تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 17 دی 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):هيچ شفيعى براى زن نزد پروردگارش نجات بخش تر از رضايت شوهرش نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1851531226




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

«آناهيتا» فيلمي چند پاره و خسته كننده


واضح آرشیو وب فارسی:تبیان: «آناهيتا» فيلمي چند پاره و خسته كننده
آناهيتا
يك منتقد گفت: فيلم سينمايي «آناهيتا» در ژانر خود سردرگم است و به نوعي فيلمي خسته كننده و چند پاره است كه با مخاطب خود ارتباط برقرار نمي‌كند.به گزارش خبرنگار سينمايي فارس، فيلم سينمايي «آناهيتا» آخرين ساخته عزيزالله حميدنژاد هم اكنون در اكران عمومي به سر مي‌برد و اين فيلم ششمين اثر اين كارگردان است و در خلاصه داستان آن آمده است: داستان تعدادي دانشجوست كه هنگام تحقيق روي مولكول‌هاي آب به حقايق تازه‌اي دست پيدا مي‌كنند. در گفت‌وگو‌ با «عليرضا اخلاقي» منتقد، فيلمنامه‌نويس، كارگردان و كارشناس سينما نظر وي را در مورد اين فيلم جويا شده‌ايم. داستان تعدادي دانشجوست كه هنگام تحقيق روي مولكول‌هاي آب به حقايق تازه‌اي دست پيدا مي‌كنند. * در ابتدا نظرتان در مورد كليت داستان براي ما بگوييد؟ - به گمان من فيلم سينمايي «آناهيتا» از يك قصه چند پاره برخوردار است كه فيلمساز آمده يك مقوله علمي را دستاويز اثر خود قرار داده و روي روابط علمي نيز ثابت است به گونه‌اي كه فيلم با اهدا جايزه به قهرمان قصه «خورشيد» (ميترا حجار) آغاز شده و در آخر هم كه فيلم به اتمام مي‌رسد، او هنوز پاي دستگاه است و مي‌خواهد كارش را ادامه دهد، بنابراين از اين بابت مي‌توان بگوييم كه اين فيلم روايت فرضيه «ايموتو» را خوب روايت مي‌كند اما طرح همين موضوع نيز در سطح مي‌ماند به اين معني كه مخاطب را فقط به اين موضوع جلب مي‌كند اما از ديدگاه سينمايي وقتي به فيلم نگاه مي‌كنيم، مي‌توانيم به اين نتيجه برسيم كه «آناهيتا» فيلمي خسته كننده و چند پاره است كه نمي‌تواند قصه خود را به خوبي روايت كند و تعليق در اثر به درستي درنيامده است و به نوعي در روايت اثر خود با استفاده از داستانك‌هاي فرعي از خط اصلي روايت خود نيز خارج مي‌شود و در ژانر خود نيز سر درگم است.
آناهيتا
* به نظر شما كارگرداني اين اثر چگونه بود؟ - فيلم سينمايي «آناهيتا» را از لحاظ كارگرداني فيلم خوبي ديدم اما به صورت انتزاعي وقتي كنار هم قرار مي‌دهيم، فيلم خوبي درنمي‌آيد و حتي داستان علمي و تخيلي خود را در گونه و ژانري كه در بستر ملودرام نيز انتخاب كرده، رعايت نمي‌كند و مدام از خط اصلي خود نيز خارج مي‌شود و من اين اشكالات را بيشتر در فيلمنامه مي‌دانم و احساس مي‌كنم كه فيلمنامه درست و منسجمي نيست به نوعي قصه پيش نمي‌رود و سينما كه زبان تصوير است اما در فيلم سينمايي «آناهيتا» حتي معرفي شخصيت‌ها هم با ديالوگ صورت مي‌گيرد كه اين شيوه تماشاگر را از ژانر و قصه فيلم نيز دور مي‌كند. * به نظر شما نحوه فيلمبرداري «فرشاد محمدي» مناسب بود؟ - به نظر من فيلمبرداري و انتخاب نورپردازي در اين فيلم آگاهانه و با تناسب با لوكيشن و قصه فيلم پيش رفت اما در فيلمبرداري هم دوپارگي وجود داشت اما در لوكيشن آزمايشگاه و خانه «خورشيد» تهميد خوبي استفاده شده بود و در استفاده از عناصر خارجي مثل: رنگ، نور، باز و بسته شدن پنجره، فضاي سرد، تله موش و ... دكوپاژ و فيلمبرداري مناسبي صورت گرفته است. * به نظر شما «آناهيتا» در كارنامه «عزيزالله حميدنژاد» چه جايگاهي دارد؟ - «عزيزالله حميدنژاد» فيلمساز هوشمندي است و كارش را هم خوب بلد است اما در اين فيلم خط ثابتي را براي موضوع خود ارائه نداده و با استفاده از داستانك‌هاي فرعي يك لطمه به كارش وارد شده است اما به طور مثال در فيلم سينمايي «اشك سرما» فيلم بسيار ساده و روان مطرح شد، «آناهيتا» در فيلمنامه سردرگم است و فيلمساز تكليفش از آغاز با خود روشن نيست و در ژانر هم سردرگم است و نوآوري در فرضيه «ايماتو» است اما در كارنامه «عزيزالله حميدنژاد» امتياز مثبتي اضافه نمي‌كند و يك مقدار هم پسرفت محسوب مي‌شود و يا به نوعي يك مكس در كارنامه كاري او به شمار مي‌رود.
آناهيتا
* به نظر شما آيا «عزيزالله حميدنژاد» در اين فيلم جسارت به خرج نداده است؟ - بله، جسارت در تمام كارنامه «عزيزالله حميدنژاد» وجود دارد و اين براي او مسئله تازه‌اي نيست اما نكته‌اي كه وجود دارد اين است كه نوآوري اين فيلم نسبت به آثار قبلي او تاثيرگذار نيست. * به نظر شما آيا اين فيلم با تماشاگر ارتباط برقرار مي‌كند يا خير؟ - به نظر من اين فيلم با مخاطب ارتباط برقرار نمي‌كند چرا كه تماشاگر از «عزيزالله حميدنژاد» توقع بالاتري دارد و براي ديدن اين فيلم يا به خاطر كارنامه اين كارگردان و يا هم به خاطر پلاكارد سر در سينماها و يا جمع بازيگران مي‌آيد اما در 20 دقيقه اول هم به دنبال فيلمي جنايي پر تپش نيز هست كه به نظر من اين فيلم هيچكدام از طيف‌هاي مخاطب را راضي نمي‌كند. * شما بازي‌هاي اين فيلم را چگونه ارزيابي مي‌كنيد؟ - به نظر من بسياري از بازيگران تقريباً در حد و اندازه خودشان خوب ظاهر شدند به طور مثال: «شهاب حسيني» (بهنام) در حد و اندازه خود، خوب بود، «پوريا پورسرخ» (فواد) در بخش صورت زخمي بازي خوبي داشت اما در فلاش بك خيلي بد ظاهر شد، «ميترا حجار» (خورشيد) هم معمولي بود و «افسانه ناصري» در بخش سكانس رستوران خيلي خوب بود اما در مجموع بازي‌ها فيلم سينمايي «آناهيتا» يكدست نبود و نوسان داشت.
آناهيتا
* به نظر شما «عزيزالله حميدنژاد» در ادامه روند كاري خود بايد چگونه گام بردارد؟ - او هميشه در آثارش به دنبال موضوع تازه است و در آينده كاري خود هم به دنبال موضوعات تازه مي‌گردد اما بايد به اين نكته توجه داشت كه هميشه نوآوري هم جواب نمي‌دهد بلكه نوآوري بايد به نوعي ثمربخش باشد. * در پايان آيا صحبت و يا نكته خاصتي داريد؟ - در مجموع اين فيلم بيشتر يك يافته علمي است و اگر كارگردان ژانر خود را عوض مي‌كرد فيلم به كار خوبي تبديل مي‌شد و توجه زياد به مقوله علمي كار را دشوار و به نوعي به كار لطمه وارد كرده است.
آناهيتا

آناهيتا
تنظيم براي تبيان : مسعود عجمي  





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تبیان]
[مشاهده در: www.tebyan.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 215]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن