تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 24 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هيچ كس جز با اطاعت خدا خوشبخت نمى‏شود و جز با معصيت خدا بدبخت نمى‏گردد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1865090234




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

روشنايي از وراي آبشار بلورين


واضح آرشیو وب فارسی:راسخون:
روشنايي از وراي آبشار بلورين
روشنايي از وراي آبشار بلورين   نويسنده: نازنين عباسي   نورپردازي مي تواند يکي از ابزارهاي آرامبخش در محيط باشد؛ به شرط آنکه عنصر نورپرداز درست و بجا انتخاب شده باشد. آباژور از آن دسته وسايل نورپردازي است که نور زيبا و ملايمي به فضاي خانه مي دهد. البته تنوع در شکل و اندازه کلاهک آن و همين طور ميزان و حتي رنگ نور هم بسيار تأثير گذار است. حالا اگر مي خواهيد براي اتاق خوابتان آباژوري با نوري مناسب تهيه کنيد که نور حاصل از آن از آباژورهاي موجود در بازار بيشتر باشد. خودتان آباژوري مناسب دست و پا کنيد. براي اين منظور بايد دور کلاهک هاي پارچه اي موجود در بازار را خط بکشيد و بعد از تهيه يک پايه، خودتان به فکر کلاهکي متفاوت باشيد. زيرا کلاهک تاثير مستقيمي روي نور آباژور دارد. مواد و لوازم مورد نياز: - اسکلت فلزي کلاهک - پايه ي آباژور سفالي - سنگ ها و مهره هاي شيشه اي رنگي - سيم بدون روکش طلايي يا مسي رنگ - دم باريک - سيم چين - رنگ اخرايي آکريليک يا روغني - رنگ طلايي آکريليک - ابر معمولي يا اسفنجي -گاز استريل - رنگ اکر آکريليک يا روغني روش کار: 1- براي درست کردن کلاهک معمولاً روي اسکلت فلزي آن روکشي از پارچه يا کاغذ مي کشند ولي اين بار با توجه به اينکه مي خواهيد نور بيشتري از آباژورتان داشته باشيد، به روکش پارچه اي نيازي نيست؛ کافي است اسکلت فلزي را با شکل مورد نظر و متناسب با بدنه يا همان پايه آباژور انتخاب کرده و سپس با اسپري طلايي رنگ کنيد. 2- هر اسکلت آباژور از دو دايره اصلي و يک سري ميله عمودي تشکيل شده که دو دايره بالا و پايين کلاهک را به هم متصل مي کنند. با اينکه شما اين اسکلت را به رنگ طلايي در آورده ايد ولي زيباتر اين است که ميله هاي عمودي را با سيم بدون روکش طلايي يا مسي پوشش دهيد. براي اين کار قرقره اي از اين سيم بدون روکش نازک تهيه کنيد و دور ميله بپيچيانيد. 3- حالا نوبت به تزئين کلاهک مي رسد. در واقع شما بايد فاصله بين ميله هاي عمودي کلاهک را با رشته هايي از سنگ و مهره هاي شيشه اي، چوبي يا هر جنس و رنگ مورد نظر ديگر تزئين کنيد. براي اين کار بايد فاصله بين دايره بالا و پايين کلاهک را اندازه گيري کرده و 20سانتي متر بزرگ تر ببريد. سپس يک سر سيم را به دايره بالايي کلاهک وصل کرده و مهره ها را به ترتيب و با ترکيب بندي مورد نظرتان به اصطلاح نخ کنيد.
روشنايي از وراي آبشار بلورين
4- بعد از اينکه فاصله بين دو دايره با مهره پر شد، انتهاي سر سيم را به دايره پايين کلاهک وصل کنيد. اين کار را با کمک دم باريک انجام دهيد. فقط توجه داشته باشيد هنگام پيچيدن سر ديگر هر رشته ابتدا آن را خوب بکشيد و سپس اضافه سيم را محکم دور ميله دايره پايين کلاهک بپيچيد. اين کار را آن قدر تکرار کنيد تا فواصل بين ميله هاي عمودي با اين رشته هاي مهره اي پرشود. ممکن است براي پر کردن فاصله بين دو ميله به شش يا هشت رشته نياز داشته باشيد که البته تعداد اين رشته ها رابطه مستقيمي با اندازه مهره ها دارد. 5- بعد از اينکه فاصله ميله ها را با رشته هاي مهره اي پر کرديد، جاهاي خالي مانده ميله، بالا و پايين دايره کلاهک را با سيم بپوشانيد تا بافتي يکنواخت از سيم روي ميله ها ايجاد شود. اين کار به زيباتر شدن نماي کلاهک کمک مي کند. 6- در اين مرحله کلاهک آباژور شما کامل خواهد شد. حالا برويد سراغ پايه آن. براي پوشش پايه آباژور با رنگ هم چندين راهکار داريد؛ هم مي توايند قلم مو را برداشته و پس از آغشته کردن به رنگ کل پايه را رنگ کنيد يا اينکه اين کار را با اسپري انجام دهيد. ولي راهکار پيشنهادي ما پوشش پايه با تکنيک هاي ديگر رنگ آميزي است. براي اين منظور اسفنج يا ابر معمولي را به رنگ آغشته کنيد و روي کار بکشيد. به اين ترتيب همراه با رنگ آميزي پايه، نقش و طرح هم روي کار ايجاد مي شود. 7- اگر مي خواهيد تنوع رنگ روي کار هم ايجاد شود، در کنار رنگ اخرايي،پارچه يا گاز استريل را به رنگ طلايي آغشته کنيد روي سطح رنگ آميزي شده بکشيد. با اين کار هاله اي از رنگ طلايي روي سطح اخرايي و تيره ايجاد مي شود و جلوه اي خاص به پايه آباژور مي دهد. چند نکته در صورتي که رنگ روغن را براي پوشش کار انتخاب کرده ايد، يادتان باشد ابتدا آن را با تينر روغني کمي رقيق کنيد، سپس روي کار بکشيد. فقط يادتان باشد رنگ روغني ديرتر از رنگ آکريليک خشک مي شود بنابراين فاصله زماني کافي براي خشک شدن لايه هاي رنگي در نظر بگيريد.
روشنايي از وراي آبشار بلورين
با توجه به اينکه رنگ آکريليک پايه آب دارد و سفال هم آب را به سرعت جذب مي کند، براي اينکه رنگتان حرام نشود ابتدا با دو تا سه لايه چسب چوب کمي رقيق شده در آب روي سفال را پوشانده و پس از آنکه کاملاً خشک شد. شروع به رنگ آميزي کنيد. منبع: دو هفته نامه ي همشهري مثبت، شماره ي 174. /ج  
#اجتماعی#





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: راسخون]
[مشاهده در: www.rasekhoon.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 2502]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن