واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۲:۳۰ب.ظ)
رئيس پژوهشکده ارتباطات؛ انفعال مخاطبان خبرگزاري ها/ انديشه ملاصدرا بايد وارد ارتباطات شود موج- رئيس پژوهشکده ارتباطات با منفعل خواندن مخاطبان خبرگزاري ها اظهارکرد: انديشه هاي کلاسيک ملاصدرا بايد با ارتباطات نوين همراه شوند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج؛ صبح امروز نشست خبري گردهمايي «روز جهاني ارتباطات» با حضور حسن خجسته، رئيس پژوهشکده ارتباطات پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و رئيس اين گردهمايي برگزار شد، که اين گردهمايي ارتباطات توسط پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات و با همکاري دانشگاه صدا و سيما در دانشگاه صدا و سيما برگزار خواهد شد.
در همين خصوص حسن خجسته، رئيس پژوهشکده ارتباطات گفت: اين گردهمايي که به مناسبت روز ارتباطات با شعار « اسفارمجازي-ارتباطات نوين» برگزار مي شود و به دليل مشکلات متعددي با يک روز تأخير نسبت به روز ارتباطات انجام مي شود.
وي در خصوص شعار اين گردهمايي نيز گفت: اسفار به معني 4سفر و از انديشه محمد بن ابراهيم قوامي شيرازي ملقب به صدر المتالهين يا ملاصدرا گرفته شده است و ما به اين دليل اين را نامگذاري کرديم تا بتوانيم با فلسفه ملاصدرا نگاه جديدي به پديده هاي ارتباطي داشته باشيم.
خجسته در ادامه خاطرنشان کرد: در حال حاضر شاهد آن فضاي غير منسجمي در فضاي مجازي هستيم، فضايي که همگان درگير آن هستند و در طول روز با آن ارتباط دارند و ميخواهيم کرسي ارتباطات صدرايي را وارد اين حوزه کنيم.
رئيس پژوهشکده ارتباطات در ارتباط با فضاي مجازي عنوان کرد: بايد نسبت به فضاي مجازي تمرکز بيشتري داشته باشيم زيرا در اين فضا مي توانيم با استفاده از ظرفيت هاي موجود به موفقيت هاي بيشتر دست پيدا کنيم.
وي عنوان کرد: يکي از اهداف اصلي ما براي برپايي اين گردهمايي ايجاد ارتباط نزديک بين ارتباطات کلاسيک و فضاي مجازي و ارتباطات مدرن است تا کساني که در حوزه ارتباطات فعاليت مي کنند از انديشه هاي بهتري بهره بگيرند.
رئيس اين همايش با خواندن مسائلي پپيرامون انديشه هاي صدرايي بيان کرد: در اين گردهمايي و نشست هاي ويژه ممکن است افرادي پيدا شوند که به افکار آن ها ضربه وارد شود؛ اما، ما تصميم بر اين داريم تا اين انديشه هاي صدرايي را به حوزه علم و عمل بکشانيم.
استاد ارتباطات با اشاره به حوزه ارتباطات و بخش هاي خبري اظهار کرد: در حال حاضر 5 نقطه از جهان وجود دارد که با ايدئولوژي خود خبر توليد مي کنند، البته اينکه مخاطبين اين ادعا را دارند که خود شبکه هاي خبري را انتخاب مي کنند به عقيده من اشتباه است.
وي تصريح کرد: حقيقت اين است که شبکه هاي خبري که در ساعات مختلف به پخش خبر مي پردازند با ايدئولوژي خبرگزاري خود مخاطب را به سمت خود مي کشانند.
خجسته در ادامه افزود: در حوزه خبري مخاطبين خبر به ظاهر فعال هستند؛ اما، در اصل آن ها منفعل هستند و هيچ انتخابي ندارند، درست مانند بازي هاي رايانه اي که با توجه به اين که بازيکن آزاد است ولي بايد به پرتوکل کارگردان بازي عمل کنند.
وي در ارتباط با بحث پيوست فرهنگي موجود در فضاي مجازي عنوان کرد: هرکس دست به کار بزرگي مي زند و زيرساختي ايجاد مي کند خود نيز بايد پيوست فرهنگي آن را به عهده بگيرد.
خجسته در پايان گفت: به عقيده من هرکس که بودجه اي براي راه اندازي مسأله يا پروژه اي از دولت مي گيرد بايد مقداري از آن را براي بحث پيوست فرهنگي کنار بگذارد تا با مشکلات متعدد رو به رو نشود؛ البته وزارت ارشاد هم از مجريان اين طرح است و بايد تلاش خود را انجام دهد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 133]