محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842076022
استفاده بی برنامه ازسموم کشاورزی تهدید سلامتی مصرف کنندگان است
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: کارشناسان کشاورزی: استفاده بی برنامه ازسموم کشاورزی تهدید سلامتی مصرف کنندگان است گرگان - ایرنا - کارشناسان حوزه بهداشت و تغذیه می گویند استفاده بی برنامه از انواع سموم و کودهای شیمیایی در اراضی مناطق مختلف کشور و از جمله استان گلستان که از قطب های مهم تولیدات کشاورزی کشور به شمار می رود، از تهدیدات جدی سلامت مصرف کنندگان است.
به گزارش خبرنگار ایرنا گلستان با دارا بودن 650 هزار هکتار اراضی زراعی و باغی سالانه 70 نوع محصول باغی وکشاورزی تولید و 25 درصد اشتغال و 18 درصد درآمد استان مربوط به این بخش را داراست.
این درحالیست که در زمین های کشاورزی گلستان سالانه یکهزار و 600 تا یکهزار و 800 تن انواع سموم و 120 هزار تن کودهای شیمیایی مصرف می شود که به اعتقاد کارشناسان باید نسبت به کاهش مصرف و کم کردن تاثیر این مواد شیمیایی در تولیدات زراعی و باغی اقدام شود.
تهدید سلامت افراد، آلودگی های زیست محیطی و منابع آبی از مهمترین پیامدهای استفاده بیش از اندازه انواع سموم و کودهای شیمیایی در مزارع و باغات است که می توان برای کاستن از این تهدیدات با تغییر شیوه های ساده و یا تصویب قوانین بازدارنده و نیز حذف برخی حمایت های یارانه ای از کشاورزان، چاره جویی نمود.
کارشناسان بخش سلامت و نیز حوزه کشاورزی معتقدند استفاده از کودهای آلی و زیستی به جای کودهای شیمیایی، رعایت تناوب و الگوی کشت، اجرای یکپارچه سازی اراضی زراعی و باغی، استفاده از سیستم های آبیاری نوین، رعایت آیش اراضی، توجه ویژه به مباحث آموزشی و ترویجی و اصلاح قانون ارث از مهمترین راهکارها برای کاهش مصرف انواع سموم و کودهای شیمیایی در مزارع باغی و زراعی گلستان است.
یک کارشناس حفظ نباتات سازمان جهادکشاورزی گلستان در این خصوص از کاهش میزان مصرف سم در مزارع خبر داد و به خبرنگار ایرنا گفت: هم اینک سالانه یکهزار و 600 تا یکهزار و 800 تن انواع سموم شیمیایی مصرف می شود درحالی که این رقم درسال 83 معادل 2 هزارو 800 تن بود.
هادی دبیدی بابیان اینکه بیشترین میزان انواع سموم شیمیایی در گلستان به کشت شالی و سم گرانول اختصاص دارد، افزود: هم اکنون سالانه 350 تا 400 هزار تن از این سم توسط شالیکاران استان مصرف می شود.
وی با اشاره به سیاست های پیش بینی شده برای حذف کشت شالی در گلستان بویژه با توجه به شرایط خشکسالی و بحران منابع آب، گفت: با اجرای این سیاست بخش قابل توجهی از میزان سموم مصرفی در بخش کشاورزی گلستان کاهش می یابد.
دبیدی همچنین بااشاره به حذف 103 قلم از سموم شیمیایی پرخطر مورد استفاده دربخش کشاورزی کشور و استان گلستان طی یک دهه گذشته، اضافه کرد: زمانی میزان مصرف این گونه سموم 60 درصد بود که اکنون به 9 درصد کاهش یافته است.
این کارشناس حفظ نباتات همچنین مصرف سموم شیمیایی دربخش کشاورزی کشور و استان را امری اجتناب ناپذیر دانست و تصریح کرد: برخی آفات و بیماری های گیاهی مثل شته، کرم ساقه خوار برنج و غوزه پنبه و ملخ وجود دارد که برای مبارزه با آن چاره ای جز استفاده از سموم شیمیایی نیست ضمن اینکه در مواردی بدلیل شدت و طغیان یک آفت و برای جلوگیری از خسارت بیشتر به کشاورزان الزاما باید از سموم شیمیایی استفاده کرد.
وی حرکت به سمت کاهش مصرف سموم شیمیایی در بخش کشاورزی را یک ضرورت دانست و گفت: رعایت تناوب و الگوی کشت، آیش اراضی، اجرای طرح شبکه های مراقبتی که درقانون برنامه پنجم توسعه کشور نیز به آن اشاره شده، توجه ویژه به مباحث آموزشی و ترویجی کشاورزان و اعمال سیاست های حمایتی از آنان می تواند به کاهش مصرف سموم شیمیایی کمک کند.
دبیدی اضافه کرد: برخی از آفات و بیماری های گیاهی با رعایت تناوب و الگوی کشت و نیز با آیش گذاشتن زمین از بین می روند و با این شیوه ها بخش قابل توجهی از مصرف سموم شیمیایی کاهش می یابد.
وی با یادآوری اعمال مکانیزم های نظارتی شدید در تولید و نیز مصرف سموم شیمیایی به منظور کمترین آسیب بر سلامت افراد، گفت: طرح شبکه مراقب یا کلینیک های گیاه پزشکی نیز با هدف نظارت بر میزان مصرف سموم شیمیایی در مزارع اجرایی شده است.
کارشناس حفظ نباتات سازمان جهادکشاورزی گلستان یادآور شد: در سال زراعی جاری 58 هزار هکتار از اراضی زراعی و باغی این استان تحت نظارت 54 کلینیک گیاه پزشکی و شبکه مراقب قرار دارد.
به گفته دبیدی، کارشناسان این کلینیک ها با حضور در مزارع و برحسب نوع آفات و بیماری ها میزان مصرف سموم شیمیایی را مشخص کرده و آگاهی و مشاوره های لازم را به کشاورزان می دهند.
وی به میزان اعتبار اجرای این طرح اشاره نکرد، اما گفت: هزینه اجرای طرح که به ازای هر کارشناس مبلغ 40 میلیون ریال می باشد از محل حذف یارانه سموم شیمیایی تامین و پرداخت می شود.
دبیدی، حذف یارانه سموم شیمیایی را از اقدامات مطلوب وزارت جهاد کشاورزی در کاهش مصرف سم دانست و تصریح کرد: با توجه به اینکه بیشتر کشاورزان گلستانی دارای اراضی کم وسعت هستند، در صورتی که اقدام به آیش زمین نمایند و دولت نیز از آنان حمایت کند، میزان مصرف سموم شیمیایی باز هم کاهش می یابد.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزان گلستان نیز در خصوص میزان مصرف انواع کودهای شیمیایی در استان گفت: براساس آمار موجود درسال گذشته 119 هزار و 500 تن مصرف انواع کود داشته ایم.
سیدصمد ضیایی، افزود: مصرف این مقدار کود شیمیایی در مقایسه با سال 92 حدود 30 هزار تن بیشتر بوده که علت آن مشکلات خشکسالی و پیامدهای آن بود ضمن اینکه از ابتدای امسال تاکنون مقدار 10 هزار تن انواع کود شیمیایی در گلستان مصرف شده است.
وی با بیان اینکه طی یکصد سال اخیر بخش کشاورزی برای تولید مواد غذایی مورد نیاز جامعه بشری رشد فزاینده ای داشته است، گفت: تولید بذرهای مناسب و تولید انواع آفت کش ها و کودهای شیمیایی و نیز توسعه مکانیزاسیون از عوامل اصلی این رشد بوده است.
ضیایی بابیان اینکه برای تامین مواد غذایی مورد نیاز چاره ای جز تقویت خاک و یا فراوری مواد غذایی با اضافه کردن برخی عناصر و مکمل های شیمیایی نداریم، اضافه کرد: نکته مهم، مصرف بهینه از این عناصر شیمیایی و تلاش برای جایگزین کردن کودهای آلی (حیوانی، سبز و کمپوست) و زیستی بجای کودهای شیمیایی است.
به گفته وی، هم اکنون میانگین مصرف کودهای آلی درجهان و تا حدودی در ایران و گلستان 25 درصد و مصرف انواع کودهای شیمیایی 75 درصد است که باید سهم مصرف کودهای آلی را در مزارع و باغات افزایش دهیم.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزان گلستان همچنین افزود: با توجه به اینکه حداقل37 درصد عوامل خسارت زا بخش کشاورزی را آفات زنده همچون قارچ ها، حشرات و علف های هرز تشکیل می دهند، برای مقابله با این عوامل چاره ای جز استفاده از سموم شیمیایی نیست.
ضیایی معتقد است، برای افزایش سهم مصرف کودهای آلی و زیستی درمزارع و باغات و با توجه به گران بودن این نوع کودها، برخی حمایت های یارانه ای مثل کاهش یارانه کودهای شیمیایی و اختصاص آن به کودهای آلی از سوی دولت اتخاذ گردد.
وی همچنین افزود: با رعایت تناوب و الگوی کشت، آیش زمین، اصلاح قانون ارث و اجرای سیستم یکپارچه سازی اراضی و با اجرای شیوه های آبیاری نوین می توان تا حدود زیادی مصرف انواع کودها و سموم شیمیایی را کاهش داد.
دانشیار گروه زراعت دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان نیز در گفت و گو با ایرنا، اظهار داشت که اگرچه به عقیده بسیاری از محققان و مدیران اجرایی میانگین مصرف کودهای شیمیایی در گلستان از میانگین مصرف جهانی کمتر است، اما واقعیت انکار ناپذیر این بوده که مصرف کودهای شیمیایی حتی در حجم کم، تبعات نامطلوبی بر سلامت تولیدات سامانه های زراعی و سلامت آب شرب دارد.
به گفته بهنام کامکار، در یک نگاه کاملا خوش بینانه، میزان بازیافت کود درسامانه های تحت کشت از 50 درصد فراتر نمیرود، بدین معنا که بدلیل مدیریت نادرست در میزان و زمان مصرف کود که البته سهم قابل توجه آن ناشی از عدم آموزش صحیح کشاورزان است، بخش زیادی از کود قبل از جذب توسط گیاه از نیمرخ خاک شسته و از دسترس گیاه خارج می شود.
وی گفت: مدیریت نادرست مصرف کودهای شیمیایی نه تنها نقشی در میزان تولید محصول ایفا نمی کند ،بلکه در قالب ترکیبات نیتراتی و نظایر آن، موجب آلودگی منابع آب شرب بویژه در مناطق شمالی گلستان شده است.
کامکار افزود: براساس نتایج تحقیقات انجام شده، عمده معضل کودهای شیمیایی دراین استان به مصرف کود اوره بر می گردد که بدلیل ماهیت شیمیایی و ساختاری آن براحتی در معرض شستشو قرار گرفته و نمی تواند غلظت نیتروژن مورد نیاز گیاه را تامین کند.
این استاد دانشگاه، شور کردن خاک ها درمناطق مستعد را از دیگر معضلات مصرف کود اوره در گلستان برشمرد و اضافه کرد: تجمع نیترات در برخی گیاهان بویژه سبزی و صیفی مثل سیب زمینی به جهت مصرف بی حد و حصر کود برای افزایش تولید این محصول نگران کننده است.
کامکار تصریح کرد: علاوه بر مضرات فوق، ورود ترکیبات مازاد نیتروژن و فسفر به منابع آبی ارزشمند نظیر تالاب ها و منابع آب شرب زیر زمینی و نیز محیط زیست، سبب نابودی این منابع درآینده ای نه چندان دور خواهد شد.
وی در زمینه راهکارهای کاهش مصرف کودهای شیمیایی نیز افزود: تا زمانی که به کود یارانه پرداخت می شود و تا زمانی که نگاه کشاورز این است که استفاده از کود ضرر ندارد و نیز تا زمانی که مصرف و توزیع کود بی برنامه باشد و صرفا از نگاه اقتصادی به آن توجه شود، گره ای از مشکلات باز نمی شود.
دانشیار گروه زراعت دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با تاکید برضرورت آموزش صحیح کشاورزان درخصوص میزان مصرف کودها، اضافه کرد: متاسفانه بسیاری از کشاورزان کودهای شیمیایی را بدون توجه به توصیه کودی که باید با روش های معتبر آزمایشی تعیین و به کشاورز دیکته شود، مصرف می کنند.
این کارشناس در امور زراعت همچنین گفت: ازسویی نحوه ارایه توصیه های کودی هم با ایراداتی همراه است و برای شرایط کاملا مطلوب مدیریتی ارایه می شود، درحالی که در عمده نظام های کشت معیشتی، این اعداد و ارقام مفهومی پیدا نمی کند.
وی بابیان اینکه امروزه نگاه جهانی به سمت استفاده ازنهاده های درون مزرعه ای و کاهش اتکاء به منابع انرژی خواه، دوخته شده است، گفت: استفاده از کودها با منشاء طبیعی نظیر کودهای دامی، بازیافت ضایعات قابل تجزیه (کمپوست)، مدیریت بقایای گیاهی بعنوان منابع ارزشمند تقویت کننده خاک، حفظ و تقویت منابع آلی خاک با استفاده از کودهای زیستی و کودهای سبز، کشاورزی حفاظتی، استفاده از کودهای با فناوری بالا (نظیر کودهای کُندرها) و مدیریت صحیح تقسیط کود، از جمله راهکارهای جایگزین برای کودهای شیمیایی است.
اما کامکار معتقد است در استفاده از این راهکارها و مدیریت های جایگزین باید به دو نکته مهم یعنی آمایش اراضی زراعی که باید درمقیاس و کیفیت مطلوب انجام شود و نیز توسعه فناوری های بوم سازگار و به صرفه برای کشاورزان توجه شود و براساس شرایط توپو گرافی و خاک منطفه طراحی شوند تا آسیبها به حداقل برسد.
این استاد زراعت دانشگاه علوم کشاووزی و منابع طبیعی گرگان یادآوری کرد با توجه به زمان بر بودن روش های فوق، درصورت نیاز به مصرف کود شیمیایی، بعنوان آخرین راهکار، باید مقدار و زمان مصرف آن به درستی به کشاورزان آموزش داده شود.
مدیرکل حفاظت محیط زیست گلستان نیز عقیده دارد، میزان استفاده از سموم و کودهای شیمیایی در بخش کشاورزی استان به نسبت دیگر مناطق کشور بالاتر است و همین امر سبب آلودگی منابع آبی و مرگ آبزیان می شود.
به گفته اسماعیل مهاجر، بدلیل استفاده بی رویه از کودها و سموم شیمیایی امروز خطر آلودگی تالاب ها، رودخانه ها و دریا توسط این مواد به شدت احساس می شود.
وی افزود: آلودگی نیتراتی بر اثر استفاده از سموم شیمیایی در مزارع ایجاد می شود و با توجه به استفاده بالای مصرف کود در مزارع گلستان، خطر آلودگی نیتراتی برای منابع آبی استان نیز وجود دارد.
مهاجراضافه کرد:امروز تعداد آبزیان موجود در رودخانه ها و تالاب ها بدلیل وجود نیترات ناشی از مصرف سموم و کودهای شیمیایی به طرز نگران کننده ای کم شده است.
با همه این گفته ها و توصیه ها، آنچه مسلم است این بوده مصرف بی رویه و بعضا خارج از عرف کودها و سموم شیمیایی درمزارع و باغات کشور و استان گلستان تهدیدی جدی سلامت انسان است و لازم بوده که برای کاهش و یا جایگزینی کودهای آلی و زیستی بجای این کودها بویژه در بخش اوره و فسفاته اقدامات لازم صورت گیرد.
به گفته کارشناسان تغذیه ای، کود اوره که متاسفانه میزان مصرف آن در کشور و گلستان بالا می باشد، بعد از استفاده در محصولاتی مانند پیاز و سیب زمینی به نیترات تبدیل شده و در آن تجمع می یابد.
نیترات یک ماده سرطان زا است و باعث سرطان دستگاه گوارش، ناهنجاری های عصبی و اختلال در سیستم غدد درون ریز و سیستم ایمنی بدن می شود.
کودهای فسفاته نیز پس از مصرف در گیاهانی مانند سیب زمینی سم "کادمیوم" تولید می کند که کادمیوم نیز علاوه بر خاصیت سرطان زایی، باعث کوتاهی قد در کودکان و اختلال در کارکرد کلیه ها می شود.
از سوی دیگر با مصرف کودهای زیستی فسفاته علاوه بر صرفه جویی و کاهش مصرف کود شیمیایی فسفاته، باعث جذب بیشتر فسفر توسط گیاهان و در نتیجه افزایش رشد آن شده و مقاومت گیاه به بیماری را افزایش می دهد ضمن اینکه باعث کاهش آلودگی های زیست محیطی نیز می شود.
کشاورزی افزون بر 25 درصد اشتغال در گلستان را شامل می شود و علاوه بر آن حدود 4.5 میلیون تن تولیدات دامی، طیور، کشاورزی و باغی استان به عنوان قطب کشوری است که این موارد توجه به رعایت سلامت تولیدات را بیشتر نشان می دهد.
گلستان واقع در شمال ایران یک میلیون و 850 هزار نفر جمعیت دارد که کمتر از نیمی از آنان در حدود یک هزار روستا و مابقی در 29 شهر زندگی می کنند.
/3039/1648/6203
30/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]
صفحات پیشنهادی
استفاده بی رویه از سموم کشاورزی، تهدیدکننده سلامت جامعه
استفاده بی رویه از سموم کشاورزی تهدیدکننده سلامت جامعه رشت - ایرنا - اگرچه مصرف سموم در تولید محصولات کشاورزی در ایران از میانگین جهانی کمتر است و به اندازه ای نیست که مردم از مصرف محصولات داخلی واهمه داشته باشند اما کارشناسان بهداشتی تاکید دارند نباید از سموم کشاورزی استفاده ببسته فني مصرف بهينه آب در بخش كشاورزي تهيه شد
بسته فني مصرف بهينه آب در بخش كشاورزي تهيه شد معاون امور زراعت وزارت جهاد كشاورزي گفت بستهاي فني براي مصرف بهينه آب در بخش كشاورزي تهيه و مديريت تقاضا احياي طبيعت و حفظ محيط زيست در آن لحاظ شده است معاون امور زراعت وزارت جهاد كشاورزي گفت بستهاي فني براي مصرف بهينه آب در بخشبهینهسازی مصرف آب بخش کشاورزی در فیروزکوه
بهینهسازی مصرف آب بخش کشاورزی در فیروزکوه فرماندار فيروزکوه گفت 285 هکتار از زمينهای کشاورزی فيروزکوه مجهز به سيستم آبياری مکانيزه میشود به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران فرماندار فيروزکوه گفت سيستم آبياري تحت فشار با هدف افزايش بهره وري در مصرف آب در سطح 285مصرف سالانه 500 میلیون عدد خودکار در کشور/ حمایت از تولیدکنندگان لازمه افزایش تولید
رئیس اتحادیه نوشتافزار تهران عنوان کرد مصرف سالانه 500 میلیون عدد خودکار در کشور حمایت از تولیدکنندگان لازمه افزایش تولید شیرازی گفت در کشور سالانه 500 میلیون عدد خودکار مصرف میشود در حالی که تنها 100 میلیون عدد خودکار در کشور تولید میشود و برای تأمین مابقی نیاز ناچار به وامدیرعامل برق استان تهران: استفاده کنندگان غیرمجاز از برق مورد پیگرد قانونی قرار می گیرند
مدیرعامل برق استان تهران استفاده کنندگان غیرمجاز از برق مورد پیگرد قانونی قرار می گیرند تهران- ایرنا- مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران با اشاره به کاهش 5 2 درصدی میزان استفاده غیرمجاز در سال گذشته در استان تهران گفت با استفاده کنندگان غیرمجاز از برق به شدت برخورد کردهسایت اطلاعات بازار محصولات کشاورزی شهریورماه امسال رونمایی می شود/ توسعه بورس محصولات کشاورزی در اولویت برنامه
مدیر سازمان مرکزی تعاون روستایی کشور سایت اطلاعات بازار محصولات کشاورزی شهریورماه امسال رونمایی می شود توسعه بورس محصولات کشاورزی در اولویت برنامه ها تهران - ایرنا - رئیس هیات مدیره ومدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی کشور از رونمایی سایت اطلاعات بازار محصولات کشاورزی در شهریبسته فنی مصرف بهینه آب در بخش کشاورزی تهیه شد
معاون وزیر جهاد کشاورزی بسته فنی مصرف بهینه آب در بخش کشاورزی تهیه شد معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی گفت بسته ای فنی برای مصرف بهینه آب در بخش کشاورزی تهیه و مدیریت تقاضا احیای طبیعت و حفظ محیط زیست در آن لحاظ شده است به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگ- 19اردیبهشت، آغاز ثبت نام عضویت در انجمن های حمایت از حقوق مصرف کنندگان
19اردیبهشت آغاز ثبت نام عضویت در انجمن های حمایت از حقوق مصرف کنندگان رشت - ایرنا - رییس اداره بازرسی و نظارت سازمان صنعت معدن و تجارت گیلان از آغاز مهلت ثبت نام برای عضویت در هیأت مدیره انجمن های حمایت از حقوق مصرف کنندگان استان از فردا نوزدهم اردیبهشت ماه خبر داد به گزارشدقت سنجی در ابزار اوزان سنجش از مولفه های مهم حقوق مصرف کنندگان است
دقت سنجی در ابزار اوزان سنجش از مولفه های مهم حقوق مصرف کنندگان است اراک- ایرنا- مدیرکل استاندارد استان مرکزی گفت دقت سنجی در ابزار اوزان سنجش از مولفه های مهم تحقق حقوق مصرف کننده است که مسوولیت آن از تکالیف پایه استاندارد محسوب می شود سعید میرنظامی مدنی روز سه شنبه در جمع خبربا هدف بهینه کردن تولید و مصرف زیتون صورت گیرد استفاده از روشهای کنترل غیر شیمیایی و ایجاد بازار رقابتی در حو
با هدف بهینه کردن تولید و مصرف زیتون صورت گیرداستفاده از روشهای کنترل غیر شیمیایی و ایجاد بازار رقابتی در حوزه کشاورزیمعاون مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی قزوین گفت توصیه میشود برای بهینه کردن تولید و مصرف زیتون از روشهایی چون جوانسازی باغهای سنتی قزوین کنترل غیر شی- تقویت زیرساخت های بخش کشاورزی از مهمترین برنامه های دولت است
تقویت زیرساخت های بخش کشاورزی از مهمترین برنامه های دولت است کرمانشاه - ایرنا - فرماندار هرسین با اشاره به توجه خاص و ویژه دکتر روحانی به بخش کشاورزی گفت بهبود و تقویت زیرساخت های این بخش از مهمترین برنامه های دولت یازدهم است به گزارش ایرنا روابط عمومی فرمانداری هرسین روز پنجشنتوسعه کشاورزی نیازمند ارائه تسهیلات ویژه به تولیدکنندگان است
یک نماینده مجلس عنوان کرد توسعه کشاورزی نیازمند ارائه تسهیلات ویژه به تولیدکنندگان است عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت لازم است برای حمایت از تولید کننده و توجه به بخش کشاورزی علاوه بر بیمه کردن محصولات کشاورزان از تسهیلات ویژه استفاده کنند هدایت الله میرمرادزهی عضو کمیسیون کشاوبیشترین میزان مصرف آب زنجان به بخش کشاورزی اختصاص دارد
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای زنجان بیشترین میزان مصرف آب زنجان به بخش کشاورزی اختصاص دارد زنجان - ایرنا - مدیرعامل شرکت آب منطقه ای زنجان گفت 89 43 درصد آب مصرفی در این استان به بخش کشاورزی 3 8 درصد صنعت و 6 77 درصد در بخش شرب و بهداشت مصرف می شود امیر حمیدنیا روز یکشنبه در گفت99 درصد مصرف کنندگان سوخت خانگی و حرارتی شرکت نفت زنجان روستاییان هستند
مدیر شرکت نفت زنجان 99 درصد مصرف کنندگان سوخت خانگی و حرارتی شرکت نفت زنجان روستاییان هستند زنجان - ایرنا - مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه زنجان گفت هم اکنون 60 هزارو 765 خانوار در بخش خانگی و حرارتی تحت پوشش سوخت رسانی این شرکت نفت سفید و گاز مایع قرار دارند که 99برخورد با واردکنندگان پرتقال وظیفه کشاورزی نیست
دوشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹ ۵۴ قائم مقام معاون وزیر جهاد کشاورزی ضمن اعلام اینکه طی سال گذشته این وزارتخانه هیچ مجوزی برای واردات میوه صادر نکرده است گفت متولی کنترل واردات بیرویه محصولات کشاورزی و برخورد با متخلفان وزارت کشاورزی نیست و برخورد با متخلفانی که پرتقالهای مصری وهشدار بیمه مرکزی به سوءاستفادهکنندگان از نام این مرکز
هشدار بیمه مرکزی به سوءاستفادهکنندگان از نام این مرکز بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران به سوء استفادهکنندگان از نام این نهاد برای فروش غیرمجاز و نامعتبر کارت تخفیف بیمهنامههای شخص ثالث و بدنه اتومبیل و وسایل اطفای حریق هشدار داد به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل ازهشدار به سوءاستفادهكنندگان از نام بيمه مركزی
هشدار به سوءاستفادهكنندگان از نام بيمه مركزیتاریخ انتشار چهارشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۱۶ ۲۱ بیمه مرکزی جمهوری به سوء استفاده کنندگان از نام این نهاد برای فروش غیر مجاز و نامعتبر کارت تخفیف بیمه نامه های شخص ثالث و بدنه اتومبیل و وسایل اطفای حریق هشدار داد به گزارش مهر بیمه-
اقتصادی
پربازدیدترینها