محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832844552
5 شاهکار تاریخ سینما که هیچگاه ساخته نشدند
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: از "مگالوپولیس" فرانسیس فورد کاپولا، تا "کالیدوسکوپ" آلفرد هیچکاک
5 شاهکار تاریخ سینما که هیچگاه ساخته نشدند
چه بسیار کارگردان و فیلمنامهنویسانی که تمام عمرشان را در حسرت ساخت برخی از پروژههای محبوبشان گذراندند. یک بررسی ساده میتواند به یاد ما بیاورد که بسیاری از کارگردانان بزرگ، هیچگاه نتوانستند برخی از پروژههای مورد علاقهشان را به فیلم تبدیل کنند.
کافهسینما: چه بسیار کارگردان و فیلمنامهنویسانی که تمام عمرشان را در حسرت ساخت برخی از پروژههای محبوبشان گذراندند. یک بررسی ساده میتواند به یاد ما بیاورد که بسیاری از کارگردانان بزرگ، هیچگاه نتوانستند برخی از پروژههای مورد علاقهشان را به فیلم تبدیل کنند. از جوزف فناشترنبرگ گرفته تا سرگئی آیزنشتاین، و از آندری تارکوفسکی گرفته تا بهرام بیضایی خودمان. این، فهرستی است از پنج فیلم که کارگردانان بزرگی آرزوی ساختنشان را داشتند. پروژههایی که هیچگاه ساخته نشدند.
1) مگالوپولیس (MEGALOPOLIS) – فرانسیس فورد کاپولا
کاپولای بزرگ با ساخت فیلمهایی با تولید دشوار به هیچ وجه غریبه نیست. از سهگانه پدرخوانده گرفته تا اینک آخرالزمان (که حواشی تولید آن شاید به اندازه خود فیلم شهرت جهانی داشته باشد)، کاپولا همواره با پروژههای سنگینی دست و پنجه نرم کرده است. اما فیلمی که او مدتها آرزوی ساخت آن را داشت، یک حماسه بسیار عظیم و جاهطلبانه به سبک آثار سیسیل ب. دمیل بود: مگالوپولیس. فیلمی که قرار بود درباره بازسازی نیویورک بعد از یک حادثه فجیع باشد. کاپولا میخواست نگاه مستقل خودش را به ماجرای فیلمش داشته باشد و بنابراین سه اثر استودیویی دهه 90 خود (دراکولای براماستوکر، جک و بارانساز) را ساخت تا هزینه تولید مگالوپولیس را فراهم آورد.
در ابتدای قرن 21 به نظر میرسید بعد از دو – سه دهه، شرایط ساخت مگالوپولیس آرامآرام در حال فراهم شدن است. تا این که یک حادثه غیر مترقبه، همه چیز را به هم ریخت: 11 سپتامبر. خود کاپولا بعد از حملات 11 سپتامبر اذعان کرد که ساخت فیلمی درباره حادثه وحشتناکی که برای شهر نیویورک پیش میآید، در شرایطی که تبعات حملات 11 سپتامبر 2001 تا سالها گریبانگیر مردم آمریکا خواهد بود، کار بسیار سختی است. هر چند کاپولا هیچگاه احتمال ساخت مگالوپولیس را به طور قطعی رد نکرده، اما به نظر میرسد لااقل به این زودیها فرصت تماشای این فیلم را نخواهیم داشت. در ضمن فراموش نکنید که کاپولای کبیر 77 ساله است!
2) کالیدوسکوپ (KALEIDOSCOPE) – آلفرد هیچکاک
آلفرد هیچکاک یکی از بزرگترین، زیرکترین و بانفوذترین کارگردانان تاریخ سینما است و در چنین شرایطی، حتی تصور این که او هم هیچگاه نتوانسته یکی از پروژههای محبوبش را به فیلم تبدیل کند، چیزی کم از یک تراژدی ندارد. فیلمی که هیچکاک هرگز نتوانست آن را بسازد، کالیدوسکوپ نام داشت. فیلمی که قرار بود داستان یک قاتل زنجیرهای دارای نکروفیلیا را در شهر نیویورک به تصویر بکشد (نکروفیلیا نوعی انحراف جنسی است که در آن شخص اشتیاق به برقراری ارتباط جنسی با مردگان دارد).
هیچکاک چندین بار توانسته بود نظام سانسور هالیوود را دور بزند (از نمای پایانی فیلم شمال از شمال غربی گرفته تا سکانس مشهور حمام در روانی). اما داستان فوقالعاده تند و تیز کالیدوسکوپ که ذرهای با قوانین سانسور آن دوره همخوانی نداشت، باعث شد هیچ استودیویی حاضر به تقبل ریسک ساخت این فیلم نشود. هیچکاک در نهایت از ساخت این فیلم منصرف شد و برخی از ایدههای کالیدوسکوپ را در فیلم جنون (1972) به کار برد. البته به شکلی بسیار تلطیف شده که طبیعتاً هرگز نمیتوانست تأثیر مهیبی را بر تماشاگر بگذارد که هیچکاک در ذهن داشت.
3) تپه شنی (DUNE) – آلخاندرو خودوروفسکی
رمان تپه شنی به قلم فرانک هربرت، یکی از مهمترین داستانهای علمی – تخیلی است. اقتباسی از این کتاب برای پرده نقرهای کار بسیار سنگینی به نظر میرسید. اما خودوروفسکی که سابقه ساخت چند فیلم کالت مشهور از جمله کوهستان مقدس و التوپو را دارد، مصمم بود این فیلم را به شیوه عجیب و غریب خودش بسازد. ماجرا زمانی کنجکاویبرانگیزتر میشود که بدانیم خودوروفسکی تصمیم داشت از اورسن ولز و سالوادور دالی به عنوان بازیگران فیلمش استفاده کند. همچنین قرار بود در موسیقی متن فیلم از قطعات گروههای مطرحی چون پینکفلوید استفاده شود.
با چنین شرایطی، اگر خودوروفسکی موفق میشد فیلمش را به پایان برساند، احتمالاً با اثری روبهرو میشدیم که شباهتی به هیچ فیلم دیگری نداشت. اما اوضاع به خوبی پیش نرفت. روند تولید فیلم آنقدر طولانی شد که حقوق ساخت تپه شنی فروخته شد و تماشاگران به جای تماشای فیلم خودوروفسکی، شاهد اقتباس دیوید لینچ از این کتاب بودند. اقتباسی که هیچگاه به عنوان یکی از آثار مطرح لینچ شناخته نشد.
4) ناپلئون (NAPOLEON) – استنلی کوبریک
داستان جاهطلبیهای ناپلئون بناپارت در دستان استاد کمالگرا و جاهطلبی مثل کوبریک، میتوانست به یک شاهکار عظیم تبدیل شود. کوبریک مدتها در صدد ساخت فیلمی عظیم از زندگی ناپلئون بود. در دهه هفتاد حتی یک بار شایعاتی درباره رسیدن این فیلم به مرحله انتخاب بازیگر هم منتشر شد. گفته میشود یکی از گزینههای اصلی کوبریک برای بازی در نقش ناپلئون، آل پاچینو بود که همکاری این دو میتوانست نتیجهای منحصر به فرد داشته باشد. اما این فیلم هیچگاه ساخته نشد. در دهه 90 به نظر میرسید کوبریک دوباره قصد دارد سراغ پروژه ناپلئون برود.
فیلم حتی بخشی از روند پیشتولیدش را هم سپری کرده بود. کوبریک بخشی از لوکیشنهای فیلم را هم انتخاب کرده بود و ارتش رومانی هم قرار بود در صحنههای نبرد فیلم به عنوان سیاهیلشگر حضور داشته باشد که مرگ ناگهانی کوبریک در سال 1999 همه چیز را به پایان رساند و فیلمنامه ناپلئون منتشر شد. کوبریک البته پروژههای ناتمام مشهور دیگری هم داشت. از جمله هوش مصنوعی که استیون اسپیلبرگ بعد از مرگ کوبریک آن را ساخت.
5) قلب تاریکی (HEART OF DARKNESS) – اورسن ولز
همانطور که برخی از فیلمهای ساخته شده ولز به عنوان تعدادی از بزرگترین فیلمهای تاریخ سینما ستایش میشوند، تعدادی از پروژههای ساخته نشده او هم جای خودشان را به عنوان چند تا از مطرحترین آثار ساخته نشده تاریخ سینما باز کردهاند. ماجرای فیلم دونکیشوت او شاید معروفترین مورد از فیلمهای ناتمام ولز باشد. اما عجیب نیست که با ذهن فوقالعاده خلاق و رفتار منحصر به فرد ولز، او بیش از یک پروژه ناتمام دارد. مثل خیلی از اساتید جاهطلب تاریخ سینما، ولز همواره با مشکل فراهم کردن سرمایه ساخت آثارش دست و پنجه نرم میکرد.
تاجر ونیزی و روی دیگر باد از جمله پروژههای ولز هستند که متأسفانه هیچگاه به سرانجام نرسیدند. اما یکی دیگر از آثار ناتمام مشهور ولز، اقتباسی از رمان قلب تاریکی (اثر جوزف کنراد) است. اقدامات اولیه برای ساخت این فیلم آغاز شد. اما مثل همیشه، مشکل فراهم کردن سرمایه عاملی بود که باعث شد قلب تاریکی هم به فهرست پروژههای نیمهکاره اورسن ولز اضافه شود.
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 107]
صفحات پیشنهادی
کتاب «۱۰۱ فیلمِ چهار ستاره تاریخ سینما» منتشر شد
کتاب ۱۰۱ فیلمِ چهار ستاره تاریخ سینما منتشر شد شناسهٔ خبر 2568969 - سهشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲ ۴۹ هنر > سینمای ایران کتاب ۱۰۱ فیلم چهار ستاره تاریخ سینما نوشته گیل کین و جیم پیازا با ترجمه سعید خاموش توسط انتشارات دنیای تصویر منتشر شد به گزارش خبرگزاری مهر اینهمه کلاسیک های سینما در یک کتاب کتاب «101 فیلم چهار ستاره تاریخ سینما» منتشر شد
همه کلاسیک های سینما در یک کتابکتاب 101 فیلم چهار ستاره تاریخ سینما منتشر شدکتاب 101 فیلم چهارستاره تاریخ سینما نوشته گیل کین و جیم پیازا و با ترجمه سعید خاموش توسط انتشارات دنیای تصویر منتشر شد به گزارش خبرگزاری فارس همه فیلمهایی که در تاریخ سینما جاودانه شدهاند ازماندگارترین دیالوگ های تاریخ سینما (46)
ماندگارترین دیالوگ های تاریخ سینما 46 ماندگارترین دیالوگ های تاریخ سینماآنجلا برای شام ماهی میخوری یا گوشت امیل ماهی - اگه مجبور بودی گوشت بخوری چه نوع گوشتی رو ترجیح میدادی - نمیدونم گوشت گوساله - و اگه مجبور بودی به جای گوشت گوساله گوشت گاو بخوری اماندگارترین دیالوگ های تاریخ سینما (45)
ماندگارترین دیالوگ های تاریخ سینما 45 ماندگارترین دیالوگ های تاریخ سینما دون کورلئونه مارلون براندو من تمومِ زندگیم سعی کردم که بی تفاوت نباشم زنا و بچه ها می تونن بی تفاوت باشن ولی یه مرد نمیتونه The Godfather| پدرخوانده 1972| فرانسیس فوردمعاون استاندار :اسناد مربوط به تاریخ و فرهنگ مازندران جمع آوری شود
معاون استاندار اسناد مربوط به تاریخ و فرهنگ مازندران جمع آوری شود ساری - ایرنا - معاون سیاسی و امنیتی استانداری مازندران گفت اسناد مربوط به تاریخ و فرهنگ مازندران باید جمع آوری شود علیرضا یونسی روز شنبه در مراسم بزرگداشت روز اسناد ملی و میراث مکتوب که در اندیشکده مرکز اسناد ورئیس سازمان سینمایی به عیادت سلحشور رفت
رئیس سازمان سینمایی به عیادت سلحشور رفترئیس سازمان سینمایی و معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به عیادت فرج الله سلحشور کارگردان متعهد انقلابی رفت به گزارش خبرگزاری فارس رییس سازمان سینمایی و معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی عصر یکشنبه 13 اردیبهشت با حضور در منزل «فرج اللشوخی بهادر و خرمن با تاریخ
شوخی بهادر و خرمن با تاریخ تاریخ انتشار یکشنبه 20 اردیبهشت 1394 ساعت 03 00 | شماره خبر 1936284724616685617 تعداد بازدید 0 پ پ یک نادر یک شاه عباس یک یعقوب لیثصفار حتی در مواردی یک فردوسی یا بیهقی بعلاوه یک آقا بهادر نهچندان بزن بهادر و خری که قرار بوده شبیه سوپرمن باشد«اكسودوس؛ خدايان و پادشاهان» در سينما روايت
اكسودوس خدايان و پادشاهان در سينما روايت چهلمين جلسه سينما روايت به اكران و بررسي فيلم سينمايي اكسودوس خدايان و پادشاهان Exodus Gods and Kings ساخته ريدلي اسكات ميپردازد به گزارش جوان نگاه هاليوودي به زندگي پيامبران قوم بنياسرائيل با آموزههاي ديني ادياننویسنده فرانسوی به بررسی تاریخ و معماری دوره ساسانی مینشیند
به میزبانی الهدی در نمایشگاه کتاب نویسنده فرانسوی به بررسی تاریخ و معماری دوره ساسانی مینشیند نشست بررسی تاریخ و معماری دوره ساسانی بر اساس کتاب قلعهها و دژهای ایرانی به قلم دکتر ژان کلود ووازن به میزبانی الهدی در نمایشگاه کتاب تهران برگزار میشود به گزارش حوزه ادبیات باش«نیگل تری» بازیگر فیلمهای تاریخی حماسی درگذشت
نیگل تری بازیگر فیلمهای تاریخی حماسی درگذشت نیگل تری بازیگر انگلیسی نقشهایی چون شاه آرتور و پرنس جان در سن ۶۹ سالگی درگذشت به گزارش خبرنگار سینمایی فارس «نیگل تری» بازیگر انگلیسی بر اثر بیماری امفیزم در سن 69 سالگی در لندن درگذشت او در سال 1968 در فیلم &lتاریخچه زنان روزنامهنگار ایران مستند شد
شنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۹ ۲۵ فیلم مستند رزا با نگاهی به تاریخچه زنان روزنامه نگار و جایگاه آنان در مطبوعات ایران در حال تهیه و ساخت است به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا انجمن زنان روزنامه نگار و موسسه مطبوعات نشرآوران تهیهکنندگی این مستند را که به کارگردانتقاد از برخی حواشی پشت صحنه سینما
یکشنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۴ ۳۴ یک تهیهکننده سینما از بیانضباطی خوابآلودگی بازیگوشی و استفاده از مواد مخدر برخی سینماییها در پشت صحنه فیلمها انتقاد کرد امیر سمواتی در نوشتاری با عنوان اخلاق اندیشه و سینما که در اختیار خبرنگار سینمایی ایسنا قرار داده آورده است مدعیاری،پور صمدی و اصلانی داوران نخستین جشن عکاسان سینمای ایران
عیاری پور صمدی و اصلانی داوران نخستین جشن عکاسان سینمای ایرانکیانوش عیاری مرتضی پور صمدی و تورح اصلانی اثار مسابقه عکاسی نخستین جشن عکاسان سینمای ایران را داوری میکنند به گزارش خبرگزاری فارس در نخستین دوره برگزاری مسابقه عکس عکاسان سینمای ایران 59 مجموعه از 35 عکاس به دبیر خان«سینماهای من» محمد رحمانیان در پردیس سینمایی چارسو
سینماهای من محمد رحمانیان در پردیس سینمایی چارسومحمد رحمانیان از 3 خردادماه نمایش جدید خود را با نام سینماهای من در یکی از سالنهای پردیس سینمایی چهارسو با بیش از 300 نفر ظرفیت روی صحنه میبرد به گزارش خبرگزاری فارس این نمایش موزیکال که تا 13 خردادماه از ساعت 19 تا 21 اجرا خ«اکسودوس خدایان و پادشاهان» در سینما روایت
اکسودوس خدایان و پادشاهان در سینما روایتچهلمین جلسه سینما روایت به اکران و بررسی فیلم سینمایی اکسودوس خدایان و پادشاهان Exodus Gods and Kings ساخته ریدلی اسکات میپردازد به گزارش خبرگزاری فارس نگاه هالیوودی به زندگی پیامبران قوم بنی اسرائیل با آموزه های دینی ادیان الهی فاصلبقعه تاریخی امامزاده حمزه بن علی چهارمحال و بختیاری تخریب شد
بقعه تاریخی امامزاده حمزه بن علی چهارمحال و بختیاری تخریب شد شهرکرد- ایرنا- بقعه تاریخی امامزاده حمزه بن علی بلداجی واقع در شهرستان بروجن استان چهارمحال و بختیاری با سابقه 400 ساله که در فهرست آثار ملی نیز به ثبت رسیده است تخریب شد به گزارش ایرنا یک منبع آگاه روز شنبه به خبرنگرابرت داونی جونیور به سینمای مستقل اعتقاد ندارد
رابرت داونی جونیور به سینمای مستقل اعتقاد ندارد شناسهٔ خبر 2566914 - دوشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹ ۳۸ هنر > سینمای جهان رابرت داونی جونیور بازیگر مرد آهنی چندان علاقه ای به بازی در فیلمهای هنری ندارد و میگوید بعضی مواقع همین فیلمهای کوچک بیشترین چیزها را از شما میگیرند-
سینما و تلویزیون
پربازدیدترینها