تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):ایمان یک درجه بالاتر از اسلام است, و تقوا یک درجه بالاتر از ایمان است و به فـرزنـد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821089902




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

«طبقه هساث» به واقعیت پیوست؟!


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
«طبقه هساث» به واقعیت پیوست؟!




بهشت زهرا (س) آخرین منزل پایتخت‌نشینان و هنرمندانش است که هر روز برای ساکنانش تنگ‌تر می‌شود؛ هر چند گزارش‌ها از آن حکایت دارد که تا سال 1397 ظرفیت پذیرش اموات را دارد، اما باز هم نگرانی‌ از کمبود جا همواره وجود داشته و این نگرانی درباره قطعه‌های خاص همچون «هنرمندان» و «نام‌آوران» بیشتر است.





خبرگزاری ایسنا: بهشت زهرا (س) آخرین منزل پایتخت‌نشینان و هنرمندانش است که هر روز برای ساکنانش تنگ‌تر می‌شود؛ هر چند گزارش‌ها از آن حکایت دارد که تا سال 1397 ظرفیت پذیرش اموات را دارد، اما باز هم نگرانی‌ از کمبود جا همواره وجود داشته و این نگرانی درباره قطعه‌های خاص همچون «هنرمندان» و «نام‌آوران» بیشتر است.

قطعه هنرمندان از ابتدای شکل‌گیری در دهه 70 با ظرفیت یک‌هزار قبر به صورت دوطبقه برای خاکسپاری هنرمندان کشور آماده شد و تدفین در آن تنها با مجوز معاونت هنری وزارت ارشاد و برای درگذشتگان از جامعه هنری- علمی و به صورت کاملا رایگان انجام می‌شد.

اما چندی است وزارت فرهنگ ارشاد اسلامی با ارسال نامه‌ای از خانواده هنرمندان متوفی اجازه می‌خواهد که برای مرحوم‌شان همسایه بیاورد. «نازیلا حافظی» فرزند «فریدون حافظی» -موسیقی‌دان و نوازنده تار- یکی از این خانواده‌هاست که علیرغم اعتراض و انتقاد، با این موضوع موافقت کرده‌ است...

به گفته یکی از افراد درگیر با این ماجرا گویی داستان فیلم طبقه حساس(طبقه هساث) به نوعی به واقعیت پیوسته است...

در این زمنیه «اکبر توکلی‌نژاد» مدیر عامل سازمان بهشت زهرا(س) در گفت‌وگو با خبرنگار شهری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) با تاکید بر این‌که این سازمان از ابتدا درباره قطعه هنرمندان نقش تصدی‌گری داشته است، می‌گوید: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تمام تصمیم‌گیری‌ها را در خصوص دفن اموات در این قطعه‌ها را انجام می‌دهد.

وی با اشاره به این که 1000 قبر از قطعه هنرمندان از ابتدا دو طبقه تهیه شده بود، می‌افزاید: پس از تکمیل این 1000 قبر در چند ماه اخیر جلسه‌ای با معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، نماینده بهشت زهرا(س) و شهرداری تهران داشتیم که در آن گزینه‌هایی از جمله اختصاص قبر طبقه دوم به خانواده هنرمندان و یا فروش آن به خانواده و یا سایرین مطرح شد؛ اما تنها به دلیل حفظ ماهیت این قطعه تمام گزینه‌ها رد شد.

مدیرعامل سازمان بهشت زهرا(س)، ادامه می‌دهد: بر این اساس قرار شد با تایید وزارت ارشاد هنرمند دیگری در همان رشته در طبقه رویی آن قبر دفن شود.

وی تاکید می‌کند که «این اقدام در راستای حفظ ماهیت قطعه هنرمندان است و خانواده ایشان بهتر است در این امر وزارت ارشاد را یاری کنند.»

توکلی‌نژاد همچنین با تاکید بر این که وزارت ارشاد برای دفن نفر دوم در قبر تصمیم‌گیری می‌کند، می‌گوید: شهرداری تهران می‌توانست از راه فروش طبقه دوم درآمدی داشته باشد و حتی قبرها را به خانواده هنرمند دفن‌شده بفروشد ، اما تنها به این دلیل که هویت قطعه هنرمندان حفظ شود، حاضر به این کار نشد؛ این درحالیست که ما حتی پیشنهاد خرید قبر هنرمندان با رقم‌های 200-300 میلیون بابت طبقه دوم هم داشتیم.







تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن