واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: آیت الله مقتدایی: برخی از بانوان طلبه مبلغ دین برای هزاران نفر هستند قم - ایرنا - دبیر شورای عالی حوزه های علمیه کشور گفت: گاهی یک طلبه خواهر می تواند به تبلیغ دین برای هزاران نفر بپردازد.
به گزارش روز سه شنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران، آیت الله مرتضی مقتدایی در بازدید از مرکز فناوری اطلاعات حوزه های علمیه خواهران سراسر کشور و رونمایی از پایگاه اسوه، تلاش های صورت گرفته در حوزه های علمیه خواهران برای راه اندازی سامانه های مختلف را با ارزش و تبلیغ دین در فضای مجازی را دارای برکات فراوان ذکر کرد.
وی افزود: طلاب خواهر در نقاط مختلف کشور به ویژه نقاط محروم با بهره گیری از سامانه های مختلف اطلاعاتی می توانند مبلغ دین در مدارس، مساجد و دیگر نقاط باشند.
وی بیان کرد: در روایت نیز تاکید شده، اگر فردی یک نفر را هدایت کند، در اعمال خیر او شریک است.
مقتدایی بهره گیری از امکانات مختلف برای تبلیغ دین را یک ضرورت عنوان کرد و یادآور شد: همیشه شرایط تبلیغ برای بانوان طلبه مهیا نیست، از این رو با تبلیغ در فضای مجازی که یکی از مهم ترین روش های تبلیغ دین در دنیای امروز است، می توانند بسیار موثر باشند.
وی همچنین بهره گیری از فضای مجازی برای تبلیغ دین را افتخاری برای حوزه های علمیه خواهران عنوان کرد.
مقتدایی اضافه کرد: حوزه های علمیه خواهران به سبب تلاش تمام دست اندرکاران در فضای مجازی فعالیت های بسیار خوبی دارند.
وی با اثربخش خواندن فعالیت در فضای مجازی برای تبلیغ دین یادآور شد: مسلما این تشکیلاتی که در حوزه های علمیه خواهران ایجاد شده، اثرات بسیاری دارد.
رییس شورای سیاستگذاری حوزه های علمیه خواهران گفت: حوزه های علمیه خواهران در برخی زمینه ها افزون بر پیشتازی از حوزه های علمیه برادران، در سطح کشور نیز پیشتاز هستند.
مقتدایی، خدمت در حوزه های علمیه خواهران را توفیق الهی دانست و گفت: تلاش برای تبلیغ دین، اسلام و معرفت افزایی از سوی افراد توفیق الهی و دارای آثار فراوانی برای مردم است.
وی عملکرد مرکز فناوری اطلاعات حوزه های علمیه خواهران را مثبت ارزیابی کرد و راه اندازی سامانه های مختلفی همانند کوثر نت، کوثر بلاگ و استفاده از فضای مجازی برای تبلیغ دین (منبر مجازی) را مورد تایید قرار داد.
** سامانه زنان اسوه تاریخ اسلام رونمایی شد
با حضور آیت الله مقتدایی رییس شورای سیاستگذاری حوزه های علمیه خواهران سراسر کشور، از سامانه زنان اسوه تاریخ اسلام (پایگاه اسوه) در ساختمان مرکز فناوری اطلاعات حوزه های علمیه خواهران رونمایی شد.
حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی حسینی مشاور عالی مدیر حوزه های علمیه خواهران در امور آموزشی در این مراسم، با تاکید بر ضرورت حضور طلاب در فضای مجازی برای تبلیغ دین یادآور شد: حوزه های علمیه خواهران در قدم نخست به دنبال بیان معارف اسلام برای جامعه و در قدم دوم بیان این معارف برای جهانیان هستند، حتی در صورت امکان به دنبال آموزش زبان های خارجی به طلاب هستیم.
وی ادامه داد: امروزه به سبب گستردگی وسایل ارتباطی همانند اینترنت و گوشی های هوشمند بیش از پیش ضرورت حضور در فضای مجازی برای تبلیغ دین احساس می شود.
وی اظهار کرد: اکنون بیش از پنج هزار طلبه خواهر از آموزش مجازی بهره می برند که یکهزار و 800 نفر از سطح سه و بقیه از سطح 2 هستند.
سامانه زنان اسوه تاریخ اسلام (پایگاه اسوه) در فاز نخست به بیان زندگینامه حضرت خدیجه(س) می پردازد.
در نخستین قدم از طرح تولید اینفوگرافی از زندگانی بانوان بزرگ تاریخ اسلام که الگوی زنان در طول تاریخ بود ه اند و سرنوشت تاثیرگذاری در جهان اسلام داشته اند زندگانی حضرت خدیجه(س) به عنوان همسر فداکار و یار با وفای پیامبر اسلام (ص) به عنوان بانویی که نام ایشان در تارک تاریخ اسلام می درخشد، طراحی و تنظیم شده است.
اطلاعات این اینفوگرافی که در قالب یک سایت اطلاع رسانی و تحت وب در اختیار عموم علاقه مندان قرار دارد، محصول یک کار پژوهشی و حاصل تلاش 2 تن از پژوهشگران حوزه علمیه خواهران است که این کار با اساس قرار دادن نرم افزار شیدای امین (ماخذشناسی زندگانی حضرت خدیجه(س)) و با مراجعه به منابع معتبر دیگر که در ذیل تمامی مطالب عنوان شده، سامان یافته است.
مخاطب علاقمند با مراجعه به این سایت، با یک دوره زندگی این بانوی بزرگوار از تولد تا وفات، همچنین حوادث مهم و نقاط عطف زندگی ایشان که با تاریخ شکوهمند اسلام گره خورده است، آشنا می شود.
در این نرم افزار پژوهشی تلاش شده است تا مطالب موجود در برخی کتب تاریخی قرون اولیه صدر اسلام تا عصر حاضر، در یک مجموعه گردآوری و در دسترس پژوهشگران قرار گیرد تا محققان و پژوهشگران با رجوع به این اطلاعات به تجزیه و تحلیل داده ها بپردازند.
/8138/ 1175/1358
08/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]