واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: مدیرعامل شرکت ملی نفت مطرح کرد؛
افزایش ٧٠٠ هزار بشکه ظرفیت تولید نفت با سرمایه گذاری ٢٠ میلیارد دلاری/توقف توسعه پروژه ایران LNG
جوادی، با تاکید بر اینکه تا پایان سال ٩٦ بیش از ٧٠٠ هزار بشکه به ظرفیت تولید نفت ایران افزوده خواهد شد، گفت: این میزان تولید با سرمایه گذاری ٢٠ میلیارد دلاری در میدانهای حوزه نفتی غرب کارون به صورت بیع متقابل و استفاده از منابع مالی بند ق انجام می شود.
به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران؛ رکن الدین جوادی معاون وزیر نفت در امور شرکت ملی نفت ایران، در نشست خبری دومین روز بیستمین نمایشکاه نفت و گاز و پالایش و پتروشیمی که بعد از ظهر برگزار شد اظهار ادشت: براساس برنامه ششم توسعه شرکت ملی نفت ایران هدف گذاری اساسی برای گسترش فعالیتهای خود در دستور کار قرار داده است.
وی تصریح کرد: رساند تولید نفت خام به 5 میلیون بشکه در روز و یک میلیون بشکه میعانات گازی از جمله برنامه های اساسی است که با تحقق آن مجموع تولید نفت و میعانات گازی به 6 میلیون بشکه در روز خواهد رسید.
جوادی حجم تولید گاز غنی را یک میلیارد و 300 میلیون متر مکعب گاز عنوان کرد و افزود: که با این افزایش میزات تولید نسبت به سلا آینده دوبرابر خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه تا پایان سال ٩٦ بیش از ٧٠٠ هزار بشکه به ظرفیت تولید نفت ایران افزوده خواهد شد، گفت: این میزان تولید با سرمایه گذاری ٢٠ میلیارد دلاری در میدانهای حوزه نفتی غرب کارون به صورت بیع متقابل و استفاده از منابع مالی بند ق انجام می شود.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با تاکید بر این که ذخیره سازیهای نفت خام روی آب ایران در حد عملیاتی بوده و زیاد نیست، گفت: هم اکنون صادرات نفت ایران بر اساس آمارهای اوپک است.
وی در مورد آخرین وضع تهیه و ارسال مدل قراردادهای آی پی برای دولت گفت: این کار هنوز به صورت رسمی انجام نشده است اما برای داشتن دیدگاه فنی و حقوقی سازمانهای ذیربط، این قرارداد به این سازمانها ارسال شده است.
مبنی بر اینکه "آیا توقف توسعه صنعت LNG در ایران به دلیل نبود تجهیزات است و اگر اینطور است، آیا تا زمان رفع تحریم ها این توقف ادامه خواهد داشت"، گفت: اگر منظور شما پروژه ایران LNG است بله متوقف شده است.بقیه پروژه های LNG به دلیل نبود شرایط سرمایه گذاری فعلا در برنامه توسعه نیستند اما اقداماتی برای احداث LNG های کوچک و متوسط در دست انجام است.
معاون وزیر نفت تصریح کرد: از دیدگاه وزارت نفت با توجه به هزینه هایی که در پروژه ایران LNG شده این پروژه باید تکمیل شود که کار بازنگری کارشناسی روی این پروژه با حضور کارشناسان بین المللی در حال انجام است و دنبال مذاکره هستیم تا بتوانیم این پروژه را در سالهای آینده به تولید برسانیم اما به طور کلی با توجه به محدودیت هایی که در تأمین تجهیزات داریم برای هر تصمیم گیری؛ نیازمند این هستیم که تحریم ها برداشته شود تا دانش فنی و امکانات ساخت واحدهای LNG راحت تر بدست ما برسد.
وی خاطرنشان کرد: امیدواریم امسال بتوانیم با به نتیجه رسیدن مذاکرات، قرارداد ادامه توسعه ایران LNG را منعقد کنیم و تا پایان دولت آنرا به نتیجه ای برسانیم.
این خبر در حال تکمیل است...
اخبار مرتبط
به راحتی نمیتوان بازار از دست رفته را احیا کرد/بخش خصوصی باید به بازار نفت ورود پیدا کند
صادرات نفت افزایش یافت/ ايران اسراف کارترين کشور جهان در بحث انرژی است/ برنامه افزايش ظرفیت 740 هزار بشکه نفت خام در دست اجراست
ورود هیات نفتی آمریکایی را تایید یا تکذیب نمیکنم/ اعضای اوپک از روند قیمتها راضی نیستند
پالایشگاههای لهستان مشتری جدید نفت خام ایران
ایران به زودی واردکننده انرژی خواهد شد/ نیاز 192 میلیارد دلاری اعتبار برای مدیریت مصرف انرژی
۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 139]