واضح آرشیو وب فارسی:بیتوته:
بايد شرايطي براي فرد سالمند ايجاد کنيد تا از زندگي لذت ببرد رومياني به افراد سالمندي که دچار افسردگي مي شوند، توصيه مي کند نخست حتما به يک روان شناس متخصص مراجعه کنند ولي چند راه حل ساده هم وجود دارد تا اطرافيان فرد سالمند بتوانند مقداري از حس افسردگي در سالمندشان بکاهند.
در مقاله قبل درباره علتها و علائم و تشخیص افسردگی در سالمندان اشاره کردیم در این مقاله به درمان افسردگي در سالمندی می پردازیم: راهکارهايي براي درمان افسردگي سالمندان - درمرحله اول بايد شرايطي براي فرد سالمند ايجاد کنيد تا از زندگي لذت ببرد. قدم زدن در فضاي آزاد يا تماشاي فيلم مورد علاقه يا هر کاري که سالمند به آن دلبستگي دارد، مي تواند به او کمک کند. وقتي بدن يک سالمند فعال باشد، افسردگي هم از او دور مي شود. استفاده از فضاي سبز و آزاد براي تغيير روحيه سالمندان حتي با ويلچر براي آن هايي که توان راه رفتن ندارند تأثير بسياري در کاهش افسردگي دارد.
- سالمندان بايد حتما برنامه منظم روزانه اي داشته باشند و در برنامه هاي شان، ساعت هايي براي ارتباط با ديگران مانند دوستان يا بستگان در نظر بگيرند. افراد سالمند با داشتن دوست هايي هم سن و سال خود بهتر مي توانند آن ها را درک کنند و روابط اجتماعي شان تقويت خواهد شد.
- توجه ويژه اطرافيان به سالمندان هم راهکاري بسيار مهم براي کاهش افسردگي آن هاست. براي مثال توجه به خوراک و پوشاک سالمندان به آن ها حس مورد توجه بودن مي دهد که باعث آرامش و خوشحالي آن ها مي شود.
وقتي بدن يک سالمند فعال باشد، افسردگي هم از او دور مي شود کمک به خودتان براي درمان افسردگي
اگر سالمند و افسرده هستيد، احتمالا حوصله انجام هيچ فعاليت و يا ديدن فردي را نداريد اما به خاطر داشته باشيد انزوا و گوشه گيري تنها باعث تشديد افسردگي شما خواهد شد . هرچه از نظر فيزيکي، ذهني و اجتماعي فعال تر باشيد، مطمئنا احساس بهتري خواهيد داشت . در اين جا به چند روش براي مقابله و جلوگيري از افسردگي اشاره مي کنيم.
- از خانه بيرون بياييد : به پارک يا آرايشگاه برويد و دستي به سر و گوش خود بکشيد و ناهار را با دوستان تان صرف کنيد.
- با ديگران در ارتباط باشيد: زمان هايي را که تنها هستيد، کاهش دهيد . اگر قادر به حرکت نيستيد از افرادي که دوست شان داريد دعوت کنيد تا به ديدن تان بيايند يا با آن ها تماس تلفني داشته باشيد.
- داوطلب کمک به ديگران شويد : کمک به ديگران يکي از بهترين راه هاي به دست آوردن ارزش و احترام است . با کمک به ديگران، به طور قطع ميزان افسردگي تان کاهش خواهد يافت.
- مي توانيد مشغول يادگيري مهارتي جديد شويد : به دنبال فعاليت هايي برويد که هميشه آرزوي انجام آن ها را داشته ايد. شايد آن فعاليت ها بتوانند، خلاقيت شما را شکوفا سازند و روحيه شما را تغيير دهند.
- بخنديد : خنده بر هر درد بي درمان دواست . خواندن و گوش کردن به مطالب طنز آميز نيز مي تواند روحيه شما را تقويت کند.
- ورزش کنيد : اگر بيمار و ناتوان هستيد راه هاي بسياري وجود دارد تا قدرت بدني خود را افزايش دهيد حتي روي صندلي و ويلچر. به هر روشي که مي توانيد ورزش کنيد تا افسردگي تان به ميزان قابل ملاحظه اي کاهش يابد. گردآوری:بخش زناشویی بیتوته منابع:
shafajoo.com
migna.ir
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: بیتوته]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 173]