تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هرگاه رسول اكرم صلى‏الله‏عليه‏و‏آله يكى از اصحاب خود را غمگين مى‏ديدند، با شوخى او...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805456765




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ابتلاي دوبرابري مردان به پارکينسون


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۰:۵۳ق.ظ)
ابتلاي دوبرابري مردان به پارکينسون موج - يک متخصص مغز و اعصاب با بيان اينکه مردان دو برابر زنان به پارکينسون مبتلا مي‌شوند، آخرين روش هاي درمان پارکينسون را تشريح کرد.
به گزارش خبرگزاري موج، دکتر محمد روحاني در مورد علت بروز بيماري پارکينسون گفت: در مغز انسان واسطه شيميايي به نام دوپامين وجود دارد که يکي از مهم‌ترين وظايف آن تسهيل حرکات است. در بيماري پارکينسون ميزان اين ماده در مغز کم مي‌شود که باعث کندي حرکات و ساير علايم بيماري پارکينسون مي‌گردد.
اين متخصص مغز و اعصاب بابيان اينکه علت کاهش دوپامين و تخريب نورون‌هاي مولد آن در مغز دقيقا مشخص نيست، تصريح کرد: علت بروز بسياري از بيماري‌هاي تخريبي مغز و اعصاب، هنوز مشخص نيست همان‌طور که دقيقاً نمي‌دانيم چرا بيماري آلزايمر ايجاد مي‌شود.
وي نقش وراثت را در بيماري پارکينسون مؤثر دانست و خاطرنشان کرد: اين بدان معنا نيست که اگر يک بيمار مبتلابه پارکينسون در خانواده باشد سايرين نيز به آن مبتلا مي‌شوند. امروزه در پارکينسون‌هايي که در سنين جواني؛ به‌ويژه زير 20 سال شروع مي‌شوند، احتمالاً نقش ژنتيک پررنگ‌تر است.
روحاني تأکيد کرد: در بيماران زير بيست سال و در مواردي که چند نفر در يک خانواده مبتلا هستند نقش ژنتيک و تأثير آن اهميت بيشتري دارد ولي اين تأثير در حد بيماري‌هاي ديگر با توارث غالب و مغلوب نيست.
اين متخصص مغز و اعصاب درباره تأثير جنسيت در ابتلا به پارکينسون گفت: آمارها نشان مي‌دهد که بيماري در جنس مذکر بيشتر است و مطالعه‌اي که ما بر روي بيش از 1700 بيمار انجام داده‌ايم شيوع پارکينسون در مردان را دو برابر زن‌ها نشان داده است.
وي با بيان اينکه خوشبختانه درمان‌هاي مفيد و قابل‌توجه و مؤثري براي بهبود علايم بيماران مبتلابه پارکينسون وجود دارد، گفت: اگرچه در حال حاضر امکان متوقف کردن فرايند تخريب نورون‌هاي مغزي در بيماري پارکينسون نيست، ولي؛ درمان‌هاي مؤثري وجود دارد که علايم بيماري را کاهش داده و همين درمان‌ها باعث شده است بيماران پارکينسوني که زماني محکوم‌ به مرگ زودرس بودند، امروزه بسياري از آن‌ها طول عمر طبيعي داشته باشند.
روحاني در مورد درمان‌هاي پارکينسون گفت: چندين درمان خيلي مؤثر براي بيماري پارکينسون وجود دارد که مهم‌ترين واصلي‌ترين آن‌ها، لوودوپا است که در بدن تبديل به دوپامين شده و اکثر علائم بيماري را کنترل مي‌کند.
اين متخصص مغز و اعصاب اضافه کرد: داروهاي ديگري هم در همين راستا باهدف تقويت دوپامين مغز وجود دارد که مؤثر است. در سه دهه اخير جراحي براي بيماري پارکينسون وجود دارد که علائم را بهبود مي‌بخشد که خوشبختانه در کشور ما هم در بيمارستان حضرت رسول (ص) و دانشگاه علوم پزشکي ايران اين جراحي از حدود سال 1384 آغازشده و تاکنون نزديک به 200 بيمار مبتلابه پارکينسون تحت اين عمل جراحي قرار گرفته‌اند.
وي بابيان اينکه اين عمل جراحي در دنيا کاملاً مورد تأييد است و بيش از 100 هزار بيمار در دنيا از اين جراحي بهره برده‌اند، گفت: با درمان‌هاي دارويي و جراحي بيماري پارکينسون که خوشبختانه در ايران هم وجود دارد، طول عمر بيماران و کيفيت زندگي آن‌ها بهبود قابل‌توجهي پيدا کرده است. روحاني درباره نقش سلول‌هاي بنيادي در درمان پارکينسون گفت: درمان با سلول‌هاي بنيادي در بيماري‌هاي مغز و اعصاب هنوز در مراحل بسيار ابتدايي قرار دارد و در مورد بيماري پارکينسون هم مطالعات محدودي انجام‌ شده است ولي هنوز تأثير آن به‌صورت قطعي ثابت نشده است. روحاني افزود: توصيه مي‌کنم بيماران به پزشک متخصص مغز و اعصابي که تحت درمانش هستند اعتماد داشته باشند و همين‌طور از مراکز دانشگاهي، درباره درمان‌هاي جديد کسب اطلاع کنند.
وي درباره موضوع سخنراني‌اش در بيست و دومين کنگره بيماري‌هاي مغز و اعصاب گفت: در کنگره امسال بحثي که داريم در مورد سندروم‌ها يا بيماري‌هاي پارکينسون آتيپيک است. درصد اندکي از مبتلايان به پارکينسون مبتلابه انواع آتيپيک پارکينسون هستند که در کنگره امسال بيشتر براي متخصصان مغز و اعصاب در اين مورد صحبت خواهيم کرد.
بر اساس اين گزارش، بيست و دومين کنگره بيماري‌هاي مغز و اعصاب ايران از 22 تا 25 ارديبهشت‌ در هتل المپيک تهران برگزار مي‌شود و علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بيشتر مي‌توانند با شماره تلفن 66420556 تماس حاصل فرمايند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن