تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):عدالت نيكو است اما از دولتمردان نيكوتر، سخاوت نيكو است اما از ثروتمندان نيكوتر؛...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815662991




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

علي‌احمدي در ديدار با نمايندگان فرهنگي مجلس هشتم اعلام كرد: طراحي منشور تحول و تدوين برنامه‌هاي7، 10و17ساله آموزش‌وپرورش‌ بررسي كاهش تعداد مناطق آموزش‌وپرورش


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: علي‌احمدي در ديدار با نمايندگان فرهنگي مجلس هشتم اعلام كرد: طراحي منشور تحول و تدوين برنامه‌هاي7، 10و17ساله آموزش‌وپرورش‌ بررسي كاهش تعداد مناطق آموزش‌وپرورش


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: اجتماعي - آموزش و پرورش

وزير آموزش و پرورش شب گذشته با قريب به 60 تن از نمايندگان فرهنگي هشتمين دور مجلس شوراي اسلامي ديدار و گفت‌وگو كرد.

به گزارش سرويس «آموزش و پرورش» ايسنا، دكتر علي احمدي ـ وزير آموزش و پرورش ـ در اين نشست اظهار كرد: در دو سال اخير، كارهاي خوبي در حوزه تحول به انجام رسيده و در همين راستا، منشور تحول طراحي شده است.

دكتر علي احمدي با بيان اين كه ستاد تحول بايد فراتر از آموزش و پرورش باشد، تصريح كرد: در رويكرد جديد مقرر شده است، جلسات ستاد تحول بنيادين با حضور جمعي از نمايندگان مجلس، شوراي عالي انقلاب فرهنگي، شوراي عالي آموزش و پرورش و مديران واساتيد صاحب نظر درحوزه تعليم و تربيت تشكيل شود.

دكتر علي احمدي با اشاره به تدوين سه برنامه هفت ساله، 10 ساله و 17 ساله در راستاي رسيدن به ايران 1404 خاطرنشان كرد: اين برنامه‌ها بايد با همكاري و همفكري مسوولان آموزش و پرورش، نمايندگان مجلس و مسوولان شوراي عالي انقلاب فرهنگي تدوين و اجرا شود.

وزير آموزش و پرورش تعدد نهادهاي تاثيرگذار در روند تعليم و تربيت دانش‌آموزان را مورد توجه قرار داد و اظهار كرد: آموزش و پرورش، نظام رسانه‌اي كشور و ساير نهادها بايد براي نيل به اهداف تعليم و تربيت در مسير يك چشم انداز مشترك و به صورت هم راستا و هم افزا حركت كنند.

وي در ادامه معلم را از مهم‌ترين اركان تعليم و تربيت خواند و اذعان كرد: معلم زماني مي‌تواند در نظام تعليم و تربيت اثرگذار باشد كه منزلت و معيشت معلم توامان مورد توجه قرار گيرد، لذا سعي كرده‌ايم، اين مهم را در همه برنامه‌ريزي‌ها لحاظ كنيم.

طرح كاهش تعداد مناطق آموزش و پرورش بررسي مي‌شود

دكتر علي احمدي در خاتمه با بيان اين كه فراكسيون فعلي فرهنگيان مملو از كارشناسان متخصص و دلسوز است، براي نمايندگان مجلس هشتم آرزوي توفيق كرد.

در اين نشست مسلم ميرزاپور ـ معاون حقوقي و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش ـ نيز طي سخناني هدف از نشست مسوولان ارشد آموزش و پرورش با نمايندگان فرهنگي مجلس هشتم را هم‌انديشي و برخورداري از نقطه نظرات و استفاده از ظرفيت موجود برشمرد و يادآور شد: آموزش و پرورش در مجلس هفتم از ظرفيت كميسيون فرهنگي بهره‌مند بود و اين امر در رابطه با تصويب لايحه مقاوم سازي مدارس و افزايش حقوق فرهنگيان به خوبي نمود پيدا كرد.

عباسي: بودجه، مديريت انساني و شيوه تدريس سه چالش مهم آموزش و پرورش

در ادامه نشست اسدالله عباسي ـ نماينده مجلس هشتم ـ با اشاره به مشكلات موجود در آموزش و پرورش، بودجه، مديريت نيروي انساني و كهنه بودن شيوه‌هاي تدريس را از جمله مهم‌ترين چالش‌هاي آموزش و پرورش در ادوار مختلف دانست.

وي درباره مشكلات مالي وزارت آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش همواره در شش ماهه دوم سال با كسري بودجه مواجه است.

عباسي حذف پاداش مناطق محروم، پاداش پايان خدمت و پرداخت پاداش به صورت سهام عدالت را از مواردي دانست كه بعضا باعث نارضايتي برخي فرهنگيان شده است.

وي همچنين درباره مديريت انساني در آموزش و پرورش اظهار كرد: در عين حال كه در كلان‌شهرها، نيروي مازاد داريم، در مناطق محروم با كمبود معلم مواجهيم.

نماينده مردم در مجلس هشتم كهنه بودن كتب درسي و شيوه‌هاي تدريس را به عنوان سومين چالش آموزش و پرورش مورد توجه قرار داد و خاطر نشان كرد: ما در پايه‌هاي اول با افت تحصيلي مواجه هستيم، هر چند اين افت تا سه درصد تقليق يافته، اما اين ميزان هنوز كافي نيست.

وي در ادامه معاونت پرورشي را مورد توجه قرار داد و براي برون رفت از مشكلات موجود در مسير احياي اين معاونت چندين راهكار پيشنهاد داد.

وي يادآورشد: كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس، فراكسيون فرهنگيان مجلس، شوراي عالي آموزش و پرورش و شوراي تحول بنيادين آموزش و پرورش، از اهرم‌هاي موثري است كه براي ارتقاي فعالي‌تهاي معاونت پرورشي مي‌توان از آن بهره جست.

دكتر حسن غفوري فرد: دانش‌آموز بايد داراي تحرك و نشاط بيشتري شود

بنا بر اين گزارش، دكتر غفوري فرد ـ نماينده منتخب مردم تهران در هشتمين دوره مجلس شوراي اسلامي ـ در ادامه اين نشست در سخناني رابطه وزارت آموزش و پرورش با مجلس شوراي اسلامي و شوراي عالي انقلاب فرهنگي را خوب ارزيابي كرد و ابراز اميدواري كرد: در سايه اين تعامل مشكلات آموزش و پرورش هر چه سريع‌تر حل شود.

وي همچنين بر ضرورت ايجاد تحرك و نشاط بيشتر در فضاي مدارس تاكيد كرد و گفت: بايد طراوت و شادابي بيشتري در مدارس حاكم باشد.

خباز: بايد نگاه مسوولان تصميم‌ساز نسبت به آموزش و پرورش تغيير كند

نماينده مردم كاشمر در مجلس هشتم با تاكيد بر ضرورت تغيير نگاه مسوولان تصميم‌ساز كشور به آموزش و پرورش گفت: اگر نگاه‌ها به آموزش و پرورش از رويكرد مصرفي به نگاهي توليدي و انسان‌ساز تغيير كند، جهت‌گيري‌ها در تخصيص امكانات عوض خواهد شد.

وي تعامل تنگاتنگ دستگاه‌ها را لازمه تغيير رويكردها نسبت به آموزش و پرورش دانست.

كريمي فيروز جايي ـ نماينده مجلس هشتم ـ نيز در اين نشست با بيان اين كه فرهنگيان در مجلس هشتم فراكسيوني متفاوت‌تر از قبل خواهند داشت، عنوان كرد: فرهنگيان حاضر در مجلس شوراي اسلامي نسبت به آموزش و پرورش شناخت عميق‌تري دارند.

انتهاي پيام
 سه شنبه 7 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 354]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن