واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مهارت آموزی برای دانش آموزان متوسطه از الزامات برنامه ششم است همدان - ایرنا - مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای وزارت آموزش و پرورش گفت: مهارت آموزی برای دانش آموزان متوسطه نظری از الزامات برنامه ششم توسعه است که در این برنامه دیده شده است.
سید محسن حسینی مقدم روز چهارشنبه در اولین همایش دبیرخانه راهبردی کشوری مکانیک خودرو در دبیرستان آمنه همدان افزود: در برنامه پنجم توسعه پیش بینی شد که دانش آموزان متوسطه نظری باید یک مهارت را یاد بگیرند که به دلیل شرایط و محدودیت های مالی هنوز به مرحله اجرا نرسیده است.
وی با بیان اینکه یاد گرفتن یک مهارت برای دانش آموزان در همه رشته ها نیاز است گفت: آموزش مهارت به دانش آموزان در برنامه ششم توسعه پیش بینی شده است.
وی ادامه داد: نیاز کشور به توسعه پایدار و اشتغال جایگاه و اهمیت هنرستان ها را دو چندان می کند و رشته های فنی و حرفه ای و کاردانش از ضروریات آموزش و پرورش است.
وی اضافه کرد: در برخی از موارد اشکالی که به آموزش و پرورش گرفته می شود این است که آموزش و پرورش متولی اشتغال جامعه نیست و نیازی به این آموزش ها ندارد.
وی افزود: این در حالی است که در سال 90 بر اساس سرشماری ها 36 درصد از دانش آموختگان کاردانش و 45 درصد از دانش آموزان فنی و حرفه ای بلافاصله مشغول به کار شدند.
حسینی مقدم گفت: در سال تحصیلی گذشته 260 میلیارد ریال بودجه برای خرید تجهیزات هنرستان های کشور در نظر گرفته شد که برای اولین سال و با حمایت دولت 100 درصد آن تخصیص یافته است.
وی اظهار کرد: اولویت تقسیم این بودجه در رشته مکانیک خودرو و سپس کامپیوتر بود تا در هنرستان ها از خودروهای جدیدی تری برای آموزش استفاده شود.
وی با بیان اینکه رشته مکانیک خودرو ششمین رشته پر طرفدار در رشته های هنرستانی است و 10 درصد دانش آموزان در این رشته تحصیل می کنند گفت: این رشته پرطرفدار بوده و خانواه ها از آن استقبال می کنند چون برای این رشته آینده شغلی وجود دارد.
حسینی مقدم گفت: در حال حاضر 700 هزار نفر دانش آموز معادل 40 درصد دانش آموزان پایه دوم و سوم متوسطه در هنرستان های کشور تحصیل می کنند.
وی ادامه داد: بر اساس شاخص های ارزیابی باید 48.26 درصد از دانش آموزان در هنرستان های فنی و حرفه ای و کار دانش تحصیل کنند که تا پنج سال آینده باید به این جایگاه رسید.
در حال حاضر 49 هزار دانش آموز رشته مکانیک خودرو در رشته های فنی و حرفه ای و کاردانش کشور تحصیل می کنند و یک هزار و 150 هنرستان در سطح کشور دارای رشته مکانیک خودرو هستند.
همایش دو روزه سرگروه های دبیرخانه راهبری مکانیک خودرو با حضور تمام استانهای کشور در همدان برگزار شد.
در حال حاضر 48.66 درصد از دانش آموزان پایه دوم و سوم متوسطه استان همدان در هنرستان های فنی و حرفه ای و کاردانش تحصیل می کنند.
استان همدان 283 هزار دانش آموز در مقاطع مختلف تحصیلی دارد و دبیرخانه راهبری مکانیک خودرو در همدان مستقر است.
2087/6993
09/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 136]