تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 27 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):درهاى آسمان در اولين شب ماه رمضان گشوده مى‏شود و تا آخرين شب آن بسته نخواهد شد. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1865866256




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مدرسه بازیگری بالیوود در لندن


واضح آرشیو وب فارسی:سایت ریسک: با آغاز به کار یک مدرسه بازیگری هندی در لندن در اواخر سال 2008، علاقمندان بازیگری می‌توانند در قلب بریتانیا هنرهای بالیوود را فرابگیرند. به گزارش خبرنگار مهر، خبرگزاری فرانسه اعلام کرد مدرسه "آموزش بازیگری" که نخستین شعبه بین‌المللی یک آکادمی آموزشی مستقر در بمبئی است به همت آنوپام کر بازیگر معروف هندی راه‌اندازی می‌شود و ستاره‌های بالیوود در آموزش بازیگری کمک می‌کنند. کر که به عنوان بازیگر حدود 400 فیلم در کارنامه دارد، سال 2002 با فیلم بسیار موفق "مثل بکام سانتر کن" ساخته گوریندر چادا به شهرت رسید که در آن یک دختر جوان سیک با شورش در برابر سنت‌های خانوادگی تصمیم می‌گیرد مانند دیوید بکام فوتبالیست بازیکن مورد علاقه‌اش فوتبال بازی کند. بازیگر 53 ساله در این باره گفت: "هنگام فیلمبرداری "مثل بکام سانتر کن" کاملا برایم آشکار بود امکان برقراری ارتباط بیشتر بین سینمای بریتانیا و هند وجود دارد. موفقیت بسیار زیاد آن فیلم ناشی از تلفیق هنر بریتانیایی و هندی بود که چیزی ویژه خلق کرد." این مدرسه بازیگری سپتامبر آینده در ایلینگ در غرب لندن راه‌اندازی می‌شود. هرچند این منطقه در حال حاضر محل سکونت تعداد زیادی از مردم آسیای شرقی است، اما ریشه‌ای تاریخی در صنعت فیلمسازی بریتانیا دارد. مدرسه "آموزش بازیگری" در حال حاضر شعبه‌هایی نیز در چاندیگار و احمد‌آباد دارد و قرار است پس از لندن، شعبه های دیگر آن در دوربان آفریقای جنوبی و سیدنی استرالیا راه‌اندازی شود. مدرسه آموزش "بازیگری" لندن به بازیگران و فیلمسازان بالیوود این فرصت را می‌دهد که دانسته‌های خود را به نسل جوان منتقل کنند. ستاره‌هایی مانند بومن ایرانی، اورمیلا ماتوندکار و ماهش بات فیلمساز هندی در امر آموزش حضور دارند. دوره‌های اولیه سه ماه بوده و هر سال 60 هنرجو آموزش می‌بینند. بریتانیا در حال حاضر نیز روابط نزدیک با صنعت فیلمسازی بالیوود دارد. سال گذشته میلادی مراسم اعطاء جوایز آکادمی فیلم هند IIFA در شفیلد در شمال انگلستان برگزار شد. به گفته کر هنرجویان از هر نژاد می‌توانند در کلاس‌های آموزش بازیگری شرکت کنند. او ابراز امیدواری کرد با گشایش این آکادمی جدید و با کمک بازیگران جوان بااستعداد، کیفیت بازیگری در بالیوود نیز بیشتر شود.




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت ریسک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 720]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سینما و تلویزیون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن