واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: استاندار کرمان مطرح کرد:
بیمارستان هفت ستاره در استان کرمان احداث شود
استاندار کرمان گفت: باید بیمارستان هفت ستاره در استان کرمان احداث کنیم و در این صورت با وجود امکانات و تجهیزات خوب، حتی می توانیم بیمارانی را از تهران در کرمان داشته باشیم.
به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران، رزم حسینی در نشست سرمایه گذاری سلامت استان کرمان خاطرنشان کرد: معتقدم هر روز که سرمایه گذاری در حوزه بیمارستانی زودتر انجام شود به نفع سرمایه گذاران و مردم استان خواهد بود.
وی گفت: دولت تدبیر و امید در کشور و استان کرمان همت خود را برای افزایش تخت های بیمارستانی قرار داده است.
رزم حسینی افزود: علاقمندان و سرمایه گذاران در حوزه احداث بیمارستان برای ساخت بیمارستان 500 تخت خوابی در محل بیمارستان شفا می توانند مشارکت کنند و قرار شد سرمایه گذاران تا 10 روز آینده نظر خود را در این رابطه اعلام کنند.
وی ادامه داد: معتقدم استان کرمان حداقل سه هزار تخت بیمارستانی نیاز دارد که دلیل این حرف نیز رشد جمعیت، حضور اتباع بیگانه در استان و وجود سه استان هم مرز با استان کرمان است.
وی با اشاره به اینکه سیاست دولت این نیست که کار بنگاه داری را انجام دهد، اظهار کرد: در اقتصاد سلامت با توجه به رشد جمعیت نامتوازن همواره سرمایه گذاری در کار بیمارستانی صرفه اقتصادی دارد.
استاندار کرمان ادامه داد: در دنیا بیمه ها، مردم و بیمارستان ها را پوشش می دهند و در ایران نیز در آینده شرایط بگونه ای می شود که بیمه طرف حساب مردم و بیمارستان ها خواهد شد.
وی اظهار کرد: باید بیمارستانی با 300 تا 500 تختخواب برای بخش اعصاب و روان در استان راه اندازی کنیم که مقرر شد کتابچه طرح امکان سنجی احداث بیمارستان اعصاب و روان موقوفه نوریه توسط دانشگاه علوم پزشکی کرمان در مرحله اول بعد از سه هفته و نسخه کامل آن دو ماهه تهیه شود.
طرح ویژه سلامت در کرمان به عنوان پایلوت اجرا خواهد شد
در ادامه این نشست رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: کار عمیق و مطالعاتی در دانشگاه علوم پزشکی کرمان در مورد اجرای طرح ویژه سلامت آغاز شده که در استان های دیگر چکش کاری و در نهایت در کرمان به عنوان پایلوت اجر خواهد شد.
دکتر علی اکبر حق دوست افزود: این طرح در سطح کشور اولین است و بقیه استان ها از این طرح الگو برداری می کنند.
وی اظهار کرد: مدل سلامت کشورهای جهان را در ابعاد مختلف از جمله تجهیزات و امکانات و تخت های بیمارستانی بررسی کردیم و همه استان را در این طرح دیده ایم.
وی با اشاره به اینکه سه ماه بر روی این طرح کار کرده ایم، افزود: مدل ارائه خدمات سلامت در ایران قدیمی و نامطلوب است و بین درمان سرپایی و بیمارستان مرحله و مکانی وجود ندارد و همین موضوع باعث می شود هزینه ها بالا رود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان اظهار کرد: با اجرای این طرح ظرف هشت سال آینده، کرمان یکی از قویترین استان های کشور در حوزه سلامت خواهد بود.
وی بیان کرد: در کرمان باید هزار تخت بیمارستانی داشته باشیم و ضمن اینکه یکسری تخت ها در بیمارستان ها باید اصلاح شوند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به اینکه وضعیت تخت های بیمارستان های شفا، باهنر و بیمارستان شهید بهشتی مناسب نیستند و نیاز به اصلاح دارند، افزود: تنها بیمارستان پیامبر اعظم (ص) در این زمینه شرایط خوبی دارد.
وی اظهار کرد: بیمارستان های خصوصی کرمان با 60 تا 70 تخت فعال هستند و مطالعات علمی نشان می دهد که این بیمارستان ها با کمتر از 150 تختخواب با بهترین مدیریت ضرر ده و زیر 80 تختخواب به طور قطع ضرر ده هستند.
وی ادامه داد: اگر قرار باشد در استان کرمان در حوزه سلامت سرویس خوبی داده شود، باید 30 درصد تخت های بیمارستانی ما خصوصی باشد که احتمالا 20 درصد بیماران از این حوزه استفاده می کنند.
وی گفت: در حال حاضر ضریب اشغال تخت های بیمارستان های خصوصی در استان کرمان 14 درصد و در کشور 18 درصد است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان خاطرنشان کرد: بیمارستان های خصوصی با داشتن 300 تا 400 تخت می توانند به بنگاههای درآمدزا تبدیل شوند .
ستاد سرمایه گذاری حوزه سلامت از بهمن ماه سال گذشته تشکیل و تا کنون چهار نشست در این رابطه برگزار شده که هدف اصلی آن احداث بیمارستان های بزرگ و جدید در کرمان است.
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
انجام اقدامات لازم در صورت ورود تروریستها به ۴۰ کیلومتری مرز ایران/برآورد ۳۵۰ تا ۴۰۰ میلیارد تومانی هزینه الکترونیکی انتخابات
برگزاری سومین جلسه ستاد انتخابات کشور
950هزار افغانی زیر پوشش طرح بیمه سلامت ایرانیان قرار می گیرند
۰۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۳۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]