محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844587731
نمایشگاه کتاب شاخص ارزیابی دغدغه های فرهنگی جامعه / بوفه های ظروف به جای کتابخانه زینت بخش خانه ها
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: نمایشگاه کتاب شاخص ارزیابی دغدغه های فرهنگی جامعه / بوفه های ظروف به جای کتابخانه زینت بخش خانه ها تهران –ایرنا – نمایشگاه های کتاب در هر کشوری بستر و زمینه ی ایجاد انگیزه و شوق مطالعه ، گردش مالی صنعت نشر و توسعه فرهنگی محسوب می شود و از این رو باید برپایی نمایشگاه بین المللی کتاب و میزان استقبال مردم ، توجه نهاد ها و سازمان ها به این رویداد را به عنوان یکی از شاخص ها ی اصلی ارزیابی دغدغه های فرهنگی کشور دانست.
اکنون مصلای امام خمینی (ره)، میزبان بیست و هشتمین دوره نمایشگاه بین المللی کتاب است و خیل عظیمی از مردم سراسر ایران همچون سال های گذشته ( از سال 66 ) میهمان کتاب هستند اما برغم تغییرات اساسی در برپایی این نمایشگاه به واسطه تجربه 28 ساله، هنوز سوالات اساسی و گاه تکراری از اولین دوره آن تا کنون باقی است؛ پرسش هایی که به رغم پاسخ های روشن آن، هنوز برطرف نشده است.
چرا نرخ کتابخوانی در ایران پایین است؟ چرا صنعت نشر به اعتقاد مسوولان بیمار است و به اعتقاد کارشناسان نشر، نفسش گاه به شماره می افتد؛ چرا استقبال میلیونی از نمایشگاه کتاب منجر به رشد کتاب و کتابخوانی نمی شود و ... و دهها پرسش دیگر که در بهار هر سال همزمان با برپایی نمایشگاه قوت می گیرد و تبش تند می شود و پس از آن در سایه قرار می گیرد.
عبدالرضا سیری استاد دانشگاه در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا درباره زمینه پایین بودن سرانه مطالعه و میانگین نرخ کتابخوانی می گوید که پیش از این که به این پرسش پاسخ دهم باید به برخی مسایل درباره نمایشگاه کتاب که عامل شکل گیری سوال اصلی شماست بپردازم و آن این که بی تردید نمایشگاه کتاب تهران به دلیل سابقه برگزاری آن ، شمار ناشران شرکت کننده و میزان استقبال آن یکی از بزرگترین نمایشگاه ها کتاب و رویدادهای فرهنگی کشور محسوب می شود.
تردیدی نیست این رویداد در صنعت نشر کشور، نقطه عطفی محسوب می شود به گونه ای که می توان آن را آغاز تقویم برنامه ها و «سال تحویل نشر» کشور دانست.
آماری که از نهادهای رسمی اعلام شده، نشان می دهد که امسال دو هزار و 450 ناشر داخلی در نمایشگاه شرکت داشتند که در دوره گذشته این رقم دو هزار و 100 ناشر بود. در این دوره 3 هزار ناشر خارجی با ارایه 170هزار عنوان از 28 کشور حضور دارند و بیش از 35 انجمن دوستی ایران با انجمن های کشورهای دیگر مراوده داشتند.
**نمایشگاه یا فروشگاه
وی با تصریح این که همه از کمبودها ، نارسایی ها و مشکلات عدیده برپایی این نمایشگاه واقفند و از آن سخن گفته اند، ادامه داد : برخلاف برخی منتقدان و مخالفان فروش کتاب در نمایشگاه باید گفت که فروش و بازاریابی کتاب در نمایشگاه های بین المللی اگر امری طبیعی نباشد ، امری غیر معمول نیست، بویژه برای صنعت نشر ایران که با مشکلات عدیده روبه رو هستند.
بنابر این گردش مالی در صنعت نشر به نوعی به عنوان اقتصاد فرهنگ تعریف می شود ، اصطلاح اقتصاد فرهنگ از آغاز قرن بیستم رشد سریعی داشته و اکنون گستره وسیعی یافته و از سویی در برگیرنده اقتصاد، با تمام مفاهیم آن و از سوی دیگر در برگیرنده فرهنگ و موضوع های مربوط به آن است لذا کتاب به عنوان یک کالای فرهنگی و صنعت نشر به عنوان تولید و توزیع کننده آن یکی از مصادیق اقتصاد فرهنگی است.
دانش آموخته زبان انگلیسی که به تازگی کتاب Speak English as you Go را تالیف کرده ، با استناد به این که اقتصاد فرهنگ ابتدا از غرب شکل گرفته ، افزود: کشور های توسعه یافته که سرانه مطالعه آنان بسیار بالا است، به اقتصاد و سوددهی کتاب توجه دارند و اصولا حیات بنگاه و شرکت خود را منوط به گردش مالی و وضعیت اقتصادی آن می دانند لذا نباید تلاش ناشران در نمایشگاه کتاب برای بازاریابی را بطور کلی نفی کرد و دربرابر آن موضع گرفت بلکه باید ساز و کار درست فرهنگی به آن بخشید تا این پندار و احساس بد فروشگاهی بودن نمایشگاه بوجود نیاید؛ به عبارتی دیگر نمایشگاه بر فروشگاه ارجح باشد.
** خریداران کم ، تماشاگران زیاد
سیری در ادامه می گوید که این درحالی است که برخی عکس دیدگاه منتقدان بالا ، از تماشگر بودن بازدید کنندگان سخن می گویند و معتقدند مردم بیشتر برای تماشا می آیند و کمتر کتاب می خرند در پاسخ به این افراد نیز باید گفت که اصولا نمایشگاه فلسفه وجودی آن ایجاد زمینه برای بازدید مردم و دیدن آثار جدید و آگاه شدن از وضعیت نشر است و این مساله نیز منافاتی با اصل موضوع نمایشگاه کتاب ندارد.
*بازدیدکنندگان شهرستانی
عبدالرضا سیری با اشاره به تجربه سال ها بازدید از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران می گوید که اگرچه امار دقیق و روشنی از این موضوع که بیشتر خریداران کتاب شهرستانی هستند، در دست ندارم اما در سال های اخیر بسیاری از خریداران کتاب را شهرستانی دیده ام و در گفت وگو با انان، این مساله را بیان کرده اند که کتابفروشی ها شهرستان بویژه شهرهای کوچک و دور افتاده بسیاری از آثاری را که در تهران توزیع می شود، عرضه نمی کنند و این نمایشگاه فرصتی است تا کتاب های مورد علاقه را خریداری کنیم.
این استاد دانشگاه می گوید که طی سال های اخیر نمایشگاه های استانی موجب شده تا مردم استان ها نیز در جریان آثار جدید نشر و فعالیت ناشران اطلاع قرار گیرند.
*** نرخ مطالعه
سیری با بازگشت به سوال اصلی درباره نرخ مطالعه در کشور گفت که متاسفانه خواندن کتاب با توجه به آمارهای داده شده که رقم آن بین مراکز رسمی و نهاد های غیر رسمی مناقشه برانگیز نیز می باشد، بسیار نا امید کننده است.
وی افزود: هنوز امار دقیقی از نرخ متوسط کتابخوانی در ایران وجود ندارد هر یک از نهادها (دولتی و غیر دولتی ) امار متفاوتی از آن ارایه می دهند اما فارغ از این آمار ها ، همه در یک نقطه و موضوع یعنی پایین بودن نرخ کتابخوانی اشتراک نظر دارند.
وی ادامه داد: این درحالی است که خواندن کتاب، خرید کتاب در بین مردم ما به نوعی پرستیژ(کلاس ) و پرنسیب اجتماعی محسوب می شود و بسیاری از مردم ما برای این که خود را فرهنگی جلوه دهند، خود را کتابخوان معرفی و می کنند و خریدن کتاب را جزء هزینه اصلی زندگی خود می دانند.
از سوی دیگر بسیار از مردم ما در مقایسه ایران با دیگر کشورها ، مساله فرهنگی را معیار قرار داده و از مفاخر علمی و فرهنگی به عنوان نشانه های توسعه ایران در گذشته یاد می کنند.
پایین بودن نرخ مطالعه در کشور یک مقوله ی فرهنگی و اقتصادی است که دلایل مختلفی دارد و از جمله آن می توان به گرانی کتاب، نبود برنامه ریزی، بی توجهی خانواده ها به کتاب در سبد هزینه زندگی، مساله کنکور و مطالعه غیر رسمی به عنوان یک مزاحم در پیشرفتو سرنوشتاینده فرزندان ،عدم اطلاع رسانی درست در روش های مطالعه، ضعف سیستم آموزشی از آموزش و پرورش تا دانشگاه و کمبود کتاب های مناسب برای کودکان
**فرهنگ سازی از دوران کودکی
یکی از مهمترین ارکان در فرهنگسازی کتابخوانی در بین مردم، ایجاد بسترهای کتابخوانی از دوران طفولیت است.
اگر از بسیاری از کسانی که امروز علاقه ای به کتاب خواندن ندارند بپرسیم که در کودکی چه کتاب هایی را مطالعه کردند شاید پاسخ روشنی نداشته باشند. دلیل این مهم عدم انتخاب صحیح و کارشناسی شده برای کودکان در سنین مختلف است.
به خاطر داشته باشیم کودکان در هر سنی نیازمند کتابی با مشخصات مختص خود هستند و این کتاب ها به دلیل جذابیت در هر دوره سنی، می تواند علاقه کودک به کتابخوانی را جلب کند و در صورتی که این کتاب ها درست انتخاب نشوند قطعا در علاقه مندی به کتابخوانی در کودکان از بین رفته و حاصل این اتفاق، جوانانی است که در نسل آتی علاقه ای به کتابخوانی ندارند.
به نظر می رسد موضوع انتخاب کتاب برای کودکان در سنین مختلف جدی گرفته نمی شود و این امر به بی اطلاعی والدین از این امر خطیر بر می گردد و باید در آنان نسبت به این مهم از طریق رسانه ها آگاهی سازی انجام شود.
*بوفه به جای کتابخانه
استاد دانشگاه و مدرس زبان انگلیسی می گوید که در بسیار از کشورها که نرخ سرانه مطالعه انان بالا است، کتابخانه جزء فضای اصلی و در واقع زینت بخش خانه ها آنان است اما در ایران بوفه ظروف بلور و چینی زینت بخش خانه ها شده است.
وی اضافه کرد: خرید بوفه، آشپزخانه های ما را به فروشگاه تبدیل کرده و اگر یک زن خارجی حتی از کشورهای اسلامی به ایران بیاید، تصور می کند که آشپزخانه زنان ایرانی فروشگاه و نمایشگاه است.
حال در چنین شرایطی چگونه می شود به فرزندان خود آموزش دهیم که کتاب بخواند، یا خواندن کتاب را به عنوان یکی از دغدغه های اصلی خود بداند.
طی سال های اخیر رقابت شدید در کنکور ؛ موجب شده تا بسیاری از خانواده ها خواندن کتاب غیر درسی را غیر ضروری بدانند و مانع از خواندن کتاب فرزندان خود می شوند این مساله دیگر به یک فرهنگ تبدیل شده است.
وی با اشاره به این که فرزندان ما از همان کودکی و دانش آموزی یاد می گیرند که کتاب را نبینند و با آن مانوس نباشند، افزود: خرید بسیاری از چیزهای غیر ضروری در خانواده های ما ، ضروری تر از کتاب است.
**نقش رسانه ها
استاد دانشکده خبر که دو عنوان کتاب a journey in journalism )سفری در ژورنالیسم( key media words جملات کلیدی مطبوعاتی در دست تدوین دارد و بزودی منتشر خواهد کرد، در باره نقش رسانه ها نیز یادآور شد: کتاب از جمله کالاهای فرهنگی است که در جوامعی که سرانه کتابخوانی در آنها بالا است اغلب فاقد تبلیغات است زیرا نیازی به این مهم در این سرزمین ها وجود ندارد. البته در کشورهایی که سرانه مطالعه پایین است نیز این روند وجود دارد و در این میان رسانه ها نقش موثری را به عنوان مبلغ کتاب های مختلف می توانند بازی کنند.
ایجاد جریان سازی رسانه ای به منظور توجه بیش از پیش به کتاب و کتابخوانی و راه اندازی تب کتابخوانی از جمله اتفاقاتی است که از طریق رسانه ها می تواند رقم بخورد و این مهم در کشورمان همزمان با برپایی نمایشگاه کتاب بیشتر به چشم می آید؛ تب و تابی که معمولا بعد از پایان نمایشگاه کتاب فروکش می کند و اغلب رسانه ها کتاب را تا نمایشگاه بعد فراموش می کنند.
سیری گفت که این انتظار وجود دارد که رسانه ها برنامه مدونی برای ترغیب بیش از پیش مخاطبان به کتابخوانی داشته باشند. معرفی کتاب های مناسب بر اساس سنین مخاطبان، معرفی کتاب های تازه تالیف و فعالیت هایی مشابه این امر در طول سال و در برنامه های مستمر و متوالی می تواند عنصری برای ترویج مخاطبان به کتابخوانی باشد.
بررسی رسانه های مختلف و به خصوص صدا و سیما به عنوان فراگیرترین رسانه ی کشور، نشان می دهد جای خالی یک برنامه با محوریت کتاب در ساعتی مناسب احساس می شود.
این در حالی است که در دیگر عرصه های فرهنگی برنامه هایی که به صورت مستمر پخش و به مسائل مربوط بپردازد که از جمله آن می توان به برنامه های تحلیلی سینمایی اشاره کرد.
استاد دانشگاه در پایان افزود: در این شرایط کتاب به عنوان یار مهربان دوران کودکی، به عنوان خاطره ای خوش و تنها به عنوان یادگاری دوران کودکی در ذهن مخاطب باقی خواهد ماند و تغییر این شرایط نیازمند توجه بیش از پیش رسانه ها به مقوله کتاب، کتابخوانی و مطالعه است.
شبک**1983 **1917
23/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]
صفحات پیشنهادی
ارزیابی مدیران نشر چشمه؛ علمیوفرهنگی؛ فرهنگمعاصر و بیدگل از نمایشگاه کتاب امسال | ایلنا
ارزیابی مدیران نشر چشمه علمیوفرهنگی فرهنگمعاصر و بیدگل از نمایشگاه کتاب امسال بیشتر ناشران از عملکرد اتحادیه ناشران که امسال صفر تا صد نمایشگاه را دست گرفته راضیاند اما میگویند قضاوت هنوز زود است به گزارش خبرنگار ایلنا در روزهای نخست نمایشگاه از گفتوگو با ناشرانیمعرفی نامزد جایزه هانس کریستین اندرسن در نمایشگاه کتاب
معرفی نامزد جایزه هانس کریستین اندرسن در نمایشگاه کتاب سرای اهل قلم چهار نشست با عناوین وضعیت کتاب کودک در فروشگاههای شهر کتاب نقد و بررسی کتابنامه رشد معرفی نامزد جایزه هانس کریستین اندرسن و وضعیت نشر الکترونیک کودکان و نوجوانان برگزار میکند به گزارش حوزه ادبیات باش- رایزن فرهنگی سفارت ایتالیا:حضور گسترده مردم در نمایشگاه کتاب تهران شگفت زده ام کرد
رایزن فرهنگی سفارت ایتالیا حضور گسترده مردم در نمایشگاه کتاب تهران شگفت زده ام کرد تهران- ایرنا - رایزن فرهنگی سفارت ایتالیا گفت یکی از ویژگی های نمایشگاه بین المللی کتاب تهران که در کمتر نمایشگاه کتابی در جهان به چشم می خورد حضور گسترده مردم است به گزارش روز جمعه گروه فرهنگیسه شنبه 15 اریبهشت ماه فعالیتهای سرای علمی و فرهنگی اهل قلم نمایشگاه کتاب تشریح میشود
سه شنبه 15 اریبهشت ماهفعالیتهای سرای علمی و فرهنگی اهل قلم نمایشگاه کتاب تشریح میشودفعالیتهای سرای علمی و فرهنگی اهل قلم نمایشگاه کتاب در نشست خبری روز 15 اردیبهشت ماه تشریح می شود به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس نشست تشریح برنامههای سراهای علمی و فرهنگی اانتشارات نیوند از قطار بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران جای ماند
انتشارات نیوند از قطار بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران جای ماند انتشارات نیوند با مدیر مسئولی رضا زمانی به دلیل کمیت پایین آثار چاپی خود از قطار بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران جای ماند رضا زمانی مدیر مسئول انتشارات نیوند در گفتگو با خبرنگار اعصر امروز صورت گرفت؛ دیدار نماینده نمایشگاه کتاب فرانکفورت با اعضای انجمن فرهنگی ناشران کودک و نوجوان
عصر امروز صورت گرفت دیدار نماینده نمایشگاه کتاب فرانکفورت با اعضای انجمن فرهنگی ناشران کودک و نوجوانمدیر بخش آسیا آفریقا و ایران نمایشگاه بینالمللی کتاب فرانکفورت عصر امروز یکشنبه 20 اردیبهشت با اعضای هیات مدیره انجمن ناشران فرهنگی دیدار کرد به گزارش خبرگزاری فارس راهکارهای ا«اهواز» پایتخت کتاب تهران است/ نمایشگاه کتاب میتواند یک باشگاه فرهنگی باشد
معاون فرهنگی ارشاد در نشست با دبیران فرهنگی رسانهها اهواز پایتخت کتاب تهران است نمایشگاه کتاب میتواند یک باشگاه فرهنگی باشد بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران همچون دورههای قبلی برگزاری این نمایشگاه یک مسکن قوی برای عرصه نشر است که میتواند یک باشگاه فرهنگی باشدنمایشگاه کتاب شبیه به بازار شب عید است/دغدغه اصلی من نویسندگی است
امیر علی نبویان نمایشگاه کتاب شبیه به بازار شب عید است دغدغه اصلی من نویسندگی است ترافیک و جمعیت موجود در نمایشگاه مثل شلوغی بازار شب عید است که با وجود ازدحام و فروش بالا توجه مناسب به ناشران را همراه ندارد امیرعلی نبویان در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران حاضر/اخبار نمایشگاه کتاب تهران/ سخنرانی سفیر ایتالیا در نمایشگاه کتاب/تدوین برنامههای مختلف فرهنگی بین ایران و پ
اخبار نمایشگاه کتاب تهران سخنرانی سفیر ایتالیا در نمایشگاه کتاب تدوین برنامههای مختلف فرهنگی بین ایران و پاکستان راهاندازی صفحه اینستاگرام نمایشگاه کتابمراسم سخنرانی سفیر ایتالیا همزمان با دومین روز نمایشگاه کتاب روز پنجشنبه 17 اردیبهشت از ساعت 12 تا 30 13 در سرای اهل قلم برمهمترین اخبار گروه فرهنگی فارس در روز 21 اردیبهشت سرکرده فرقه حلقه اعدام میشود؟/آرزوی رسول نجفیان برای سعودی
مهمترین اخبار گروه فرهنگی فارس در روز 21 اردیبهشتسرکرده فرقه حلقه اعدام میشود آرزوی رسول نجفیان برای سعودیها ماجراهای یک اعتصاب غذای خشک رهبر انقلاب از نمایشگاه کتاب بازدید میکنندحرفهای جالب آقای رایزن درباره نشان شوالیه فرانسوی حمایت طلاب از فتوای مراجع پیرامون ارتداد رئیمهمترین اخبار گروه فرهنگی فارس در روز 19 اردیبهشت گرانترین کنسرت پاپ ایران را بشناسید/حاشیههای روز سوم نمایش
مهمترین اخبار گروه فرهنگی فارس در روز 19 اردیبهشتگرانترین کنسرت پاپ ایران را بشناسید حاشیههای روز سوم نمایشگاه کتاب ابزار تنفر بازیگر هالیوودی از نتانیاهو شهیدی که با عبدالباسط اشتباه گرفته شدحاشیههای روز سوم نمایشگاه کتاب ابزار تنفر بازیگر هالیوودی از نخست وزیری دوباره نتانیامهمترین اخبار گروه فرهنگی فارس در روز 22 اردیبهشت کنایه وزیر به خزعلی/نمایشگاه کتاب و غصهنامه نماز/شیوه گزینش
مهمترین اخبار گروه فرهنگی فارس در روز 22 اردیبهشتکنایه وزیر به خزعلی نمایشگاه کتاب و غصهنامه نماز شیوه گزینش دانشجو در رژیم پهلوی همه چیز درباره کن 68کنایه وزیر به خزعلی نمایشگاه کتاب و غصهنامه نماز شیوه گزینش دانشجو در رژیم پهلوی تشییع و خاکسپاری 55 شهید در سراسر کشور انصراف ت- وزیر فرهنگ عمان: نمایشگاه کتاب پنجره ای به سوی همزیستی فرهنگی ملت ها است
وزیر فرهنگ عمان نمایشگاه کتاب پنجره ای به سوی همزیستی فرهنگی ملت ها است تهران-ایرنا- وزیر فرهنگ و اطلاع رسانی عمان به اهمیت و جایگاه نمایشگاه بین المللی کتاب تهران اشاره کرد و گفت این نمایشگاه ها پنجره ای به سوی گفت و گو تبادل آرا و همزیستی فرهنگی ملت ها خواهد بود به گزارش خبترجمه برگزیدگان جایزه «اُ.هنری» در غرفه کتاب نیستان/ سیدمهدی شجاعی به نمایشگاه کتاب می آید
ترجمه برگزیدگان جایزه اُ هنری در غرفه کتاب نیستان سیدمهدی شجاعی به نمایشگاه کتاب می آیدمدیر انتشارات کتاب نیستان گفت کتاب مجموعه داستان تماس یک سرباز ساده ملکه از جمله عناوینی است که ترجمه برگزیدگان جایزه اُ هنری و قلم آمریکا در سالهای 2008 و 2009 بوده که در نمایشگاه عرضه می شارزیابی جنتی از نمایشگاه کتاب و پاسخ به چند پرسش
جمعه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴ ۲۲ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به ارزیابی وضعیت نمایشگاه کتاب پرداخت و به چند پرسش پاسخ داد به گزارش خبرنگار کتاب ایسنا علی جنتی پس از بازدید چندساعته از غرفههای مختلف بیستوهشتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در پاسخ به سوالی درباره وجوه تمایز نمایش- مسیر27 ساله نمایشگاه کتاب تهران/ دهه نخست مراقبت فرهنگی
مسیر27 ساله نمایشگاه کتاب تهران دهه نخست مراقبت فرهنگی تهران - ایرنا - همزمان با مرور صفحات تاریخ برگزاری رخدادهای فرهنگی عرصه کتاب در قالب شکل نمایشگاهی به صورت جامع و پیوسته تا پیش از انقلاب به هیچ نمونه ای برخورد نمی کنیم و آنچه این روزها در قامت نمایشگاه بین المللی کتاب تهرارئیس نمایشگاه پاریس در روز فرانسه مطرح کرد: نمایشگاه کتاب تهران 5 برابر پاریس بازدید کننده دارد/ کتاب در فرانس
رئیس نمایشگاه پاریس در روز فرانسه مطرح کرد نمایشگاه کتاب تهران 5 برابر پاریس بازدید کننده دارد کتاب در فرانسه اولین صنعت فرهنگی استرییس نمایشگاه کتاب پاریس گفت من میتوانم بگویم نمایشگاه کتاب تهران پنج برابر نمایشگاه پاریس بازدیدکننده دارد این موضوع فرصت خوبی است که ناشران و ن-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها