تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834524134
ستاد مبارزه با مواد مخدر: یک درصد دانش آموزان معتادند/ آموزش و پرورش: آمار اعتیاد را قبول نداریم
واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:
ستاد مبارزه با مواد مخدر: یک درصد دانش آموزان معتادند/ آموزش و پرورش: آمار اعتیاد را قبول نداریم جامعه > آسیبها - گفتگوی ویژه شبکه 2 سیما امشب درباره اعتیاد دانش آموزان بود. مسئله ای که تاکنون وزرای آموزش و پرورش بارها آن را انکار کرده اند ولی در این برنامه نماینده آموزش و پرورش برای اولین بار گفت پدیده اعتیاد دانش آموزی را قبول دارد ولی آمارها اینقدر نیست.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، "حسنی دخت" مجری میزگرد امشب شبکه 2 سیما، بحث را با عنوان "اعتیاد دانش آموزان، زنگ خطری که باید شنید" آغاز کرد. به صورت حضوری نادر مسعود کیایی نماینده وزارت آموزش و پرورش در این برنامه شرکت داشت و به صورت تلفنی، سیدحمید صرامی مشاور دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر، صفرعلی براتلو، معاون سیاسی و امنیتی استاندار تهران، و عبدالرضا عزیزی، نماینده مجلس و رئیس کمیسیون اجتماعی حضور داشتند. البته ستاد مبارزه با مواد مخدر اعلام کرد آمار دانش آموزانی که "addict" یا معتاد هستند یک درصد دانش آموزان است و دانش آموزانی که به صورت تفننی مصرف می کنند یا در معرض خطر هستند، بسیار بیشتر است. وزارت آموزش و پرورش هم گفت این آمار را قبول ندارد ولی هرگز حاضر نشد آماری ارائه کند. آمار اعتیاد دانش آموزان علمی نیست
در ابتدای این برنامه، مجری از نماینده آموزش و پرورش پرسید: آمار اعتیاد دانش آموزان را قبول دارید؟
مسعودکیایی گفت: ما در وزارت آموزش و پرورش اغلب با این پرسش روبروییم که آمار وضعیت اعتیاد دانش آموزان چقدر است. تحلیل هایی نیز در این باره وجود دارد و می نویسند وزارت آموزش و پرورش آمارها را انکار می کند. ما در وزارت آموزش و پرورش خطر اعتیاد را سالهاست قبول داریم و درباره اش برنامه ریزی می کنیم. مجری دوباره پرسید آیا آمار اعتیاد 1 درصد از دانش آموزان را قبول دارید؟
نماینده وزارت آموزش و پرورش گفت: آمارهایی که اغلب در رسانه ها منتشر می شوند لازم است درباره مقدمه و موخره اش و روش شناسی آن بیشتر توضیح داده شود. این که اعدادی با درصد و فراوانی ذکر می شود این آمارها بیشتر از طریق مطالعات شیوع شناسی به دست می آید و آمارهای دقیقی برای سنجش میزان اعتیاد نیست. مجری پرسید چرا این آمارها برای سنجش اعتیاد، معتبر نیست؟
مسعود کیمیایی پاسخ داد: این آمارها برای سنجش خطرپذیری استفاده می شود. این مطالعات بعد مصرف، تمایل، زمینه، دسترسی و مانند آن را می سنجد و مجموع را به عنوان فاکتور خطرپذیری اعلام می کند. این آمارها با فرض دقیق بودن، برای سنجش اعتیاد نیستند. برای سنجش خطرپذیری است. او سپس افکار عمومی و کارشناسان را مخاطب قرار داد و گفت: یک درصد دانش آموز معتاد را بنا به دلایلی که اشاره کردم- نه به این دلیل که ما اساسا این پدیده را قبول نداریم و انکار می کنیم- برای ما قابل قبول نیست. مجری پرسید به فرضی که بگوییم این آمار خطرپذیری دانش آموزان در معرض اعتیاد است، آیا برای شما نگران کننده نیست؟
نماینده وزارت آموزش و پرورش گفت: البته حتی یک نفر اگر از دانش آموزان گرفنتار این پدیده باشند، برای ما قابل قبول نیست و ما امانتدار مردم هستیم.
استانداری تهران: وضعیت خطرناک است و هشدارمی دهیم
در ادامه این برنامه صفرعلی براتلو، معاون امنیتی و انتظامی استانداری تهران به صورت تلفنی روی خط آمد. مجری از او پرسید چرا استاندار تهران، هاشمی اظهارنظر کرده خطر نفوذ مواد مخدر در مدارس جدی است و چرا از خیرین مدرسه ساز کمک گرفته اند. چه خطری برای دانش آموزان است؟
براتلو گفت: آقای هاشمی حتما در جلسه ای بوده که نتوانسته پاسخ بدهد. پدیده اعتیاد واقعیتی است که دشمنان ما روی آن متمرکز شده اند. مجری پرسید: مبنای اطلاعات شما برای اینکه هشدار می دهید چیست؟
براتلو، معاون استاندار تهران گفت: اخبار ما در این رابطه دقیق است و اظهارات دانش آموزان و دانشجویان و آمار مصرف را داریم. مجری پرسید: یعنی تحقیق میدانی دارید؟
براتلو گفت: بله، تحقیق هم داشتیم. البته نتایج را همراه ندارم و در مسیر بودم که شما تلفن زدید. کلیاتی را عرض می کنم. این خطر جدی است و باید کار فرهنگی شود و نباید به تنهایی همه چیز را به عهده آموزش و پرورش بگذاریم، به ویژّه اولیا اولین گروه برای پیشگیری از اعتیاد دانش آموزان هستند. خیرین باید به کمک بیایند. این خیرین مدرسه را برای کی می سازند؟ برای دانش آموز و اگر دانش آموز را مراقبت نکنیم و آلوده شود، آن مدرسه فایده ندارد. خیرین می توانند در ابعاد مختلف از جمله در بحث آموزش و اشتغال و بحثهای فرهنگی کمک کنند.
مجری پرسید آیا خیرین مدرسه ساز وظیفه ای در این باره دارند؟
معاون استاندار تهران گفت: آنها برای ساخت مدرسه هم وظیفه ندارند، بلکه داوطلبانه آمده اند. ما می گوییم خطر جدی است. آقایان خیرین شما که برای ساخت مدرسه به کمک ما آمده اید در این عرصه هم باید به کمک بیایید.
مجری از او اطلاعات کسانی را خواست که از مدارس به عنوان مرکز تجارت مواد مخدر استفاده می کنند.
براتلو در پاسخ گفت: این نکاتی که عرض شد، بر اساس تحلیل نیست. بر اساس اطلاعات است. شما همین چند دقیقه پیش زنگ زدید و فعلا آمار در اختیارم نیست. مجری برنامه به او گفت: حتی اگر آمار دقیق ندارید انتظار داشتیم اطلاعات کلی بدهید؟
براتلو به این توضیحات کلی قناعت کرد که: در همین حد می گوییم که هشدار بدهیم تهدید جدی است و همه باید کمک کنند. دوستان آموزش و پرورش هم تایید می کنند و مدیران ما نیز می گویند و کارگاه های آموزشی هم برای پیشگیری از این موضوع وجود دارد. طی 10 سال آمار دانش آموزان معتاد دو برابر شده
در ادامه برنامه سید حمید صرامی مشاور دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر به صورت تلفنی روی خط میزگرد اعتیاد دانش آموزی آمد. مجری از او پرسید: آیا شما متولی اعتیاد دانش آموزان هستید؟
صرامی گفت: ستاد مبارزه با مواد مخدر متولی چند موضوع است که یکی مربوط به نتایج شیوع شناسی در مدارس و دانشگاه ها است. مجری به او گفت: آموزش و پرروش می گوید این درصدها جای نگرانی ندارد، آیا شما هم نگران نیستید؟
صرامی گفت: ایشان (مسعودکیایی) هم این موضوع را رد نکرده اند. می گویند موضوع اعتیاد در دانش آموزان را قبول دارند ولی 33 درصد دانش آموزان در یکی تحقیق مواد گفته اند یکی از اعضای خانواده شان سیگاری است. 5 درصد دانش آموزان گفته اند یکی از اعضای خانواده شان معتاد است. 4درصد دوستان حشیشی داشته اند. 5 درصد از دوستان آنها مصرف کننده تریاک هستند. این را در نظر بگیرید که 85 درصد شخصیت در خانواده شکل می گیرد و اگر یکی از اعضای خانواده معتاد باشد روی عضو دیگر خانواده که نوجوان و دانش آموز است، اثر می گذارد. مجری از او پرسید: آماری که شما در این باره دارید چقدر است؟
صرامی گفت: می گوییم در سال 81 نیم درصد از دانش آموزان مقطع راهنمایی و دبیرستان گرایش به مواد مخدر داشتند و در سال 90 این میزان به یک درصد رسیده، یعنی زمینه های خطرپذیری، فشار مصرف، گروه همسالان و مصرف های یک باره، زیاد شده. البته ما نمی گوییم همه مشکل سر خانواده است. همه نهادهای فرهنگی و خانوادگی در کنار خانواده، باید در این بحث درگیر شوند. مجری پرسید: سالهاست اظهار نگرانی درباره اعتیاد دانش آموزان مطرح است. ستاد به عنوان متولی این موضوع چه برنامه ریزی ای با آموزش و پرورش برای کاهش اعتیاد دانش آموزان کرده؟
صرامی گفت: این وزارت خانه یکی از 12 عضو اصلی ستاد مبارزه با مواد مخدر است. در سالهای اخیر اقدامات این وزارت در جهت مهارت آموزی و تقویت رفتارهای مروج سلامت افزایش چشمگیری یافته. ولی باید قبول کرد میزان سطح پوشش دانش آموزان متناسب با حجم تهدید نیست. مجری پرسید: سطح پوشش برنامه های فرهنگی در بین دانش آموزان چقدر است؟
صرامی گفت: الان آمارها نشان می دهد این میزان 8 درصد است. بر اساس سند جامع که در در سال 90 به همه دستگاه ها ابلاغ شده، باید سالانه 7 درصد از افراد تحت پوشش قرار گیرند.
آموزش و پرورش آمارهای ستاد مبارزه با مواد مخدر را قبول ندارد
در ادامه برنامه باز هم نماینده وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد که با ستاد مبارزه با مواد مخدر درباره آمار سطح پوشش برنامه های فرهنگی پیشگیری از مواد مخدر در دانش آموزان موافق نیست.
مجری از مسعود کیایی، نماینده وزارت آموزش و پرورش پرسید: چرا سطح پیشگیری 8 درصد است؟
مسعود کیایی گفت: این عدد 8 درصد درباره میزان پوشش فعالیت در کارهایی غیر از همکاریهایی است که با ستاد مبارزه با مواد مخدر داریم، ما اقدامات دیگری نیز داریم که این ستاد لحاظ نکرده، برای همین نرخ پوشش 8 درصد نیست. آقای دکتر صرامی 8 درصد را روی بعد آموزش پشگیری گفتند. برای همین اشاره می کنم اعداد به جوانب مختلفی اشاره دارند. ما در وزارتخانه برنامه های متعددی اجرا می کنیم. دفتر مراقبت در برابر آسیبهای اجتماعی داریم که نشان دهنده اراده وزارت خانه برای پشگیری از اعتیاد است. دسته ای از برنامه های ما برای پیشگیری و مراقبت از امور دانش آموزان است که فعالیتهای گسترده آموزشی برای دانش آموزان والدین و کارکنان دارند. رویکرد آموزش رشدمدار را داریم که متناسب با دوره های تحصیلی مهارت های خودمراقبتی را افزایش می دهیم.
مجری از او پرسید: بر چه مبنایی این کارها را برنامه ریزی کردید و اصلا دلایل گرایش دانش آموزان به مواد مخدر چیست؟
صرامی گفت: مطالعات سبب شناسی در آموزش و پرورش و ستاد مبارزه با مواد مخدر وجود دارد و در ابعاد مختلف روانی و اجتماعی دلایل گرایش را به صورت مرتب پیگیری می کنند. هم کارگاه برای دانش آموزان برگزار می شود و متناسب با دوره های تحصیلی، فعالیتهای فرهنگی مختلفی مانند برگزاری جشنواره ها را هم داریم.
دسته دیگراقدامات، برنامه هایی هستند که برای افرادی است که میزانشان یک درصد یا هر عددی است. فرض کنید یک نفر در گروه سنی نوجوان دانش آموز گرفتار این پدیده شده. برای این فرد چه می کنیم؟ بودجه ستاد مبارزه با مواد مخدر تکافوی کارهایش را نمی دهد
در این بخش از برنامه، عبدالرضا عزیزی، رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس به صورت تلفنی وارد بحث شد و در ابتدا اعتراض کرد که چرا نامش اشتباه زیر نویس شده است. مجری هم البته به او طعنه زد که "شما با ما تماس گرفته بودید حرف بزنید حالا حرفتان را بفرمایید!"
عزیزی هم کم نیاورد و گفت: شما تماس گرفته بودید نه من، اسم من هم علی نیست، اسم داداش من است و اشتباه زیرنویس نوشته اید. شما سئوال بپرسید تا جواب بدهم.
مجری از او پرسید: درباره اعتیاد دانش آموزان توصیه ای یا سئوالی دارید بفرمایید؟
عزیزی گفت: اعتیاد یکی از معضلات بزرگ جهان از قرن بیستم است و این معضل بزرگترین قدرت نظامی دنیا، آمریکا نیز است. ایران نیز جدا از این آسیب نیست. محیط و وراثت باعث این مشکلات می شود. قطعا تعداد معتادانی که در جامعه هستند روی دیگران تاثیر می گذارند. باید تلاش کنیم این تاثیر کمتر باشد. مجری از او پرسید: سیاستهای پیشگیری را چطور ارزیابی می کنید؟
عزیزی گفت: پیشگیری سه مرحله دارد. شما قبلا در وزارت آموزش و پرورش، مدیرکل پیشگیری نداشتید. از زمانی که خطر اعتیاد دانش آموزان جدی شد، این پست وارد شد و به شدت هم دارند کار می کنند و در جهات مهارت آموزی، پیشگیری و مانند آن کار می کنند. همین باعث می شود که رقم اعتیاد، ثابت بماند. اگر این کار را نمی کردند، رقم بسیار بیشتر می شد. اعتبارات امسال ستاد مبارزه با مواد مخدر، 142 میلیارد تومان بود و 8 میلیارد تومان دولت اضافه کرد و ما هم در مجلس 15 میلیارد تومان اضافه کردیم. دولت به نهاد مبارزه با مواد مخدر 165 میلیارد تومان می دهد.و با این پول نمی شود کل وظایف ستاد را پوشش داد. مجری پرسید: پس اعتبارات مبارزه با اعتیاد کم است؟
عزیز گفت: بله اعتبار کم است. اعتبار گردش مواد مخدر سالانه 1200 میلیارد دلار است. الان 250 هزار هکتار از افغانستان تحت کشت مواد مخدر است و باید پول بیشتری بگذاریم تا با اثرات آن مقابله کنیم. شبکه های اجتماعی، عامل اعتیاد!؟
در این بخش از برنامه مجری از نماینده وزارت آموزش و پرورش پرسید: اگر تحقیقی توسط شما انجام شده که بر مبنای آن برنامه ریزی برای اقدامات خود کردید، توضیح بدهید دلایل افزایش مصرف مواد مخدر در دانش آموزان چیست؟
نادر مسعود کیایی گفت: دلایل زیادی در این باره وجود دارد که به چند دسته تقسیم می شود. عوامل روانی که شامل ویژگیهای شخصیتی و فردی نوجوانان، اضطراب و افسردگی و اختلالات سلوک و مسایل عاطفی، شکست ها و ناکامی هاست.
دلایل اجتماعی شامل متغیرهای اجتماعی، محرومیت ها، فقر، محیط زندگی است. همچنین دلایل فرهنگی هم وجود دارد که به خانواده ها توصیه می کنم به ویژه با گسترش شبکه های اجتماعی که متغیرهای فرهنگی جدیدی در سبک زندگی نوجوانان است، خود را نشان داده اند و باید بیشتر جدی گرفته شوند. مراقب "بازی با مواد" دانش آموزان باشید
مجری از مشاور دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر پرسید: دلایلی که شما برای اعتیاد دانش آموزان به دست آوردید چیست؟
سید حمید صرامی گفت:یکی از موضوعاتی که در قرن بیست و یکم در همه جوامع نوجوانان با آن گرفتار هستند، بحث "بازی با مواد" است که نوجوانان پیش گرفته اند. لذت طلبی های افراطی برای اینکه الگوی لذت صحیح نیست. تفریح و سرگرمی و باورهای غلطی که دانش آموزان دارند که مصرف مواد بدون ضرر است و این باور را سیستم اعتیاد از طریق سایتها و شبکه های ماهواره ای دارد ترویج می کند. مجری پرسید: یعنی دسترسی سهل و آسان دانش آموزان به مواد مخدر باعث شیوع اعتیاد می شود؟
صرامی پاسخ داد: وقتی می گوییم "بازی با مواد" به این معنی نیست که این مواد توی خیابان ریخته شده باشد. تحقیق جامعی از مردم کشور که تحت عنوان نگرش سنجی در سال 93 انجام دادیم نشان داد مردم می گویند دسترسی ها کمتر شده. مجری گفت: ولی نظر کارشناسان اینطور نیست؟
صرامی گفت: دسترسی وجود دارد، سالانه بالغ بر 600 تن مواد مخدر را نیروی انتظامی کشف می کند. سومین عامل نیز کنجکاوی های هدایت نشده است. نسبت به افزایش آگاهی ها و مهارتهای دانش آموزان باید قدرتمندتر به کار شروع کنیم. آموزش و پرورش تلاش خود را می کند ولی 13 میلیون دانش آموز دارید که تحت پوشش چتر آموزش قرار نگرفته اند. سن 15 سالگی سن شیوع و تجربه مصرف در کشور است.
آمار اعتیاد تفننی دانش آموزان بسیار زیاد است
در این بخش از برنامه، مجری یک سئوال کلیدی پرسید: آیا آمار یک درصد دانش آموزان معتاد، آمار همه معتادان از جمله معتادان تفننی است؟
صرامی گفت: نخیر، آنها جدا هستند. یک درصد درباره Addict ها، وابسته ها و معتادها هستند. اگر افرادی که زمینه خطرپذیری، مصرف یک باری، تفننی و مانند آن دارند، را به این تعداد اضافه کنیم، عدد بسیار بالاتر می رود. حجم تهدید خیلی زیاد است. وقتی 55 درصد مردم بعد از 5 سال از اعتیاد فرزندانشان مطلع می شود، نشان می دهد نقش مردم بسیار مهم است. مجری از نماینده آموزش و پرورش خواست که میزگرد امشب را جمع بندی کند ولی نادر مسعود کیایی ترجیح داد با هم به بیان عملکرد وزارت متبوع خود بپردازد و بگوید: ما در آموزش و پرورش فعالیتهای گسترده فرهنگی داریم و برای دانش آموزان در معرض خطر برنامه داریم. هفته گذشته ستاد شیوه نامه ای را به وزارت بهداشت، آموزش و پرورش و بهزیستی ابلاغ کرد و این خبر خوبی است که حاصل همکاریهای مشترک در این بخش است و می توانیم از طریق آن به دانش آموزان معتاد کمک کنیم. این جمع بندی تبلیغاتی باعث شد مجری برنامه، شخصا به جمع بندی میزگرد بپردازد و بگوید: جمع بندی این است که بعد از سالها انکار مسئله اعتیاد در آموزش و پرورش، این جای تقدیر دارد که مسئولان به صورت صریح به این نکته می پردازند و امیدواریم این باعث رفع مشکل شود.
17231
کلید واژه ها: ستاد مبارزه با مواد مخدر - وزارت آموزش و پرورش - مواد مخدر - معتاد - پیشگیری از اعتیاد - اعتیاد -
پنجشنبه 31 اردیبهشت 1394 - 07:03:27
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]
صفحات پیشنهادی
- معاون وزیر آموزش و پرورش: 40 درصد دانش آموزان کشور در هنرستان ها تحصیل می کنند
معاون وزیر آموزش و پرورش 40 درصد دانش آموزان کشور در هنرستان ها تحصیل می کنند قزوین - ایرنا - معاون آموزش متوسط وزیر آموزش و پرورش گفت رویکرد جامعه نسبت به تحصیل در آموزش های فنی و حرفه ای تغییر کرده و در زمان حاضر بیش از 40 درصد دانش آموزان متوسطه کشور در هنرستان ها تحصیل می کآموزش و پرورش خطر اعتیاد را پذیرفته است/ کمبود اعتبارات اختصاص یافته برای بحث پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر/ س
در برنامه گفتگوی ویژه خبری مطرح شد آموزش و پرورش خطر اعتیاد را پذیرفته است کمبود اعتبارات اختصاص یافته برای بحث پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر سن 15 سالگی سن شیوع و تجربه استفاده مواد مخدر در کشور است منصور کیایی نماینده وزارت آموزش و پرورش با اشاره به این که وزارت آموزش و پرورمشاور معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش در گفتوگو با فارس: آزمون پایش شایستگی کارآفرینی دانشآموزان دوره
مشاور معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش در گفتوگو با فارس آزمون پایش شایستگی کارآفرینی دانشآموزان دوره اول متوسطه امروز برگزار شدمشاور معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش گفت آزمون پایش شایستگی کار آفرینی دانشآموزان دوره اول متوسطه شامل دانشآموزان پایه هفتم و هشتم امرآموزش و پرورش خطر اعتیاد را پذیرفته است/ کمبود اعتبارات اختصاص یافته برای پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر/ 15 سا
در برنامه گفتگوی ویژه خبری مطرح شد آموزش و پرورش خطر اعتیاد را پذیرفته است کمبود اعتبارات اختصاص یافته برای پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر 15 سالگی سن شیوع و تجربه استفاده از مواد مخدر در کشور است منصور کیایی نماینده وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه وزارت آموزش و پرورش خطقائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر: ۷۰۰ هزار معتاد در ایران تحت درمان هستند
قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر ۷۰۰ هزار معتاد در ایران تحت درمان هستند جامعه > آسیبها - قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت در بخش درمان بیش از ۷۰۰ هزار نفر تحت درمان اعتیاد هستند که به طور کل ۹۲ درصد مراکز درمان اعتیاد کشور توسط مردم اداره میشودرئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در نشست خبری خبر داد آغاز سنجش سلامت نوآموزان از اول خرداد/ سرویس رایگ
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در نشست خبری خبر دادآغاز سنجش سلامت نوآموزان از اول خرداد سرویس رایگان دانشآموزان استثنایی در ۲۰ استان کشوررئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با بیان اینکه طرح سنجش سلامت نوآموزان بدو ورود به دبستان از اول خرداد آغاز میشود گفت از هواکنش آموزش و پرورش به ضعف تحصیلی دانش آموزان علوم انسانی
واکنش آموزش و پرورش به ضعف تحصیلی دانش آموزان علوم انسانی شناسهٔ خبر 2579267 - شنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۶ ۲۲ جامعه > آموزش و پرورش معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش گفت با گردهم آوردن دانش آموزان مستعد در مدارس خاص ضعف درسی دانش آموزان علوم انسانی جبران خواهد شد علی زرافشانرئیس سابق مرکز برنامهریزی و نیروی انسانی آموزش و پرورش در گفتوگو با فارس: وجود غلط آماری در گزارش وزیر آموزش
رئیس سابق مرکز برنامهریزی و نیروی انسانی آموزش و پرورش در گفتوگو با فارس وجود غلط آماری در گزارش وزیر آموزش و پرورش ماده ۲۸ اساسنامه دانشگاه فرهنگیان تحریف شدرئیس سابق مرکز برنامهریزی و نیروی انسانی آموزش و پرورش با انتقاد از عدم گزارش دقیق وزیر آموزش و پرورش در خصوص دانشگاهاعلام آمادگی آموزش و پرورش برای رسیدگی به شکایات درباره نحوه ثبتنام دانشآموزان در مدارس
اعلام آمادگی آموزش و پرورش برای رسیدگی به شکایات درباره نحوه ثبتنام دانشآموزان در مدارسمدیر کل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه شیوهنامه طرح تکریم مردم و رضایت ارباب رجوع در آذرماه سال 93 ابلاغ شده است گفت خانوادهها شکایات خود را از نحوهمعاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش: دانش آموزان بین پایه برای ثبت نام نیاز به حضور در مدرسه ندارند
معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش دانش آموزان بین پایه برای ثبت نام نیاز به حضور در مدرسه ندارندمعاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش گفت برای ثبت نام سال تحصیلی جدید دانش آموزان بین پایه نیاز به حضور در مدرسه ندارند به گزارش گروه آموزش و پرورش خبرگزاری فارس علی زرافشان دمعاون وزیرآموزش و پرورش: احتمال دو مرحلهای شدن هدایت تحصیلی دانشآموزان
معاون وزیرآموزش و پرورش احتمال دو مرحلهای شدن هدایت تحصیلی دانشآموزان معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت پیشنهاد سامان بخشی شاخههای تحصیلی در دست بررسی جدی است البته باید مراقبت کنیم که یک التهاب جدید را به نظام آموزشی و خانوادهها تحمیل نشود به گزارش نامه نیوز علیمعاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش: ثبتنام دانشآموزان در مدارس بعد از امتحانات آغاز میشود
معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش ثبتنام دانشآموزان در مدارس بعد از امتحانات آغاز میشودمعاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش گفت ثبتنام کلاساولیها از اول خرداد و ثبتنام سایر دانشآموزان در مدارس بعد از پایان امتحانات آغاز میشود به گزارش گروه آموزش و پرورش خبرگزاری ففرماندار سنقروکلیایی:آگاه کردن اولیا دانش آموزان با انواع مواد مخدر ضروریست
فرماندار سنقروکلیایی آگاه کردن اولیا دانش آموزان با انواع مواد مخدر ضروریست کرمانشاه - ایرنا - فرماندار سنقروکلیایی گفت مواد مخدر علت اصلی ناهنجاریهای جامعه است و آگاه کردن اولیا دانش آموزان با انواع مواد مخدر و مضرات استفاده از آنها با برگزاری جلسات انجمن اولیا و مربیان در مدارمعتادان متجاهرعامل اصلی 40 درصد جرایم خرد/نگرانی از شیوع اعتیاد بین دانشآموزان
سهشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱ ۳۸ قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت عامل اصلی 40 درصد جرایم خرد معتادان متجاهر هستند زیرا هر زمان این دسته از معتادان جمع آوری میشوند با کاهش مقطعی آمار جرایم خرد مواجه میشویم به گزارش سرویس اجتماعی ایسنا شورای هماهنگی مبارزه بامدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی خبر داد تحصیل 12 درصد دانشآموزان استثنایی در خراسان رضوی
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی خبر دادتحصیل 12 درصد دانشآموزان استثنایی در خراسان رضویمدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت آموزش و پرورش خراسان رضوی با یک میلیون و 100 هزار دانشآموز 8 6 درصد دانشآموزان کشور را در خود جای داده است و همچنین 12 درصد دانشآموزان استثنایی در خرارئیس آموزش و پرورش باغبهادران: آموزش و پرورش در خط مقدم جبهه مبارزه با مواد مخدر قرار دارد
رئیس آموزش و پرورش باغبهادران آموزش و پرورش در خط مقدم جبهه مبارزه با مواد مخدر قرار داردرئیس آموزش و پرورش باغبهادران گفت آموزش و پرورش در خط مقدم جبهه مبارزه با مواد مخدر قرار دارد به گزارش خبرگزاری فارس از لنجان اکبر پولادی بعد از ظهر امروز در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مدبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر کرمانشاه خبر داد کاهش 40 درصدی جرائم خرد در کرمانشاه با جمعآوری معتادان
دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر کرمانشاه خبر دادکاهش 40 درصدی جرائم خرد در کرمانشاه با جمعآوری معتاداندبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه از کاهش 40 درصدی جرائم خرد در کرمانشاه با جمعآوری معتادان خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه علی شمشیری ظهر امروز در شورای-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها