واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۲:۱۷ب.ظ)
استاد علوم ارتباطات: تنها 1.5 درصد افراد در روابط عمومي ها تخصص مربوطه را دارند موج - استاد علوم ارتباطات با بيان معايب بي شمار وجود غير متخصصين در روابط عمومي ها اظهار کرد: از جمعيت متخصص در روابط عمومي 1.5 درصد آن ها در اين حوزه مشغول به کار هستند.
رحمان سعيدي استاد علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائي در نشستي اختصاصي در خبرگزاري موج با اشاره به تعريف کلي از روابط عمومي در جامعه عنوان کرد: روابط عمومي، علم و هنر برنامه ريزي شده و مستمري است که سازمان و نهادي سعي مي کند از طريق آن با جامعه ايجاد تفاهم کند و در اين بين هر روابط عمومي دو وظيفه دروني و بروني دارد.
سعيدي افزود: اگر مسئول روابط عمومي وظيفه دروني را بخوبي انجام دهد، شاهد يک محيط سازماني مناسب با روحيه کاري بالا بين کارمندان و مديران ايجاد خواهد شد که اين ارتباط سازنده سبب تحرک بيشتر سازمان مربوطه در برنامه ها و اهداف آينده مي شود.
استاد دانشگاه علامه در ادامه گفت: هر سازماني مخاطب خاص و تخصص کاري خود را دارد، وظيفه روابط عمومي ايجاد تفاهم با ابزار لازم بين مخاطبان و سازمان است و اگر اين تفاهم را به خوبي ايجاد کند مردم احساس مي کنند که اين سازمان مشروعيت دارد و اين مشروعيت براي بقاي يک سازمان امري حياتي است.
وي در ادامه خاطرنشان کرد: يک روابط عمومي خوب براي اين که بتواند ارتباط دو جانبه درون و برون سازماني را به خوبي ايجاد کند نيازمند اقداماتي همچون اطلاع رساني، تبليغ، استاده از نمايشگاه و تحقيقات است و به همين خاطر است که از روابط عمومي به عنوان يک علم سازماني و برنامه ريزي شده ياد مي شود.
سعيدي در ارتباط با تخصص افراد در روابط عمومي بيان کرد: تخصص گرايي در روابط عمومي از ارکان مهم به شمار مي رود، لذا با توجه به آماري که از تحقيقات گسترده از سازمان ها و نهاد ها مختلف گرفته ايم به اين نتيجه رسيديم که بالاي 60 درصد تخصص افراد در روابط عمومي ها مربوط به حوزه فني مهندسي و بخشي ديگر کشاورزي و 10 درصد متخصص رشته هاي ادبي و فلسفه، 4 درصد روزنامه نگاري؛ اما، در اين ميان تنها 1.5 درصد متخصص روابط عمومي هستند.
استاد علوم ارتباطات معايب غير متخصص بودن مدير کل روابط عمومي را بي شمار دانست و عنوان کرد: اگر فرد متخصص زير مجموعه اين مدير باشد و برنامه اي به مديريت بدهد آن مدير به دليل نبودن تخصص اين برنامه را مهم تلقي نمي کند و براي آن نيز بودجه اي در نظر نمي گيرد و اين سبب مي شود که آن نيروي متخصص در روابط عمومي به چسباندن پوستر به ديوارها مشغول شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 269]