واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایجاد اشتغال از طریق بنگاههای کوچک، متوسط و اشتغال خرد و مشاغل خانگی ضروری است قزوین - ایرنا- معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای بر ضرورت ایجاد اشتغال در کشور از طریق بنگاه های کوچک، متوسط و اشتغال خرد و مشاغل خانگی تاکید کرد.
به گزارش ایرنا، دکتر کوروش پرند روز پنجشنبه در نشست شورای هماهنگی استان قزوین با عنوان طرح آموزش بازار محور که با حضور جمعی از مسوولان در سالن اجتماعات اداره کل فنی و حرفه ای برگزار شد، با بیان اینکه یکی از بحث های جدی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی موضوع اشتغال است، افزود: یکی از راهکارهای اساسی در شرایط فعلی جامعه در بحث اشتغال نگاه جدید به بنگاه های کوچک، متوسط و اشتغال خرد و مشاغل خانگی است.
وی با بیان اینکه در این راستا سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور مدل جدیدی را طراحی کرده ، افزود: این مدل آموزشی با عنوان آموزش، تولید، بازاریابی و فروش در این سازمان در حال اجرا است.
پرند اظهارکرد: در مدل "آموزش، تولید، بازاریابی و فروش" با بهره گیری از عوامل و پشتیبانان بخش خصوصی از جمله سرمایه گذاران، کارآفرینان، سازمان های مردم نهاد، تعاونی های موفق و خیرین، آموزش به تولیداتی منجر می شود و این محصولات تولید شده پس از بازاریابی به مرحله فروش می رسد.
وی اضافه کرد: در این مدل تمام فعالیت های مربوط به آموزش، تولید و فروش از قبل، حین و پس از تولید به صورت تخصصی و حرفه ای با بهره گیری از تجربیات درون سازمانی و نیز سرمایه گذاران و بهره گیری از توانایی شرکت های دانش بنیان اجرا می شود.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: در این طرح فضای مورد نیاز برای تولید به صورت اجاره ای در اختیار سرمایه گذاران قرار داده می شود که این فضاها از امکانات در اختیار سازمان های زیر مجموعه این وزارتخانه، تامین خواهد شد.
پرند با بیان اینکه ایجاد شغل در این مدل با کمترین هزینه بین 10 تا 40 میلیون تومان خواهد بود، تصریح کرد: تسهیلات مورد نیاز نیز به صورت مرحله ای در اختیار افراد و کارآفرینان قرار می گیرد.
وی با یادآوری این که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مسوول اشتغال در کشور نیست و تنها در این عرصه سیاست گذاری می کند، یادآور شد: در قالب این مدل تولیدی و اشتغال تا پایان امسال 15 هزار شغل ایجاد خواهد شد.
رییس سازمان فنی و حرفه ای کشور، موفقیت این طرح را 85 درصد برآورد کرد و افزود: این طرح با همگرایی و هم افزایی دستگاه های زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و در همه حوزه ها و برای همه اقشار جامعه قابل اجرا است.
پرند اضافه کرد: این مدل در شرایط کنونی در رشته های تراش سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی، پوشاک، داروهای گیاهی، صنایع غذایی، کیف و کفش و انرژی های تجدید شونده در حال اجرا است.
وی از اجرای چهار طرح مرتبط با حوزه اشتغال در سازمان فنی و حرفه ای کشور خبر داد و گفت: این طرح ها شامل توانمندسازی و آموزش مهارتی به روستاییان و عشایر مناطق محروم، توانمندسازی و آموزش مهارتی دانش آموختگان دانشگاهی، توانمند سازی و آموزش های مهارتی زنان سرپرست خانوار با رویکرد زنان آسیب دیده و ارایه آموزش های بازار محور مبتنی بر تولید و فروش است.
رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور از طرح آموزش سیار روستاییان برای گسترش اشتغال خبر داد و گفت: 10 هزار روستا در مرحله اول برای این طرح مورد آزمایش قرار می گیرند.
پرند افزود: روستاهای مورد هدف بیشتر از 60 نفر جمعیت هستند و با توجه به شرایط اقلیمی و آمایش سرزمین این مناطق روستایی انتخاب شده اند.
وی با تاکید بر همکاری دستگاه های متولی در امر اشتغال در اجرای این طرح اضافه کرد: این طرح نوعی آموزش روستاییان است که پیش از این در کشور هند اجرایی شده و این کشور آن را به عنوان یک بسته آموزشی به ایران ارایه کرده است.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: در قالب این طرح ساکنان مناطق محروم اعم از روستاها، حاشیه نشینان شهرها و ساکنان سکونتگاه های غیررسمی آن دسته از آموزش های مهارتی را که منتج به اشتغال پایدار شود، فرا می گیرند.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سفر یکروزه خود به قزوین قرار است از نیروگاه شهید رجایی قزوین بازدید کند ولی با وجود دعوت اداره کل فنی و حرفه ای، به دلیل بی نظمی و ناهماهنگی در برنامه، خبرنگار ایرنا موفق به پوشش این خبر نشد.
7389/ 6128
10/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 107]