تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اگـر بنـده‏اى... در ابتداى وضويش، بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم بگويد همه اعضايش از ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871018640




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شیعیان و اهل سنت آستارا نمادی از وحدت را در روز مبعث پیامبر (ص) خلق کردند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: شیعیان و اهل سنت آستارا نمادی از وحدت را در روز مبعث پیامبر (ص) خلق کردند آستارا - ایرنا - سرپرست اداره تبلیغات اسلامی شهرستان آستارا گفت: شیعیان و اهل سنت آستارا نمادی از وحدت و یکپارچگی را با برگزاری آیین های مختلف در روز مبعث پیامبر گرامی اسلام (ص) خلق کردند.


حجت الاسلام ابراهیم حاتمی روز شنبه به خبرنگار ایرنا بیان داشت: همانند سال های گذشته عید مبعث رسول اکرم (ص) نمادی از وحدت و همدلی را در بین اهالی تشیع و تسنن شهرستان آستارا ایجاد کرد.
وی با اشاره به اینکه بسیاری از مساجد شهرستان آستارا از شب گذشته غرق در شور و نشاط هستند ، افزود: به مناسبت عید فرخنده مبعث در مساجد عباسیه ، آبروان ، میرزا و مسجد محمد رسول الله در شهر آستارا و نیز در مساجد روستاهای اهل سنت عنبران ، شیخ محله در بخش مرکزی و روستای باباحسن در بخش لوندویل آیین های باشکوه عید مبعث برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ایرنا امام جمعه آستارا در آیین گرامیداشت مبعث رسول اکرم در مسجد محمد رسول الله (ص) این شهرستان گفت: با برانگیخته شدن پیامبر اکرم (ص) تمامی افکار جاهلیت رخت بر بست.
حجت الاسلام کاظم حافظ نیا با اشاره به اینکه پیامبر (ص) واسطه فیض الهی بودند ، افزود: پیامبر اخلاق انسانی را به اوج کرامت و عزت رساند و در زمینه برقراری عدالت اجتماعی از هیچ تلاشی دریغ نکرد.
وی در ادامه اظهار کرد: نبی مکرم اسلام (ص) مسلمانان را به عنوان برادران دینی همدیگر قرار داد چراکه سعادت در گرو همدلی است.
وی با اشاره به اینکه تفرقه و جدایی در دین اسلام معنایی ندارد ، اضافه کرد: متاسفانه کسانی هستند که در برخی از کشورهای اسلامی با نام اسلام، این دین ارزشمند الهی را خدشه دار می کنند.
وی اظهار کرد: برادرکشی و جنایت های پی در پی داعش ، سلفی ها و تکفیری ها به نام مقدس اسلام قابل پذیرش نیست و آنها با اقدام به این امور سخیف، از مرام راستین حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی (ص) به دور می افتند.
امام جمعه آستارا نخستین رسالت پیامبر (ص) را خواندن آیات قرآن و جاری کردن دستورات خداوند در بین افراد جامعه ذکر کرد و ادامه داد: اگر مسلمانان به قرآن و دستورات نهفته در دل آن به درستی جامه عمل بپوشانند، به تزکیه نفس و پاکی در عمل خواهند رسید.
حجت الاسلام حافظ نیا اعتلای فرهنگ و اخلاق اسلامی را در جامعه ضروری خواند و افزود: امت پیامبر (ص) باید پیش قراول حرکت های دینی و اخلاقی باشد تا این آموزه های ناب اسلامی در خانواده ها ، مدارس ، دانشگاه ها و جوامع نهادینه شود.
وی رعایت اخلاق اسلامی و احترام به والدین را از سنت های پیامبر (ص) ذکر کرد و گفت: مقام محمود، شایسته پیامبر (ص) است و شفاعت در روز قیامت در دست نبی مکرم اسلام (ص) می باشد پس لازم است که مسلمانان به سفارشات حضرت ختمی مرتبت (ص) عمل کنند تا به سعادت برسند.
مولودی خوانی و پخش شیرینی از دیگر بخش های این آیین بود.
بیست و ششم اردیبهشت ماه مصادف با بیست و هفتم ماه رجب المرجب، سالروز بعثت نبی مکرم اسلام پیامبر اعظم (ص) است.
شهرستان 86 هزار نفری آستارا در 200 کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع شده است.ک/2
7105/2007



26/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 129]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن