تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 15 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خير دنيا و آخرت با دانش است و شرّ دنيا و آخرت با نادانى. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1838024409




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- ورزش ،گمشده پشت بازی های رایانه ای


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: فقر حرکتی ارمغان خداحافظی با ورزش ورزش ،گمشده پشت بازی های رایانه ای روزنامه خراسان شمالی در شماره روز یکشنبه، سیزدهم اردیبهشت ماه خود با انتشار مطلبی به یکی از اصلی ترین دغدغه های امروز جامعه در خصوص کم تحرکی کودکان و نوجوانان و قوز کردن آنها پشت صفحات نمایشگر رایانه پرداخته است.


این نشریه محلی در صفحه ورزشی خود آورده است: قبل ترها بچه ها بازیگوش بودند، آن قدر که باید توپ پلاستیکی را از دست شان بیرون می کشیدی تا دست از فعالیت بردارند و کمی هم به استراحت بپردازند. قبل ترها اشتیاق بچه ها برای بازی و پریدن و ورزش کردن زیاد بود. برای هر کاری که نیاز به فعالیت بدنی دارد آماده بودند.
انگار یک جا نشستن و یک جا ماندن در مرام شان نبود ولی حالا...
حالا که کلاس های ورزشی متنوع تر شده است، حالا که همه پشت تریبون شعار حمایت از ورزش و دفاع از فعالیت های بدنی را سر می دهند، بیشتر بچه ها یک گوشه نشسته اند و منتظرند تا ببینند آخرین «آی پد» روز دنیا کی می آید و به روز ترین بازی دنیا کدام است!این بچه ها از رده های سنی مختلف تشکیل شده اند. همان رده های سنی که تا مدتی با ذوق از همه فن حریف بودن شان پیش بقیه می گوییم و بعد همین همه فن حریف بودن می شود مشکل اجتماعی!این بازیگوش نبودن می شود یکی از دردهای خانواده و دوری بچه ها از اجتماع و وابستگی شان به دنیای مجازی!این بچه ها را باید از پای تبلت، گوشی های آخرین مدل و سیستم های خانگی بلند کرد. باید حد گذاشت، چه عیبی دارد بچه های 6 ساله مان به اندازه نوجوان 15 ساله نفهمند. چه عیبی دارد با تکنولوژی بزرگ نشوند و از این که فرزندمان ساعت ها آرام گوشه ای مشغول بازی با تلفن همراه است و کاری به کارمان ندارد هیجان زده نشویم.
چه عیبی دارد حواس مان به کودکانه های بچه های اطراف مان که در پس عصر تکنولوژی می پوسد، باشد.این بچه ها برای زود بزرگ شدن، برای زود حرفه ای شدن و برای غرق شدن در دنیای سرد تکنولوژی خیلی کوچکند.این کودکان هنوز باید گرگم به هوا بازی کنند و دنبال هم بدوند و پدر و مادرها باید برای فرستادن بچه های شان به کلاس های ورزشی دغدغه داشته باشند.
یکی از والدین که پسر 10 ساله اش به سبک اغلب بچه های امروزی با تلفن همراه مادرش در حال بازی بود می گوید: اوایل از این که پسرم بیشتر از من درباره تلفن همراه و تبلت می دانست خوشحال بودم و حتی پیش جمع تعریف و حمایت هم می کردم ولی حالا که مدام به دنبال بازی های رایانه ای است و حواسش جمع نیست دلگیرم و نمی دانم چه باید بکنم.
صابری می افزاید: پسرم درباره تکنولوژی، اطلاعات بسیار زیادی دارد ولی دوست دارم به ورزش و تحرک علاقه بیشتری نشان دهد که متأسفانه این علاقه را نشان نمی دهد.
مادر کیارش هم از بالا بودن ضریب هوشی پسرش می گوید و تنها چیزی که نگرانش می کند گذراندن زمان زیادی با تبلتی است که برای تولد 9 سالگی اش خریده اند.وی یادآور می شود: پسرم دست هم کلاسی هایش تبلت دیده بود و مدت ها بهانه می گرفت تا به این خواسته اش برسد و می گفت باید برای او هم جداگانه تبلت بگیریم و متأسفانه تسلیم خواسته اش شدیم و الان در مهمانی ها هم سرش با بازی های تبلتش گرم است.
پدر یکی از دانش آموزان از گوشه گیر شدن دخترش می گوید و بیان می کند: در گذشته آن قدر بالا و پایین می پریدیم که پدر و مادرهای مان به زحمت ما را از ورزش و بازی دور می کردند و حالا کلی خرج می کنیم تا دقایقی بچه های مان را به سالن بفرستیم و کمی هم تحرک را تجربه کنند.
وطنیان اظهار می دارد: ما که در تکاپو و جنب و جوش بزرگ شدیم امروز هزار درد و گرفتاری داریم آن وقت نمی دانم چند سال دیگر با این بچه ها که نه تغذیه مناسبی دارند و نه بازی های پر جنب و جوش چه می شود کرد.وی به ضرورت ورزش برای فرزندان این دهه اشاره و بیان می کند: البته ذائقه بچه ها تنوع طلب تر شده و باید کلاس های ورزشی و بازی های کودکانه با جذابیت و خلاقیت بیشتر همراه باشد تا بچه ها بیشتر جذب تحرک بدنی شوند.
یکی دیگر از والدین به بردن فرزندش به پارک و قدم زدن در خیابان اشاره می کند و می گوید: مجبورم همپای فرزندم راه بروم و خودم ورزش کنم تا او هم دوست داشته باشد ورزش کند و فکر می کنم باید برای بازی های رایانه ای زمان بگذاریم تا خیلی درگیر نشوند.
«صدری» اظهار می دارد: گاهی پسرم را با گریه از پای میز سیستم بلند می کنم ولی گریه های الانش می ارزد به هزار مشکلی که فردا پیش می آید و البته معتقدم که باید خودش به این باور برسد که خیر و صلاحش در تحرک و ورزش کردن است تا پشت میز غفلت نشستن.
وی تصریح می کند: زمانی یکی از آرزوهای مان یادگیری کار با کامپیوتر بود و حالا نگرانی مان زیاد دانستن بچه ها از فعالیت با کامپیوتر است.
چه بخواهیم و چه نخواهیم عصر تکنولوژی یکی از جذاب ترین، مدرن ترین و پر مخاطره ترین عصرهاست و فرزندان امروز هم در این زمان زندگی می کنند و اگر حواس مان نباشد با دنیایی به نام فقر حرکتی باید مبارزه رو در رو و جدی داشته باشیم. کاش از حالا ورزش کردن و ورزشی بودن را به فرزندان مان بیاموزیم. ک/1
5132



13/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن