تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 9 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):از كسانى مباش كه بى‏عمل، به آخرت اميد دارند... از گناه باز مى‏دارند، اما خود باز ن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819259987




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مركز پژوهش‌ها منتشر كرد؛گزارشي ازدستاوردهاي انقلاب اسلامي در حوزه انرژي و صنعت


واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: مركز پژوهش‌ها منتشر كرد؛گزارشي ازدستاوردهاي انقلاب اسلامي در حوزه انرژي و صنعت


تهران- خبرگزاري كار ايران
دستاوردهاي انقلاب اسلامي در حوزه‌هاي انرژي و صنعت در مركز پژوهش‌‏هاي مجلس بررسي شد.

به گزارش "ايلنا، دفتر مطالعات انرژي، صنعت و معدن اين مركز با اعلام اين مطلب كه پيروزي انقلاب اسلامي آغازگر اصلاحات اساسي در ساختار اقتصادي، سياسي ، اجتماعي و فرهنگي كشور بوده است، افزود: در حالي كه جمعيت كشور در سال 57حدود 36ميليون نفر بود و در پايان سال 86 به بيش از 71 ميليون نفر رسيد و با وجود جنگ و محاصره‌هاي اقتصادي، انقلاب اسلامي در حوزه‌هاي انرژي و صنعت دستاوردهاي بسياري را موجب شد به طوري كه به عنوان نمونه در حال حاضر 100 درصد ساكنين شهرها و 98 درصد ساكنين روستاها از نعمت برق برخوردارند و اين امر در تمام خاورميانه و آسيا بي‌نظير است و در زمينه سد سازي نيز كشور ما اكنون در شمار پنج كشور اول جهان قرار گرفته است.
همچنين طي اين مدت ميزان ظرفيت توليد محصولات پتروشيمي از 31 هزار وشش هزار تن در سال 57 به 37 هزار 979 هزار تن افزايش يافته است.
اين گزارش مي‌افزايد: در سال 57تنها 51 هزار خانوار در پنج شهر كشور به طور بسيار محدود از نعمت گاز برخوردار بودند در حالي كه در پايان سال 86 بيش از 13ميليون و 410 هزار خانوار كشور با جمعيت 53 ميليون و 569 هزار نفر از اين نعمت برخوردار بوده‌اند.
از سوي ديگر در بخش صنعت بارزترين نكته، بهره‌گيري از توانمندي‌هاي داخلي و باور اين امر بود كه «ما مي‌توانيم»، به گونه‌اي كه در مدت 30سال گذشته سهم بخش صنعت در توليد ناخالص ملي از 9/5 درصد در سال 57 به 22/3 درصد در سال 86 رسيده است.
در بخش ديگري از اين گزارش دستاوردهاي ايران در عرصه برق، سدسازي، پتروشيمي ، نفت، گاز ، صنعت و صنايع نظامي تشريح شده و پيرامون فناوري هسته‌اي آمده است: جمهوري اسلامي ايران به رغم تحريم‌هاي شديد آمريكا و فشار واشنگتن بر كشورهاي ديگر براي عدم همكاري در پروژه هسته‌اي ايران، توانسته است چرخه سوخت هسته‌اي را با همت دانشمندان داخلي به نقطه قابل ملاحظه‌اي برساند تا جايي كه تعجب جهانيان را برانگيزد و با كشف و استخراج اورانيوم طبيعي در «ساغند» يزد و فراوري آن در «اردكان» يزد و سپس تبديل آن به سه ماده هگزا فلورايد اورانيوم، اكسيد اورانيوم و تترافلورايد اورانيوم در پايگاه هسته‌اي اصفهان و سپس با تاسيس پايگاهي در نطنز از طريق به كارگيري دستگاه‌هاي سانتريفيوژ، بزرگ‌ترين گام‌ها را در دستيابي به چرخه سوخت هسته‌اي بردارد، به گونه‌اي كه اين امر ايران را به رديف دهمين كشور داراي فناوري هسته‌اي ارتقا داده است.
در همين حال طراحي راكتور آب سنگين در اراك و به مرحله نهايي رساندن نيروگاه اتمي در بوشهر، گام‌هاي ديگري است كه نشان مي‌دهد مديريت انقلابي مي‌تواند نظام جمهوري اسلامي را به يك كشور پيشرفته تبديل كند.
پايان پيام

كد خبر: 476513

جمعه|ا|9|ا|اسفند|ا|1387





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايلنا]
[مشاهده در: www.ilna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن