واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: براساس نظرسنجی موسسه پانمان؛ شرکت های بیشتری به کدگذاری داده ها روی می آورند اما با هزینه ای کمتر تهران - ایرنا - سنجش سالانه توسعه کدگذاری در کسب و کارها نشان از افزایش اندک تعداد شرکت هایی دارای راهبردی جامع در این زمینه است و شرکت های فعال در زمینه خرده فروشی و خدمات بهداشتی بیشترین دستاورد را کسب کرده اند.
به گزارش گروه اقتصادی ایرنا، براساس نظرسنجی موسسه پانمان (Ponemon Institute) بعد از نفوذهای بزرگ هکری در سال 2014 که بیشترین تأثیر را بر خرده فروشی ها و خدمات بهداشتی برجای نهادند، شرکت ها بیش از پیش به راهبردهای کدگذاری روی آورده اند هرچند که اغلب آنان در را ه اندازی این فناوری امنیتی مشکلات عمده ای داشته اند.
این نظرسنجی که در تاریخ 20 آوریل منتشر شد، نشان می دهد که 64 درصد از شرکت ها واجد راهبرد کد گذاری می باشند که یا به طور مداوم در مورد تمام داده های کسب و کار اعمال می شود یا انواع مختلف داده ها را به طرق گوناگون ایمن می سازد.
براساس این تحقیق که با حمایت شرکت ثیلز ئی-سکیوریتی (Thales e-Security) انجام شده، بیشتر از یک سوم شرکت ها، فناوری های کد گذاری را به طور گسترده راه اندازی کرده اند.
در حالی که خدمات مالی در این صنعت منجر به توسعه کدگذاری در سال 2014 شد، بیشترین درصد دستاوردها در حوزه صنایع بهداشت، دارو و خرده فروشی حاصل شده است.
ریچارد مولدز معاون راهبرد محصولات در شرکت ثیلز ئی-سکیوریتی، در این خصوص می گوید: این صنایع نسبت به خدمات مالی پیچیدگی کمتری دارند و آگاه کردن آنها از درس هایی که بانک ها در کار خود آموخته اند می تواند در فهم مسئله کمک کند.
طی سه سال گذشته، رویدادهای مرتبط با حریم شخصی و امنیت داده ها موجب تاکید بر خطاهای شرکت ها در حفظ داده های حساس شده است.
در ماه ژوئن سال 2013، گزارش های مربوط به نظارت گسترده و گردآوری داده ها توسط ان اس ِای (NSA) و سازمان های اطلاعاتی-امنیتی بین المللی، بر آسیب پذیر بودن داده های کد گذاری نشده تاکید کرده است.
نفوذ عظیم در داده های شرکت تارگت (Target) و شرکت های بیمه بهداشت و درمان آنتم (Anthem) و پریمرا (Premera) باز هم باعث توجه بیشتر به تأثیر مخاطرات ناشی از داده های نا ایمن بر حریم خصوصی شد.
سنجش پانمان نشان می دهد که بالغ بر64 درصد شرکت ها کدگذاری می کنند تا قوانین اجباری مربوط به امنیت داده ها را رعایت یا حریم شخصی مشتریان خود را حفظ کرده باشند.
محافظت در برابر تهدیدات خاص و حفاظت از داده ها در برابر الزمات اجباری دیگر دلایل برای کدگذاری داده ها محسوب می شود.
براساس این تحقیق، به طور متوسط، 36 درصد از شرکت ها از راهبرد کدگذاری کاملی در سراسر کسب و کار خود برخوردارند، اما شرکت های سه کشور در اجرای کد گذاری ها فعال تر بوده اند.
براین اساس، در کشور آلمان که به حفظ حریم شخصی افراد حساس می باشد، 59 درصد از شرکت ها از راهبرد جامعی برخوردارند، این در حالی است که شرکت های امریکایی و ژاپنی با 43 و 39 درصد در سطحی بالای حد متوسط قرار دارند.
اما صرف هزینه برای کدگذاری در سال 2014 کاهش یافت و پول صرف شده، به منزله درصدی از بودجه امنیت IT در سال 2014 به 15.7 درصد رسید و این در حالی است که در سال قبل از آن این رقم 18.2 درصد بود.
در مجموع، هزینه مصروفه برای امنیت در سال 2014 اندکی کاهش یافت و به 9.2 درصد از کل بودجه IT رسید، این رقم در سال 2013 به میزان 9.9 درصد بود، با این حال، هزینه صرف شده برای IT طی دهه گذشته، از سال 2005، به طور پیوسته افزایش یافته است، این رقم در سال 2005 معادل 7.5 درصد بود.
مطابق با پاسخ های ارائه شده به موسسه پانمان، موانع عمده در اجرای کدگذاری عبارت است از شناسایی جایی از شبکه که داده های حساس در آن قرار داده شده اند.
مولدز می گوید: یافتن داده ها در صدر فهرست مشکلات کد گذاری در شرکت ها قرار دارد، داده مانند ویروس است و در تمام شرکت جا به جا می شود و به همین دلیل است که دشوار می توان فهمید به کجاها رفته است.
این سنجش نشان داد که شرکت ها بیشتر به سیستم های کد گذاری گرایش دارند که بتواند امنیت داده ها را هم در محل شرکت و هم در ابر حفظ کند.
براساس این گزارش، اطلاعات مربوط به کارکنان و بخش منابع انسانی از آن نوع داده هایی هستند که بیشتر احتمال کد گذاری شان در مشاغل وجود دارد و داده های مربوط به پرداخت ها و اطلاعات مالی در رده های بعدی قرار دارند.
اقتصام(2) 1836**1558
05/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]