تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 12 مرداد 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين اعمال، خداشناسى است، زيرا با وجود علم و معرفت، عمل، كم يا زياد تو را سود مى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید ابزار دقیق

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

ایمپلنت دندان سعادت آباد

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

الکترود استیل

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1809162614




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

وزير آموزش و پرورش: معلمان بازنشسته شوند، حقوقشان زياد شود


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: وزير آموزش و پرورش: معلمان بازنشسته شوند، حقوقشان زياد شود
جام جم آنلاين: عليرضا علي احمدي وزير آموزش و پرورش گفت: توصيه من اين است كه اگر همكاري به 20 سال خدمت رسيده و فعاليت مفيد تعريف شده اي هم برايش وجود ندارد از فرصت بازنشستگي استفاده كند كه در اين صورت حقوق بيشتري هم مي گيرد.


به گزارش مهر ، وزير آموزش و پرورش در حاشيه انتخابات شوراهاي دانش آموزي كه در دبيرستان دخترانه شهيد محمود زاده منطقه 11 برگزار شد با معلمان اين مدرسه نشست صميمانه اي داشت.

در اين نشست معلمان از هر دري سخن گفتند و دغدغه هايشان را با وزير آموزش و پرورش در ميان گذاشتند. عدم پرداخت معوقه ها، چگونگي حل مشكلات مربوط به كسري ساعات موظف فرهنگيان، كلاسهاي شلوغ و پرجمعيت و...از جمله سوالات معلمان اين مدرسه بود كه شايد بتوان گفت سوال بسياري از فرهنگيان شاغل در آموزش و پرورش باشد.

در ابتداي اين نشست معلمي وضعيت معلمان مازاد را عنوان كرد و گفت: در مورد معلمان مازاد بهتر نيست به جاي اينكه اين افراد در دفتر بنشينند به آنها كاري واگذار شود تا هم كمكي به نظام آموزشي باشد و هم اينكه حقوقي را كه نسبت به همكاران ديگر از وي كسر مي گردد جبران شود.

علي احمدي در پاسخ به اين معلم گفت: حقوق بازنشستگي ترميم شده و حقوقي را كه همكاران بازنشسته ما از اين ماه مي گيرند به طور متوسط حدود 400 هزار تومان است و حالا يكي كمتر و يكي بيشتر و در واقع حدود 200 هزار تومان به حقوق هركدام آنها اضافه شده است.

وزير آموزش و پرورش اضافه كرد: اولين توصيه من اين است كه اگر همكاري به 20 سال خدمت رسيده و الان فعاليت مفيد تعريف شده اي برايش وجود ندارد از فرصت بازنشستگي استفاده كند كه در اين صورت هم حقوق بيشتري مي گيرد و هم وقت بيشتري براي رسيدن به فعاليتهاي خانه، تفريحات و عقب افتادگيهاي گذشته دارد. ضمن اينكه در نوزدهم شهريور ماه بخشنامه اي را مبني بر ارائه ماموريتهاي تعريف شده ديگري به معلمان در مدارس به دنبال آخرين دستورالعمل ساماندهي نيروي انساني به مدارس ارسال كرديم تا دفترنشين نداشته باشيم.

وي افزود: حتي اعلام شد كه اگر در مدرسه ماموريتي هست كه معلمان در روال عادي نبايد انجام دهند ولي كمبود نيرو در انجام آن داريم همان حقوق معلمي را به معلمان مازاد بدهيم و مزاياي وي را حفظ كنيم ولي ماموريتهايي همچون دفترداري، نظارت در آزمايشگاه، كتابخانه، سايت رايانه و... را برعهده بگيرد كه ما حتي شرح وظايف اين ماموريتها را نيز تعريف كرده ايم كه در اختيارتان مي گذاريم.

علي احمدي خطاب به معلمان گفت: راجع به نقل و انتقالات در آموزش و پرورش راهكاري ارائه دهيد تا بتوانيم مشكل فرهنگياني را كه منزل آنها دور است و بايد مسافت زيادي را از خانه به مدرسه طي كنند را حل كنيم. براي حل اين موضوع مسابقه اي را در نشريه نگاه ( نشريه داخلي وزارت آموزش و پرورش) تهيه مي كنيم و با توجه به نظام پيشنهادات جايزه اي را نيز براي آن در نظر مي گيريم. هر فرهنگي كه بتواند راهكاري را براي حل اين موضوع ارائه دهد، خوشحال مي شويم.

نمي توانم نسخه واحدي بپيچم

معلم ديگري سئوالي را درباره كسري ساعت موظفي معلمان كه با اجراي دستورالعمل ساماندهي نيروي انساني به يك معضل تبديل شده است پرسيد و گفت: به طورمثال براي من دو ساعت كسري ساعات موظفي به وجود آمده كه نتوانستم اين مشكل را حل كنم .

علي احمدي در پاسخ به اين معلم عنوان كرد: در تهران و شهرهاي بزرگ نبايد مشكلي در اين زمينه باشد. معلمان مي توانند اين دو ساعت را در مدرسه ديگري تدريس كنند.

اين معلم نيز در پاسخ به پيشنهاد وزير افزود: درسي را كه من تدريس مي كنم به تدريس بيش از دو ساعت نياز دارد و نمي توان دو ساعت از آن را من تدريس كنم و ادامه آن را معلم ديگري براي دانش آموزان دنبال كند.

وزيرآموزش و پرورش نيز راهكار خود را در قبال پرسش اين معلم تغيير داد و اظهار داشت: اين مشكل را بايد از طريق ساعتهاي حق التدريس حل كرد يعني چند ساعتي را كه شما اضافه درس مي دهيد پرداختتان به صورت حق التدريس ارائه شود.

همين معلم دوباره عنوان كرد: در صورت اجراي پيشنهاد شما به خاطر دو ساعت تدريس بايد هر روز در راه مدرسه و خانه باشم!

علي احمدي هم پاسخ داد: خوب بالاخره اين مسئله هم مثل نمره اي مي ماند كه من و شما به دانش آموزان مي دهيم . اگر دانش آموزان ما معدلشان به حدي نرسيد تجديد يا مردود مي شود. اين موضوع هم مشابه اين مثال است. اگر شما يك ساعت موظفي داريد كه پر نمي شود تبعاتي دارد كه بايد آن را بپذيريد ضمن اينكه راه جبران آن نيز وجود دارد.

وزير آموزش و پرورش افزود: براي دو ساعتي هم كه اضافه مي شود يك نيمروز به مدرسه مي آييد و سه ساعت هم حق التدريس مي گيريد البته اين را به طور مثال مي گويم و راههاي اينچنيني براي همه معلمان كه با اين مشكل مواجهند وجود دارد.

معلم نيز گفت: يعني راههاي اينچنيني در آموزش و پرورش پيش بيني شده است؟

علي احمدي اظهار داشت: بله. البته حسن تدبير مي خواهد. اگر چه در آموزش و پرورش قواعدي وجود دارد كه دست من را مي بندد، يعني اگر در اين وزارتخانه كاري را براي فرد خاصي كه مشكل حادي دارد انجام دهم اين شبهه به وجود مي آيد كه پارتي بازي شده و فرد مورد نظر متهم به دخترخاله يا پسرخاله بودن مي شود كه البته اين موارد در فرهنگ ما هميشه وجود داشته است.

معلم ديگري عنوان كرد: من نيز دچار كسري سه ساعت موظفي هستم ولي آيا با داشتن فرزند كوچك انصاف است كه هر روز در راه مدرسه و خانه باشم؟

وزير آموزش و پرورش نيز گفت: بايد به صورت خاص و استثنايي در چنين مواردي تصميمگيري شود و اين موضوعي نيست كه من به صورت واحد براي آن نسخه بپيچم.

روساي مناطق در قفس قوانين گير كرده اند

علي احمدي از روساي مناطق و ادارات آموزش و پرورش انتقاد كرد و افزود: من از صحبت اين دو معلم برداشت مي كنم كه ادارات ما عادت كرده اند كه در چارچوب قوانين خود را مقيد سازند، در حالي كه مدير موفق بايد در كلان اين چارچوب موارد را حل و فصل كند و كارمندان آن نيز بايد اين فرهنگ را داشته باشند كه بعد از حل يك وضعيت خاص و ويژه همه صف نكشند كه پس مشكل من چي؟ اين فرهنگ در آموزش و پرورش وجود ندارد.

وزير آموزش و پرورش اظهار داشت: موارد اينچنيني خيلي زياد براي من اتفاق افتاده است كه دوست داشتم براي آن فرد كاري انجام بدهم و با وجود اينكه اختيارات قانوني آن را هم دارم ولي مي ترسم در صورت انجام چنين كارهايي صف طولاني جلو در وزارتخانه تشكيل شود كه مشكل ما چرا حل نمي شود.

وي تاكيد كرد: ما بايد براي فرهنگيان زن كه تربيت فرزندان، خريد خانه، تميز كردن منزل و اكثر مسئوليتهاي خانه را برعهده دارند تسهيلاتي را ايجاد كنيم تا مشكلاتشان حل شود.

ارائه فرمول بازخريد شدن معلمان مازاد

معلم ديگري معضل معلمان مازاد در برخي از رشته ها را در حضور وزير آموزش و پرورش عنوان كرد و پرسيد: در بعضي از شاخه هاي درسي كه تعداد معلمان زياد است چه بايد كرد؟

علي احمدي پاسخ داد: توصيه مي كنم كه معلمان ما به بازنشسته شدن فكر كنند. قانون بازخريدي نيز به تازگي پيش بيني شده است كه قابل اجراست و در اين صورت افرادي كه مسند خاصي در آموزش و پرورش ندارند و مدرسه هم نتوانسته ماموريت مفيدي براي آنها فراهم كند مي توانند سوابق خدمتشان را حتي اگر 20 سال هم نشده باشد به ما بفروشند و بيمه شان را هم خوشان پرداخت كنند تا در آينده به موقع بازنشسته شوند.

وي تاكيد كرد: از اين فرمولها در آموزش و پرورش زياد است كه تا كنون از آن استفاده نشده است.

معلمي به معضل كلاسهاي شلوغ در مدارس اشاره كرد و گفت: برخي از كلاسهاي مدرسه ما بين 30 تا 36 دانش آموز دارد در حالي كه شما استاندارد دانش آموزان در يك كلاس درس را بين 20 تا 30 نفر عنوان مي كنيد.

وي انتقاد كرد: كلاسهاي ما به قدري شلوغ است كه ما بايد مانند مبصر با دانش آموزان برخورد كنيم و نمي توانيم با آرامش تدريس خود را دنبال كنيم در حالي كه در اين مدرسه كلاس خالي وجود دارد و از طرفي معلم مازاد نيز در دفتر مدرسه نشسته است.

علي احمدي پاسخ داد: اين مورد بايد توسط رئيس آموزش و پرورش شهر تهران و رئيس منطقه حل شود. استانداردي را كه ما براي تشكيل كلاسها به مدارس عنوان كرده ايم از 20 و چند دانش آموز تا 30 و چند دانش آموز در پايه هاي مختلف است كه البته مناطق روستايي در كشور وجود دارد كه تعداد دانش آموزان آنها كمتر است و گاهي اوقات حتي به كمتر از 15 دانش آموز نيز مي رسد كه آنها استانداردهاي ما را بر هم مي زند.

معلم ديگري در خصوص مطالبات و كسري بودجه آموزش و پرورش پرسيد و سئوال خود را اين گونه مطرح كرد كه چرا قبل از اينكه مجلات، روزنامه ها، سايتها و .... خبر از پرداخت مطالبات فرهنگيان را منتشر مي كنند و صدها فرهنگي در پي آن خبر راهي اداره ها و معطل شدن در آنجا شوند پرداختها را منظم نمي كنيد و چرا پرداختها غيرنقدي است در حالي كه پول نقد براي ما مفيدتر است.

علي احمدي پاسخ داد: با وزير بازرگاني صحبت مي كردم كه آيا نمي شود بني را كه به فرهنگيان مي دهيم نقدي باشد كه ميركاظمي عنوان كرد پرداخت بن هاي غير نقدي براي كنترل تورم است چرا كه اگر پول نقد در اختيار مردم بگذاريم تورم بيشتر مي شود.

وي افزود: از طرفي اگر يارانه ها را حذف كنيم ... چون خبرنگارخبرگزاري مهر اينجاست ادامه صحبتم را نمي گويم چرا كه عنوان كردن اين موضوع در حضور خبرنگاران تبعات دارد. ضمن اينكه اين بن ها در آموزش و پرورش موفق تر از سازمانها و اداره هاي ديگر توزيع مي شود.

وزير آموزش و پرورش با تاكيد بر اينكه پيگير مشكلات مربوط به چگونگي پرداخت مزاياي معلمان است ، گفت: تا آنجا كه اجازه دهند مزايا را به شكل نقدي پرداخت مي كنيم.

وي تصريح كرد: در خصوص بوق و كرنا كردن مطالبات، حقوق و مزايا نيز به خدا قسم پي برده ام كه مسائل مادي را نبايد بگوييم ولي اين خبرنگاران كه دوستدار آموزش و پرورش هستند ميكروفنهايشان را بيخ گلوي من مي گذارند و مي گويند بدهي چه شد؟ كسري چه شد؟ مطالبات چه شد؟

همان معلم اظهار داشت: زماني شما مطالبات را پرداخت مي كنيد كه فرهنگي طلبكار مرده است و پول آن را بايد خرج كفن و دفنش كنند.

علي احمدي نيز گفت: اين هم استثنايي بوده و خداوند آن فرهنگي را رحمت كند.

يكي از مسئولان وزارت آموزش و پرورش در قسمتي از سخنان علي احمدي وي را از قرار گرفتن ضبط صوت خبرنگار مهر ، مطلع كرد كه وزير آموزش و پرورش نيز با صداي بلند گفت: «اشكال ندارد هيچ راز مگويي در آموزش و پرورش نداريم».

در اين مراسم برخي مسئولان آموزش و پرورش شهر تهران تلاش قابل توجهي براي قانع كردن معلمان به منظور عدم طرح مشكلات و مسائل خود در برابر وزير به كار مي بستند.
 شنبه 11 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 313]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن