واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
بدهیهای 100 میلیارد تومانی در حوزه واگنسازی/ تحویل 100 دستگاه واگن طی یک سال و نیم
مدیرعامل شرکت پارس از تولید بیش از 100 دستگاه واگن خبر داد و گفت: متاسفتانه ما دچار بدهیهای بیش از 100 میلیارد شدهایم و در صورت حمایت از ما میتوان کمتر از دو سال ساخت واگن را به اتمام برسانیم.
به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران؛ محمد محمدی مدیر عمل شرکت واگن سازی پارس در جمع خبرنگاران در حاشیه نمایشگاه بین المللی حمل و نقل ریلی با اشاره به اینکه طی بازید رئیس سازمان بسیج در هفتهی گذشته تفاهم نامهی تولید واگن قطار منعقد گردید.
محمد محمدی بااشاره به اینکه سال گذشته 28 دستگاه واگن ساخته شد گفت: از سال گذشته تا به امروز میزان تولید واگن ها به 100 دستگاه از جمله واگنها مسافری و باری رسیده است.
مدیر عامل شرکات پارس اظهار داشت: قیمت تعیین شده برای ساخت این واگن ها به 50 میلیارد تومان است که پس از تنفیذ و پرداخت دریافت پیش پرداخت کار ساخت آغاز میشود و یک سال و نیم بعد از این قرار داد این واگنها تحویل داده میشود.
وی اظهار داشت: در صورتی که نوع واگنها در خط تولید باشد یک سال و نیم بعد از قرار داد تحویل داده میشود اما در صورتی که نوع واگنها تغییر کند زمان ساخت افزایش میابد.
محمدی بااشاره به اینکه از 100 دستگاه که در تفاهم نامه بوده 37 دستگاه مربوط به واگنهای مسافری است که این 37 دستگاه پیشترفت 55 درصدی داشته است و کارهای ساخت مابقی واگنها از ماه آینده آغاز میشود و دو دستگاه تحویل داده شده و تا پایان تیر ماه یک رام دستگاه که شامل 11 واگن میشود نیز تحویل داده میشود.
مدیر عامل شرکت پارس به مطالبات و بهکاری های خود اشاره کرد و گفت: این شرکت 15 میلیارد تومان بدهی مالیاتی و 90 میلیارد تومان بدهی بانکی دارد و همچنین 66 هزار میلیارد تومان طی قرار داد با کشور کوبا مطالبات داریم که در خواست خود را به معاون اول رئیس جمهور ارائه کرده ایم که این موضوع را پی گیری کند و با تهاتر بخشی از این بدهی ها پرداخت شود.
محمدی در ادامه با اشاره به اینکه شبکه ریلی جهان دچار تغییراتی شده است گفت: باید تغییرات تکنولوژی در بحث ریلی و افزایش ریلی و ترافیک و کاهش آلودگی ها از مهمترین مزایای حمل و نقل ریلی به شمار میاید متاسفانه دربرخی کشورهای پیشترفته جهان واگنهای از رده خارج شده خود را به قیمت بسیار ارزان میفروشند و ایران با بازسازی این واگنها سعی دارد بخشی از هزینه های خود را کاهش دهد اما این بازسازی ها در 5 سال اینده حمل و نقل ریلی را دچار بحران میکند.
وی خاطر نشان کرد: شش شرکت واگن سازی پارس ،اریکور، پولور سبز و برخی دیگر از شرکتها با 30 درصد پایین تر از ظرفیت خود اقدام به تولید واگن میکنن در صورتی که حمایتهای کافی از این واگن سازی شود میتوانیم بیش از ظرفیت خود تولید واگن کنیم.
انتهای پیام/
۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 73]