تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 11 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين سخن، كتاب خدا و بهترين روش، روش پيامبر صلى لله  عليه  و  آله و بدترين ام...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819909940




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رمز موفقيت دولت‌ها در دنيا روابط عمومي قوي است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۵ خرداد ۱۳۹۴ (۱۰:۷ق.ظ)
رمز موفقيت دولت‌ها در دنيا روابط عمومي قوي است موج - معاون اداري، مالي و مديريت منابع و قائم‌مقام ستاد خيرين وزارت علوم تحقيقات و فناوري گفت: مديران روابط عمومي دانشگاه‌ها بايد در ترويج گفتمان خيرين و واقفين آموزش عالي نقش اساسي ايفا کنند.
به گزارش خبر زاري موج، محمدحسين اميد، معاون اداري، مالي و مديريت منابع و قائم‌مقام ستاد خيرين وزارت علوم تحقيقات و فناوري در نشست مديران روابط عمومي دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالي کشور که در اين وزارتخانه تشکيل شد، اظهار داشت: روابط عمومي در جايگاه پلي ميان دستگاه‌ها و مردم و همچنين پلي ميان مديران و مجموعه کارکنان شناخته شده است، رمز موفقيت دولت‌ها در دنيا روابط عمومي قوي است و در کشور ما و در مجموعه آموزش عالي کشور نيز اين امر صدق مي‌کند.
وي افزود: درخصوص موضوعاتي که ممکن است حساسيت و حاشيه ايجاد شود، روابط عمومي بايد پيش‌دستي کرده و با اطلاع رساني به موقع از حاد شدن مساله جلوگيري کند.
معاون اداري، مالي و مديريت منابع وزارت علوم با بيان اينکه هم اکنون در مجموعه آموزش عالي کشور بيش از 2 ميليون متر مربع پروژه نيمه کاره وجود دارد، گفت: پايان اين پروژه‌ها بيش از 15 سال زمان مي‌برد، مشروط به اينکه پروژه‌هاي جديد تعريف نشود و اين امر بيش از 3 هزار ميليارد تومان به نرخ امروز هزينه دارد و اين رقم در سال 95، حداقل 25 درصد افزايش مي‌يابد.
اميد با بيان اينکه در زمان جنگ تحميلي و در ساير موقعيت‌هاي حساس نقش کمک مردم بسيار حائز اهميت بوده تصريح کرد: استفاده از ظرفيت‌هاي خيرين و واقفين راه علاج براي تکميل زيرساخت‌ها و پروژه‌هاي نيمه‌تمام است.
وي خاطرنشان کرد: خوشبختانه تعداد بنياد خيرين دانشگاهي از 5 به 50 بنياد افزايش يافته است و اگر دانشگاهي تا به حال موفق به ايجاد اين بنياد نشده، علت آن است که دانشگاه در شناسايي خير موفق نبوده است و در اين زمينه مديران روابط عمومي مي‌توانند کمک کنند.
رئيس ستاد خيرين آموزش عالي بر شناسايي خيرين، معتمدين استان‌ها و ارتباط مستمر آنان با مسوولان دانشگاه تاکيد کرد و گفت: در دو سال اخير يکي از کارهاي مطلوبي که انجام شد اين بوده که تعداد زيادي از خيرين آموزش عالي عضو هيأت امنا شدند.
قائم‌مقام ستاد خيرين وزارت علوم همچنين از برگزاري اولين گردهمايي ملي خيرين آموزش عالي در 21 خرداد سال جاري در جوار ملکوتي امام رضا (ع) خبر داد و افزود: در اين گردهمايي بنياد حاميان علم و فناوري رسما آغاز به کار خواهد کرد و اميد است اين جلسه نقطه عطفي در زمينه ارتباط خيرين با دانشگاه‌ها، موسسات و مسوولان آموزش عالي و همچنين شروعي براي حضور پررنگ خيرين در آموزش عالي باشد.
وي ابراز اميدواري کرد: تا پايان سال 94 تعداد خيرين که هم اکنون نزديک به 500 نفر هستند به حداقل 1000 نفر برسد و از اين ظرفيت در جهت پيشبرد اهداف علم و فناوري استفاده شود.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن