تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خوشا به سعادت كسى كه عمرش طولانى و كردارش خوب باشد. چنين كسى عاقبتش خوب است؛ ز...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819618986




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ماجرای عبری صحبت کردن حضرت زینب (س)


واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: ماجرای عبری صحبت کردن حضرت زینب (س)
این استاد اخلاق گفت: زینب کبری(س) در مسیر اسارت کاروان یزید با زنی نصرانی برخورد کرد که به عربی مسلط نبود، ایشان به زبان عبری با زن نصرانی صحبت کرد و از حضرت مریم(س) و عیسی بن مریم(ع) گفت، به طوری که زن نصرانی را به تعجب واداشت!
فارس: حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمهدی طباطبایی استاد اخلاق در سخنرانی مذهبی خود به مناسبت وفات زینب کبری(س) عنوان داشت: درباره مقام زینب کبری(س) هر چه بگوییم کم گفتیم، چرا که مقام ایشان آن اندازه بلند است که امیرالمؤمنین(ع) با آن عظمت و رفعت ایشان را زینب به معنای آبروی پدر نام دادند.

وی در ادامه افزود: امتیازی که در حضرت زینب(س) بوده همجواری،‌ همراهی و هم‌سویی با پنج معصوم است، آنچه بیش از هر چیزی جلوه‌گری می‌کند توانمندی و حوصله و بهره‌وریشان از حوادث است، هر انسانی به تناسب توان، سهم و فهم خود با ناگواری‌های زندگی روبه‌رو می‌شود و برداشت و نصیبی خاص دارد، اما زینب کبری(س) را هر چه مصیب می‌دهی، ظهورش در توان بیشتر می‌شود.

حجت‌الاسلام طباطبایی با اشاره به اینکه طبق روایات دینداران تشبیه به دسته‌هایی نظیر فلز، طلا و شیشه تقسیم شده‌اند، گفت: انسان دیندار واقعی مثل طلا است که هر چه آتش بیشتر ببیند خوشرنگ‌تر می‌شود، آنچه در زینب کبری(س) در مقابل سختی‌ها بروز کرده موضوعی اخلاقی است که در هر زمانی قابل توجه و اهمیت است،  چرا که در برابر هر ماجرایی به سرعت می‌گویند که حال چه باید بکنیم؟

این استاد اخلاق با تشریح اینکه چه اندازه درک و رفتار حضرت زینب(س) و جایگاهشان با عظمت است، توضیح داد: ایشان در کنار گودی قتلگاه که تنها یک مشت انسان غارتگر، پست و سفله و دزد بودند، طوری رفتار کردند که هم گریه کردند و هم دیگران را به گریه انداختند.

وی ادامه داد:‌ همین بانوی بزرگ زمانی که به کوفه رسیدند، صدایشان را به مردم رساندند، چرا که پدرشان را هم در کوفه شهید کردند، آنجا هم خطاب به مردم نیرنگ‌باز و خدعه‌گر کوفه سخنرانی کردند، همه را به گریه انداختند و البته چه قدر سخت این وقایع را تحمل کردند، کاروان اسرا منزل به منزل می‌گشت و حضرت زینب(س) در مسیر با افراد مختلف صحبت می‌کردند، در منطقه‌ای در بعلبک که بیشتر نصرانی بودند اتراق کردند، یک خانومی جلو آمد و با حضرت زینب(س) صحبت کرد، اما زبانش عبری بود.

این استاد اخلاق بیان داشت: حضرت زینب(س) به عبری شروع به صحبت کردند، زن پرسید که تو کی هستی؟ حضرت پاسخ داد که تو از اسلام چه می‌دانی؟ زن پاسخ داد: که تو از مسیح چه می‌دانی؟ حضرت زینب(س) در چند کلمه درباره حضرت عیسی(ع) و حضرت مریم(س) طوری صحبت کرد که زن را به تعجب و در نهایت احساسات شدید زن واداشت تا ایشان را در آغوش بگیرند.

وی با اشاره به اینکه حضرت زینب(س) در ترویج اسلام و رأفت این دین به گونه‌ای میان مردم صحبت کرد که مردم مناطق تصور کردند آنچه که از اسلام می‌دانند، اصلاً اسلام نیست، توضیح داد: این توانمندی از پنج تن آل عبا به ایشان منتقل شده بود، در واقع نور پنج تن ایشان را در بر گرفته بود.




دوشنبه, 14 ارديبهشت 1394 ساعت 15:20





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[مشاهده در: www.akharinnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن