تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 13 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):به خدايى كه جانم در اختيار اوست، وارد بهشت نمى شويد مگر مؤمن شويد و مؤمن نمى شو...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804121425




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مهمترین هدف پس از توافق، نگه داشتن سرمایه گذار خارجی است


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: مدیر عامل کارگزاری بانک توسعه صادارت:
مهمترین هدف پس از توافق، نگه داشتن سرمایه گذار خارجی است
با رفع موانع اولیه سرمایه‌گذاری خارجی باید تمهیداتی اندیشیده شود که بعد از آنکه جذب سرمایه‌گذاران خارجی صورت گرفت آنها را در بازار ایران نگه داریم نه اینکه بعد از مدتی به دلیل فراهم نبودن شرایط قصد ترک بازار را داشته باشند به عبارتی نگه داشتن سرمایه‌گذار خارجی از جذب آن باید برای همه ما مهمتر باشد.


به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، سید رضا علوی، مدیر عامل کارگزاری بانک توسعه صادرات با بیان مطلب فوق درباره شرایط ورود سرمایه گذار خارجی پس از انجام توافق نهایی ایران با گروه 1+5 گفت: در بحث ورود سرمایه گذاری خارجی الزاماتی مانند تسهیل ورود و خروج پول وجود دارد که در شرایط فعلی مقدمات این کار انجام شده است اما علاوه بر الزامات بین المللی باید شرایط در داخل کشور برای ورود سرمایه گذار خارجی نیز فراهم شود.


وی در اینباره توضیح داد: در مرحله اول تسهیل در مقررات لازم است، قطعاً سرمایه گذارن خارجی به دلیل اینکه کشور ما چند سالی از این موضوع دور بوده است، یک سری مشوق ها برای ورود به بازار ما می خواهند.


این کارشناس بازار سرمایه اظهار داشت: با وجود آمار و ارقامی که در خصوص سرمایه گذار خارجی طی این سالها داده شده اما میزان سرمایه گذاری ها با ظرفیت و پتانسیل کشور برای سرمایه گذاری خارجی متناسب نیست و هنوز فاصله بسیاری با ظرفیت هایمان وجود دارد پس قطعاً وقتی بخواهیم از این حالت خارج شویم باید اطمینان های لازم به سرمایه گذار خارجی ارئه شود.


وی تصریح کرد: وقتی سرمایه گذار خارجی قصد برنامه ریزی و بررسی برای ورود به کشوری می کند به موضوعات و تشویق هایی مانند معافیت های مالیاتی، حقوق مالکیت و مواردی از این قبیل را مبنای تصمیم گیری هایش قرار می دهد بنابراین فراهم کردن این شرایط می تواند مقدمه ای برای سرمایه گذاری خارجی تلقی شود.


علوی با بیان اینکه سرمایه گذاری یک پیش شرط برای توسعه کشورهای در حال توسعه محسوب می شود، گفت: ما در بورس جذابیت ویژه ای برای سرمایه گذاران خارجی با توجه به قیمت سهام و فاکتورهای دیگری مانند نسبت قیمت بر درآمد (P/E) و سود تقسیمی شرکت ها (DPS) ها داریم که این امر جذابیت ویژه ای برای سرمایه گذاران خارجی قلمداد می شود و می تواند آنها را به بازار ما سوق دهد و این حرکت برای توسعه ملی هم یک فرصت بسیار خوب است.


وی ادامه داد: ما می توانیم از منابع بسیار ارزان قیمت خارجی استفاده کنیم. هم اکنون شرکت های تولیدی ما خواهان تسهیلات 20 تا 25 درصدی از بانکها هستند اما در برخی مواقع با چنین نرخ هایی هم امکان تأمین مالی برای آنها فراهم نمی شود اما سرمایه گذاران خارجی با نرخ های بسیار پایین تر مثلاً زیر 10 درصد برای تولید کنندگانمان زمینه تأمین مالی را فراهم می کنند که این یک فرصت استثنایی است که علاوه بر تأمین منابع مالی ارزان قیمت برای صنایع، ورود تکنولوژی برتر را هم ممکن می کند.


این کارشناس بازار سرمایه در ادامه این گفتگو به برخی محدودیت های داخلی برای جذب حداکثری سرمایه گذار خارجی اشاره کرد و گفت: در همسایگی ما کشور ترکیه نرخ تورم 70 درصد را به مدد سرمایه گذار خارجی به 7 درصد رسانده در حالیکه پتانسیل های ما در بخش های مختلف از جمله انواع صنایع و گردشگری به مراتب بیشتر از ترکیه است اما فعالسازی این ظرفیت های موجود یک استراتژی را می طلبد که متأسفانه هنوز در این موضوع برنامه و راهکاری وجود ندارد.


 وی با تأکید بر ضرورت تدوین برنامه مدون برای ورود سرمایه گذار خارجی گفت: ما هنوز در بخش تولید و صنعت فاقد آمادگی لازم برای ورود سرمایه گذار خارجی هستیم. بورس کشور هم برای ورود سرمایه گذار خارجی باید زمینه لازم را فراهم کند.


علوی با ذکر مثالی در اینباره توضیح داد: اگر سرمایه گذار خارجی بخواهد در بورس ما سرمایه گذاری کند مارکت بزرگترین خودرو ساز ما یک میلیارد دلار است که این اعداد و ارقام برای سرمایه گذار خارجی بسیار اندک است. اما با راهکارهایی مانند عرضه بلوکی شرکت ها برای سرمایه گذاران خارجی و فعال سازی انواع آپشن هایی که در بورسهای دنیا مرسوم است باید آمادگی لازم در این خصوص فراهم شود.


مدیر عامل کارگزاری بانک توسعه صادرات درباره آسیب ورود سرمایه گذار خارجی بدون فراهم شدن زمینه های لازم گفت: چنانچه زمینه لازم برای سرمایه گذار خارجی فراهم نشود همان آسیبی که به بورس های آسیای جنوب شرقی با ورود سرمایه گذاران خارجی وارد شد در انتظار ما نیز خواهد بود. در این کشور ها سرمایه گذاران خارجی به یکباره هجوم آوردند اما به دلیل مهیا نبودن زمینه های سرمایه گذاری بازارهایشان یک رشد حبابی سنگین کرده و بعد از آن یک افت سنگین رخ داد.


وی در اینباره توضیح داد: بنابراین با رفع موانع اولیه سرمایه گذاری خارجی باید تمهیداتی اندیشیده شود که بعد از آنکه جذب سرمایه گذاران خارجی صورت گرفت آنها را در بازار ایران نگه داریم نه اینکه بعد از مدتی به دلیل فراهم نبودن شرایط قصد ترک بازار را داشته باشند به عبارتی نگه داشتن سرمایه گذار خارجی از جذب آن باید برای همه ما مهمتر باشد.


علوی در پایان درباره تلاش شرکت ها برای استفاده از سرمایه گذاران خارجی گفت: شرکت های ما متأسفانه به دلیل دور بودن از بازارهای خارجی بخش بین الملل شان سال هاست فعال نیست بنابراین اگر بخواهند معرفی از شرایط و پتانسیل هایشان برای شرکت های بین المللی داشته باشند با محدودیت هایی رو به رو هستند.


بنابراین لازم است حتی در حد ابتدایی شرکت ها در این خصوص قدم های اولیه را بردارند  و این فرصت های پیش رو را مغتنم بشمارند به عبارتی همین که توافقات به صورت مرحله به مرحله در حال اعلام است یک فرصتی است که شرکتهای تولیدی و حتی بورس ما خودشان را برای سرمایه گذار خارجی آماده کنند تا از این گشایش به وقت خود استفاده لازم برده شود.




انتهای پیام/



اخبار مرتبط

ادامه سقوط حافظ از سراشیبی/ شاخص به کانال 67 هزار واحدی سُر خورد
رفت و آمد امروز نمادها در تالار حافظ
عرضه آلومینیوم در بورس کالا افزایش می‌یابد
عرضه 282 هزار تن انواع کالا در بورس کالای ایران
دست و پا زدن شاخص در کانال 68 هزار واحدی/ افت 72 واحدی شاخص




۳۰ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۵:۴۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 73]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن