تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):فريب نماز و روزه مردم را نخوريد، زيرا آدمى گاه چنان به نماز و روزه خو مى كند كه اگر ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816645708




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- شرکت های بیشتری به کدگذاری داده ها روی می آورند اما با هزینه ای کمتر


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: براساس نظرسنجی موسسه پانمان؛ شرکت های بیشتری به کدگذاری داده ها روی می آورند اما با هزینه ای کمتر تهران - ایرنا - سنجش سالانه توسعه کدگذاری در کسب و کارها نشان از افزایش اندک تعداد شرکت هایی دارای راهبردی جامع در این زمینه است و شرکت های فعال در زمینه خرده فروشی و خدمات بهداشتی بیشترین دستاورد را کسب کرده اند.


به گزارش گروه اقتصادی ایرنا، براساس نظرسنجی موسسه پانمان (Ponemon Institute) بعد از نفوذهای بزرگ هکری در سال 2014 که بیشترین تأثیر را بر خرده فروشی ها و خدمات بهداشتی برجای نهادند، شرکت ها بیش از پیش به راهبردهای کدگذاری روی آورده اند هرچند که اغلب آنان در را ه اندازی این فناوری امنیتی مشکلات عمده ای داشته اند.
این نظرسنجی که در تاریخ 20 آوریل منتشر شد، نشان می دهد که 64 درصد از شرکت ها واجد راهبرد کد گذاری می باشند که یا به طور مداوم در مورد تمام داده های کسب و کار اعمال می شود یا انواع مختلف داده ها را به طرق گوناگون ایمن می سازد.
براساس این تحقیق که با حمایت شرکت ثیلز ئی-سکیوریتی (Thales e-Security) انجام شده، بیشتر از یک سوم شرکت ها، فناوری های کد گذاری را به طور گسترده راه اندازی کرده اند.
در حالی که خدمات مالی در این صنعت منجر به توسعه کدگذاری در سال 2014 شد، بیشترین درصد دستاوردها در حوزه صنایع بهداشت، دارو و خرده فروشی حاصل شده است.
ریچارد مولدز معاون راهبرد محصولات در شرکت ثیلز ئی-سکیوریتی، در این خصوص می گوید: این صنایع نسبت به خدمات مالی پیچیدگی کمتری دارند و آگاه کردن آنها از درس هایی که بانک ها در کار خود آموخته اند می تواند در فهم مسئله کمک کند.
طی سه سال گذشته، رویدادهای مرتبط با حریم شخصی و امنیت داده ها موجب تاکید بر خطاهای شرکت ها در حفظ داده های حساس شده است.
در ماه ژوئن سال 2013، گزارش های مربوط به نظارت گسترده و گردآوری داده ها توسط ان اس ِای (NSA) و سازمان های اطلاعاتی-امنیتی بین المللی، بر آسیب پذیر بودن داده های کد گذاری نشده تاکید کرده است.
نفوذ عظیم در داده های شرکت تارگت (Target) و شرکت های بیمه بهداشت و درمان آنتم (Anthem) و پریمرا (Premera) باز هم باعث توجه بیشتر به تأثیر مخاطرات ناشی از داده های نا ایمن بر حریم خصوصی شد.
سنجش پانمان نشان می دهد که بالغ بر64 درصد شرکت ها کدگذاری می کنند تا قوانین اجباری مربوط به امنیت داده ها را رعایت یا حریم شخصی مشتریان خود را حفظ کرده باشند.
محافظت در برابر تهدیدات خاص و حفاظت از داده ها در برابر الزمات اجباری دیگر دلایل برای کدگذاری داده ها محسوب می شود.
براساس این تحقیق، به طور متوسط، 36 درصد از شرکت ها از راهبرد کدگذاری کاملی در سراسر کسب و کار خود برخوردارند، اما شرکت های سه کشور در اجرای کد گذاری ها فعال تر بوده اند.
براین اساس، در کشور آلمان که به حفظ حریم شخصی افراد حساس می باشد، 59 درصد از شرکت ها از راهبرد جامعی برخوردارند، این در حالی است که شرکت های امریکایی و ژاپنی با 43 و 39 درصد در سطحی بالای حد متوسط قرار دارند.
اما صرف هزینه برای کدگذاری در سال 2014 کاهش یافت و پول صرف شده، به منزله درصدی از بودجه امنیت IT در سال 2014 به 15.7 درصد رسید و این در حالی است که در سال قبل از آن این رقم 18.2 درصد بود.
در مجموع، هزینه مصروفه برای امنیت در سال 2014 اندکی کاهش یافت و به 9.2 درصد از کل بودجه IT رسید، این رقم در سال 2013 به میزان 9.9 درصد بود، با این حال، هزینه صرف شده برای IT طی دهه گذشته، از سال 2005، به طور پیوسته افزایش یافته است، این رقم در سال 2005 معادل 7.5 درصد بود.
مطابق با پاسخ های ارائه شده به موسسه پانمان، موانع عمده در اجرای کدگذاری عبارت است از شناسایی جایی از شبکه که داده های حساس در آن قرار داده شده اند.
مولدز می گوید: یافتن داده ها در صدر فهرست مشکلات کد گذاری در شرکت ها قرار دارد، داده مانند ویروس است و در تمام شرکت جا به جا می شود و به همین دلیل است که دشوار می توان فهمید به کجاها رفته است.
این سنجش نشان داد که شرکت ها بیشتر به سیستم های کد گذاری گرایش دارند که بتواند امنیت داده ها را هم در محل شرکت و هم در ابر حفظ کند.
براساس این گزارش، اطلاعات مربوط به کارکنان و بخش منابع انسانی از آن نوع داده هایی هستند که بیشتر احتمال کد گذاری شان در مشاغل وجود دارد و داده های مربوط به پرداخت ها و اطلاعات مالی در رده های بعدی قرار دارند.
اقتصام(2) 1836**1558



05/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن