واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
![صنايع](http://www.mojnews.com/iCFileHandler.aspx?FieldName=img_Image&Contract=cms_Contents_I_Images&Size=250&StartupService=Read&BaseRecord=1612235)
۲۹ فروردين ۱۳۹۴ (۹:۱۴ق.ظ)
بازار بکر معدني ها براي جذب سرمايه گذاران خارجي موج - عضو کميسيون صنايع و معادن اعلام کرد: صنايع سيماني جز صنايعي هستند که بازار مطلوبي دارند و از آنجايي که سيمان ملات توسعه کشور است و اين محصول همواره قيمت خاص خود را دارد بنابراين اين صنايع از جمله صنايع مورد استقبال سرمايه گذاران خواهد بود.
به گزارش خبرگزاري موج، بهروز نعمتي، عضو کميسيون صنايع و معادن و قائم مقام سابق سيمان کردستان در ارزيابي وضعيت بازار سرمايه بعد از بيانيه لوزان و توافق نهايي در خصوص مساله هسته اي گفت: عوامل مختلفي در رشد بازار سرمايه دخيل هستند و رشد اين بازار را نمي توان تنها به مسايل هسته اي منوط کرد هرچند که اين قبيل موارد اثرات خاص خود را بر بازار دارند.
وي افزود: وضعيت صنايع مختلف در کنار تاثيرات ناشي از ريسک هاي سياسي وابسته به پرتفوليوي صنايع مختلف؛ با يکديگر متفاوت خواهد بود، اما آنچه از برآيند اين شرکت ها بر مي آيد آن است که اين صنايع پتانسيل و توانمندي لازم براي رشد را دارند و در پي آن ميتوان به رونق قابل توجه در بورس اميدوار بود.
نعمتي مهمترين مساله در بازگشت سرمايه گذاران به بورس و رونق دوباره آن را اعتماد به بازار سرمايه عنوان کرد و گفت: ظرفيتهاي موجود و بکر بودن بخش هاي مختلف اقتصاد اين مساله را نشان مي دهد که ايران مي تواند در عرصه صنايع مختلف پذيراي سرمايه سرمايه گذاران خارجي باشد .
وي با اشاره به حوزه صنايع معدني در کشور تصريح کرد: در حال حاضر در کنار ساير صنايع پر پتانسيل، صنايع معدني پتانسيل قوي و مطلوبي براي سرمايه گذاري دارند و بعد از اين صنعت، صنايع پتروشيمي قابليت بالايي براي جذب سرمايه گذاري دارند.
به گفته عضو کميسيون صنايع و معادن مجلس در بحث نفت و گاز و همچنين صنايع هايتک و همچنين نانو تکنولوژي اين پتانسيل به وضوح ديده مي شود.
نعمتي در ارزيابي آينده صنعت سيمان و روند شرکتهاي سيماني در بورس گفت: توليد محصولاتي مانند کلينکر هزينه بالايي دارد بنابراين بايد به گونه اي عمل کنيم تا بتوانيم بهره وري در اين حوزه را بالا برده و انواع و اقسام مختلف سيمان را توليد کنيم.
عضو کميسيون صنايع و معادن مجلس با اشاره به توليد 75 ميليون تن سيمان در کشور که عمدتا تيپ 2 و 5 هستند خاطرنشان کرد: توليد طيف مشخص از سيمان در دراز مدت چالش هاي خاص خود را دارد بنابراين بايد به سمت توليد سيمان هاي خاص و رنگي حرکت کنيم .
قائم مقام سابق سيمان کردستان بهينه کردن تکنولوژي کارخانجات سيمان و حرکت به سمت تکنولوژي هاي نوين و در پي آن کاهش هزينه در اين صنعت را عامل مهمي در رشد اين بخش از صنعت و شرکتهاي فعال در آن دانست و افزود: صنايع سيماني جز صنايعي هستند که بازار مطلوبي دارند و از آنجايي که سيمان ملات توسعه هر کشور است و اين محصول همواره قيمت خاص خود را دارد بنابراين اين صنايع از جمله صنايع مورد استقبال سرمايه گذاران خواهد بود.
وي افزود: در کنار اين صنعت، صنايع پتروشمي؛ مخابرات و الکترونيکي نوين از جمله صنايعي است که مورد اقبال عموم قرار خواهد گرفت.
وي در خصوص تاثيرات ناشي از انجام توافق نهايي هسته اي بر بازار گفت: طبيعتا با اين اتفاق بازار در کوتاه مدت نگاه مثبتي خواهد داشت، اما در بلند مدت بايد در کنار اين تاثيرات، اصلاح ساختار در برخي شرکت ها صورت گيرد تا بتوان شاهد نتايج مطلوب تري در اين شرکت ها و به تبع آن در اقتصاد کشور بود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]