تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 17 دی 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین چیزی که بنده بعد از شناخت خدا به وسیله آن به درگاه الهی تقرب پیدا می کند، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1851166428




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

یک راه بسیار ساده برای یک عمر زندگی عاشقانه


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:


با من صنما، دل یک‌دله کن... یک راه بسیار ساده برای یک عمر زندگی عاشقانه
جام جم سرا- شهری بود که مردمش خیلی چیز‌ها بلد بودند: چگونه به آسمان بروند، چگونه ظرف چند دقیقه با اشعه ماکروویو غذا بپزند و... اما در یک چیز هنوز نتوانسته بودند توانا شوند: آن‌ها هنوز در تصاحب دل یکدیگر مشکل داشتند. باورتان می‌شود؟
افرادی که می‌توانستند از یک طرف کره زمین بسادگی با مردمان آن طرف کره زمین همصحبت شوند، هنوز یاد نگرفته بودند با نزدیک‌ترین افراد زندگیشان همدل شوند و این بزرگ‌ترین مشکل ارتباطی مردم آن شهر بود. خلاصه مردم آن شهر دچار مشکلات زیادی شدند، چه در خانه‌هایشان چه در شهرشان و تصمیم گرفتند یاد بگیرند تا بایکدیگر همدل باشند و این شروع یک زندگی متفاوت شد.
این شهر برایتان آشنا نیست؟ فکر می‌کنم حال و هوای شهر ما و خانه‌های ما همین طور است. ما هم باید یاد بگیریم در زندگیمان همدل باشیم. کار چندان سختی نیست، کمی تغییر می‌خواهد که فصل بهار بهانه این تغییر در رفتار و نگرش را به ما خواهد داد.
مثل همیشه می‌گویم، برای هر تغییر اول باید از چاردیواری خانه‌مان شروع کنیم. اینجا نقطه فرماندهی جهان است. اگر باور کنیم که خانه ما می‌تواند از دنیا جای زیباتری برای زندگی بسازد، بیشتر دقت می‌کنیم. حرف‌هایمان، خواسته‌هایمان وحتی نگاه‌مان را زیر ذره‌بین می‌گذاریم تا خودمان و فرزندانمان برخی مهارت‌های لازم و ضروری برای زندگی را بیاموزیم.
همدلی که یکی از مهم‌ترین مهارت‌های زندگی است، اولین جایی که باید تمرین‌شود، بین همسران است. همسر، همراه، همسفر، هم‌بستر و همراز وقتی معنا پیدا می‌کند که همدلی وجود داشته باشد، وگرنه این‌ها به تنهایی باعث ایجاد عشق بین زن و مرد نخواهد شد.
اول یک تعریف مختصر از همدلی را باهم مرور می‌کنیم و بعد به طور خاص‌تری به این مهارت مهم بین همسران می‌پردازیم: همدلی نوع خاصی از توجه داشتن به دیدگاه دیگری است. به این معنا که «فرد از طریق ادراک واکنش‌های عاطفی دیگران، واکنش‌هایی عاطفی از خود نشان می‌دهد که به آن همدلی می‌گویند.»


دانشمندان معتقدند، همدلی دو جزء‌ شناختی و یک جزء عاطفی دارد. اجزای‌شناختی همدلی عبارتند از توانایی در شناسایی و نامگذاری حالات دیگران و توانایی در حدس زدن دیدگاه شخص دیگر و جزء عاطفی آن توانایی نشان دادن پاسخ عاطفی مناسب است.
پس با توجه به تعریف بالا و به منظور برقراری روابط همدلانه، فرد باید بتواند خود را به جای دیگران بگذارد، امور را از دیدگاه آنان ببیند و از خود بپرسد که اگر من به جای او و در شرایط او بودم چه احساسی داشتم؟ وقتی این جملات را می‌خوانیم متوجه می‌شویم، اگر بین زن و شوهری این مهارت وجود داشته باشد، دیگر بسیاری از مشکلات و سوءتفاهم‌ها خودبه‌خود حل خواهد شد؛ اما اگر بخواهید با همسرتان همدل باشید، باید خود را مجهز به چه رفتارهایی کنید؟ کار چندان سختی نیست. اول از همه برای آنکه با کسی بتوانیم رفتار خاصی داشته باشیم، باید نگاهی به خودمان بیندازیم و به شناخت درستی از احساسات خودمان برسیم. تا خودآگاهی وجود نداشته باشد، نمی‌توان از دیگران و احساساتشان آگاهی پیدا کرد. وقتی شما ویژگی‌ها، موفقیت‌ها و شکست‌های خود را شناختید، آن‌ها را پذیرفتید و به خود به عنوان یک «انسان ارزشمند» احترام گذاشتید، آنگاه می‌توانید دیگران را با‌‌ همان وضعی که هستند، با تمام ضعف‌ها و توانمندی‌هایشان بپذیرید و به آن‌ها احترام بگذارید. پس اگر می‌خواهید با همسرتان، همدل باشید اول خودتان را خوب بشناسید. با نیاز‌ها و خواسته‌ها و رویا‌هایتان طرف شوید. اینجا دیگر باید رودربایستی را کنار بگذارید. وقتی خودتان را شناختید، قبول کنید همسر شما قرار نیست یک کپی از شما باشد یا یک رونوشت از رویاهای شما. تفاوت در سر انگشتان انسان‌ها را به یاد بیاورید و قبول کنید تفاوت‌های فردی‌‌ همان چیزی است که دنیا را زیبا کرده است، پس هر جا تفاوتی بین خودتان و همسرتان دیدید، آن را تحمل نکنید؛ بلکه بپذیرید. فکر کنید چه احساس خوبی در خانه‌تان موج خواهد زد، اگر هر دوی شما بپذیرید که برای همراهی با هم نیازی نیست مانند هم باشید، اما می‌توانید هر آنچه را هستید بیان کنید، طرف مقابل آن را قبول می‌کند و دوست دارد. همسران همدل از این نمی‌ترسند که از مشکلاتشان و آنچه در ذهنشان می‌گذرد، باهم حرف بزنند. آن‌ها همیشه حرف‌هایی برای گفتن دارند. برای رسیدن به همدلی باید همصحبت بود. دل‌های ما از پشت چشمانمان دیده نمی‌شوند، باید از ابزار کلمات کمک بگیریم تا طرف مقابل بداند درونمان چه می‌گذرد. داشتن شریک همیشگی که می‌شود، با او همدل بود، نعمت بزرگی است و ارزش آن را دارد که سعی کنیم این مهارت را کاربردی کرده و به خانه‌هایمان بیاوریم. اگر در خانه‌های ما همدلی باشد، شهرمان هم تغییر می‌کند. کوچه‌ها و خیابان‌هایمان هم رنگ همدلی می‌گیرد. باز هم می‌گویم همه چیز از چاردیواری ما شروع می‌شود.
از همین امروز برای آنکه یک همسر همدل باشید، تلاش کنید. دل به دل همسرتان بدهید و خود را جای او بگذارید و از دریچه نگاه او به دنیا نگاه کنید. درک کنید چیزهایی را که برایش دغدغه است و بفهمید موضوعاتی را که در روز و شب‌های او نقش دارند، حتی اگر آن چیز‌ها به نظر شما چندان مهم نباشند. «با من صنما دل یک دله کن‌/‌ گر سر ننهم آنگه گله کن» شما همدل شوید، عشق همسرتان را چند برابر خواهید دید. (جام جم سرا/ چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)


شنبه 12 اردیبهشت 1394 12:08





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن