محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843227149
لزوم برنامه ریزی برای مقابله با اعتیاد در آموزش و پرورش
واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: کیایی نماینده وزارت آموزش و پرورش با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری چهارشنبه شب شبکه دو سیما و براتلو معاون امنیتی و انتظامی استاندارتهران، صرامی مشاور دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر و عزیزی رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی هم در ارتباط تلفنی با این برنامه درباره راه های مقابله با اعتیاد دانش آموزان بحث و تبادل نظر کردند.
به گزارش تراز ،نماینده وزارت آموزش و پرورش گفت: آمارهایی که از میزان اعتیاد دانش آموزان مطرح می شود، دقیق نیست زیرا این مطالعات بیشتر برای شیوع شناسی و سنجش خطرپذیری استفاده می شود.
صفرعلی براتلو معاون امنیتی و انتظامی استاندار تهران هم در ادامه در ارتباط تلفنی با این برنامه گفت: پدیده اعتیاد، واقعیتی است که وجود دارد و دشمنان هم روی آن سرمایه گذاری کرده اند.
وی با تأکید بر اینکه خطر اعتیاد ، جدی است افزود: باید کار فرهنگی شود.
براتلو گفت: مبارزه با اعتیاد دانش آموزان نباید فقط بر عهده وزارت آموزش و پرورش باشد بلکه اولیا هم در این باره نقش اساسی دارند و همه از جمله صدا و سیما اصحاب رسانه باید کمک کنند.
وی گفت: خیران مدرسه ساز هم می توانند نقش مهمی در مبارزه با اعتیاد داشته باشند و در ابعاد مختلف از جمله آموزش و امورات فرهنگی کمک کنند.
سید حمید صرامی مشاور دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر هم در ارتباط تلفنی با این برنامه گفت: نمی توانیم بگوییم که دانش آموزان در مدرسه معتاد می شوند.
وی افزود: 33 درصد دانش آموزان می گویند یکی از اعضای خانواده آنها سیگاری است، 5 درصد گفته اند یکی از اعضای خانواده مصرف مواد دارد ، 4 درصد گفته اند دوستان حشیشی دارند ، 7 درصد گفته اند دوستانی دارند که مصرف کننده تریاک هستند و 5 درصد هم گفته اند دوستانی دارند که اکس مصرف می کنند.
صرامی گفت: در نوجوانان ، گروه همسالان یکی از اثرگذارترین افراد در رفتارهای آنان است.
وی با بیان اینکه 85 درصد شخصیت در خانواده شکل می گیرد افزود: وقتی یکی از اعضای خانواده معتاد باشد قطعاً بر روی یک نوجوان دانش آموز اثر می گذارد.
صرامی افزود: آمارهای شیوع شناسی نشان می دهد که آمار اعتیاد در سال 81 ، نیم درصد از دانش آموزان مقطع سوم راهنمایی تا چهارم دبیرستان گرایش به اعتیاد داشتند و در سال 90 این شیوع به یک درصد رسیده که این نشان می دهد زمینه های خطرپذیری یعنی تمایل به مصرف بیشتر شده است.
مشاور دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: همه مشکل فقط بر سر خانواده نیست بلکه همه نهادهای فرهنگی و آموزشی و در کنار آن خانواده به عنوان اساس نهاد اجتماعی کوچک باید کمک کنند.
وی با اشاره به اینکه وزارت آموزش و پرورش یکی از 12 عضو اصلی ستاد مبارزه با مواد مخدراست افزود: در سال های اخیر اقدامات آموزش و پرورش به منظور مهارت آموزی به دانش آموزان و تقویت رفتارهای مروج سلامت افزایش یافته است.
صرامی گفت: میزان سطح پوشش آموزشی متناسب با حجم تهدید نیست و طبق آمارهای وزارت آموزش و پرورش در حد 8 درصد است.
کیایی نماینده وزارت آموزش و پرورش هم در ادامه گفت: درباره نرخ پوشش غیر از همکارهای وزارت آموزش و پرورش با ستاد مبارزه با مواد مخدر اقدامات دیگری هم داریم بنابراین نرخ پوشش، 8 درصد نیست و این آمار فقط در بعد پیشگیری است.
وی با اشاره به اینکه در وزارت آموزش و پرورش برنامه های متعددی را اجرا می کنیم افزود: دفتر مراقبت در برابر آسیب های اجتماعی این وزارتخانه فعال است که نشانه وجود اراده برای پیشگیری از اعتیاد و آسیب های اجتماعی است.
کیایی افزود: بخشی از برنامه های ما برای پیشگیری و مراقبت از عموم دانش آموزان و بخشی هم برای دانش آموزان معتاد است.
عزیزی رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی هم در ارتباط تلفنی با این برنامه با اشاره به اینکه اعتیاد یکی از معضلات جهانی است گفت: کشور ما در مسیر ترانزیت مواد مخدر است بنابراین خطر اعتیاد برای ما بیشتر است.
وی افزود: یک میلیون و 325 هزار بیمار مبتلا به اعتیاد در کشور داریم که این افراد به طور قطع بر روی دیگران هم اثر می گذارند.
عزیزی با تاکید بر اینکه باید برای پیشگیری تلاش کنیم گفت: اگر اقدامات پیشگیرانه وزارت آموزش و پرورش و دیگر دستگاه ها نبود، آمار اعتیاد بیش از میزان کنونی بود.
وی افزود: پارسال اعتبارات ستاد مبارزه با مواد مخدر 142 میلیارد تومان بود و امسال دولت 8 میلیارد تومان و کمیسیون مجلس شورای اسلامی هم 15 میلیارد تومان به این مبلغ افزودند.
عزیزی با اشاره به اینکه این میزان اعتبار برای مبارزه با اعتیاد، کافی نیست تاکید کرد: اعتبارات باید افزایش یابد.
در ادامه کیایی نماینده وزارت آموزش و پرورش، عوامل روانی، اجتماعی ، محیطی و فرهنگی را موثر در افزایش آمار اعتیاد دانش آموزان دانست.
مشاور دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر نیز در ادامه گفت: لذت جویی های افراطی، تفریح و سرگرمی و باورهای نادرست نوجوانان مبنی بر بی ضرر بودن مصرف مواد را از علل افزایش اعتیاد برشمرد.
صرامی افزود: بر اساس تحقیقات، مردم گفته اند دسترسی به مواد نسبت به سال های پیش کمتر شده است.
وی، کنجکاوی های هدایت نشده را از دیگر علل افزایش آمار اعتیاد در دانش آموزان دانست و گفت: باید درخصوص افزایش اطلاعات و مهارت های دانش آموزان، قدرتمندانه تر عمل کنیم و سن آموزش ها را به مقاطع پایین تر تسری دهیم.
صرامی با اشاره به اینکه حدود 13 میلیون دانش آموز داریم افزود: همه این دانش آموزان تحت پوشش برنامه های آموزشی نیستند.
وی گفت: سن 15 سالگی سن شیوع و تجربه مواد در کشور است.
صرامی افزود: آمار یک درصدی که برای دانش آموزان اعلام شده است برای دانش آموزان معتاد است و آنهایی را که به صورت تفریحی مواد مصرف می کنند شامل نمی شود.
وی گفت: 55 درصد مردم پس از 5 سال از اعتیاد فرزندان خود مطلع می شوند که این موضوع نشان می دهد خانواده ها باید بیشتر به فرزندان خود توجه کنند.
کیایی نماینده وزارت آموزش و پرورش هم در پایان برنامه گفتگوی ویژه خبری گفت: هفته گذشته ستاد مبارزه با مواد مخدر شیوه نامه ای را به وزارت آموزش و پرورش و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ابلاغ کرد از طریق آن می توانیم به افراد در معرض خطر اعتیاد کمک بیشتری کنیم.
منبع: واحد مرکزی خبر
پنجشنبه 31 ارديبهشت 1394 ساعت 10:51
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]
صفحات پیشنهادی
در گفتوگو با فارس بررسی شد «تکریم معلمان» از نگاه رئیس سازمان پرورش و برنامهریزی آموزشی/مسئولان با
در گفتوگو با فارس بررسی شدتکریم معلمان از نگاه رئیس سازمان پرورش و برنامهریزی آموزشی مسئولان باید مراقبت کنند معلم مشکل معیشت نداشته باشدرئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی گفت شأن معلم را باید حفظ کرد و تکریم معلمان در یک جامعه نشان از بلوغ فکری آن جامعه میدهد یعنی اگر متدوین دستورالعمل نظام جامع برنامه ریزی از اقدامات موثر وزارت آموزش و پرورش است
تدوین دستورالعمل نظام جامع برنامه ریزی از اقدامات موثر وزارت آموزش و پرورش است سنندج- ایرنا- مدیرکل آموزش و پرورش کردستان تهیه و تدوین دستورالعمل نظام جامع برنامه ریزی را یکی از اقدامات موثر وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد و بر ضرورت اجرایی شدن آن در سطوح پیش بینی شده تاکید کرد بهپس از برگزاری مراسم بزرگداشت هفته معلم و در آستانه برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش رئیس مرکز برنامه ریزی
پس از برگزاری مراسم بزرگداشت هفته معلم و در آستانه برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورشرئیس مرکز برنامه ریزی منابع انسانی و فناوری اطلاعات آموزش و پرورش تغییر کردپس از برگزاری مراسم بزرگداشت هفته معلم و در آستانه برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش رئیس مرکز برنامه ریزی منابع ارئیس سابق مرکز برنامهریزی و نیروی انسانی آموزش و پرورش در گفتوگو با فارس: وجود غلط آماری در گزارش وزیر آموزش
رئیس سابق مرکز برنامهریزی و نیروی انسانی آموزش و پرورش در گفتوگو با فارس وجود غلط آماری در گزارش وزیر آموزش و پرورش ماده ۲۸ اساسنامه دانشگاه فرهنگیان تحریف شدرئیس سابق مرکز برنامهریزی و نیروی انسانی آموزش و پرورش با انتقاد از عدم گزارش دقیق وزیر آموزش و پرورش در خصوص دانشگاهستاد مبارزه با مواد مخدر: یک درصد دانش آموزان معتادند/ آموزش و پرورش: آمار اعتیاد را قبول نداریم
ستاد مبارزه با مواد مخدر یک درصد دانش آموزان معتادند آموزش و پرورش آمار اعتیاد را قبول نداریم جامعه > آسیبها - گفتگوی ویژه شبکه 2 سیما امشب درباره اعتیاد دانش آموزان بود مسئله ای که تاکنون وزرای آموزش و پرورش بارها آن را انکار کرده اند ولی در این برنامه نمایندهمعاون وزیر آموزش و پرورش گفت: مهمترین برنامه سال تحصیلی آتی استقرار پایه نهم است
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت مهمترین برنامه سال تحصیلی آتی استقرار پایه نهم است مشهد - ایرنا - معاون متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت استقرار پایه نهم در سال تحصیلی آتی مهمترین برنامه این معاونت است علی زرافشان روز یکشنبه در حاشیه نخستین گردهمایی معاونان آموزش متوسطه ادارات کل آآموزش و پرورش خطر اعتیاد را پذیرفته است |اخبار ایران و جهان
آموزش و پرورش خطر اعتیاد را پذیرفته است سن 15 سالگی سن شیوع و تجربه استفاده از مواد مخدر در کشور است کد خبر ۵۰۲۰۲۷ تاریخ انتشار ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۶ ۲۹ - 21 May 2015 مدیرکل دفتر مراقبت در برابرآسیب های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه این وزارتخانه خطر اعتیاد رارئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی در گفتوگو با فارس خبر داد تغییر کلی کتابهای پایه پنجم و نهم در سال 94
رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی در گفتوگو با فارس خبر دادتغییر کلی کتابهای پایه پنجم و نهم در سال 94 توزیع کتب درسی متوسطه اول و دوم از 15 شهریوررئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی گفت کتابهای پایه پنجم ابتدایی و پایه نهم را امسال تغییر دادیم و بین 18 تا 20 عنوان کمعاون وزیر آموزش وپرورش: مهمترین برنامه سال تحصیلی آتی استقرار پایه نهم است
معاون وزیر آموزش وپرورش مهمترین برنامه سال تحصیلی آتی استقرار پایه نهم است مشهد - ایرنا - معاون متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت استقرار پایه نهم در سال تحصیلی آتی مهمترین برنامه این معاونت است علی زرافشان روز یکشنبه در حاشیه نخستین گردهمایی معاونان آموزش متوسطه ادارات کل آموزشاز سوی وزیر آموزش و پرورش دستورالعمل برنامه توسعه سنواتی و ساماندهی نیروی انسانی در سال ۹۴ ابلاغ شد
از سوی وزیر آموزش و پرورشدستورالعمل برنامه توسعه سنواتی و ساماندهی نیروی انسانی در سال ۹۴ ابلاغ شدوزیر آموزش وپرورش با صدور دستورالعملی چهارچوب برنامه توسعه سنواتی و سازماندهی عوامل آموزشی در استانها و مناطق آموزشی در سال تحصیلی 95-94 را ابلاغ کرد به گزارش گروه آموزش و پمعاون وزیر آموزش و پرورش: استکبار برای تعلیم و تربیت ما برنامه ریزی کرده است
معاون وزیر آموزش و پرورش استکبار برای تعلیم و تربیت ما برنامه ریزی کرده است کرج- ایرنا- معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس غیردولتی و مشارکت های مردمی آموزش و پرورش گفت امروز دنیای استکبار برای تعلیم و تربیت نسل آینده ساز جامعه اسلامی برنامه ریزی کرده است به گزارش ایرنا مرضیه گردآموزش وپرورش ناحیه یک بهارستان برمدار برنامه ریزی
مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک بهارستان آموزش وپرورش ناحیه یک بهارستان برمدار برنامه ریزی خبرگزاری پانا مدیر آموزش وپرورش ناحیه یک بهارستان از آغاز به کار ستاد تدوین برنامه استراتژیک در آن مدیریت خبر داد ۱۳۹۴ پنج شنبه ۲۴ ارديبهشت ساعت 08 53 به گزارش خبرگزاری پانا ومعاون پژوهش و برنامهریزی آموزش و پرورش اصفهان مطرح کرد کمبود 3 هزار نیروی انسانی در دوره ابتدایی برای مهر 94
معاون پژوهش و برنامهریزی آموزش و پرورش اصفهان مطرح کردکمبود 3 هزار نیروی انسانی در دوره ابتدایی برای مهر 94معاون پژوهش و برنامهریزی ادارهکل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت آموزش و پرورش استان با کمبود 3 هزار نیروی انسانی در دوره ابتدایی برای مهر 94 مواجه است به گزارش خبرگزاریمدیر آموزش و پرورش بروجرد مطرح کرد برنامهریزی در راستای ارتقاء معدل دانشآموزان بروجردی
مدیر آموزش و پرورش بروجرد مطرح کردبرنامهریزی در راستای ارتقاء معدل دانشآموزان بروجردیمدیر آموزش و پرورش بروجرد گفت یکی از سرفصلهای کاری در سال تحصیلی جاری تدوین برنامههایی بهمنظور ارتقاء معدل دانشآموزان این شهرستان در دستور کار قرار دارد به گزارش خبرگزاری فارس از بروجردحقوق معلمان کم است یا ساعت کاری آنها؟/ پاسخ معاون وزیر آموزش و پرورش به انتقاد دیگر کارمندان دولت
حقوق معلمان کم است یا ساعت کاری آنها پاسخ معاون وزیر آموزش و پرورش به انتقاد دیگر کارمندان دولت جامعه > آموزش - معاون وزیر اموزش و پرورش در پاسخ به انتقاد کم بودن ساعت کار معلمان می گوید دوستانی که این انتقاد را دارند به این جنبه توجه ندارند که معلم فقط سرکلاس کارتجلیل از فرهنگیان پیشکسوت و باز نشسته آموزش و پرورش اسلامشهر
تجلیل از فرهنگیان پیشکسوت و باز نشسته آموزش و پرورش اسلامشهر طی مراسمی از فرهنگیان پیشکسوت و بازنشسته مدیریت آموزش و پرورش شهرستان اسلامشهر تجلیل و قدردانی بعمل آمد نویسنده محمدرضا عباسی بمناسبت تکریم مقام معلم طی مراسمی با حضور فرماندار معاون پژوهش اداوزیر آموزش و پرورش: «تبدیل مدارس به قبرستان کامپیوترها» حاصل اجرای طرح هوشمندسازی بود
وزیر آموزش و پرورش تبدیل مدارس به قبرستان کامپیوترها حاصل اجرای طرح هوشمندسازی بودوزیر آموزش و پرورش گفت وضع موجود مدارس باید با وضع مطلوب تطبیق پیدا کند و نباید اجازه بدهیم مانند گذشته به نام هوشمندسازی هزینه های زیاد به خانواده ها تحمیل شود و حاصل آن تنها تبدیل مدارس به قبرست-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها