تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):براستى كه حقيقت خوشبختى آن است كه پايان كار انسان خوشبختى باشد و حقيقت بدبختى آن ا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827399443




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مراقبت‌های اولیه بهداشتی به درب منازل می‌آید


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:


جزئیاتی از برنامه‌های بهداشتی وزارت بهداشت اعلام شد مراقبت‌های اولیه بهداشتی به درب منازل می‌آید
جام جم سرا- قائم مقام معاون امور بهداشتی وزارت بهداشت ضمن اعلام برنامه‌های حوزه بهداشت در سال ۹۴، از گسترش برنامه پزشک خانواده شهری به شهرهای زیر ۵۰۰ هزار نفر و مرمت خانه‌های بهداشت بالای ۲۵ سال خبر داد.
دکتر ناصر کلانتری مهم‌ترین برنامه حوزه بهداشت در سال ۹۴ را گسترش شبکه بهداشتی – درمانی شهری دانست و گفت: این موضوع به معنی گسترش مراقبت‌های اولیه بهداشتی در نقاط شهری، استمرار برنامه مراقبت‌های بهداشتی از حاشیه‌نشین‌ها و شهرهای زیر ۵۰ هزار نفر و پوشش فعال مراقبت‌های اولیه بهداشتی است. همچنین مابقی جمعیت نیز تا پایان سال خدمات بهداشتی را دریافت خواهند کرد.
ارائه خدمات بهداشتی درب منازل به گفته وی برنامه گسترش شبکه بهداشتی- درمانی شهری به این صورت است که برای هر ۱۲ هزار و ۵۰۰ نفر یک پایگاه سلامت و برای هر سه تا چهار پایگاه، یک مرکز سلامت جامع ایجاد می‌شود. همچنین در این پایگاه‌ها برای هر سه هزار نفر جمعیت یک مراقب سلامت قرار می‌دهیم که فعالانه به درب منزل مردم مراجعه کرده و به خصوص خدمات بیماری‌های غیرواگیر و مزمن را مانند تغذیه، مساله تحرک، بیماری‌های روانی و... را ارائه می‌دهند.
گسترش شبکه بهداشتی–درمانی شهری کلانتری با بیان اینکه قریب به ۶۵ میلیون نفر از جمعیت به صورت فعال توسط کار‌شناسان ما مورد بررسی قرار می‌گیرند، اظهار کرد: این بررسی به این صورت است که برای این افراد پرونده تشکیل شده و وسایل بهداشتی نظیر واکسن، مراقبت‌های دوره بارداری، سالمندی، نوجوانی، بیماری‌های مزمن و همه خدمات بهداشتی به صورت فعال به آن‌ها در شهر‌ها ارائه خواهد شد.
ارائه خدمات «روان‌شناسی» و «مشاوره تغذیه» وی با اشاره به برنامه‌ حوزه بهداشت برای بیماری‌های غیرواگیر تحت عنوان NCD، افزود: در مراکز سلامت جامع نیز که برای هر سه یا چهار پایگاه سلامت راه‌اندازی می‌شود، پزشک، کار‌شناس تغذیه، کار‌شناس روان‌شناسی، مشاوره‌های تغذیه و روان‌شناسی مستقر شده، همچنین مشاوره‌های تغذیه و روان‌شناسی و مراقبت از بیماران مبتلا به بیماری‌های غیرواگیر نظیر دیابت، فشار خون و... صورت می‌گیرد. این افراد توسط مرکز سلامت جامع پیگیری شده و کنترل درمانی آن‌ها توسط این مرکز ادامه پیدا می‌کند.
مراقبت‌های اولیه بهداشتی برای شهرهای زیر ۵۰۰ هزار نفر قائم مقام معاون بهداشت با بیان اینکه این مراکز سلامت ارجاعات را از پایگاه سلامت پذیرفته و خدمات ارائه می‌دهند، ادامه داد: این مجموعه یا مجتمع سلامت که شامل یک مرکز سلامت جامع و دو تا چهار پایگاه سلامت است، حدود ۳۰ تا ۵۰ هزار نفر جمعیت را پوشش می‌دهد. قرار بر این است که امسال این برنامه در شهرهایی با جمعیت ۵۰ تا ۵۰۰ هزار نفر نیز گسترش یابد. در سال گذشته جمعیت حاشیه‌نشینی و شهرهای زیر ۵۰ هزار نفر را که قریب به ۱۵ میلیون نفر بود را پوشش دادیم و در سال ۹۴ این برنامه تا شهرهای زیر ۵۰۰ هزار نفر گسترش می‌یابد و جمعیتی حدود ۱۸ میلیون نفر را تحت پوشش قرار خواهد داد.
ادامه طرح پزشک خانواده روستایی در سال ۹۴ کلانتری در خصوص برنامه پزشک خانواده نیز اظهار کرد: برنامه پزشک خانواده روستایی نیز مانند گذشته برای ۲۸ میلیون نفر جمعیت به صورت فعال ارائه خواهد شد و مسائل آن مانند خدمات شهری است.
راه‌اندازی بیش از ۹۰۰ خانه بهداشت در سه ماهه اول ۹۴ وی با اشاره به راه‌اندازی خانه‌های بهداشت در سطح روستایی، گفت: از ۱۹۵۵ خانه بهداشتی که قرار بود سال گذشته راه‌اندازی شود، هزار خانه را در ایام دهه فجر راه‌اندازی کردیم. ۹۵۰ خانه دیگر نیز ۷۰ تا ۸۰ درصد پیشرفت داشته‌اند و آن‌ها را در سه ماهه اول امسال راه‌اندازی می‌کنیم و با توجه به اینکه کار آن‌ها در حال اتمام است همه این تعداد به بهره‌برداری می‌رسد.
مرمت خانه‌های بهداشت بالای ۲۵ سال کلانتری از ترمیم و مرمت خانه‌های بهداشت بالای ۲۵ سال که نیازمند بهبودسازی در استاندارد هستند خبر داد و در خصوص میزان اعتبار انجام این کار اظهار کرد: داده‌های این برنامه را جمع‌آوری کردیم و برنامه‌های جاری خود را از محل اعتبارات تملک دارایی وزارت بهداشت انجام می‌دهیم تا بتوانیم این خانه‌ها را به مرمت کرده و به استانداردهای مورد قبول برسانیم. (ایسنا)


شنبه 19 اردیبهشت 1394 10:50





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن