تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):مؤمن را از سيمايش مى شناسيم و منافق را از نشانه هايش.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834267955




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- هم اندیشی متفکران و پژوهشگران درباره آینده فرهنگ


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: هم اندیشی متفکران و پژوهشگران درباره "آینده فرهنگ" تهران -ایرنا - همایش «آینده فرهنگ» در تاریخ 29 و 30 اردیبهشت 1394 در دانشکده ادبیات و زبان های خارجی دانشگاه علامه طباطبایی (ره) برگزار می شود.


به گزارش ایرنا، این همایش با مشارکت فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران، دانشگاه تهران، دانشگاه اصفهان، دانشگاه علامه طباطبایی (ره) و پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، و حضور اندیشمندان و پژوهشگران ایرانی و خارجی به منظور هم فکری و مشارکت در باب پرسش های بنیادین فرهنگ برگزار می شود.

در ویژه نامه ی این همایش آمده است:
تا چند دهة قبل تحولات گسترده در علوم و فنّاوری ها و برخی از فرآیندهای اجتماعی، سیاسی و اقتصادی، تصویری مثبت و امیدوارانه از آینده ترسیم می کرد؛ اما در زمان حاضر با وجودِ شدت یافتن تغییرات و تداوم پیشرفت های فنّاورانه و علمی، تصور از آینده ی انسان و فرهنگ، توأم با خوشبینی نیست. افزایش تنش ها و جنگ های مداوم در نقاط مختلف جهان در سالهای اخیر، سبب پیدایش پرسش هایی اساسی دربارهء آینده ی فرهنگ جهانی و فرهنگهای بومی منطقه ای شده است. برهم خوردن توازن طبیعت، بروز مشکلات سیاسی، اجتماعی و اقتصادی، عواملی بودند که به تدریج نحوه ی نگاه و تلقّی انسان معاصر نسبت به "آینده" را تغییر دادند .
انسان معاصر بیش از هر زمان دیگر، خود و لوازم حیاتش را در حال دگرگونی می بیند و به آینده با بیم و امید می نگرد. در چنین وضعی، موضوع آیندة فرهنگ به صورت پرسشی بنیادی، پیش روی بسیاری از متفکران و پژوهشگران قرار گرفته است. " آیندة انسان و جهان چگونه خواهد بود؟" پرسشی است که اینک بیش از پیش ما را به اندیشیدن و پاسخ گفتن فرا می خواند .
تحقیق درباره آینده ی تکنولوژی، علوم تجربی و علوم انسانی و آیندة هنر ، اقتصاد، سیاست و دین، از اساسی ترین حوزه های پژوهش جدید است. امروز به نظر می رسد هیچ برنامة فرهنگی، سیاسی، اقتصادی، آموزشی و تربیتی نمی تواند بدون داشتن تصوّری درست از آینده طراحی شود، به طوری که داشتن تصویر یا تصویرهای ممکن از آیندة فرهنگ، برای شروع پژوهشها اجتناب ناپذیر می نماید.
به لحاظ روش شناسی، پژوهش در این حوزه ها از نوع میان رشته ای میان فرهنگی است. بنابراین، شایسته است صاحبنظران رشته های مختلف با کاوش در پرسش های مشترک و سیر در مراتب بحث، به بررسی جوانبِ گوناگون موضوعات بپردازند .
از سوی دیگر، آیندة فرهنگ / فرهنگ ها مسئله ی همة انسا ن هایی است که در این کره زندگی می کنند . این واقعیت اقتضای آن دارد که اندیشمندان فرهنگها و ملت های مختلف دریافت های خود را در این موضوع به بحث گذارند و از این طریق زمینة پژوهش های بیشتری را فراهم کنند. از این روی، این گونه پژوهشها لزوماً میان فرهنگی است و نمایندگان فرهنگ های مختلف، باید دریافت خود را در باب مسایل جهانی در معرض نقد و نظر قرار دهند و با بارور ساختن هرچه بیشتر این بحث، امکان هماندیشی و همراهی با یکدیگر را فراهم کنند.
گفت و گوی نمایندگان فرهنگ های مختلف در باب پرسش های بنیادینِ دنیای معاصر می تواند نمونه ای از گام های لازم برای تفاهم و همکاری تلقی شود.
فرهنگ ایرانی - اسلامی نیز در مقام یکی از فرهنگ های دیرینه و پربار بشری می تواند با بهره جستن از میراث غنیِ خود، در جستجوی پاسخ هایی ممکن در برابر چنین پرسش هایی، مشارکت فعال داشته باشد. بدین منظور، سزاوار است اندیشمندان و پژوهشگران ایرانی نیز ضمن همفکری و مشارکت در چنین گفتگویی به تعامل با متفکران دیگر فرهنگ ها بپردازند و زمینةغنی تر شدن این پژوهش ها را فراهم کنند. برگزاری همایش بین المللی "آینده فرهنگ" با چنین رویکردی طراحی شده است.
عرصه های بحث و هم اندیشی متفکران در همایش "آیندهء فرهنگ" شامل موضوعات : فلسفه و روش شناسی ، مباحث عمومی درباره ی فرهنگ ها ، زبان ، ادبیات و هنر، جامعه ، سیاست و اقتصاد، ارتباطات و رسانه، اخلاق و تعلیم و تربیت، خواهد بود.
رضا داوری اردکانی (رییس فرهنگستان علوم ج.ا.ا)، پروفسور لیدمن ( از سوئد)، حسین سلیمی (رییس دانشگاه علامه طباطبایی) از جمله سخنرانان افتتاحیه این همایش خواهند بود .
فراهنگ **آ.ش ** 1601**



14/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن