واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: فرماندار پاوه:عدم همراهی و تعامل تعدادی ازمدیران مانع از ایجاد اشتغال شده است کرمانشاه - ایرنا - فرماندار پاوه گفت: عدم همراهی و هم افزایی تعدادی از مدیران کل استان کرمانشاه مانع از ایجاد اشتغال و رفع بیکاری در روستاهای این شهرستان شده است.
به گزارش خبرنگار ایرنا پرویز ایده پور روز یکشنبه در جلسه کمیته اشتغال روستایی پاوه افزود: باغداری، دامداری و صنایع دستی از صنایع دستی این شهرستان است که در اثر جنگ تحمیلی و آواره شدن روستاییان از بین رفته و امروز هم به دلیل عدم همراهی و قوانین دست و پاگیر تعدادی از ادارات کل و بانک ها این صنایع احیا نمی شوند.
وی احداث مجتمع های دامداری، احیای باغات و صنایع دستی را مهمترین راهکار ایجاد اشتغال و رفع بیکاری دانست و گفت: اگر قیود و شرایط دستگاه های اجرایی و بانک های استان در صدور مجوزها و پرداخت تسهیلات حذف و تعدیل نشود هیچگاه شاهد رفع بیکاری و ایجاد اشتغال در شهرستان پاوه نخواهیم بود.
ایده پور اختلاف فرهنگی بین دستگاههای اجرایی و اداری را از دیگر موانع ایجاد اشتغال عنوان کرد و با بیان اینکه بیش از 90 درصد پرونده های متشکله در دستگاه قضایی شهرستان مربوط به اختلافات مردم با منابع طبیعی است افزود: حفظ منابع طبیعی و محیط زیست در گرو تعامل دستگاه های ذیربط با مردم است.
فرماندار پاوه گفت: زیباترین و اصیل ترین صنایع دستی در شهرستان پاوه بوده و هست اما برای ساماندهی صاحبان این صنایع و توجه به آنان و رفع مشکلاتشان در راستای افزایش تولید و کیفیت و اشتغال در شهرستان توسط متولیان امر تلاشی صورت نمی گیرد.
مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری کرمانشاه نیز مهمترین هدف دولت تدبیر و امید را ایجاد اشتغال و رفع بیکاری در کشور عنوان کرد و گفت: باید همه در این مسیر پرفراز و نشیب تلاش کنیم تا این هدف محقق شود.
جلیل بالایی هدف از ایجاد کمیته اشتغال روستایی را مشارکت مردم عنوان کرد و گفت: هدف از زنجیره ارزش و مشارکت این است که ما با شناسایی تولید کنندگان ضمن ساماندهی، امکانات و ابزار لازم را برای آنها فراهم کرده و بازار فروش تولیدات آنها را نیز معین کنیم.
وی با بیان اینکه این طرح به دنبال مدیریت بخشی از زنجیره تولید است گفت: این طرح در راستای رفتن به طرف طرحهای دانش بنیان و کمک و حمایت تولیدکنندگان و صنعتگران روستایی است که می توانند به صورت زنجیره خانوادگی عمل کنند.
بالایی راه اندازی و تاسیس انجمن های مردم نهاد در زمینه های باغداری، دامداری، صنایع دستی و گردشگری در این طرح را مهمترین راهکار توسعه و ایجاد اشتغال دانست و گفت: دولت بطور کامل این انجمن ها را در زمینه مالی و اداری حمایت می کند.
شهرستان پاوه با جمعیتی بالغ بر 59 هزار نفر دارای 74 روستاست که 43 روستای آن دارای سکنه هستند.
7448/8066
13/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 192]