم. در زمینه مباحث مالیاتی نیزمی توانیم به گونه ای عمل کنیم که برنامه ای برای فرارهای مالیاتی داشته باشیم.
به گزارش تسنیم، امام خمینی(ره) بر ضرورت استقلال اقتصادی تأکید داشته و عدم خودباوری و القائات مستکبران مبنی بر عدم ادامه حیات بدون وابستگی به آنان را خطر بزرگ برای جامعه می داند و استقلال و عزت مسلمین را در گرو استقلال اقتصادی آنان می شمارند که به اعتقاد کارشناسان اقتصادی این همان اقتصاد مقاومتی است که متأسفانه بنابر اظهارات کارشناسان اقتصادی هدف اقتصاد مقاومتی توجه به این جنبههای اقتصادی است که دشمنان اشراف کامل به آنها دارند و در تیر آخر تحریم، دست به تحریم نفتی و بانکی زدهاند.
منبع: تسنیم
دوشنبه 18 خرداد 1394 ساعت 13:20
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]
صفحات پیشنهادی
ابوترابی فرد: نرخ ۳۰ درصدی تسهیلات هیچ توجیه ندارد/بی اعتنایی به سنت اسلامی قرضالحسنه مانع رشد اقتصادی/بانک م
ابوترابی فرد نرخ ۳۰ درصدی تسهیلات هیچ توجیه ندارد بی اعتنایی به سنت اسلامی قرضالحسنه مانع رشد اقتصادی بانک مرکزی جواب سوء مدیریتها را بدهدنایبرئیس مجلس شورای اسلامی با بیان این که نرخ ۳۰ درصدی تسهیلات هیچ توجیهی ندارد اظهار داشت یکی از مهمترین موانع توسعه و رشد اقتصادی بیعنامشکل اقتصاد ما از بیتوجهی به اندیشههای امام خمینی ناشی شد نه تحریم
یک اقتصاددان مشکل اقتصاد ما از بیتوجهی به اندیشههای امام خمینی ناشی شد نه تحریم یک اقتصاددان با تأکید بر اینکه مشکلات اقتصادی ناشی از بیارتباط بودن سیاستها با قانون اساسی کشور و اندیشههای امام است گفت در صورتی که تحریمها لغو شود مانند سال ۹۰ شاهد هجوم واردات کالاهای غیرکنترل تورم،اولویت اصلی بانک مرکزی دولت یازدهم است / رشد اقتصادی 9 ماهه سال قبل 3.6 درصد
کنترل تورم اولویت اصلی بانک مرکزی دولت یازدهم است رشد اقتصادی 9 ماهه سال قبل 3 6 درصد اقتصاد > اقتصاد کلان - اقتصاد کشور در ابتدای دولت یازدهم با چالشهای متعددی همراه بود که از جمله آنها میتوان به نرخ بالای تورم التهابات بازار ارز و رکود عمیق بخش واقعی اقتصاد اشایران هیچگاه استراتژی اقتصادی نداشته است/سالهای 57 و 84 نیروهای مدیریتی وکارشناسی کشور همه بازنشسته شدند | خبر
مهندس محسن صفایی فرهانی در گفتگو با ایلنا ایران هیچگاه استراتژی اقتصادی نداشته است سالهای 57 و 84 نیروهای مدیریتی وکارشناسی کشور همه بازنشسته شدند ایلنا اردیبهشت 1376 هیچ امیدی برای پیروزی دولت اصلاحات وجود نداشت خوشبینترین چهرههای سیاسی پیشبینی نمیکردند که دولت اصلاحات راصلاحات اقتصادی پساتحریم از کجا آغاز شود؟
اصلاحات اقتصادی پساتحریم از کجا آغاز شود اقتصاد > اقتصاد کلان - اقتصادنیوز نوشت در دوره پساتحریم اصلاحات در کدام یکی از بخشهای اقتصادی باید در اولویت باشد این سوالی است که با شروع زمزمه رفع تحریمهای ایران آغاز شده و هر کدام از اقتصاددان پاسخی برای آن داقتصاد مقاومتی نقشه راه برای رسیدن به اهداف اقتصادی است
رییس سازمان صنعت معدن و تجارت سیستان و بلوچستان اقتصاد مقاومتی نقشه راه برای رسیدن به اهداف اقتصادی است زاهدان- ایرنا- رییس سازمان صنعت معدن و تجارت سیستان و بلوچستان گفت اقتصاد مقاومتی نقشه راه برای رسیدن به اهداف اقتصادی است و راهبردهای اصلی و برنامه های عملیاتی برای همسوییراهاندازی منطقه آزاد اقتصادی در شهر فرودگاهی امام خمینی(ره)
رئیس هیأت مدیره شهر فرودگاهی امام خمینی ره راهاندازی منطقه آزاد اقتصادی در شهر فرودگاهی امام خمینی ره رئیس هیأت مدیره شهر فرودگاهی امام خمینی ره از سرنوشت ناکام شهر فرودگاهی امام خمینی ره خبر داد و گفت سعی خواهیم کرد با برنامهریزیهای دقیق یک منطقه آزاد اقتصادی در شهر فریادداشت اقتصادی// حذف یارانه پنهان مشترکان پرمصرف، کلید اصلاح الگوی مصرف گاز
یادداشت اقتصادی حذف یارانه پنهان مشترکان پرمصرف کلید اصلاح الگوی مصرف گازافزایش 15 درصدی تمامی پلههای مصرفی گاز بخش خانگی به معنای برخورد یکسان با کم مصرفها و پرمصرفها است و منجر به یارانهای ماندن تمامی پلههای مصرف گاز اختصاص یارانه بیشتر به مصرف بیشتر و عدم اصلاح الگوی ممرکز مطالعات اقتصادی دانشگاه علم و صنعت ارائه کرد 6 پبشنهاد برای اصلاح قانون بانکداری بدون ربا/ حذف سپرده جاری
مرکز مطالعات اقتصادی دانشگاه علم و صنعت ارائه کرد6 پبشنهاد برای اصلاح قانون بانکداری بدون ربا حذف سپرده جاری قرضالحسنه و فاکتورهای صوریمرکز مطالعات اقتصادی دانشگاه علم و صنعت شش پبسنهاد برای اصلاح قانون بانکداری بدون ربا به نمایندگان بررسی کننده این طرح ارائه کرده است به گزارشرشد ۷ درصدی تخلیه غلات در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی
رشد ۷ درصدی تخلیه غلات در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی تخليه غلات در منطقه ويژه اقتصادي بندرامام خميني تا پايان ارديبهشت ماه سال جاري از مرز 2 ميليون تن گذشت به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران معاون دريايي و بندري اداره کل بنادر و دريانوردي خوزستان با بيان اينکه  دولت توجه ویژه ای به ایجاد زیر ساخت های صنعتی و اقتصادی کشور دارد
دولت توجه ویژه ای به ایجاد زیر ساخت های صنعتی و اقتصادی کشور دارد ایلام - ایرنا - مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی و بین الملل استانداری ایلام گفت دولت توجه ویژه ای به ایجاد زیر ساخت های صنعتی و بهبود وضعیت اقتصادی و تولیدی کشور دارد حیدر نعمتی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایروند اصلاحات اقتصادی در یونان باید ادامه یابد
رئيس صندوق کمک منطقه يورو روند اصلاحات اقتصادی در یونان باید ادامه یابد رئيس صندوق کمک منطقه يورو از الکسيس سيپراس نخست وزير يونان خواست به منظور جلوگيری از بینتيجه ماندن اصلاحات انجام شده از سوی اين کشور به مسير اصلاحات ادامه دهد به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقدولت درجهت اصلاحنظاماقتصادی گام برداشتهاست |اخبار ایران و جهان
دولت درجهت اصلاحنظاماقتصادی گام برداشتهاست رییس دیوان محاسبات کشور گفت دولت تدبیر و امید گام های خوبی در زمینه اصلاح نظام اقتصادی برداشته است کد خبر ۵۰۵۳۲۰ تاریخ انتشار ۱۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۲ ۲۳ - 01 June 2015 رییس دیوان محاسبات کشور گفت دولت تدبیر و امید گام های خوبی در زماصلاح قوانین اقتصادی در دستور کار مجلس
اصلاح قوانین اقتصادی در دستور کار مجلس نایب رییس مجلس شورای اسلامی گفت اصلاح و پایش قوانین در حوزه اقتصاد و حمایت از تولید و سرمایه گذاری در دستور کار است و در این راستا دولت و مجلس شورای اسلامی کاملا هماهنگ عمل کرده اند ایرنا حجت الاسلام والمسلمین سید محمدحسن ابوترابی فرد روزابوترابیفرد در جمع راهپیمایان 15 خرداد قم: امام برای مدیریت حیات سیاسی دنیای اسلام قیام کرد/عزم جدی برای تحقق
ابوترابیفرد در جمع راهپیمایان 15 خرداد قم امام برای مدیریت حیات سیاسی دنیای اسلام قیام کرد عزم جدی برای تحقق اقتصاد مقاومتی در کشور وجود نداردنایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت امام راحل برای مدیریت حیات سیاسی دنیای اسلام قیام کرد و در اندیشهاش جابهجایی قدرت نبود به گزارش خبرگامام جمعه میمه: راهحل مشکلات اقتصادی کشور در رواج اقتصاد مقاومتی است
امام جمعه میمه راهحل مشکلات اقتصادی کشور در رواج اقتصاد مقاومتی استامام جمعه میمه گفت راهحل مشکلات اقتصادی کشور در رواج اقتصاد مقاومتی است به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان حجتالاسلام محمد زمانی ظهر امروز در خطبههای این هفته نماز جمعه میمه ضمن اشاره به تأکید امامپربیننده ترین اخبار اقتصادی یکشنبه/ اعلام شرایط اعطای وام مسکن، یارانه نقدی و بوی نامطبوع برنج هندی
پربیننده ترین اخبار اقتصادی یکشنبه اعلام شرایط اعطای وام مسکن یارانه نقدی و بوی نامطبوع برنج هندی اقتصاد > اقتصاد کلان - ثبت نام وام 80 میلیون تومانی مسکن بازیکن دو متر و شانزده سانتی متری بسکتبال یارانه نقدی موسسه میزان برنج هندی موسسات غیرمجاز و مسیرهای خارج-
اقتصادی
پربازدیدترینها