واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: استان بوشهر در سالروز مبعث پیام آور صلح و رحمت غرق در نور و شادی است بوشهر- ایرنا - مردم خداجوی و ولایت مدار استان بوشهر همزمان با سالروز عید مبعث ، عید بندگی و اطاعت آیین های سرور و شادمانی برپا کردند.
به گزارش ایرنا، به مناسبت 27 رجب سالروز بعثت اشرف مخلوقات حضرت محمد مصطفی (ص) هر کوی و دیار استان بوشهر غرق در شادی است.
به همین مناسبت آیین های جشن و سرور و مدیحه سرایی به مناسبت عید سعید مبعث، آغاز راه رستگاری و طلوع تابنده مهر ، هدایت و عدالت در شهرها و روستاهای استان بوشهر برپا شده است.
افزون بر بیان شادباش چهره به چهره مردم استان بوشهر به مناسبت این عید فرخنده ، برپایی ایستگاه های صلواتی شربت و شیرینی و توزیع غذاهای نذری نیز توسط بوشهری ها همزمان با سالروز بعثت آخرین فرستاده خدا محمد مصطفی (ص) منادی توحید و پیام آور صلح و دوستی در حال انجام است.
برپایی آیین هایی به مناسبت این عید بزرگ مسلمانان جهان و مدیحه سرایی توام با سخنرانی در خصوص فضایل و فلسفه بعثت با حضور اقشار مختلف مردم به خصوص نوجوانان و جوانان نیز بیانگر عشق و دلدادگی مردم این دیار به حضرت ختمی مرتبت رسول اکرم (ص) است.
درهمین راستا آیین های جشن و سرور کنار خیمه گاه حضرت ابوالفضل عباس (ع) شهر بوشهر همراه با مدیحه سرایی و سخنرانی شب گذشته برگزار شد.
برپایی آیین های جشن و سرور درپارک شورای شهر بوشهر، برگزاری آیین معنوی ختم قرآن و آیین های سرور در مساجد، حسینه ها و بقاع متبرکه از دیگر برنامه های عید تجلی اراده خداوند در انتخاب بهترین بنده خدا و حلقه اتصال عرش با زمینیان توسط دوستداران آن حضرت در مناطق مختلف استان بوشهر است.
حضرت محمد(ص) در هفدهم ربیع الاول سال 570 عام الفیل در مکه دیده به جهان گشودند؛
نام پدر بزرگوارشان عبدالله و مادرشان آمنه از زنان پاکدامن آن روزگار بود. پیامبر خدا(ص) پدر خود را پیش از تولد و مادرش را در کودکی از دست دادند و به همین دلیل در کنار پدر بزرگشان عبدالمطلب و دایه اش حلیمه پرورش یافت.
پس از درگذشت جد بزرگوار ایشان، ابوطالب(ع) عموی رسول نبی(ص) سرپرستی آن حضرت را برعهده گرفت؛ پیامبر(ص) به راستگویی شهرت داشت و به همین دلیل قبیله قریش به ایشان لقب امین داده بود.
آن بزرگوار در 25 سالگی با حضرت خدیجه(س) ازدواج کردند، بانوی پرهیزگار و ثروتمندی که تمام اموال خود را در راه رضای پروردگار به نیازمندان بخشید. این بانوی گرانقدر پس از بعثت، یار همیشگی خاتم پیامبران در راه گسترش اسلام حقیقی بود.
پیامبر اکرم (ص) در هنگام بعثت، 40 سال داشتند؛ پیامبر اکرم (ص)، طبق رسم خویش چند روزی بود که برای عبادت و تفکر به غار حرا آمده بودند؛ در روز 27 ماه رجب بود که جبرئیل (یکی از چهار فرشته مقرب الهی و مامور ابلاغ وحی از جانب پروردگار به پیامبران) به سوی ایشان نازل شد. او بازوی پیامبر را گرفت و تکان داد و گفت: ای محمد بخوان. پیامبر فرمود: چه بخوانم؟ جبرئیل آیات آغازین سوره علق را از جانب خداوند نازل کرد و پیامبر(ص) شروع به خواندن کردند.
فراگیر شدن بت پرستی در مکه سبب شد حضرت محمد(ص) نخست به دعوت پنهانی اسلام بپردازند و سه سال پس از آن نزدیکان و خویشاوندان خود را به کامل ترین دین خدا دعوت کنند. در مرحله سوم پیامبر(ص) دعوت همگانی را آغاز کردند، در این برهه، مردم زیادی از قبیله های مختلف به دین مبین اسلام ایمان آوردند.
توحید، اصلی ترین و مهمترین پیام بعثت است. فراگیری این اصل چنان گسترده است که اسلام به نام دین توحید شناخته می شود. در قرآن کریم، اصل توحید، ساختار کلی همه آیات است و نخستین پیام همه پیامبران پیشین نیز اصل توحید بوده است.ک/2
6045
26/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]