محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842042213
تخلف مالی مدیران کاخ سعدآباد در دولت قبل
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: تخلف مالی مدیران کاخ سعدآباد در دولت قبل
معاون سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: زمانی که مسئولیت معاونت حقوقی سازمان را گرفتم، نزدیک به 2000 پرونده تخلفات اداری میراث فرهنگی داخل کارتن در یکی از اتاقهای سازمان افتاده بود که اقدامی روی آن نشده بود. در دولت جدید رسیدگی به این پروندهها در هیأت تخلفات اداری آغاز شد.
آفتاب : اسدالله درویش امیری در بخشی از گفتوگوی خود با روزنامه قانون، به برخی از این تخلفات اشاره کرد و گفت: پروندهای درباره تخلفات صدور مجوز در سرای دلگشا در تهران و نیز سوءاستفاده مالی مدیران کاخ سعدآباد در دولت قبل وجود داشت که همه آنها رسیدگی و احکام قضایی مربوطه صادر شد.
متن کامل این گفتوگو بدین شرح است: عمر یک دهه فعالیت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در ایران عمری توأم با حاشیههای فراوان مدیریتی در این سازمان بوده که نتیجه روشن آن، آسیب دیدن بخش مهمی از آثار و مناطق تاریخی، میراثی و گردشگری بود. سازمانی که بخصوص در دو دولت احمدینژاد، رکوردار تغییرات مدیریتی شد و این مهم، فرصت را برای ضربههای بیشتر سودجویان مناطق تاریخی و گردشگری فراهم کرد تا آنجا که معاون سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری که سابقه معاونت در وزارت آموزش و پرورش و نیز معاونت استانداری کردستان در دولت اصلاحالات را نیز دارد، از تشکیل صدها پرونده تخلف در این سازمان خبر می دهد.
«اسدالله درویش امیری» در گفتوگو با «قانون» موضوعاتی قابل بحث در حوزه مدیریت میراث فرهنگی و گردشگری را متذکر شده که در ادامه میخوانید.
در سالهای اخیر موضوعات بسیاری درباره دفاع از میراث فرهنگی کشور و برخورد با اقداماتی که میراث کشور را به تاراج برده، شده است. ابتدا درباره اقدامات سازمان در اینباره توضیح میدهید؟
یکی از وظایف مهم معاونت حقوقی، امور مجلس و استانهای سازمان میراث فرهنگی در حوزه پروندههای حقوقی بویژه در بحث تخلفات، تعرضات و اکتشافات غیرمجاز است. تاکنون در دولت تدبیر و امید و در حوزه میراث فرهنگی، در سراسر کشور بیش از دو هزار پرونده با موضوعات تخلفات حفاریهای غیرمجاز، تخریب اماکن فرهنگی، تخلفات حوزه گردشگری، تخریب و تعرضات آثار تاریخی و ... تشکیل شده که عمده آنها مربوط به دو دوره دولت گذشته است. طبیعتاً آنجا که باید از حقوق میراث فرهنگی دفاع شود، سازمان ورود پیدا میکند و در این خصوص نتایج خوبی نیز در سال گذشته بدست آمده است. در سال 93 رسیدگی به پرونده بزرگ حفاری غیرمجاز در استان خوزستان را داشتیم که در نهایت تعداد افراد 12 نفر از متخلفان جمعاً به 180 سال زندان محکوم شدند و تمامی اقلام و اشیای مربوط به حفاری غیرمجاز ضبط و تحویل دولت شد. در این پرونده، حفاریهای غیرمجاز در استان خوزستان صورت میگرفت که با رأی دادگاه، جریمه سنگین مالی نیز برای مجرمین صادر شد.
از دیگر سو، در بحث پروندههای بینالمللی دفاع از حقوق میراث فرهنگی، سازمان توفیقات خوبی را در 20 ماه گذشته داشته است که بازگردان تعداد 349 قطعه اشیای تاریخی خوروین از جمله آنها بود. این اشیا در اواخر دوره پهلوی از کشور خارج و 35 سال قبل پروندهاش در بلژیک باز شده بود. این اشیا در آن دوران، توسط دو تبعه فرانسوی و بلژیکی به خارج از کشور منتقل شده بود که در اوایل انقلاب، جمهوری اسلامی ایران رسماً برای بازگرداندن اشیا شکایت کرده اما در دو مرحله ایران محکوم و اشیای تاریخی در خارج از ایران نگه داشته میشود. اما در آبان سال گذشته با پیگیریهای فراوان به خصوص از سوی سفارت ایران در بلژیک، تقاضای استیناف کردیم که با رابطههای قضایی و نیز پیگیریهای جدی سازمان میراث فرهنگی رأی به نفع ایران صادر شده است. حتی یک هواپیمای چارتر برای دریافت اشیای تاریخی به بلژیک فرستادیم تا این آثار که مربوط به سه هزار و 500 سال پیش بوده و ارزش بسیار بالایی دارد به سلامت به کشور برگردد. این آثار برای ما به لحاظ تاریخی بسیار مهم است و شخص رئیسجمهور برای رونمایی آثار آمدند و قرار است در مراسمی در استان البرز، این اشیا نمایش داده شود.
آیا برآوردی از اشیا تاریخی ایران که درخارج از کشور است، وجود دارد؟
توجه داشته باشید که روی اشیای تاریخی و فرهنگی نمیتوان عدد گذاشت اما نهایت تلاش برای بازگشت اشیای تاریخی به کشور در حال انجام است. در این زمینه یک پرونده اشیای تاریخی منطقه چغامیش خوزستان بود که 50 سال قبل طی قراردادی با موسسه شهرشناسی دانشگاه شیکاگو آمریکا برای سه سال از کشور خارج شود که آن زمان برده شد که بخشی از آن قبل از انقلاب بازگردانده شده اما بخش دیگر به دلیل قطع ارتباط بین ایران و امریکا پس از انقلاب همچنان در خارج از کشور باقی مانده که طی دوسال گذشته با پیگیری های فراوان سازمان میراث فرهنگی ،تعداد 106 شیء تاریخی به کشور باز گردانده شده است. الواح هخامنشی تخت جمشید نیز که سالهاست در آمریکا قرار دارد، در حال ابلاغ رأی برای بازگشت به ایران است که جزئیات آن را پس از ابلاغ رای اعلام می کنیم.
یکی از چالشهای موجود در مدیریت میراث فرهنگی و گردشگری کشور، تنوع قوانین در این حوزه است که امکان اقدام غیرقانونی از سوی متخلفان را بیشتر کرده است. سازمان برای این موضوع چه کار کرده؟
درست است. از سال 1309 تا سال 1367 قوانین میراث فرهنگی در کشور در حال تدوین بوده که لازم است قوانین به روز شود. به همین منظور شورای راهبردی تدوین پیش نویس لایحه قانون جامع میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری را تشکیل دادیم که چهره های مختلفی در این شورا حضور دارند تا بتوان قانون جامعی را تدوین کرد.
ارتباط میراث فرهنگی با نمایندگان مجلس شورای اسلامی چگونه است؟
در بخش مجلس تعامل خوبی با نمایندگان مردم در مجلس داریم، چراکه احساس نیاز مجلسیان برای استفاده از قابلیتهای این سازمان برای استفاده از صنعت گردشگری وجود دارد و به همین سبب از بخش گردشگری در مجلس حمایت می شود. همین طور دفاع از میراث فرهنگی و تاریخی یک افتخار است و نمایندگان مجلس نیز از این منظر که باید در حفظ میراث پیش رو باشند، همکاری با سازمان میراث فرهنگی را دارند. در این راستا طرح حمایت از مالکان آثار تاریخی در مجلس در حال بررسی است . مجلس نسبت به حفظ آثار تاریخی اهتمام لازم را دارد، اگرچه در بخش تامین اعتبارات محدودیتهای فراوان داریم و در بخش تملک و مرمت آثار تاریخی نیز تنها یک درصد نیاز سازمان پرداخت میشود!
در مورد انتصابات دو سال اخیر در استانها توضیح می دهید؟ همه می دانیم که یکسری درخواست ها در زمینه انتصاب مدیران همواره وجود دارد.
باید ببینیم قانون در این زمینه چه میگوید و قوانین دولت در این زمینه چگونه است. با توجه به اینکه انتصابات از اختیارات دولت است و مدیر میراث فرهنگی باید با استانداران هماهنگ باشد. طی دو سال گذشته در انتصاب مدیران برخی استانها، نمایندگان همراهی مطلوب داشتند اما در برخی دیگر با پیشنهادها مخالفت میشد که در نهایت تلاش کردیم در انتصاب نیروهای همسو با دولت، کمترین تنش صورت گیرد.
بحث تبدیل سازمان میراث فرهنگی به وزارتخانه در مجلس به کجا رسید؟
این موضوع که در کمیسیون اجتماعی مجلس مطرح شده است، ابتدا در سال 92 و اواخر دولت قبل طرحریزی شد. نگرانیهایی نمایندگان مجلس نسبت به نحوه اداره این سازمان به خصوص پس از تغییر مکرر مدیران سازمان داشتند که پیشنهاد تبدیل سازمان به وزارتخانه برای نظارت بیشتر را داشتند. این در حالی است که عمر این سازمان، سرجمع به یک دهه رسیده که تنها 20 ماه آن برای دولت فعلی است. متاسفانه آنچه در اهداف و ساختار تشکیل این سازمان آمده بود، طی سالهای گذشته تحقق پیدا نکرده و تغییرات پی در پی مدیریتی قبل باعث نگرانی در مجلس شده است. هم اکنون کلیات این طرح در کمیسیون اجتماعی مجلس تصویب اما قرار شد بررسی بیشتر شود.
نمایندگان مجلس با این طرح دنبال نظارت بیشتر بر فعالیت و مدیریت سازمان هستند که البته دغدغههایی از جایگاه ایران در سطح گردشگری خارجی و نیز حفظ آثار تاریخی دارند. اما ما برای هر بخش پاسخهایی داریم که مهمترین آن بحث یکدست شدن قوانین است. دنیا از سال 1950 در حوزه گردشگری کار کرده اما در کشور ما تنها 10 سال از عمر این مدیریت میگذرد. سازمان میراث فرهنگی یک بیمار در حال درمان است که اکنون میخواهیم نسخه آن را عوض کنیم و تازه 20 ماه است مستقر شدیم. توجه داشته باشید که در سطح کشور تنها 43 اداره در سطح شهرستانها داریم و باید بسیار توسعه یابد.
متاسفانه در دولت گذشته کوتاهیهای بسیاری برای توسعه فعالیتهای سازمان صورت گرفته است. به نظر میآید با ساختار فعلی سازمان بهتر نتیجه میگیرد ضمن اینکه این طرح - تبدیل سازمان میراث فرهنگی به وزارتخانه - خلاف برنامه توسعه کشور بوده چراکه افزایش وزارتخانه جدید خلاف برنامه است و شورای نگهبان نیز آن را رد خواهد کرد.
بالاخره شما موافق تبدیل سازمان به وزارتخانه هستید یا مخالف؟
تکرار میکنم که سابقه تأسیس این سازمان 10 سال است و زمان کافی برای تغییر ساختار سازمان وجود نداشته است. بهتر است آقایان اجازه دهند که سازمان با شکل فعلی ادامه کار دهد و با مشارکت بخش خصوصی، فعالیتهای حفظ میراث فرهنگی و نیز توسعه گردشگری بهتر دنبال شود.
برای شما اولویت سازمان، میراث فرهنگی است یا گردشگردی؟
ما در همه حوزهها اولویت داریم. اگر هزاران آثار تاریخی در کشور داشته باشیم اما بازدید کننده نداشته باشیم، چه سودی برای کشور دارد؟ ما این سه سازمان را در کنار هم قرار دادهایم که از همدیگر حمایت کنند و هیچکدام نسبت به هم اولویت ندارند.
