تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 16 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهشت را درى است كه ريّان ناميده مى شود از آن در، جز روزه داران وارد نشوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805030865




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آیا ویندوز 10 بازار تلفن‌هوشمند را برای همیشه تغییر می دهد؟


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



آیا ویندوز 10 بازار تلفن‌هوشمند را برای همیشه تغییر می دهد؟
این که ویندوز فون در جلب توجه مخاطبان و رقابت با اندروید و iOS موفق عمل نکرده است دلایل مختلفی دارد که از آن جمله می توان به محدودیت هایی در اپلیکیشن ها و رابط کاربری این سیستم عامل اشاره کرد اما امکان استفاده از یک تلفن هوشمند به عنوان رایانه شخصی که می تواند به معنای عدم نیاز به رایانه برای کاربر باشد ویژگی و دلیل قانع کننده ای خواهد بود که هیچ تولیدکننده دیگری نمی تواند به سادگی با آن رقابت کند.
روز نو : این که ویندوز فون در جلب توجه مخاطبان و رقابت با اندروید و iOS موفق عمل نکرده است دلایل مختلفی دارد که از آن جمله می توان به محدودیت هایی در اپلیکیشن ها و رابط کاربری این سیستم عامل اشاره کرد اما امکان استفاده از یک تلفن هوشمند به عنوان رایانه شخصی که می تواند به معنای عدم نیاز به رایانه برای کاربر باشد ویژگی و دلیل قانع کننده ای خواهد بود که هیچ تولیدکننده دیگری نمی تواند به سادگی با آن رقابت کند.


به گزارش روز نو، تلفن های همراه طی دهه گذشته یک نوزایی را تجربه کرده اند. دیر زمانی است که دوران استفاده از این دستگاه ها به عنوان ابزاری تنها برای برقراری تماس و ارسال پیامک سپری شده و امروزه با دستگاه هایی توانمند مواجه هستیم که اپلیکیشن های مختلف را اجرا می کنند، برای وبگردی مورد استفاده قرار می گیرند، تماس های ویدئویی از طریق آنها برقرار می شود و بسیاری موارد دیگر که در اندازه ای جمع و جور و قابل حمل جای گرفته اند.


به گزارش "گروه علم و فناوری" عصرایران، با معرفی آی‌فون در سال 2007، فناوری نمایشگر لمسی و بهبودهای نرم افزاری به معنای آن بود که دیگر نیازی به یک صفحه کلید فیزیکی وجود ندارد و می توان از امکانات یک نمایشگر بزرگ با تراکم پیکسلی بالا سود برد. تولیدکنندگان دیگر از اچ‌تی‌سی تا سامسونگ ویژگی ها و امکانات ویژه خود را برای ساخت یک تلفن هوشمند با استفاده از سیستم عامل اندروید گوگل بکار گرفته و تعریفی جدید از روند جاری در بازار ارائه کردند.


اما به نظر می رسد اکنون نوبت به مایکروسافت رسیده است. پس از سال ها گمنامی نسبی در دنیای تلفن های هوشمند - ویندوز فون به رغم برخی ایده های خوب و بررسی های مثبت هرگز موفقیتی تجاری برای مایکروسافت محسوب نشده است - ردموندی ها تصمیم گرفته اند مسیر جدیدی را دنبال کنند و به یکی از نام های اصلی در بازار تلفن هوشمند مبدل شوند. بر همین اساس، ویندوز فون دیگر وجود نخواهد داشت و نسخه بعدی این سیستم عامل به نام ویندوز شناخته خواهد شد.


تعریفی جدید از تلفن هوشمند


ویندوز فون از نظر طراحی به ویندوز 8 شبیه است اما شباهت میان آنها تقریبا به همین طراحی ظاهری خلاصه می شود. همواره زمزمه هایی درباره ادغام این دو سیستم عامل در همدیگر و قابلیت استفاده از اپلیکیشن هایی که برای یکی از آنها ساخته می شود در دیگری وجود داشت اما نسخه ویندوز 10 برای تلفن همراه قصد دارد گام را فراتر نهاده و در صورت تحقق چیزهایی که وعده داده شده به همراه ویژگی "Continuum" تعریفی دوباره از آن چه که به عنوان تلفن هوشمند در آینده خواهیم دید را ارائه کند.


تمام آنچه در ویندوز 10 برای تلفن همراه نیاز دارید یک اتصال HDMI، یک صفحه کلید و یک ماوس است و تلفن هوشمند شما به یک رایانه مبدل می شود. ویندوز 10 تحقق این تجربه را هدف قرار داده و به صورت منسجم در تمام پلتفرم ها با اپلیکیشن هایی که در تمامی آنها قابل استفاده است، کار می کند. در همین راستا، کار با نرم افزار آفیس در تلفن هوشمند شما که به نمایشگر متصل شده است دقیقا مشابه کار با این نرم افزار در یک رایانه رومیزی بوده و این به معنای انجام وظایف جدی و سنگین در یک تلفن همراه است.


البته عواملی می توانند از موفقیت فوری این جریان جلوگیری کنند. مایکروسافت به این نکته اشاره داشته است که "سخت افزار جدید" برای بهره‌مندی و استفاده از این ویژگی های جدید نیاز است و تلفن های هوشمند فعلی که واجد شرایط دریافت بروزرسانی ویندوز 10 هستند به نظر نمی رسد از آن برخوردار شوند.


تغییر سخت افزار نقطه ای نگران کننده برای مایکروسافت است زیرا سرمایه گذاریی هایی مانند مدل های تبلت سرفیس موفقیت نسبی و در برخی موارد شکست را برای این شرکت به همراه داشته اند. خرید شرکت نوکیا به رغم آن که همچنان سوددهی برای مایکروسافت نداشته است می تواند برنامه این شرکت به منظور موفقیت در بازار تلفن هوشمند را توجیه کند زیرا در حال حاضر ردموندی ها شرکتی موفق در بازار رایانه های شخصی محسوب می شوند.


ویژگی Continuum از این پتانسیل برخوردار است که نه تنها دید مردم نسبت به تلفن های هوشمند بلکه حتی درباره رایانه ها را تغییر دهد. در مقایسه با خودروهای پرنده داشتن یک تلفن همراه/رایانه هیبریدی شاید چندان جذاب نباشد اما جریان بازی را می تواند به خوبی تغییر دهد. اگر مردم دیگر به رایانه های رومیزی و لپ تاپ ها به عنوان ابزاری ضروری نگاه نکنند مایکروسافت موقعیتی عالی در بازاری فوق العاده حاصلخیز پیدا می کند.


در شرایطی که بنابر پیش بینی مرکز IDC فروش رایانه های رومیزی روند کاهشی را دنبال می کند، فروش تلفن های هوشمند همچنان افزایشی است و می تواند رکوردهای جدیدی را به ثبت برساند.


این که ویندوز فون در جلب توجه مخاطبان و رقابت با اندروید و iOS موفق عمل نکرده است دلایل مختلفی دارد که از آن جمله می توان به محدودیت هایی در اپلیکیشن ها و رابط کاربری این سیستم عامل اشاره کرد اما امکان استفاده از یک تلفن هوشمند به عنوان رایانه شخصی که می تواند به معنای عدم نیاز به رایانه برای کاربر باشد ویژگی و دلیل قانع کننده ای خواهد بود که هیچ تولیدکننده دیگری نمی تواند به سادگی با آن رقابت کند.


حتی اپل که به تازگی ویژگی "Continuity" را برای ارتباط بین پلتفرم های مختلف خود معرفی کرده است نمی تواند ادعا کند اگر آی‌فون را به به یک درگاه HDMI متصل کنید، یک صفحه کلید و ماوس را نیز از طریق بلوتوث متصل کرده و آن را راه اندازی کنید، تلفن همراه شما به یک رایانه شخصی تمام و کمال مبدل خواهد شد. در نتیجه مایکروسافت می تواند با ویندوز 10 و ویژگی های منحصر به فرد آن برگ برنده را در اختیار داشته و در نهایت همه چیز را به سود خود خاتمه دهد.




تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن