واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۶:۳۴ب.ظ)
قاري بين المللي: رقابتهاي قرآني ايران، مسابقاتي با تدارکات بينظير موج - يکي از قاريان بين المللي کشورمان ضمن ارائه پيشنهادهايي براي ارتقاء هرچه بيشتر مسابقات بين المللي قرآن ايران، گفت: يکي از ويژگي هاي رقابت هاي بين المللي قرآن ايران تدارکات مناسب براي شرکت کنندگان و حاضران در اين مسابقات است.
به گزارش خبرگزاري موج، حسن رضائيان، قاري بينالمللي کشورمان، با اشاره به اينکه برگزاري مسابقات قرآن در هر سطحي تأثير به سزايي در ترويج فرهنگ قرآني دارد، گفت: يقينا برگزاري مسابقاتي باکيفيت و گستردگي مسابقات بينالمللي قرآن ايران در اين زمينه نقش و تأثيري بيبديل دارد.
رضائيان با بيان اينکه ايجاد رقابت فينفسه تلاشها را براي ارتقاء کيفيت بيشتر خواهد کرد، افزود: برگزاري مسابقات قرآن باعث ميشود تا علاقهمندان به قرآن براي حضور در اين مسابقات مراجعه بسيار بيشتري به جلسات آموزش قرآن داشته باشند و در مسابقات خود را در بوته آزمايش قرار خواهند داد، البته بايد در اين زمينه يک تحقيق ميداني صورت بگيرد تا مشخص شود که چه ميزان اين اثرگذاري ملموس بوده است.
اين قاري بينالمللي کشورمان در ادامه در مورد رقابتهاي قرآني بينالمللي در دنياي اسلام، تصريح کرد: در حال حاضر مهمترين رقابتهاي قرآني که در دنياي اسلام برگزار ميشود و طرفداران خاصي هم دارد، رقابتهاي ايران و مالزي است، از نظر قدمت مسابقات مالزي قديميترين مسابقاتي است که برگزار ميشود و به همين سبب از شهرت بيشتري نيز برخوردار است.
وي با بيان اينکه در يک دوره نيز در مسابقات قرآن مالزي حضور داشته است، خاطرنشان کرد: اين مسابقات با شکوه خاصي برگزار ميشود و در داخل کشور مالزي به آن بسيار اهميت داده ميشود، يکي از عواملي که باعث شده تا اين مسابقات به اين ميزان از شهرت و اعتبار برسد اين است که داوران مالزيايي بسيار کمي در آن قضاوت ميکنند.
رضائيان عنوان کرد: به اعتقاد من حضور داوران غير مالزيايي در مسابقات قرآن مالزي بخش زيادي از بار اعتباري مسابقات را به تنهايي بر دوش ميکشد، ما نيز بايد در مسابقات بينالمللي کشورمان از تعداد کمتري از داوران ايراني استفاده کنيم، چرا که هرچند نادرست، اما؛ شائبههايي را در بين برخي شرکتکنندهها ايجاد خواهد کرد.
اين قاري بينالمللي اذعان کرد: ما نبايد کاري کنيم که اين سؤالات و شائبهها در ذهن شرکتکنندگان و در ذهن مردم ايجاد شود، اگر ميخواهيم اينگونه باشد گام اول محدود کردن تعداد داوران ايراني در مسابقات است، اگرچه اين سؤالات بيجاست، اما؛ به هر حال در ذهن تعدادي وجود دارد.
وي در ادامه در مورد مهمترين ويژگي مسابقات قرآن ايران، گفت: يکي از مهمترين ويژگيهاي اين مسابقات اين است که تعداد زيادي از علاقهمندان به فعاليتهاي قرآني از مليتهاي مختلف به مدت چند روز دور هم جمع ميشوند و اين گام مهمي براي ايجاد وحدت است.
رضائيان بحث تدارکات را يکي ديگر از ويژگيهاي مسابقات بينالمللي قرآن ايران عنوان کرد و افزود: به اعتقاد من در بحث اجرايي و خدماترساني مسابقات ايران در بهترين سطح و به بهترين نحو برگزار ميشود.
اين فعال قرآني کشورمان در ادامه در مورد اينکه از چه راههايي ميتوان بر سطح کيفي مسابقات افزود، تصريح کرد: حضور قاريان و حافظان برجسته و طراز اول يکي از راههاي افزايش کيفي مسابقات در بعد فني است، براي اين کار هم بايد گزينشها به بهترين نحو صورت بگيرد، به اعتقاد من اين گزينش ميتواند از طريق اعزام کميتههاي گزينش به کشورهاي مبدأ صورت بگيرد.
وي در ادامه در مورد حضور در مسابقات ايران و کسب رتبه در اين مسابقات، خاطرنشان کرد: سالي که من در مسابقات حضور داشتم، دوره دوازدهم يا يازدهم بود که در آن سال اتفاقي که در مسابقات افتاد که بسيار بينظير بود و تا حدودي هم باعث کيفي شدن مسابقات شده بود.
رضائيان عنوان کرد: در آن سال شرکتکنندههايي که حضور داشتند از سطح و آمادگي بسيار بالايي برخوردار بودند که يکي از آنها «صداقت علي» از کشور پاکستان بود، اين قاري شاگرد مخصوص استاد «عبدالباسط» بود، اين شرکتکننده در داخل هتل تمامي عکسهايي که همراه با استاد عبدالباسط در کشورهاي مختلف حضور داشته و تلاوت کرده بودند را به ما نشان ميداد.
اين قاري بينالمللي کشورمان تصريح کرد: در آن سال تمام افرادي که حائز رتبه شدند همه عبدالباسطي بودند، من که نفر اول بودم سبک عبدالباسط داشتم، نفرات دوم، نفر سوم که لبناني بود و نفر چهارم که از آفريقاي جنوبي بود، همه عبدالباسطي بودند و اين باعث تعجب همه شده بودند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 117]