تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 29 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش منافق در زبان او و دانش مؤمن در كردار اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1854539794




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- خلیج فارس؛ گنجینه ی ارزشمند ایران


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: خلیج فارس؛ گنجینه ی ارزشمند ایران تهران- ایرنا- خلیج فارس که صدای امواجش پیام آور آرامش و زلالی اش نماد صفای بیکرانش است، نشانه ی اقتدار این دیار کهن محسوب می شود و نامش سده هاست با سرزمین پهناور پارس پیوندی عمیق و ناگسستنی دارد.


دهم اردیبهشت 1031 هجری خورشیدی، نیروهای پرتغالی از تنگه ی هرمز اخراج شدند تا همگان شاهد غیرت، شجاعت و دلاورمردی های ایرانیان باشد و جهانیان دریابند که مردمان این مرز و بوم برای حفظ مام وطن تا آخرین نفس ایستادگی خواهند کرد و به بیگانگان اجازه ی تعدی به خاک میهن خویش را نخواهند داد.
ایثار، رشادت و ازخودگذشتگی مردم ایران زمین در آن روز از چنان ارزش بالایی در تاریخ کشور برخوردار بود که این رخداد بزرگ را روز ملی خلیج فارس نام نهادند تا غیرت و جوانمردی ملت قهرمان ایران برای همیشه پاس داشته و یادآور عاقبت تجاوزگران شود و همگان از سرنوشت گذشتگان درس عبرت بگیرند.
تاریخ غنی ایران، شاهد به حق تلاش و کوشش انسان هایی است که برای مام وطن به مبارزه برخاستند تا ذره ای از مرزهای آبی و خاکی ایران، طعمه ی بیگانگان نشود؛ این دلاوری ها و از خودگذشتگی ها بود که خلیج پارس را زنده و پویا نگاه داشت تا صدای موج های با صلابتش در فضا طنین انداز شود و همیشه پیام آور پویش و زندگی باشد.
خلیج نیلگون فارس منطقه ی مهم راهبردی، امنیتی و اقتصادی جهان با مساحتی بیش از 240 هزار کیلومتر مربع به عنوان سومین خلیج بزرگ جهان در جنوب ایران قرار دارد که صورت نخستین آن در 500 هزار سال پیش در کنار دشت های جنوبی کشور شکل گرفت و به مرور زمان با تغییر و تحول در ساختار درونی و بیرونی زمین، شکل ثابت کنونی را به دست آورد.
این خلیج نزدیک به 63 درصد از کل ذخایر نفتی جهان و نزدیک به 30 درصد از ذخایر گاز شناخته شده در جهان هستی را در خود جای داده است.
این دریا و جزیره ها و بندرهایش همیشه به نام ایران است، همه می دانند که قلب تنب کوچک و بزرگ به عشق سرزمین پارس می تپد، جزیره های زیبای کیش و قشم ستاره ی فروزان این خلیج اند و ابوموسی و خارک پرچم سه رنگ ایران اسلامی را بر فراز آسمان آبی خویش به اهتزاز درآورده اند و این، پیامی پرصلابت برای تمامی جهانیان است.
موقعیت استراتژیک خلیج فارس، وجود منابع غنی نفت و گاز و ارتباط این خلیج با مناطق آبی بزرگ جهان، سبب شد تا این منطقه را یکی از مناطق مهم راهبردی دنیا قلمداد کنند و بدین شکل برخی از کشورها در پی بهره برداری و به دست آوردن امتیاز از این خلیج شوند، البته این موضوع تازگی ندارد و در طول سده های گوناگون حکومت های مختلف تلاش کرده اند تا بر آب های این دریای مواج تسلط یابند.
کشورهای غربی در طول تاریخ سیاست های گوناگونی را برای تسلط در این منطقه ی مهم به کار برده اند و کوشش های فراوانی را برای دستیابی به اهدافشان در خلیج فارس صورت داده اند که تمامی این موارد نشان از اهمیت ویژه و راهبردی این خلیج دارد.
خلیج فارس شریان اصلی حیات غرب است زیرا نفت از آن عبور می کند تا به به دست غربیان برسد، به همین دلیل این منطقه برای نظام سرمایه داری از جایگاه بالایی برخوردار است.
یکی از بزرگترین اهداف کشورهای خواهان تسلط بر خلیج فارس، کوشش برای تغییر نام این خلیج بی کران است، آنان که با استفاده از واژه ی دروغین خلیج ع ر ب ی!!! در این راه تلاشی بیهوده می کنند، بدانند، اصطلاح جعلی آنان رویایی پوچ و خام است که جز رسوایی و ننگ، برای این شکارچیان تاریخ و تمدن ایران ثمر دیگری نخواهد داشت.
آنان بیهوده در تلاش برای رسیدن به هدفی ناممکن هستند و مدعی خلیجی شده اند که نام آب و خاکی دیگر را به همراه دارد، دریایی که در سراسر تاریخ، آوازه ی پارسی را در جهان فریاد زده است. گویا آنان فراموش کرده اند که فرزندان این مرز و بوم دلاورانه در برابر هر تجاوزگر آشکار و پنهانی ایستاده اند و اجازه هیچ چپاولی را به دشمنان ایران سرافراز نمی دهند، پس چه نیکو است که با تمامی جهان هم صدا شوند و همچون نهان و ضمیر خویش این خلیج را هماره پارس بنامند.
اصطلاح جعلی خلیج ع رب ی؟؟؟؟!!! را نخستین بار کارگزاران انگلیس به کار بردند، انگلیسی ها در واقع این امر را به منظور ایجاد تفرقه میان ایران و کشورهای عربی مطرح کردند.
این موضوع را یکی از نمایندگان سیاسی انگلیس به نام رودریک اوون در ۱۹۵۸ میلادی و در کتاب «حباب های طلایی در خلیج ع رب ی» نوشت: «من در تمام کتب و نقشه های جغرافیایی نامی غیر از خلیج فارس ندیده بودم ولی در چند سال اقامت در سواحل خلیج فارس متوجه شدم که ساکنان ساحل عرب هستند بنابراین ادب حکم می کند که این خلیج را ع رب ی بنامیم.»
کشورهای جهان و حوزه ی خلیج فارس باید این نکته را به خوبی دریابند که نابود کردن حقیقت از تاریخ امری ناممکن است. جعل یک عنوان و بازی با واژه های ساختگی نخواهد توانست سلاح مناسبی برای پاک کردن هویت چندین هزار ساله ی یک منطقه باشد.
نام خلیج فارس در بسیاری از اطلس های کهن جهان وجود دارد. اناکسیماندر جغرافیدان یونانی در نقشه ی جهان که تهیه کرد از خلیج فارس نام برده و کلودیوس پتوله یا بطلمیوس ستاره شناس و جغرافیدان مشهور اسکندریه که در میان سال های 90 تا 168 میلادی زندگی می کرده است، نخستین فردی محسوب می شود که اطلسی شامل ۳۶ نقشه از نقاط مختلف جهان تهیه کرده و در آن آب های جنوب ایران را سینوس پرسیکوس به معنی خلیج فارس نامیده است.
سازمان ملل متحد همیشه بر رسمی بودن نام خلیج فارس در جهان تاکید دارد و در چندین نوبت با انتشار بیانیه ها، اصلاحیه ها و مصوبه های گوناگون و تهیه ی نقشه های مختلف از جامعه ی بین المللی، استفاده از نام کامل این خلیج را خواستار شده است.
خلیج فارس نامی به بلندای تاریخ این مرز و بوم محسوب می شود که سده هاست جنوب این دیار کهن را در آغوش خویش دارد و به نیکی آن را نگاهبانی می کند. این خلیج برای مردمان ایران آرامش و آسایش را به ارمغان آورده است و در دل خویش گذشته غنی این مرز و بوم را نهان دارد و گنجینه ای پر بار از رویدادهای مهم از آغاز زندگی انسان تا کنون است. خلیج فارس گنج ارزشمند ایران و ایرانی بوده، هست و خواهد بود.
*گروه اطلاع رسانی
پژوهشم**2002**9131



10/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن