واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: تحلیلگر امریکایی: شناخت امریکایی ها از جامعه ایرانی ناقص و ضعیف است اصفهان- ایرنا- یک تحلیلگر رسانه و منتقد امریکایی گفت: شناخت امریکایی ها از جامعه ایرانی، ناقص و ضعیف است و محدود به دریچه هالیوود شده است.
به گزارش ایرنا، مایکل جونز شامگاه یکشنبه در نشستی با عنوان «امریکا از نگاه یک اندیشمند امریکایی» در دانشگاه صنعتی اصفهان افزود: امروزه مردم امریکا اطلاعاتی را در مورد کشور ایران دریافت می کنند که توسط فیلم هایی همچون « آرگو » توسط هالیوود به آنها ارائه می شود.
وی ادامه داد: این موضوع باعث شده تا نگاه امریکایی ها به ایران محدود به برنامه های جهت دار هالیوودی باشد.
این استاد سابق کالج سنت ماری گفت: همین دیدگاه ها باعث شد که اطرافیانم در نخستین سفرم به ایران درباره ترس و نگرانی از این سفر سوال کنند، اما وقتی به امریکا برگشتم امنیت ایران برای آنها ثابت شد.
مایکل جونز با بیان اینکه کشور ایران دارای تاریخ، فرهنگ غنی و پشتوانه تمدنی بیش از دو هزار ساله است، اظهار کرد: اما در آمریکا این چنین نیست و مردم سراسر دنیا با گرایش های گوناگون در آنجا زندگی می کنند.
این تحلیلگر رسانه با بیان اینکه امریکایی ها تصور می کنند که در قدرتمندترین کشور دنیا زندگی می کنند، گفت: ما قوی ترین سیاستمداران را داریم اما افرادی از کشورهای دیگر به ما دستور می دهند به طوریکه ما نمی دانیم چه کسی در آمریکا حکومت می کند.
وی در باره موضوع مذهب در آمریکا اظهار کرد: سه مذهب کاتولیک، یهود و پروتستان برای تصاحب حاکمیت فرهنگی در مناقشه هستند و با در اختیار گرفتن ابزاری مانند حزب های سیاسی دموکرات و جمهوریخواه یا قدرت رسانه ها در تلاشند تا به اهدافشان برسند.
استاد سابق کالج سنت ماری، جمعیت دو درصدی یهودیان امریکا را حاکمان اصلی این کشور خواند که با یک جنگ فرهنگی توسط هالیوود بر رسانه ها تسلط دارند و با در اختیار داشتن سیستم تولید و توزیع فیلم، نگاه مردم به دیگر کشورها را شکل می دهند و با گسترش نگاه جنسی منحرف و مطالب کفرآمیز، سعی در دور کردن مردم از خدا دارند.
این منتقد امریکایی با اشاره به تاریخچه تشکیل هالیوود تصریح کرد: کلیسای کاتولیک با روند تولید فیلم های غیراخلاقی توسط کمپانی های یهود در هالیوود مقابله کرد اما با تضعیف کلیسای کاتولیک به دلیل اختلافات داخلی، یهود بار دیگر توانست روند تولید فیلم های غیر اخلاقی را شروع کند.
جونز با بیان اینکه آمریکایی ها این مسئله را آزادی بیان تلقی می کنند، تاکید کرد: آزادی برخی مسائل عین بردگی است و موجب کوته فکری می شود.
استاد سابق کالج سنت ماری گفت: اتفاقاتی که در جهان رخ داد مانند پیروزی انقلاب اسلامی، مشکلاتی برای حرکت یهودیان به سمت اهدافشان ایجاد کرد.
وی برخورداری حاکمیت ایرانی از رهبری حکیم که دفاع از فرهنگ و مذهب کشور را وظیفه خود می داند، امتیاز بزرگی برای این کشور خواند و گفت: آمریکا از این امتیاز محروم است و همواره بر طبل جدایی دین و مذهب از سیاست می کوبد.
به گفته وی این موضوع، نقطه ضعفی بزرگ برای جامعه آمریکاست که محافظی در برابر مسائل فرهنگی خود ندارد.
جونز خاطرنشان کرد: امام خمینی در سال 1979 مفهوم ولایت فقیه را در ایران جا انداخت در حالیکه کلیسای کاتولیک در سال 1965 جایگاه خود را در امریکا از دست داد.
وی ظهور امام خمینی(ره) و حمایت مردم ایران از وی را نشانه ای از تسلط خدا بر تاریخ دانست و افزود: رهبری ایران در سخنرانی اخیر خود، عقلانیت را مرز میان اسلام ناب و اسلام امریکایی بیان کرده است.
سردبیر مجله جنگ های فرهنگی، با انتقاد از سیاست های جنگ طلبانه و سلطه جویی امریکا گفت: سیاستمداران امریکا با استفاده از ابزار قدرتمند رسانه و گسترش فیلم هایی که موجب فساد اخلاقی در جوامع می شود زمینه کوته فکری و ضعف عقلانیت در نقاط مختلف جهان را فراهم می آورند و در نتیجه موفق به سرنگونی حکومت های مخالفان خود می شوند.
وی در پاسخ به سوالی تاکید کرد: یکی از عواقب برداشتن تحریم ها، تشدید جنگ فرهنگی است تا بتوانند به راحتی با محصولات فرهنگی غیراخلاقی خود به جنگ شما بروند.
نشست «امریکا از نگاه یک اندیشمند امریکایی» از سوی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.
پ/3011/ 6508
07/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 92]