واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۵:۲۸ب.ظ)
تعامل رسانه ملي با پژوهشکده علوم شناختي موج - رئيس هيات امناء پژوهشکده علوم شناختي در ديدار با رئيس مرکز پژوهش و سنجش افکار صدا و سيما، اين رسانه را ابزاري براي تحول شخصيت و فرهنگ مردم دانست
به گزارش خبرگزاري موج، دکتر کمال خرازي رئيس هيات امناء پژوهشکده علوم شناختي در ديدار با رئيس و تني چند از مديران کل مرکز پژوهش و سنجش افکار صداوسيما، با قدرداني از تلاشهاي شکلگرفته در اين سازمان گفت: حرکتهاي خوب و پرتلاش محققان رسانه ملي را به فال نيک ميگيريم.
وي افزود: از ظرفيتهاي لازم در پژوهشکده علوم شناختي براي همکاري با صداوسيما بهره خواهيم گرفت.
دکتر خرازي همچنين با تأکيد بر اين نکته که صداوسيما يک دستگاه حساس و مهمي است که رسالت عظيمي را در راستاي اهداف انقلاب دارد و در حقيقت هدايتکننده جامعه انقلابي و اسلامي ماست افزود: مرکز پژوهش و سنجش افکار رسانه ملي ميتواند با ابزارهاي مطالعاتي خود به توليد برنامههاي باکيفيت بيشتر و با اشکالات کمتر کمک کند.
رئيس هيأت امناء پژوهشکده علوم شناختي گفت: نگاه صداوسيما خوشبختانه يک نگاه شناختي به مسائل اجتماعي، اقتصادي، فرهنگي جامعه است و با توجه به ظرفيتهاي عظيم و نيروهاي برجسته در صداوسيما اميد ميرود در آينده برنامههاي صداوسيما تأثيرگذاري بيشتري را در جامعه داشته باشد.
دکتر خرازي با تأکيد به اينکه پژوهشکده علوم شناختي آماده هرگونه کمک و مساعدت به رسانه ملي است افزود: دانشجويان، محققان و استادان اين پژوهشکده آمادگي کامل دارند در توليد برنامههاي تلويزيوني و راديويي به رسانه ملي کمک کنند چراکه در حوزه رسانهاي اگر مجهز به تکنيکهاي رسانه و هنر باشيم قطعاً تحول ايجاد خواهد شد.
محمد مسعود ابوطالبي مشاور ارشد رئيس رسانه ملي نيز در اين جلسه بابيان اينکه مديران و کارشناسان مرکز پژوهش و سنجش افکار صداوسيما ترسيمگر آينده پژوهشهاي علمي و توليدات، در رسانه ملي هستند گفت: امروز هدايت و مديريت افکار و تأثيرگذاري فرهنگ کشور ازجمله مأموريتهاي اصلي سازمان صداوسيماست و ما به دنبال بهکارگيري سازوکار علمي و پژوهشي در اين خصوص هستيم.
وي افزود: درحال حاضر بيش از 80 درصد از مردم بيننده شبکههاي تلويزيوني هستند که اين مزيت به رسانه ملي کمک ميکند تا با بهرهگيري از پژوهشهاي علمي، برنامههاي مؤثري براي تبيين فرهنگ ايراني اسلامي تهيه و پخش کند.
دکتر عبدالملکي رئيس مرکز پژوهش و سنجش افکار سازمان صداوسيما هم در اين جلسه تعامل و همکاري پژوهشکده علوم شناختي با رسانه ملي را خواستار شد و گفت: اين مرکز در حال حاضر، يکي از روشهاي دقيق و علمي نظرسنجي را در خصوص فعاليتهاي انتخاباتي، و مشارکتهاي مردمي بکار گرفته است که نتايج اين مطالعات در انتخابات گذشته بسيار دقيق و بهدوراز خطا بود.
دکتر عبدالملکي گفت: نظرسنجي و تحقيق در موضوع يارانهها و چندين مطالعه کاربردي در زمينه رسانههاي نوين و نيازهاي مخاطب از ديگر فعاليتهاي پژوهشگران اين مرکز است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]