واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: اکبرعبدی: اقامتم در ترکیه کذب است، در ایران می مانم
اکبر عبدی بازیگر مطرح سینمای ایران و فیلم قندون جهیزیه در بخش بین الملل جشنواره فیلم فجر با رد شایعه اقامت در کشور ترکیه گفت: حضورم در این کشور کوتاه مدت و برای استراحت بود و قصدی برای اقامت ندارم؛ چرا که در ایران سلطان هستم و همچنان در عرصه سینما فعال خواهم بود.
آفتاب : نشست رسانه ای و نقد و بررسی فیلم قندون جهیزیه امشب (پنجشنبه) پس از اکران این اثر در بخش بین الملل سی و سومین جشنواره فیلم فجر با حضور علی ملاقلی پور کارگردان، مهدی سلامی مدیر فیلمبرداری و اکبر عبدی، نگار گلستانی، صابر ابر و اکبر مبارکه بازیگران این فیلم در پردیس سینمایی ملت برگزار شد.
کارگردان فیلم قندون جهیزیه در این نشست با بیان اینکه ممکن است در زندگی هر کسی شیرینی از بین برود، اظهار کرد: هرگاه در زندگی خودم شیرینی نبود و به دنبال دلیل آن می گشتم، به اشتباهات گذشته خودم می رسیدم و همین موضوعی شد که این فیلم را بسازم.
ملاقلی پور درباره تکراری شدن نقش برخی بازیگران در ژانرهای مشخص، گفت: هرگاه کارگردان می خواهد در سبک مشخصی فیلم بسازد، برای انتخاب بازیگر فقط چند نفر را پیش روی خود می بیند و کارگردان و بازیگر باید جسارت داشته باشند تا تغییری اتفاق بیفتد.
وی افزود: البته این تغییر باید به گونه ای باشد که خود بازیگر هم آن را باور داشته باشد تا این تفاوت برای مخاطب باورپذیر باشد. به طور مثال، ایفای نقش های کمدی برای اکبر عبدی بسیار ساده شده اما در فیلم قندون جهیزیه نقشی کاملا ریسک کرد و در نقشی خشک و عبوس ظاهر شد.
ملاقلی پور در پاسخ به پرسش خبرنگار ایرنا درباره نام انتخابی برای فیلمش گفت: نباید برای فیلم نامی عجیب و سخت انتخاب کنیم، بلکه معتقدم هرچه نام فیلم ساده، شیرین، راحت و جذاب تر باشد، ارتباط بهتری با مخاطب برقرار می کند.
عبدی بازیگر نیز با اشاره به نسبت فامیلی اش با علی ملاقلی پور کارگردان این فیلم، گفت: همیشه دوست داشتم در فیلمی از زنده یاد رسول ملاقلی پور ایفای نقش کنم، اما این اتفاق رخ نداد و پس از پیشنهاد علی ملاقلی پور، بلافاصله پذیرفتم.
وی با اشاره به داستان مناسب فیلم قندون جهیزیه افزود: بازی در این فیلم تجربه بسیار خوبی بود و خوشحالم که هنگام اکران فیلم در جشنواره فجر از آن استقبال کردند؛ چرا که دیده ام گاهی مخاطبان سالن سینما را در اواسط نمایش فیلم ترک می کنند اما این اتفاق برای فیلم قندون جهیزیه رح نداد.
به گزارش ایرنا،عبدی با تاکید بر اینکه در فیلم قندون جهیزیه خودش را به طور کامل در اختیار کارگردان جوان قرار داده است، تصریح کرد: در این فیلم فقط بر اساس خواسته های کارگردان عمل کردم و هیچ دیالوگ اضافه ای نداشتم، چرا که همه چیز بسیار خوب بود.
این بازیگر مطرح سینما در پاسخ به پرسش خبرنگار ایرنا درباره شایعه اقامتش در کشور ترکیه، ضمن رد این موضوع اظهار کرد: فقط برای مدت کوتاهی به منظور استراحت به ترکیه سفر کردم و قصدی برای اقامت در این کشور ندارم؛ چرا که در ایران سلطان هستم و همچنان به فعالیت در عرصه سینما ادامه می دهم.
به گزارش ایرنا ، چندی پیش برخی رسانه ها اخباری مبنی بر تصمیم اکبر عبدی برای اقامت دایم در ترکیه را منتشر کرده بودند.
مسعود سلامی مدیر فیلمبرداری قندون جهیزیه نیز گفت: تک لوکیشن بودن بیشتر فیلم هایی که کار می کنم از شانس من است و در این زمینه تجربه های قبلی ام مانند فیلم های هیچ و بیست کمک زیادی کرد.
همچنین نگار جواهریان بازیگر نقش معصومه با اشاره به تمایل بازیگرها به ایفای نقش های مختلف اظهار کرد: هرگاه بازیگری ایفای نقش در فیلمی را می پذیرد به طور حتم برایش جذابیت دارد.
وی با بیان اینکه پیش از این نیز با علی ملاقلی پور کار کرده و فضای کاری او را می شناخت، افزود: از همکاری با ملاقلی پور لذت می بردم و پس از خواندن فیلم نامه به این نتیجه رسیدم که خیلی بهتر از چیزی بود که فکر می کردم.
صابر ابر بازیگر نقش عطا هم با تاکید بر اینکه فیلم نامه سبب ترغیب بازیگر می شود، اظهار کرد: علاوه بر فیلم نامه، گروه بازیگران و تمامی افرادی که در مجموعه فعالیت می کردند، برایم جذابیت داشتند.
وی ادامه داد: به طور حتم این فیلم ایرادهایی هم دارد و این خاصیت هنر است که ایراد داشته باشد تا بتوانیم درباره آن صحبت کنیم، به نتیجه برسیم و در آینده کار بهتری ارایه کنیم.
وی اضافه کرد: بازی در نقش هایی که تا به حال بازی نکرده ایم دشوار است، اما به شخصه فیلم نامه متفاوت را بسیار دوست داردم و بازی در آن را می پذیرم.
کریم اکبری مبارکه نیز که پس از مدت ها در فیلم قندون جهیزیه نقشی متقاوت بازی کرده است، در این نشست از زحمات کارگردان و دیگر عوامل فیلم قدردانی کرد.
فیلم قندون جهزیه عنوان نخستین ساخته علی ملاقلی پور، کارگردان جوان سینمای ایران و فرزند زنده یاد رسول ملاقلی پور است که در بخش سینما سعادت سی و سومین جشنواره بین المللی فیلم فجر رونمایی شد.
ملاقلی پور سال ها به عنوان دستیار کارگردان فعالیت می کرد و در نخستین ساخته بلند خود سوژه اجتماعی را دستمایه قرار داده و به بررسی معضل اختلاف طبقاتی در جامعه امروز ایران پرداخته است.
داستان این فیلم درباره عطا و معصومه زوج جوانی است که مشکلات اقتصادی و افزایش یکباره قیمت اجاره خانه شان، آنان را تحت فشار گذاشته و برای رهایی از این مشکل، خانه را دور از چشم صاحبخانه برای یکماه به گروهی فیلمساز اجاره می دهند و...
بخش بین الملل سی و سومین جشنواره بین المللی فیلم فجر از 5 ادریبهشت برای نخستین بار به صورت مستقل از بخش ملی (که بهمن ماه سال گذشته برگزار شد) در پردیس سینمایی ملت آغاز شده و تا 12 ادریبهشت ادامه دارد.
در این جشنواره 42 فیلم در سه بخش سینمای سعادت (فیلم های سینمایی جهان)، جلوه گاه شرق (فیلم های کشورهای اسلامی و منطقه) و هنر و تجربه رقابت می کنند.
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۱:۲۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 81]