تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 13 مهر 1403    احادیث و روایات:  انبر مناسب دستگاه تسمه کش اگر نگاهی به یک یخچال یا اجاق گازی که در کارتن است بیندازید، تسمه هایی د...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820455662




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- مضرات شیمیایی مواد غذایی افزایش یافته است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مدیر جهاد کشاورزی نهاوند: مضرات شیمیایی مواد غذایی افزایش یافته است نهاوند – ایرنا – مدیر جهاد کشاورزی نهاوند گفت: با توجه به شیوع استفاده از سموم مختلف شیمیایی برای مبارزه با آفات متاسفانه مضرات شیمیایی مواد غذایی نیز افزایش یافته که مبارزه بیولوژیک بهترین شیوه برای کاهش اثرات منفی مواد شیمیایی در غذا می باشد.


به گزارش ایرنا احد ظفری روز دوشنبه در همایش ایمنی غذا در کانون شهید باهنر این شهرستان افزود: مبارزه بیولوژیک با آفات نباتی و بویژه محصولات جالیزی علاوه بر تامین سلامتی افراد از نظر اقتصادی نیز مقرون به صرفه می باشد.
وی مبارزه بیولوژیک با آفات را از برنامه ها و سیاستهای مدیریت جهاد کشاورزی نهاوند خواند و گفت: خوشبختانه در حال حاضر میزان مصرف سموم در حال کاهش است و ما سعی داریم مبارزه بیولوژیک را جایگزین شیوه سم پاشی که علاوه بر سلامتی انسان، محیط زیست را نیز با مخاطره روبرو می سازد نمائیم.
وی آموزش و ترویج این شیوه در بین کشاورزان را روشی موثر برای مقابله ارگانیک با آفات ذکر کرد و گفت: برای ترویج این شیوه در بین کشاورزان ما دوره هایی را برگزار کرده ایم و در این زمینه اطلاع رسانی های لازم به عمل آمده که بر این اساس انتظار می رود این شیوه به تدریج جایگزین شیوه های قبلی شود.
ظفری گفت: در سال گذشته بیش از سه هزار هکتار از اراضی زراعی نهاوند به ویژه اراضی ذرت علیه آفات نباتی به شیوه بیولوژیکی و ارگانیکی آفت زدایی شدند که امسال نیز در نظر است این میزان در دستور کار ما قرار گیرد.
وی گفت: کنترل آفات و بیماریها در مزرعه بدون مصرف سم علاوه بر اثرات زیست محیطی تاثیر مستقیم بر سلامت انسان دارند و از سوی دیگر مبارزه با بیماریها باعث کاهش خسارت بر مزارع شده و در نتیجه امنیت غذایی جامعه را تضمین می کند.
مجموع اراضی قابل کشت شهرستان نهاوند 76 هزار هکتار می باشد که از این میزان بیش از 50 هزار هکتار به محصولات کشاورزی و مابقی به باغات اختصاص دارد.
7525/6993



07/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن