تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):حكيم نيست آن كس كه مدارا نكند با كسى كه چاره اى جز مدارا كردن با او نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860352976




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فرانس پرس گزارش داد: نگرانی اعراب از قدرت گیری بیش از پیش ایران پس از توافق هسته ای / آیا اوباما می تواند حکام عرب خلیج فارس را آرام کند؟


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: فرانس پرس گزارش داد: نگرانی اعراب از قدرت گیری بیش از پیش ایران پس از توافق هسته ای / آیا اوباما می تواند حکام عرب خلیج فارس را آرام کند؟
فرانس پرس نوشت: در شرایطی که خاورمیانه تحت تاثیر مناقشات مسلحانه متعدد، با ناامنی و بی ثباتی گسترده ای روبرو شده است، آمریکایی ها تلاش می کنند به متحدان خود در منطقه خلیج فارس اطمینان خاطر بدهند که راهبرد آنها برای منطقه خاورمیانه تحت تاثیر توافق بر سر برنامه هسته ای ایران نه تنها از بین نخواهد رفت بلکه محکم تر از گذشته خواهد شد.
به گزارش «انتخاب»، چالش هایی که فراروی دولت باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا، قرار دارد متعدد است و به نظر می رسد که واشنگتن بر خلاف میل خود وارد یک بازی «حدس بزن» شده است و اکنون باید بداند که بحران بعدی در کجا اتفاق خواهد افتاد.
 
آخرین بحرانی که در منطقه شکل گرفته مربوط به حملات هوایی ائتلاف کشورهای عرب به فرماندهی عربستان سعودی است که بر ضد گروه انصارالله در یمن آغاز شد و همچنان ادامه دارد.
 
گروه حوثی ها کنترل بخشهای گسترده ای از یمن از جمله صنعا پایتخت این کشور را در دست گرفته اند. مبارزان حوثی سپتامبر سال دو هزار و چهارده پس از حملات و پیشروی های خود در جنوب یمن ، وارد پایتخت این کشور شدند. ائتلاف کشورهای عرب به فرماندهی عربستان هنوز نتوانسته است جلو پیشروی گروه حوثی ها را در یمن بگیرد.
 
وخامت اوضاع در یمن بدون تردید مناقشات را در منطقه پیچیده تر از پیش خواهد کرد.
 
از مناقشه مسلحانه در سوریه گرفته تا سرنگونی دولت لیبی، مبارزه با گروه افراط گرای مسلح داعش در عراق و سوریه و همچنین مناقشه یمن، بهار عربی شعله تنش های قبیله ای و فرقه ای زیادی را روشن کرد.
 
آنتونی کوردسمن، کارشناس سیاسی مرکز مطالعات راهبردی و بین المللی، می گوید:  مناقشات مختلفی که آمریکا در منطقه با آنها روبرو شده است به رغم این که ظاهری پیچیده دارند، همگرایی و سادگی یک کالیدوسکوپ( زیبابین) را دارند و معلوم نیست که آیا آمریکا و متحدان این کشور در منطقه گزینه های راهبردی مشخصی در اختیار دارند که بتوانند پاسخی مناسب برای این مناقشات پیدا کنند.
 
در شرایطی که مهلت سی ام ژوئن برای انعقاد توافق نامه قطعی درباره برنامه هسته ای ایران به پایان خود نزدیک می شود، باراک اوباما قصد دارد روزهای سیزدهم و چهاردهم ماه مه با سران کشورهای عرب حوزه خلیج فارس در نشستی مشترک در کاخ سفید و اقامتگاه ریاست جمهوری در کمپ دیوید شرکت کند. اوباما در این نشست تلاش خواهد کرد نگرانی کشورهای سنی عرب را از نزدیک شدن آمریکا به جمهوری اسلامی ایران، کاهش دهد.
 
رئیس جمهور آمریکا با انتشار بیانیه ای اعلام کرده است: نحوه تقویت همکاریهای ما در زمینه امنیتی و تلاش برای حل و فصل مناقشات متعددی که این همه مشکل و بی ثباتی در منطقه خاورمیانه به وجود آورده اند، محور گفتگوهای ما در این نشست خواهد بود.
 
منتقدان این توافق نامه می گویند این یک شرط بندی خطرناک است. آنها بیم آن دارند که توافق نامه هسته ای با ایران این کشور را قدرتمندتر از گذشته کند.
 
اگر میان این محدودیت های هسته ای و سیاسی ارتباطی وجود نداشته باشد، متحدان سنتی آمریکا در منطقه خاورمیانه به این نتیجه خواهند رسید که واشنگتن در ازای همکاری هسته ای موقت ایران، به نفوذ بیشتر این کشور چراغ سبز نشان داده است.
 
یزید سایق، کارشناس بنیاد کارنگی، در این باره می گوید: اگر گروههای مسلح در عراق به پیروزی برسند، همه از جمله آمریکا در تضعیف دولت مرکزی این کشور سهیم هستند.
 
حیدر العبادی، نخست وزیر عراق، هفته گذشته در سفر کلیدی خود به آمریکا، خواستار آن شد که کمکهای نظامی بیشتری در اختیار دولت عراق قرار داده شود. وی با اشاره به رقابت ایران و عربستان سعودی از رقابت بر سر کنترل منطقه ابراز نارضایتی کرد.
 
فردی وهری، کارشناس سیاسی بنیاد کارنگی، می گوید باراک اوباما باید متحدان آمریکا در منطقه خلیج فارس را ترغیب کند در شرایطی که ایران و عربستان سعودی با رقابت خود در منطقه نفت روی آتش می ریزند، پاره ای اصلاحات سیاسی به عنوان پادزهر گسست میان دو کشور به اجرا گذارند.
 
اما به گفته کوردسمن سوال این جا است که آیا راهبرد مورد نظر دولت آمریکا در خاورمیانه خیلی دیر به اجرا گذاشته نخواهد شد و آیا آمریکا تا همین جای کار نیز به علت نداشتن راهبرد مشخص و هدف روشن در قبال تحولات خاورمیانه، موجب کاهش اعتبار خود نشده است. این کارشناس تاکید کرد دولت آمریکا باید از ساده انگاری یا نادیده گرفتن کوچکترین چالشی که در منطقه به وجود می آید، خودداری کند.


منبع: انتخاب


۳۱ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 182]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن