واضح آرشیو وب فارسی:حيات: بايگاني هاشمي شاهرودي :دشمنان وحدت ملتها و مذاهب اسلامي را نشانه گرفتهاند
تهران - حيات
رييس قوه قضائيه در جلسه امروز مسوولان عالي قضايي با تأكيد بر ضرورت حفظ وحدت ميان مذاهب اسلامي گفت : دشمنان اسلام امروز وحدت و انسجام ملتها و مذاهب اسلامي را نشانه رفتهاند و مسلمانان بايد براي دفع توطئههاي دشمنان هوشيار باشند.
به گزارش حيات به نقل از پايگاه اطلاع رساني قوه قضاييه، هاشمي شاهرودي رييس قوه قضاييه گفت : تمام مذاهب اسلامي بايد در مقابل توطئههاي استكبار جهاني عليه اسلام و وحدت مسلمانان، متحد باشند و در برابر اين توطئهها و تبليغات كاذب عليه اسلام ايستادگي كنند.
وي افزود : هوشياري، همدلي و انسجام اسلامي در ايران و ميان قوميتها مختلف الگوي بسياري بارز و مناسبي براي جهان اسلام است و مسلمانان جهان ميتوانند از اين الگوي مناسب به نفع انسجام خود و مقابله با توطئههاي دشمنان اسلام بهرهبرداري كنند.
رييس قوه قضائيه به سفر هفته گذشته خود به استان كردستان اشاره كرد و گفت : بحمدا... سفر پربار و مطلوبي بود كه در جريان آن از نزديك با مردم خونگرم و غيور كردستان ديدارهايي انجام شد و آشنايي مناسبي با مشكلات حقوقي و قضايي و ساير مشكلات مردم اين استان صورت گرفت.
هاشمي شاهرودي تأكيد كرد تمام مسئولان محلي در اين استان مرزي بايد نسبت به شناسايي زمينههاي رشد و بالندگي استان كردستان آنچنان كه شايسته مردم شريف اين منطقه است تلاش كنند.
رييس قوه قضائيه خواستار برنامهريزي دقيقتر براي توسعه و ساماندهي بازارچههاي مرزي استان كردستان و افزايش امكان حضور و مشاركت مردم در اين بازارچهها شد.
هاشمي شاهرودي تعامل و همگرايي موجود در استان كردستان و ميان مردم و مسئولان اين استان را مطلوب ارزيابي كرد.
در ادامه جلسه مسئولان عالي قضايي 6 ماده ديگر از قانون مجازات اسلامي بخش تعزيرات جرائم عليه امنيت ملي به تصويب رسيد :
ماده 12 : هركس با علم و عمد هريك از صنايع عمده را آتش بزند يا به هرطريق ديگر از بين ببرد يا آنها را از كار اندازد به حبس از پنج تا پانزده سال محكوم خواهد شد:
تبصره : منظور از صنايع عمده در اين مبحث اعم از آنكه دولتي باشند يا غير دولتي شامل موارد زير است :
يك : انرژي و تأمين نيرو از قبيل سدها و شبكههاي بزرگ توزيع آب، برق و گاز
دو : معادن بزرگ ازقبيل مس، فولاد و آهن
سه : كارخانجات توليدي صنعتي ازقبيل هواپيما سازي، كشتيسازي و داروسازي
چهار : زيرساختهاي اطلاعاتي و ارتباطي
ماده 13 : هركس از روي علم و عمد تأسيسات يا تجهيزات صنايع مذكور در ماده قبل را آتش بزند، يا ازبينببرد يا مختل كند به نحوي كه موجب تعطيل يا از كارفتادن تمام يا قسمتي از آنها شود بدون اينكه منتهي به از بينرفتن تمام آنها گردد به حبس از دو تا پنج سال محكوم خواهدشد.
تبصره : چنانچه رفتارهاي موضوع دو ماه فوق مسلحانه باشد يا با قصد مقابله با نظام انجام شود، مرتكب به مجازات محارب محكوم خواهدشد.
ماده 14 : هركس يكي از اعمال مذكور در مواد فوق را دراثر بيمبالاتي يا بياحتياطي يا عدم مهارت يا عدم رعايت مقررات و نظامات صنعت مربوطه مرتكب شود به حبس از سه ماه و يك روز تا يك سال يا جزاي نقدي از ده تا پنجاه ميليون ريال يا هر دو محكوم خواهدشد.
ماده 15 : هركس به قصد اخلال در صنايع عمده، علائم مخصوص اعلام خطر را ازبينببرد يا از كاراندازد يا آنها را بدون وجود خطر به كار بياندازد به حبس از شش ماه تا دو سال محكوم خواهدشد.
ماده 16 : هركس به قصد ايجاد ناامني يا مقابله با نظام در ساير صنايع يا وسايل يا تأسيسات مورد استفاده عمومي اخلال كند يا آنها را ازبينببرد، چنانچه محارب شناخته نشود به حبس از سه تا ده سال محكوم خواهدشد.
تبصره : هرگاه مرتكب جرايم موضوع اين فصل كارمند صنعت مربوطه باشد، به انفصال از خدمات دولتي و صنعت مربوطه به مدت 2 تا 5 سال و درمورد جرم موضوع ماده 14 به شش ماه تا دو سال محكوم خواهدشد.
ماده 17 : هركس با علم و عمد در وسايل و امكانات مورد استفاده ضروري عموم مانند انبارهاي مواد غذايي و دارويي اخلال كند يا آنها را ازبينببرد يا به هر نحو موجب قطع خدمات ضروري گردد به حبس از دو تا پنج سال و محروميت از حقوق اجتماعي از يك تا سه سال محكوم خواهدشد./
پايان پيام
دوشنبه 6 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: حيات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 187]