یکی از چالشهای مدیریتی در سازمان به خصوص در سالهای اخیر این بوده که شناسایی اماکن تاریخی و میراثی در بافتهایی با مالکیت شخصی شناسایی و ثبت میشود اما خدماتی به مالکان داده نمیشود. چرا این اتفاق میافتد؟
این اشکالی است که به طور جدی در کار ما وجود دارد و بخش قابل توجهی از دلخوریهای مجلس، مردم و مقامات محلی نسبت به عملکرد سازمان به همین موضوع است. ما یک مکانی را اثر تاریخی و فرهنگی تشخیص میدهیم اما امکان و توان تملک یا احیا و مرمت آن را نداریم و املاک بلاتکلیف میماند و باید این نقص را رفع کنیم. تمام تلاش ما این است که قانونی را داشته باشیم که این گونه مراکز با حفظ فضای تاریخی به بخش خصوصی داده و از طریق بخش خصوصی مرمت شود. اکنون این اتفاق در استانهایی مانند یزد و اصفهان افتاده و بسیاری از خانههایی که در یزد و کاشان شناسایی شده بود با مشارکت بخش خصوصی بازسازی شده و اکنون پذیرای خیل عظیم علاقهمندان است. تفویض اختیار به مدیران استانها نیز شده است تا این اماکن تغییر کاربری داده شود و بتوان از آن بهرهبرداری بهتر کرد. این تنها راه نجات مراکز تاریخی است.
یکی از اقدامات تازهای که در سازمان میراث فرهنگی صورت گرفته، تشکیل هیأت رسیدگی به تخلفات اداری است. درباره نتایج فعالیتهای این هیأت توضیح میدهید؟
هیأت تخلفات اداری در سازمان میراث فرهنگی تا قبل از دولت تدبیر و امید تعطیل بود. زمانی که مسئولیت معاونت حقوقی سازمان را گرفتم، نزدیک به 2000 پرونده تخلفات اداری میراث فرهنگی داخل کارتن در یکی از اتاقهای سازمان افتاده بود که اقدامی روی آن نشده بود. اما در دولت جدید رسیدگی به این پروندهها در هیأت تخلفات اداری آغاز و 49 جلسه در سال گذشته برگزار و 81 رأی نیز برای پروندهها صادر شد. برای دقت نظر کافی در پروندهها گروه تحقیق نیز تشکیل دادیم تا به ماهیت تخلفات در سازمان رسیدگی شود.
در این تخلفات، پرونده تخلفات در مشهد را داشتیم که در حریم محیط تاریخی به نام باغ نادر، مجوز ساخت و ساز داده شد که تعدادی از عوامل سازمان تخلف کرده بودند. در حالی که قرار است باغ نادر ثبت جهانی شود، انجام ساخت و ساز روند را مشکلساز میکند که تخلف بوده و رسیدگی به آن در هیأت تخلفات اداری انجام شده است. پرونده دیگری نیز درباره تخلفات صدور مجوز در سرای دلگشا در تهران و نیز سوءاستفاده مالی مدیران کاخ سعدآباد در دولت قبل وجود داشت که همه آنها رسیدگی و احکام قضایی مربوطه صادر شد.
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]
صفحات پیشنهادی
مدیران روابط عمومی های دستگاههای اجرایی ونهادهای غیردولتی مازندران گردهم می آیند
به مناسبت روز ارتباطات مدیران روابط عمومی های دستگاههای اجرایی ونهادهای غیردولتی مازندران گردهم می آیند ساری-ایرنا-رییس نظام مهندسی ساختمان مازندران گفت به مناسبت گرامی داشت روز روابط عمومی و ارتباطات گردهمایی مسوولان و مدیران روابط عمومی های استان با همکاری استانداری نظام مهشهرامنیا در جمع خبرنگاران خبر داد: از حضور بلونیا در تهران تا برخورد با متخلفین غرفهها از سوی مدیران سالن
شهرامنیا در جمع خبرنگاران خبر داد از حضور بلونیا در تهران تا برخورد با متخلفین غرفهها از سوی مدیران سالنامیرمسعود شهرامنیا ضمن اشاره به دیدار رئیس نمایشگاه بلونیا با رئیس نمایشگاه تهران از حضور سالانه بلونیا و داشتن غرفه در تهران خبر داد «امیرمسعود شهرامنیا»رقم گردش نشر در یک سال معادل یک روز گردش مالی موبایل ایران است/ دولت پای خود را از صنعت نشر بیرون بکشد
رقم گردش نشر در یک سال معادل یک روز گردش مالی موبایل ایران است دولت پای خود را از صنعت نشر بیرون بکشد دولت بجای تصدیگری در صنعت نشر پای خود را از این صنعت بیرون بکشد به گزارش خبرنگار ادبیات باشگاه خبرنگاران حاضر در نشست نشر به مثابه یک صنعت که با حضور مهدی فیروزان مدیر موسسهاجحاف دولت قبل در حق کتاب در تاریخ بیسابقه است | ایلنا
آرش آذرپناه اجحاف دولت قبل در حق کتاب در تاریخ بیسابقه است مجموعه داستان شماره ناشناس بعد از گذشت 6 سال که آن را غیرمجاز اعلام کرده بودند در دولت جدید توسط نشر نیماژ منتشر شده است آرش آذرپناه داستاننویس در اشاره به آثار گذشتهاش به خبرنگار ایلنا گفت رمانی به ناحداث «پارکسوار» در هگمتانه با موافقت مدیران قبلی!
شنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲ ۰۲ مدیرکل میراث فرهنگی استان همدان گفت طرح احداث پارکسوار در محدودهی هگمتانه در سال 90 و براساس مصوبه شورای عالی شهرسازی و معماری همدان به تصویب رسیده است به گزارش خبرنگار میراث فرهنگی ایسنا احداث پارکسوار در ضلع جنوب شرقی تپه تاریخی هگمتانهسخنان اژه ای در مشهد درباره پدیده، موسسه میزان و تخلفات برخی موسسه های مالی
خبرگزاری صدا و سیما نوشت سخنان اژه ای در مشهد درباره پدیده موسسه میزان و تخلفات برخی موسسه های مالی معاون اول قوه قضاییه گفت رویکرد دستگاه قضا درباره میزان و پدیده حفظ حقوق مردم است به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای امروز درحاشیه تشکیل کمیتهمدیران ناهماهنگ با سیاست های دولت، اصراری بر ماندن نداشته باشند
مشاور عالی استاندار فارس مدیران ناهماهنگ با سیاست های دولت اصراری بر ماندن نداشته باشند خبرگزاری پانا مشاور عالی استاندار فارس گفت مدیرانی که بعد از گذشت 20 ماه از عمر دولت تدبیر و امید نتوانسته اند خود را با سیاست ها و برنامه های دولت همراه کنند اصراری بر ماندن نداشته باشند واژه ای : هم دولت هم قوه قضاییه معتقدند موسسات مالی و اعتباری باید ساماندهی شوند
اژه ای هم دولت هم قوه قضاییه معتقدند موسسات مالی و اعتباری باید ساماندهی شوند جامعه > قضایی - سخنگوی قوه قضاییه از خلع ید شرکتی از 5 هزار هکتار زمین در استان اصفهان خبر داد و گفت در سال جدید این کار با شدت بیشتری این کار پیگیری میشود به گزارش خبرگزاری خبرآنلبرخورد با تخلفات مالیاتی ناشی از سودجویی کارت بازرگانی
حسین وکیلی تاکید کرد برخورد با تخلفات مالیاتی ناشی از سودجویی کارت بازرگانی معاون مالیاتهای مستقیم گفت گفتنی است تعرفه دریافت مالیات از سایتهای خرید و فروش کالا در فضای مجازی تفاوتی با سایر شرکتها ندارد و متناسب با میزان درآمدشان تعیین میشود حسین وکیلی معاون مالیاتهای مستقیدولت امسال با مالیات بنگاهها چه میکند؟ |اخبار ایران و جهان
دولت امسال با مالیات بنگاهها چه میکند بنا بر توافق وزرای اقتصاد و صنعت قرار است یک گام مالیاتی وزارت امور اقتصادی و دارایی بردارد و در مقابل یک گام هم وزارت صنعت بر روی نصب صندوق های مکانیزه فروش بردارد تا راه وصول مالیات از اصناف هم که اغلب فرار مالیاتی دارند آسانتر شودمدیرکل هماهنگی و روشهای حسابداری وزارت اقتصاد و دارایی: خزانهداری الکترونیک تا قبل از پایان دولت تدبیر و امی
مدیرکل هماهنگی و روشهای حسابداری وزارت اقتصاد و دارایی خزانهداری الکترونیک تا قبل از پایان دولت تدبیر و امید رونمایی میشودمدیرکل هماهنگی و تلفیق حسابها و روشهای حسابداری وزارت اقتصاد و دارایی با بیان اینکه خزانهداری الکترونیک باید تا قبل از پایان دولت تدبیر و امید رونمایی شمهرعلیزاده: آمار مدیران غیرهمسو به دولت داده شده است/این مساله مشکلات زیادی را برای دولت ایجاد میکند
مهرعلیزاده آمار مدیران غیرهمسو به دولت داده شده است این مساله مشکلات زیادی را برای دولت ایجاد میکند یک فعال سیاسی اصلاحطلب تاکید کرد ادامه حضور مدیران ناکارآمد کشور را با مشکلاتی مواجه میکند برای همین دولت٬ و در راس آن روحانی٬ باید به ناچار در مورد برخی مدیران سیاسی خود تجداختیار یا مسئولیت دولت در تغییر برخی مدیران
اختیار یا مسئولیت دولت در تغییر برخی مدیران تهران - ایرنا - روزنامه ابتکار در سرمقاله شماره سه شنبه خود اختیار یا مسوولیت دولت در تغییر فرمانداران و استانداران را مورد بررسی و توجه دولت به خواسته های رای دهندگان را مورد تاکید قرار داد در ادامه مطلب این روزنامه که به قلم محسن غروکاخ سفید:قبل از امضای اوباما و بررسی کنگره، مردم آمریکا وقت بررسی توافق هستهای را خواهند داشت /از عملکرد روسی
کاخ سفید قبل از امضای اوباما و بررسی کنگره مردم آمریکا وقت بررسی توافق هستهای را خواهند داشت از عملکرد روسیه در قبال پرونده هستهای ایران متشکریم سخنگوی کاخ سفید در میان خبرنگاران به نظر دولت متبوعهاش در خصوص لغو سفر ملک سلمان سعودی به آمریکا سفر فردای جان کری به روسیه و حقاتمامحجت مشاور عالی استاندار فارس با مدیران دولت میراثدار استفاده از مدیران اجارهای گذشته است
اتمامحجت مشاور عالی استاندار فارس با مدیراندولت میراثدار استفاده از مدیران اجارهای گذشته استمشاور عالی استاندار فارس بابیان برخی جزییات برنامههای مدیریتارشد این استان در سال 1394 و اینکه دولت میراثدار استفاده از مدیران اجارهای گذشته است از تسهیل مسیر تغییر در برخی حوزههامعاون استاندار خراسان شمالی: سفر دولت به خراسان شمالی فرصتی برای توسعه استان است
معاون استاندار خراسان شمالی سفر دولت به خراسان شمالی فرصتی برای توسعه استان استمعاون برنامه ریزی و اشتغال استاندار خراسان شمالی گفت سفر دولت به خراسان شمالی فرصتی برای توسعه استان است به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان شمالی مجید پورعیسی اظهدولت چین: آزمایش های موشکی کره شمالی محدود شود
دولت چین آزمایش های موشکی کره شمالی محدود شود تهران – ایرنا – خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی روز دوشنبه در گزارشی از پکن به نقل از سخنگوی وزارت خارجه چین اعلام کرد که کره شمالی پس از آخرین دور از آزمایش موشکی های بالستیک زیر دریایی اش باید فعالیت های موشکی خود را محدود کند براساس ا-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها